🍃🍃🍃🍃
🍃
رفیق گاه به پشت سر نگاه کن
ما مسیری طولانی آمده ایم
تا به اینجا رسیده ایم
و این مسیر نه ده سال
و نه صد سال
که هزاران سال را پیموده
و از کوچه ی "بنی هاشم" گذشته
تا به پس کوچه های "آخرالزمان" رسیده است...
این کوچه ها ولی با کوچه های "بنی هاشم" یک فرق دارد
آنجا اگر "علمدار" یک مدافع داشت
که برایش فدا شد
اینجا هزاران هزار جوان رشید
هزاران هزار مرد و زن
از آن بانو آموخته اند که باید چون او فدا شوند
و پرچم را بالا نگه دارند
و در چنین زمانه ای
آینده از آن ملتی خواهد بود که فهمیده راهی جز ایستادگی در برابر قلدران گستاخ وجود ندارد
آری
هرکس هرچه میخواهد بگوید
اما از نظر من
این بزرگترین درس #فاطمیه است...
@JebhehSuq
به بهانه پیامک تبلیغاتی سازمان نظام پزشکی؛
آن دسته از همکاران پزشک عزیزی که این ۳ماه میگفتند استفاده پلیس از گاز اشک آور و شوکر علیه آشوبگران مصداق خشونت هست، آیا خودشان برای شوکر و افشانه ثبت نام خواهند کرد؟
آیا الان رسانه های معاند باید تیتر بزنند «خشونت پزشکان علیه بیماران»؟؟!!
اصلا یعنی پزشک حق استفاده از شوکر و افشانه دارد، ولی پلیس ندارد؟؟
#تناقض
@jebheh_enghelab_pezeshki_mashhad
🔺آیتالله جوادی آملی: به آدم خوبِ بیعرضه یا بدِ اختلاسی مسئولیت ندهید
🔹آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس: دو چیز مملکت را نگه میدارد؛ یکی سواد فعلی و دیگری امید آینده که مسئولان باید تلاش کنند این دو امر از دستشان در نرود. نباید مسئولیت اجرایی را به آدمهای خوبِ بیعرضه و یا بدِ اختلاسی داد، حضرت امیر علیهالسلام، کمیل را مسئول منطقهای کرد، سربازان اموی به این منطقه حمله بردند و آنجا را غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشته که در نهجالبلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند!
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران باعُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است! اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما بر میگرداند، امیرالمومنین علیه السلام میفرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» کشوری که آب دارد، خاک دارد، نتواند خود را اداره کند و نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند!
@iran_emrooz
@bode4om
🔴 توصیف خارق العاده دنیا از زبان امام علي (ع)
🌹بیشترین ضربه هارو خوبترین آدمها میخورند،
برای خوبیهاتون حد تعیین کنید و هر کس را به اندازه لیاقتش بها دهید نه به اندازه مرامتان.
🌹زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله اسب است ! تا میتازی با تو میتازند ؛ زمین که خوردی ؛ آنهایی که جلوتر بودند ؛ هرگز برای تو به عقب باز نمیگردند !
و آنهایی که عقب بودند ؛ به داغ روزهایی که میتاختی تو را لگد مال خواهند کرد !
🌹در عجبم از مردمی که بدنبال دنيايی هستند که روز به روز از آن دورتر ميشوند ؛ و غافلند از آخرتی که روز به روز به آن نزديکتر ميشوند.
نهج البلاغه
بسمه تعالی
برخی فکر می کنند دفاع ما از نظام به منزله ی قبول نداشتن مشکلات کشور است.
اما واقعیت این نیست.
حرف ما روشن است:
در کشور مشکلات زیادی داریم، ما هم در همین کشور و با همین تورم زندگی می کنیم؛ اما :
🇮🇷 اولا قرار نیست که بخاطر مشکلات کشور، با دشمنان همصدا شویم. مشکلات را خودمان حل خواهیم کرد و نیازی به دخالت اجنبی نیست.
🇮🇷 دوما قطعا راه حل مشکلات کشور در مقاومت هست و هزینه سازش به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت امروزمان است.
