11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این اصرار استاد درخشان در مورد مساله فکر کردن شاید برای خیلی ها عجیب باشد!
شاید بگویید خب همه اساتید و دانشجویان و طلاب و ... در حال فکر کردن هستند. این همه مطالعه می کنند. این همه کتاب می خوانند. این همه تدریس می کنند. مگر می توان بدون فکر کردن این کارها را انجام داد!
پاسخ این است که : بله!
می توان اهل علم (به معنای مرسومش) بود اما متفکر نبود...
در این مورد مفصل خواهم نوشت اگر خدا توفیق دهد...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🔻فرداهایی که خواهند رسید
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. روشن است که دیر یا زود، صهیونیستها به ما پاسخ خواهند داد ولی این پاسخ به گونهای صورتبندی میشود که پاسخ متقابل ما، چندان مشروعیت نداشته باشد. و این از تسلط صهیونیستها به جنگ شناختی است که تا بتوانند جنبۀ فکری و روانی را بر عملیات خود غالب کنند. این چرخه، متوقف نخواهد شد و ما وارد دورهای شدهایم که نوعی «شبهجنگِ مهارشدۀ فرسایشیِ فزاینده» است. این تاریخ، دربردارندۀ برآمدن ما و برافتادن آنهاست و در این حال، روشن است که چنین نزاعی، رخ خواهد داد و سرنوشت تاریخ به آن وابسته خواهد بود. ما باید تجهیزات جنگ شناختی را تدارک کنیم و جبهۀ فکری و رسانهای تشکیل بدهیم تا به عملیات نظامی، ضمیمه بشود.
[دوم]. جامعۀ ما نیز میداند که چنین دورهای را پیش رو دارد و از این نظر، آماده است و میداند که این شرایط، «قهری» و «اجتنابناپذیر» است. ما آغاز نکردیم و نمیتوانیم تعدّی دشمن را نیز بیپاسخ بگذاریم. البته بخشی از جامعه، همراه نیست و این نشاندهندۀ ازدسترفتن پارهای از بدنۀ اجتماعی، حتی دربارۀ مسألۀ بسیار بدیهی و روشنی همچون رژیم صهیونیستی، است. خوشبختانه به صورت پیشدستانه، مقداری «ادبیات جنگ» توسط نیروهای انقلابی در این مدت تولید شد و از این جهت، بخش منفعل جامعه، دیگر دچار «شوک» و «هیجان انفجاری» نخواهد شد. تولید این ادبیات، به معنی آن نبود که نیروهای انقلابی، خواهان جنگ هستند، بلکه در واقع، نوعی «رجزخوانی» کردند که هم کارکرد بیرونی داشت و هم کارکرد درونی. از این نظر، بخش ناهمراه جامعه، تا حدی آماده شده است که موقعیّتهای فروتر از جنگ را تحمل کند. ما در همان آغاز، به سراغ سطر آخر رفتیم تا نشان بدهیم که پروا و هراسی نداریم و ارادۀ تاریخیمان دچار تزلزل نشده است. این انتخاب درست، قوّت قلب و اطمینان درونی در جامعه ایجاد کرد.
[سوم]. پاسخ صهیونیستها به ما، چهبسا موفق باشد. در این حال، این عملیات کامیاب، به معنی پیروزی آنها نیست، چون در این نوع، پیروزی معنی ندارد و دو طرف، فقط در یک روند فزاینده، پیش خواهند رفت. در این چهارچوب، شکست به معنی «پاسخندادن» است، اما «پاسخ موفق» به معنی پیروزی نیست. ازاینرو، پاسخ متقابل ما هرگز نباید با تأخیر همراه باشد. تأخیر پاسخ در این نوع، پیام ضعف ارسال میکند و از این نظر، جامعه نیز خود را میبازد. نباید به دلیل تأخیر، جامعه را دچار توهم بیقدرتی و ضعف کرد. جامعه در ضرورت پاسخ ما تردیدی ندارد، اما به احتمال قوی در نتیجۀ نهایی و پایان این چرخه، پرسش دارد. ما باید بکوشیم که در جایی، این چرخه را متوقف کنیم، وگرنه فرسایشیشدن این شبهجنگ، به نفع ما نیست. بخشی از جامعه، همراهی چندانی ندارند و بخش دیگر نیز که گرفتار دشواریهای معیشتی هستند، خسته خواهند شد. پس باید پاسخِ «فلجکننده» و «مرعوبگر» تدارک دید که در حکم «نقطۀ پایان» باشد.
[چهارم]. مهمترین کاری که نظام در این شرایط میتواند انجام بدهد، ایجاد ثبات و تعادل اقتصادی است. هر گونه تکانه و تنشی در این موقعیت، ممکن است بخش ناهمراهِ جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد. بخش بزرگ جامعه، مشکل ایدئولوژیک ندارد و تنها ناخرسند از تنگناهای معیشتی است. اگر این معضله تا حدی برطرف شود و نسبت به جامعه، حملۀ اقتصادی نشود، از حملههای نظامی، کاری ساخته نیست. اینک روشن شده است صهیونیسم در شرقآسیا، نفسهای آخر را میکشد و داستانش به سطر آخر نزدیک شده است. ما باید نگران درون باشیم که مبادا ندانمکاریهای اقتصادی و فقدان برنامه و رهاسازی سفرۀ مردم، کار را دشوار کند.
