eitaa logo
قرارگاه مسجد ولی عصر(عج)اعظم سده لنجان
222 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
3هزار ویدیو
170 فایل
اطلاع رسانی برنامه های پایگاه امیرالمومنین(ع) و مسجد اعظم (ولی عصر(عج) شهر سده لنجان عملیات تبیینی ثامن ******************************* ارتباط با ما از طریق سامانه پیامک 6600030637 می باشد .ارتباط با amare313@
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹اتمام حجت رهبر معظم انقلاب برای مردم: ‌‌‌ همه ما ایرانیها اعم از شیعه و سنی ، همه اقوام از ، کرد ،عرب، لر ، تر‌ک ، بلوچ ، ترکمن ، بختیاری ، و....گرفته تا همه جریانات سیاسی اصولگرا ، اصلاح طلب و....باید هوشیار باشیم. جایگزینی برای نظام جمهوری اسلامی فعلی وجود نخواهد داشت. اگر خدای ناکرده این نظام جمهوری اسلامی فعلی سرنگون شود ، فکر نکنید زمان قبل از انقلاب مثل دوران پهلوی شکل می گیرد. نخیر . این تفکر کاملا" غلط و اشتباه است امریکا و انگلیس پشت دستشان را داغ کرده اند که بخواهند حکومتی مانند پهلوی را دوباره بر سر ما ایرانیها بگذارند!!!. پس جایگزین این نظام جمهوری اسلامی اگر خدای نکرده سرنگون شود چیست؟! جوابش را آمریکایی ها از زبان سگ هارشان داعش بیان کرده اند ، حمام خون ، قتل عام سراسری ، فاجعه انسانی ، نسل کشی ایرانیان چه شیعه و یا اهل تسنن و... آنهم بصورتی بسیار بدتر از میانمار!!! لذا آنهایی که فکر می کنند با از میان بردن جمهوری اسلامی همه چیز عالی میشود ، سخت در اشتباهند. اینها از گرگهای در کمین نشسته مردم ایران یا مطلع نیستند یا خود را به خواب زده اند یا خدای ناکرده با آنها هم مسلک شده اند. آخر و عاقبت نظام جمهوری اسلامی چیزی بسیار بدتر از سوریه و عراق فعلی خواهد بود. حالا سوریه و عراق کسی مانند ایران را داشت بفریادش برسد، اگر ما غارت شویم ، اگر به ما شبیخون بزنند خدا میداند چه خواهد شد. فقط همین را بدانید که کار به جاهایی می رسد که حسرت این ایام را خواهیم خورد. باید دست خانواده ات را بگیری و فراری کوه و بیابان بشویم. ای مردم ایران ، قدر این امنیت را بدانید و همه مشکلات را با جان و دل تحمل کنید ، من بارها و مکررا" متذکر شده ام در انتخابات دقت کامل بفرمائید ، ‌کسی را به داخل مجلس و دولت بفرستید که زجر کشیده و از طبقه محرومین باشد، آنگاه مشکلات کشور حل خواهد شد در انتخاب خود تعصب به خرج ندهید. سوا از تعصبات به هر جناحی چه اصلاح طلب یا اصولگرا به تفکر و افراد انقلابی و البته متعهد و متخصص رأی دهید تا به آرمانهای انقلاب دست یابیم و مشکلات معیشتی مردم ان شاء الله مرتفع گردد. آشوب و اغتشاشات مایه خوشحالی دشمن است. خیلی دقت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شبکه‌های اجتماعی خارجی بحمدلله با تدبیر دولت برای مقابله با ناآرامی‌ها از دسترس خارج شده‌اند. این امر نشان‌دهنده این است که اولا دولت به خوبی به نقش این شبکه‌ها در اغتشاشات واقف است، ثانیا آنچه ادعا می‌شد ممکن نیست، کاملا شدنی است! دقیقا به همین دلیلی که هم‌اکنون این شبکه‌ها از دسترس خارج شده‌اند، همیشه باید چنین باشد. تفاوت وضع کنونی با سایر اوقات این است که امروز خسارات این شبکه‌ها کاملا آشکار و ملموس است، اما در سایر مواقع، خسارات به قدری پنهان است که محسوس نیست. دولت همچنان که برای مقابله با اغتشاشات خیابانی این شبکه‌ها را مسدود کرد، باید برای مقابله با اغتشاشات فرهنگی نیز برای همیشه این شبکه‌ها را مسدود نماید.
✨ توجه ✨ توجه ✅ با توجه به دوربین های سطح شهر و وجود ماموران نظامی و انتظامی و همکاری مردم ، کار شناسایی ماشین‌هایی که اقدام به بستن خیابان‌ها می کردند انجام شده است ، که مراحل بازداشت آنها اجرایی می شود. ✅ مشاهدات خود را به صورت مستند به: ستاد خبری سپاه پاسداران 114 و ستاد خبری وزارت اطلاعات 113 گزارش دهید.
خوشنامی در گمنامی است: اندر گران شدن بنزین حسن نطقی نمود و دل خزان شد بابا بنزین گران شد گران این آب رنگی بعد نان شد بابا بنزین گران شد به ریش طوسی و رنگ کلیدش به دستار سفیدش روان اشک همه پیر و جوان شد بابا بنزین گران شد ندارد در شکم او روده ای صاف فقط گردیده حرّاف دروغ دیگری بر ما عیان شد بابا بنزین گران شد عجب آشی برای ملّتش پخت بود حرفش همه مفت ز حرف مفت او تیره جهان شد بابا بنزین گران شد به آه و ناله ی هر چه وزیره دلم مثل کویره فغان و ناله ام تا بی کران شد بابا بنزین گران شد به مقدار کمِ یارانه سوگند که می داند خداوند مرا در سینه غصه جاودان شد بابا بنزین گران شد بود ماشین گران ، بنزین گران آه فتد آتش به خرگاه خر ما ناتوان بین خران شد بابا بنزین گران شد به نامِ نامی مشدی فریدون که مانده کنج زندون قد ما از تورّم چون کمان شد بابا بنزین گران شد به جیب خالی خلق دلاور به آن ارزِ شناور به هجده میلیاردی که نهان شد بابا بنزین گران شد