🇮🇷 سوما دوران پسا جمهوری اسلامی (به فرض محال)، دوران تجزیه، جنگ داخلی، فروپاشی کامل اقتصاد و امنیت خواهد بود. قطعا فاجعه آمیزتر از سوریه پسا داعش.
🇮🇷 چهارما بخش زیادی از مشکلات اقتصادی امروز کشور که زمینه ساز اعتراضات شده است، نتیجه ی مدیریت غلط جریانات غربگرا طی دهه های گذشته در کشور است که بعضا خودشان امروز طلبکار شده اند.
دکتر محمدرضا هادی پناه
دانشجوی پزشکی
@jebheh_enghelab_pezeshki_mashhad
@bode4om
#مقتدر_مظلوم
🏴 تازهترین اثر «حسن روح الامین» مناسبت
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-62/3929443-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
⭕️وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از ۶۰ محصول دانشبنیان دارویی مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران و بهرهبرداری از بخش آنژیوگرافی مغز بیمارستان شریعتی و دستگاه دوم آنژیوگرافی مرکز قلب بیمارستان بهارلو که در تالار دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران :
از مردم درخواست کنیم سرمایههای خود را به جای این که برای خرید دلار و سکه هزینه کنند، به طرحهای تحقیقاتی حوزه دارو اختصاص دهند و مطمئن باشند که این طرحها میتواند سودآور باشد./ایلنا
یونس پناهی ۱۳ آذر ۱۴۰۱: بررسی ها نشان می دهند که اختلالات انعقادی و مشکلات قلبی از جمله عوارض واکسن های کرونا هستند.
💥پن:
جناب آقای مثلا وزیر!!
آیا بهتر نیست سرمایه ها و هزینه ها صرف پیشگیری بشود،
نه درمان های سودآور برای پزشکان؟؟
آیا بهتر نیست اول به #روغن های تراریخته و بی کیفیتی که مردم با سکوت وزارت و با استاندارد سازمان غذا و دارو مصرف میکنند باشید و بعد فکر آنژیوگرافی و بازکردن عروق باشید؟
و آیا بهتر نیست اول
یک #آمار دقیق از افزایش گرفتگی های عروقی بعد از تزریق یکسری از واکسن ها
خصوصا دو #واکسن_منحوس یعنی آسترازنکا و فایزر بدهید
و بعد به فکراینکه مردم در طرح های حوزه دارو سرمایه گذاری کنند!؟
@bode4om
#میلتون_فریدمن
(زاده ۳۱ ژوئیه، ۱۹۱۲ – درگذشته ۱۶ نوامبر، ۲۰۰۶)
اقتصاددان، آماردان و نویسندهٔ آمریکایی بود که به مدت بیش از سه دهه در دانشگاه شیکاگو تدریس میکرد. کارهایش در زمینههای اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، تاریخ و آمار اقتصاد است. در سال ٬۱۹۷۶ نوبل اقتصاد را به دلیل پژوهش بر تحلیل مصرف، نظریه و تاریخچه پولی و پیچیدگی سیاست پایدارسازی از آن خود کرد.او به عنوان یکی از رهبران #مکتب_اقتصادی_شیکاگو، تأثیر شگرفی بر برنامه پژوهشی حرفهٔ اقتصاد برجای نهاد. یک ارزیابی از اقتصاددانان فریدمن را دومین اقتصاددان محبوب قرن بیستم پس از جان مینارد کینز،خواند و اکونومیست او را «اثرگذارترین اقتصاددان نیمهٔ دوم قرن بیستم… احتمالاً کل آن» توصیف کرد.
@edalatkhane
👇👇👇👇👇👇👇
اصطلاح « #پسران_شیکاگو» به آن دسته از شاگردان ملیتون فریدمن در دهه ۱۹۵۰ اطلاق می شد که سعی کردند اقتصاد بازار آزاد فریدمن را در شیلی -دوره دیکتاتور پینوشه- به اجرا درآورند.
در ادامه به اقتصاددانان #مكتب_شيكاگو (اقتصاد بازار آزاد) نیز گفته می شود.
