🔺کاربران همستر، هدف حملات سایبری قرار گرفتند
▪️شرکت امنیتی کسپرسکی اعلام کرد:
برخی بازیکنان همستر شرکت امنیتی کسپرسکی اعلام کرد: کمبت هدف حملات فیشینگ قرار گرفتهاند.
در این دسته از حملات، از تکنیکهای فریبدهندهای علیه بازیکنان استفاده میشود تا اقداماتی را انجام دهند!
▪️تیم ما مجموعهای از طرحهای کلاهبرداری را مشاهده کرده که کاربران همستر کمبت را هدف قرار میدهد. در یکی از این طرحها، کلاهبرداران با ارسال لینکهای فیشینگ که اطلاعات ورود به حساب کاربر را به دست میآورند، قربانیان را با وعدهٔ تبدیل سکههای درون بازی به روبل، فریب دادهاند.
▪️حملات زمانی موفقیتآمیز هستند که کلاهبرداران بتوانند اطلاعات ورود به حساب تلگرام کاربران را دریافت کنند.
#امنیت_اطلاعات
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
✍️ درحالی که در بسیاری از کشورهای جهان امروز اختلالات گسترده اینترنتی فعالیتهای روزمره را فلج کرده، در کشور ما خبری از این اختلالات نیست.
یک دلیل آن استقرار شبکه ملی اطلاعات و اتکا به توانمندی جوانان نخبه کشور است.🇮🇷
✔️ هم اکنون بیش از ۸۰٪ نیاز کشور به خدمات ابری از طریق فراهم کنندگان داخلی تامین میشود.
#جنگ_سایبری
#شبکه_ملی_اطلاعات
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
دولت پزشکیان غربگرا نیست...
فاطمه امیری رز، دکتری جامعهشناسی سیاسی جمهوری اسلامی
این روزها تلاش برای فهم نظری مبانی فکری دولت چهاردهم بسیار است، برخی سعی میکنند این دولت را با اصطلاح غربگرایی توصیف کنند. با استفاده از مفهوم غربگرایی که در مقابل انقلابیگری به کار میرود و حقیقتاً هم چنین میباشد، جریانهای سیاسی کشور به دو جریان انقلابی و غربگرا تقسیم میگردد. دولت خاتمی و تا حدی دولت روحانی نماد یک دولت غربگرا در کشور بودند. محمد خاتمی یک شخصیت لیبرال بود و اطراف حسن روحانی نیز وابستگان نحله فکری نئولیبرالیسم محسوب میشدند. از سوی دیگر دولت اقای محمود احمدی نژاد صرف نظر از انتقادها به شخص او و دولت کوتاه مدت شهید سید ابراهیم رئیسی یک دولت انقلابی محسوب میشدند. برشمردن شاخصهای دولت انقلابی و غربگرا فرصت دیگری میطلبد، اما این سوال مطرح است که دولت چهاردهم از کدام مبانی فکری برخوردار است؟ به دلایل متعدد و روشن دولت مسعود پزشکان را نمیتوان انقلابی نامید، از سوی دیگر با توجه به برخی ویژگیهای شخصی وی. نمیتوان این دولت را غربگرا هم نامید.نمیتوان کسی را که از نهج البلاغه و قرآن و عدالت سخن میگوید، لیبرال توصیف کرد. پس ماجرا چیست؟ واقعیت این است که طی سالهای گذشته در اثر سیاستهای فرهنگی دولتهای غربگرا از یک سو و مشکلات اقتصادی ناشی از ناکارآمدی دولتها و تحریم خارجی از سوی دیگر، یک تفکری در متن جامعه آرام آرام رشد کرد و آن تفکر سکولار مذهبی بود . سکولارهای مذهبی بر خلاف روشنفکران( لیبرال) به شدت از گرایش به دین و مذهب حمایت میکنند، یا حداقل در ظاهر به دین تظاهر کامل دارند و از دینداران هم خوششان میآید. اما متاسفانه فهمی که از اسلام دارند، غیر سیاسی است. در مرام سکولاریسم مذهبگرا، دین هم ضرورت دارد و هم قداست، اما امری فردی است. از این رو اگر کسی دیندار باشد، محجبه باشد، اهل نماز باشد و... از نگاه ذائقه سکولار مذهبی رواج یافته در جامعه، خیلی هم خوب است، به شرطی که هیچ کاری با کسانی که مظاهر دین را ندارند، نداشته باشد. دیندار خوب است اما به شرطی که امر به معروف و نهی از منکر را تعطیل کند، موضوع زمانی حساستر میشود که از نظر نخبگان سیاسی صاحب قدرت با تفکر سکولار مذهبی، دین کالای لوکسیست که مثل همه اشیای لوکس بهتر است در اختیار این طبقه دارای مکنت و قدرت باشد و نیازی نیست عامه جامعه از آن بهره برده باشند. طبقه سیاسی دارای تفکر سکولار مذهبی، اگر مرد است، همسرش محجبه است، اگر زن است، خودش محجبه است، ساق دست هم میزند، اما برای دختران جامعه ایران بیحجابی را میپسندد و تجویز میکند و توجیه مینماید، چرا چون دین را هم چون هر کالای خوب برای خودشان دوست دارند. آنها میدانند اینگونه در ذائقه جامعه مذهبی سکولاریسم زده هم رای و حامی دارند. هنر حامیان و یاران جناب ریسجمهور منتخب که عمدتا سابقه امنیتی هم دارند، این بود که این آسیب جامعهشناختی را فهم کردند و بر آن سوار شدند. پس آن چیزی که امروز در کشور ما در حال رقم خوردن است، چنین جریان خطرناک و خزنده است. دولت چهاردهم را کسانی تشکیل خواهند داد که غربگرا نیستند، اقلا در ظاهر، بلکه سکولار مذهبیاند که به مراتب از غرب گرایی خطرناکتر است. غرب گرایی ناب که نمونه آن در عصر مشروطه تا پهلوی حضور داشت، آشکارا بر علیه دین و سنت موضع میگرفت و از مدرنیته ناب دفاع میکرد، اما سکولار مذهبی هم از دین میگوید هم از دین میگریزد و این بسیار خطرناک است.