از مهم ترین محورهای این مکتب اقتصادی، رها کردن بازار به حال خود است. راه حل #مکتب_شیکاگو برای اقتصاد و نجات اقتصاد از تورم اینهاست:
۱_ خصوصی سازی، واقعی كردن قيمتها(آزادسازی قیمتها)
۲_كاهش مداخله دولت در اقتصاد(تقدیم بازار به عرضه و تقاضا - رهاسازی) و به تبع آن كاهش هزينههاي دولتي(از طریق حذف یارانهها و افزایش قیمت حاملهای انرژی و ...) است.
اين ديدگاه اقتصاددانان #مكتب_شيكاگو به تدريج به فكر غالب نهادهاي بينالمللي به ويژه صندوق بينالمللي پول و بانك جهاني تبديل شد.
@edalatkhane
👇👇👇👇👇👇👇
🔸ببینید گرانی پشت گرانی، یک چرخه و دور باطل است که برخی اقتصادها دچارش می شوند. اقتصاد بیمار ایران دچار این بیماری مزمن شده و از قضا نسخه هایی که اقتصادخوانده های لیبرال ( #بچه_های_شیکاگو ) برای این بیمار پیچانده اند و دولت ها هم اجرا کرده اند، بیماری را حادتر کرده و به نظر نمی رسد که حال این بیمار رو به بهبودی باشد.
🔹دستور آزادسازی 4 قلم کالا صادر می شود، از قِبَل آن 1000 قلم کالا افزایش قیمت پیدا می کند. دولت برای حفظ این بازار بی ثبات، به صورت مصنوعی قیمت دلار را حفظ می کند و قیمت حامل های انرژی مثل بنزین نیز بخاطر شرایط امنیتی ثابت می ماند. چندماه دیگر فنر دلار شکسته و قیمت دلار افزایش پیدا می کند. بعد از مدتی می گویند بنزین لیتری 3 هزار تومان به ضرر کشور است و قیمت بنزین را هم چندبرابر می کنند.
🔸مجدداً قیمت همه کالاها افزایش پیدا می کند. دوباره برای اینکه از دست نرود، قیمت دلار را مصنوعی چندماهی ثابت نگه می دارند. خلاصه سرتان را درد نیارم. این گردونه، مدام در حال چرخیدن است. پسران مکتب شیکاگو که در همه دولت ها هم حضور داشته اند و در سازمان برنامه و بودجه پلاس بوده اند، دولتمردان را با صدای بلند تشویق می کنند: «گردونه را بچرخون ... بچرخون ... گردونه را بچرخون...».
🔹این وضعیت امروز قابل تحمل نیست. برای مردم قابل تحمل نیست. آزادسازی قیمت ها و سیاست های ملیتون فریدمن، مردم را مقابل نظام قرار می دهد. چرا قوه عاقله ای در نظام نیست که جلوی این سیل بنیان برافکن را بگیرد؟ چرا بزرگان و علما و عقلای کشور جلوی این اژدهای دهشتناک را نمی گیرند؟ این سیاست، لبه دوم و کاری تر و تیزترِ تحریم های آمریکاست. مکمل تحریم هاست. اگر تحریم ها نتوانست مردم را مقابل حاکمیت قرار دهند اما این سیاست های غلط، این هدف را محقق می کنند.
@edalatkhane
🔺به این تصاویر بنگرید، چگونه رنسانس و در ادامه روشنگری چهرهنگاری از حضرت مریم (س) را تغییر داد.
▪️تصویر مریم مقدس در سال ۱۳۰۰ یک زن کاملا محجبه است اما به مرور این تصویر تغییر یافته است.
@bode4om
#فکر میکنم
که جمهوری اسلامی در این چهل و چندی سال فرصت و حکمرانی، چه میکرده که وضعیت فرهنگی و اجتماعی و اعتقادی جامعه این است؟
سران این کشور در اعتقاد و اهتمام چقدر فاصله با معصومین علیهم السلام داشتهاند که این وضعیت تربیتی ماست بعد اینهمه سال؟
⚜🌀⚜🌀⚜🌀
#فکر میکنم
که مثل دیشبی، مدینه شاهد چه صحنهای بود؟
پیکر دختر پیغمبر بر زمین
علی
بچههای بهت زده و آستین به دهان گرفته فاطمه
مراسم تشییع و تدفین
علی علیهالسلام، از این جامعه مسلمان چند هزار نفری، حسنین را درب خانه چند نفر توانست بفرستد که "بیایید مرا در این مصیبت عظمی یاری دهید" ؟ علی علیهالسلام جز سلمان رضیاللهعنه چه کسی را داشت برای خبر کردن؟
اصلاً آن جامعه مسلمین را چه شده بود که وصیت زهرا سلاماللهعلیها، خبر نکردن مردم بود؟
آن هم نه سالها بعد از رحلت حاکم جامعه! بلکه به دو سه ماه نرسیده...