بلی درست است مبانی فکری دولت چهاردهم سکولاریسم مذهبی است ، تفکری که دین را با قرائت خاص معرفی میکند، قبلا هم زمینه جذابیت این قرائت را در جامعه مهیا کرده است، حالا هیئت گردیها را میشودبه آسانی تبیین کرد.
https://eitaa.com/taamolnaqadane
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جان همه ی عالم قربان دو بازویت
خالص تر ، باصفاتر ، ساده و صمیمی تر از این عزاداری
ندیدم ... 🥺
#روستا
#تعزیه
#محرم
@banooyehroosta
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زدن سایبان از نجف تا کربلا برای پیاده روی اربعین
🤲اللهم ارزقنا..
@bode4om
یک سال و نیم دوید و زخم زبون شنید تا یک قرارداد سی ساله ببنده، قرار داد بسته شد حالا دیگه چهار تا رئیس جمهور بعدی بابت کسری گاز شرمنده نمیشن و مردمی که تو سرمای زمستون خونههاشون گرم میمونه دیگه به نظام بد و بیراه نمیگن...
@bode4om
لیدر شعار علیه ظریف، عضو ستاد پزشکیان بوده است.
کسی که شعار "ظریف گورتو گم کن" را در مصلای نماز جمعه برای اولین بار سرداد، و اینطور به مردم القا کرد که ظریف در نمازجمعه حضور دارد (با اینکه ظریف به نمازجمعه نرفته بود) محمد ن از اعضای ستاد پزشکیان و از جیره خواران داماد شیخ بنفش بوده است.
وی از شعاردهی خود فیلم گرفته و اولین بار برای بهروز عزیزی در توییتر ارسال میکند!!!
پیدا کنید بیشرف ها را
@bode4om
چرا دادگاه متهمان کرسنت طولانی شد و نتیجه نداد؟
👤 مالک شریعتی، نماینده مجلس:
1⃣ محکومیت اولیه متهمان کرسنت سال ۹۱ صادر شد.
2⃣ روحانی که زنگنه را به مجلس معرفی کرد، حکم هم نقض شد!
3⃣ بعدا دوباره پرونده به جریان افتاد و حکم قبلی تایید شد.
4⃣ زنگنه در نامهای به رئیس قوهقضائیه متهمان را ستود و خواستار اعمال ماده ۴۷۷ شد!
5⃣ چندی بعد زنگنه وزیر وقت نفت در نامه جدیدی به رئیس قوهقضائیه اعمال ماده ۴۷۷ را پیگیری کرد. آن زمان آقای محسنی اژهای معاون اول و در جریان کامل پرونده کرسنت بود.
6⃣ اما یک دخالت مهم دیگر همه چیز را متوقف کرد: نامه علی شمخانی دبیر وقت شعام که مانع ابلاغ حکم نهایی شد؛ علت مبهم است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴یادتونه علیرضا زاکانی (شهردار فعلی تهران) توی مناظرات وعده میداد که
گوشت به قیمت تنظیم بازار ماهانه به هر خانواده ای توی کشور میده اگر رئیس جمهور بشه؟
یادتونه یه عده مسخره کردن؟
✅حالا شهرداری تهران یک هفته ای هست اپلیکیشنی ایجاد کرده به اسم "شهرزاد" برای مردم تهران.
✍که توی این اپلیکیشن شما ماهانه ۱۰۰ امتیاز داری که میتونی باهاش چند کیلو گوشت به قیمت کیلویی ۳۰۰ هزار تومن بخرید..
من خودمم چون تهرانم،نصب کردم و تستش کردم واقعا عالی بود.
به همین خاطر گذاشتمش که بدونید مردان انقلاب وعده ای که میدن پاش هستن..
حتی اگر رئیس جمهور نشن..
#علیرضا_زاکانی
#منتظران_ظهور