آن هم نه حاکمی که دو سه سال مهمان آن ها بوده باشد! بلکه حاکمی با ۲۳ سال تمام کار شبانه روزی برای مردم
آن هم نه یک حاکمی که آدم ها بخواهند و بتوانند هزار #بهانه و #توجیه برای نپذیرفتنش بیاورند! نه! *محمد* ! همان "و انک لعلی خلق عظیم" !
همان که مردم قبل از منطق گفتمانش، شیفته لبخند و حُسن و ملاحت و مهر و عطوفتش میشدند و قبل از خدایش، به زیبندگی و دلبرانگی رفتار و گفتارش شهادت میدادند!
دختر این حاکم، دختر این پیغمبر، از دنیا رفت.
بعد از اینهمه سال نان و نمکِ محمد صلیاللهعلیهوآله را خوردن، و از منش و درایت و عدالت و نیکخویی او ارتزاق کردن،
چند نفر در این شهر، امین و ناصر علی شد؟
کاروان تشییع فاطمه چند نفر داشت؟
یادم میفتد به قرآن
آنجا که فرستادگان خدا مهمان ابراهیم علیهالسّلام میشوند. ابراهیم میپرسد ماموریت شما چیست؟ میگویند برای عذاب [قوم لوط] آمدهایم. اما قبل از عذاب، اول "همه مؤمنین" را از شهر خارج میکنیم. و بعد میگویند: "فَمَا وَجَدْنَا فِيهَا غَيْرَ بَيْتٍ مِنَ الْمُسْلِمِينَ"
اما در آن شهر، جز یک خانه، از مسلمان و فرمانبر امر خدا، کسی نیافتیم...
یک خانه! ...
حاصل تمام عمر تبلیغی یک پیامبر...
⚜🌀⚜🌀⚜🌀
@hejrat_kon
#فکر میکنم
جمهوری اسلامی ایران
این #ثمره ی همه رنجهای همه اولیاء و اوصیاء (بله میدانم این جمله چقدر برای برخی سنگین است 😊)
این وام گرفته از منطق حکمرانی انبیاء و ائمه اطهار علیهم السلام،
این تداوم حکومت پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و امیرالمؤمنین،
چقدر توفیق و دستاورد داشته است در همه این چهل سال!
یک خانه؟!
دیشب میلیون ها دل از میلیون ها خانه، همراه علی علیهالسلام زیر تابوت دختر رسول خدا را گرفتند.
امروز میلیون ها دل کنار زینَبین نشستند و به حَسنین تسلیت گفتند.
#فکر میکنم
جمهوری اسلامی چقدر فرزند خلَف تحویل خانه علی و فاطمه علیهماالسلام داده است!
همین دیروز فقط، دهها نفر از این فرزندان پاک به دست میلیون ها دلداه حکومت محمد صلیاللهعلیهوآله، تشییع شدند...
#فکر میکنم
چقدر گاهی نسبت به این حکومت بی انصاف میشویم. چقدر قیاسهای غیرواقعی، توقعهای غیرمنطقی، ایرادهای غیرمنصفانه، نقدهای غیرسازنده...
علیرغم اینکه نسبت به کل تاریخ هرگز حتی ذرهای دشمنیها کم نشده، اما امروز قدرت و صلابت حکومت اسلام در جهان قابل چشمپوشی و سرعت پیشرفت و اعتلای روزافزونش قابل انکار نیست.
#فکر میکنم
چه انسانهایی این حکومت چهل و چند ساله، زیر پرچم ولایت و تعالیم مکتب اهل بیت علیهم السلام، با معرفت و بصیرت تحویل دنیا داده،
چه زنان و مردان مستحکم و باارادهای،
چه ذخیرههای نابی،
چه ناصران حقی،
چه سابقین الی ارادتهمی،
چه مسارعین الیهم فی قضاء حوائجهمی،
چه مستشهدین بین یدیهمی...
#فکر میکنم
چقدر #خوشبختم
که با دعای مادرم فاطمه سلاماللهعلیها،
از همه تاریخ، در این زمان متولد شدهام؛
در حکومتی که انقلاب و پیریزیاش به دست روح الله بزرگ رقم خورد
و پرچمش به دست نایب الامام به پسر فاطمه علیهماالسلام خواهدرسید
انشاءالله 🦋
🖋هـجرت
@hejrat_kon
شیوع مجدد کرونا و اعلام شکست واکسیناسیون
#دکتر_رضا_منتظر
🔸بسم الله الرحمن الرحیم
با شیوع مجدد #کرونا، وضعیت در شرق آسیا شامل کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، اندونزی و ... بحرانی شده است. کشورهای اروپایی نیز وضعیت خوبی ندارند.
تجربه گذشته نشان می دهد وقتی در سایر کشورها موج جدیدی از کرونا اتفاق میافتد، در نهایت #کشور ما را هم درگیر میکند. بنابراین باید ظرف دو سه هفته آینده منتظر افزایش #آمار بیماری در ایران باشیم.
سوال اساسی این است که اگر #واکسیناسیون در پیشگیری از بیماری موثر بوده است، چرا در خود #چین که #تولیدکننده واکسن کرونا بوده و #قرنطینه های شدیدی را هم اجرا کرده است، مجددا شاهد شیوع بیماری هستیم تا حدی که مراکز درمانی اعلام کرده اند که تخت خالی برای بستری ندارند؟⁉️⁉️⁉️
این در حالی است که 80 درصد مردم کشور ما واکسن #سینوفارم چین را تزریق کرده اند پس وقتی خیاط خود در کوزه افتاده، خیال ما هم نمی تواند راحت باشد.
@drezamontazer
قریب دو سال است که مردم را تشویق به تزریق دوزهای متعدد واکسن کرده اند و واکسن را #تنها راه نجات مردم دانسته اند.
اجازه دهید مروری کنیم بر اظهارات آقای دکتر پیام طبرسی، متخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته علمی کشوری کرونا:
- رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: با تزریق دوز سوم خیالمان از ایمنی مردم راحت می شود. (17/8/1400 خبرگزاری مهر)
- پیام طبرسی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: نیاز است ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفر دیگر، نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کنند.
(19/10/1400 خبرگزاری مهر)
- افرادی که واکسن نزدند حتماً #واکسن بزنند، چون واکسیناسیون دوز سوم خیلی پایین است... در افرادی که واکسن زدند و بیماری زمینهای ندارند بیماری به صورت شدید نخواهد بود، ولی در کسانی که واکسن نزدند یا یک دوز دریافت کردند و یا بیماری زمینهای دارند به شدت خطرناک و مشابه سویه دلتا است. (10/11/1400 خبرگزاری مهر)
@drezamontazer
اکنون ایشان در مصاحبه اخیر خود می گوید:
«عضو کمیته علمی کشوری کرونا در پاسخ به این سوال که در چنین شرایطی #واکسیناسیون چقدر جدی گرفته شود، میگوید:
مطالعات ثابت کرده که واکسنهای موجود روی سویه XBB موثر نیست...
البته مطالعات دقیق و زیادی روی #سویه یاد شده انجام نشده و فقط یک مطالعه منتشر شده که طبق آن، واکسیناسیون روی سویههای قبلی اثربخشی نداشته است...
برای همین نمیتوانیم به مردم توصیه کنیم که حتما واکسن تزریق کنند».
❗️❗️❗️❗️❗️
@drezamontazer
❓دقت فرمودید:
واکسن روی سویه های قبلی اثربخشی نداشته لذا نمی توانیم به مردم توصیه کنیم حتما واکسن بزنند!
❗️❗️❗️❗️❗️
این #اعتراف ایشان دیرهنگام ولی قابل تقدیر است.
دیرهنگام چون در این مدت عده زیادی از مردم با تزریق واکسن کرونا #فوت کردند یا دچار #عوارض شدید شده اند.
امروز خیلی از مراجعان ما را افرادی تشکیل می دهند که دچار عوارض #ماندگار واکسن شده اند و از تزریق آن ابراز پشیمانی می کنند و برای جبران عوارض به طب سنتی پناه آورده اند.
قابل تقدیر چون وقتی متوجه اشتباه خود شدند بر روی آن پافشاری نکردند...
بر خلاف خیلی از پزشکان و مسئولین که همچنان بر طبل واکسن می کوبند!
@drezamontazer
وزیر محترم بهداشت چند روز قبل اظهار داشتند:
«قدرت جمهوری اسلامی ایران در مهار کرونا مشهود است. در همهگیری #کرونا بسیاری از کشورها با حجم زیادی از مبتلایان و فوتیها مواجه بودند، درحالی که در کشور ما این بیماری به خوبی مدیریت و مهار شد. موفقیت در مهار کرونا تنها به وزارت بهداشت محدود نمیشود، بلکه یک موفقیت تاریخی برای ملت ایران به حساب میآید. حضور مردم در صحنه و مشارکت در واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی، تاثیر بسیاری در این زمینه داشت».
🔷از ایشان سوال می کنیم:
⁉️آیا واکسنهای #چینی تزریق شده در ایران بهتر از واکسنی بوده که خود چینی ها تزریق کرده اند؟
⁉️آیا در ایران مردم پروتکل ها را بیشتر از چین و ژاپن رعایت کرده اند؟
اگر پاسخ به هر دو سوال منفی است پس با چه اطمینانی می گویید ما با قدرت کرونا را مهار کرده ایم؟؟؟
🔸بنابراین اگر ان شاالله در روزهای آینده با #موج بعدی #کرونا در کشور مواجه نشویم باید دلیل دیگری به جز واکسن و قرنطینه برای آن یافت.
اما اگر مجددا با شیوع وسیع بیماری مواجه شدیم مشخص می شود که سخنان شما علمی و کارشناسانه نبوده است.💥
@drezamontazer
👇👇👇👇👇
این روشنگری را ارائه دادم تا چنانچه در هفته های آینده با #موجی از بیماری مواجه شدیم و عده ای همچنان برای #واکسن #تبلیغات کردند، مردم عزیز مجددا جو زده نشده و با آگاهی کامل در مورد تزریق واکسن تصمیم گیری نمایند.
آنچه به نظر حقیر مسلم است همچنان باید روی تقویت سیستم ایمنی بدن کار کرد که ان شاءالله به زودی راهکارهای پیشنهادی را با توجه به شرایط موجود ارائه خواهیم داد.
همین الان در پایان این نوشتار وزارت بهداشت از مشاهده نخستین مورد ابتلا به زیر سویه های جدید اومیکرون در کشور خبر داد.
بله همان سناریوی تکراری که عرض کردم.
والسلام. دکتر رضامنتظر
۱۴۰۱/۱۰/۰۸
@drezamontazer
🔺این بنگاه املاک در تبریز در این روزهای گرانی افسار گسیخته اجاره خانه، این گونه به صاحب خانه ها تذکر داده،
🔹کاش همه این گونه رفتار کنند و به هم رحم کنیم
💬 نوید مستفیضی
@enghlaabi
@bode4om
چرا با وجود پیشرفت در علم ژنتیک هنوز شهید گمنام داریم؟
◽اول اینکه پیکر این شهدا گاها در شوره زارها یا مکان هایی با دمای بسیار بالا مدفون بوده که باعث از بین رفتن DNA می شود.
◽دوم اینکه بعضا والدین شهید گمنام در قید حیات نیستند و تشخیص با DNA بستگان هم زمان بیشتری میبرد.
◽سوم اینکه معمولا استخوان و یا دندان شهید در اختیار است که استخراج DNA آن دشوار است و همچنین باید DNA از عناصر معدنی اطراف آن با دقت جدا شود که زمان بیشتری می طلبد.
🇮🇷البته این شهدا بعد از نمونه برداری و کدگذاری دفن می شوند تا پس از غنی شدن اطلاعات ژنتیکی هر خانواده ای مزار شهید مقدس خود را بیابد.
الهام رحیمی
دانشجوی دکترای ژنتیک
@jebheh_enghelab_pezeshki_mashhad
@bode4om