[پنجم]. همچنین برخلاف تصوّر و القای اصحاب وفاقِ عملگرایانه و نامعرفتی، هرگز اینچنین نیست که وادادگی نسبت به «خطوط قرمزِ فرهنگی»، موجبات وفاق داخلی را در برابر دشمن خارجی فراهم خواهد کرد. این سیاست، نتیجۀ معکوس خواهد داد و به معنی انفعال و احساس ضعفِ جمهوری اسلامی، تعبیر خواهد شد. جمهوری اسلامی باید نشان بدهد که هم در داخل و هم در خارج، مقتدر و قوی و بانشاط است و بر سر هیچیک از خطوط قرمزش، معامله نمیکند؛ چه در «سیاست خارجی» و چه در «فرهنگ». جبهۀ متّحدِ داخلی که بخواهد بر اساس رهاسازی شبکههای اجتماعیِ غربی و حجاب شکل بگیرد، بر سر مسألۀ فلسطین نیز معامله و عقبنشینی خواهد کرد. چنین نیست که «زنجیرۀ تساهل»، محدود به فرهنگ باشد، بلکه در سیاست خارجی، جلوهگری بیشتری خواهد داشت. پس باید به صورت همزمان، نسبت به همۀ خطوط قرمز، حسّاس و غیور بود و از بخشی به نفع بخش دیگر، عبور نکرد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
با عرض سلام و احترام
و با تشکر از مطلب بسیار خوبی که به اشتراک گذاشتهاید
در مورد بند سوم اما خاطرمان باشد شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» در زمان دفاع مقدس توسط جریانی که قائل به مبارزه و مقاومت نبودند با همین منطقی که در بند سوم آمده است مطرح گردید ولی امام راحل عظیم الشأن شعار «جنگ جنگ تا رفع فتنه از عالم» را مطرح فرمودند و در حقیقت تفاوت جهت گیری سیاسی بعضی از جریانهای آن زمان و این زمان با امام جامعه منبعث از همین تفاوت نگاه راهبردی به مسأله جنگ بوده است.
چه سری در این عدد ۶۳ سالگی هست !!! 💔
اسماعیل هنیه 63 ساله
ابراهیم عقیل 63 ساله
قاسم سلیمانی 63 ساله
فخری زاده 63 ساله
سردار زاهدی 63 ساله
فوآد شکر 63 ساله
حسن ایرلو 63 ساله
ابراهیم رییسی 63 ساله
سید حسن نصرالله 63 ساله
♦️پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) و امیرالمومنین(ع) هم هنگام شهادت، ۶۳ سال از عمر مبارکشان می گذشت...
و حالا شهید مظلوم مقتدر، یحیی السنوار❤️🔥😭
این شهدای ۶۳ ساله متولدین ۱۳۴۰ هستند؛ یعنی همان سربازان در گهوارهای که خمینی کبیر در سال ۴۲ میگفت.
عجب حکایتی است داستان روح الله و یارانش ...
ای مسلمان!
ای انسان!
در سالگرد طوفان غیرت فرزندان مظلوم رسول الله از خود بپرس قرار است چند خیمه دیگر در شبیخون یزیدیان زمان، پشت پنجره هامان بسوزد تا برخیزیم...
صورت مبهوت چند فرشته دیگر را در میان شعله های آتش ببینیم تا پرِ پیراهنمان را شعله خشم و خیزشی فراگیرد...
ساقه نحیف تن چند طفل شیرخوار زیر هیبت زمخت آوار، خم شود تا باریکه نوری به سلول مرده وجدانمان بتابد...
چند کیسه جنازه متلاشی شده در دست تحیر پدران داغدیده ببینیم تا مُشت همتمان بر هم آید و بنیان ظلم را از ریشه برکند...
چوب چند پیکرِ از قحطی خشکیده را در برگ کفن بپیچند تا جوانه قیامی بر ستون مساجد و حسینیه ما بروید و بر سینه سوزان بیت المقدس سایه اندازد...
صدا را میشنوی؟ این صدای شکستن دل نازک کودکان بی پناه به سوگ نشسته است که پرده گوش عالم را اینچنین از هم دریده است...
بشنو صدای نفسهای از هم گسسته مادران پای برهنه را که بین کوچه های به خون کشیده و تل آوارها پی فرزندان خود بر سر و سینه میزند...
چشم برنگیر بایست و بنگر آتش عظیم ظلم یهود را تا زمهریر قلبت آب شود و خون در رگهای غیرتت فوران کند...
برخیز ای انسان!
ای مسلمان!
ما از تپه های مشرف به گودال
از اشک های تماشا، خاطره خوشی نداریم...
ای ملت شهادت
ای ملت حسین علیه السلام!
برخیز و جغرافیای پاک آب های حرم جمهوری اسلامی را به هیولاهای دریاپیمای دشمن ببند...
برخیز و شریان حیات ننگین صهیون را در تنگه زمان بخشکان...
برخيز و دست اهریمن را از بازار روزگار و سفره حیات بشر کوتاه کن!
مردانه برخیز و پرده از چهره کریهِ کفر برکش تا قدمهای کاروان نفاق، رسوا و قلم شود!
تا در دیده مسحوران، دستپوش مخملین شیطان از دست چدنی استعمار جدا افتد...
تا زانوان سازش و ذلت، در واگذاشت عزت و شرافت و حیات امت، سست شود...
برخیز و دندانهای تزویر را در دهان نفاق، خرد کن!
برخیز و سایه منحوس سکوهای مصنوعی دجال را از حریم حرم، کوتاه کن!
برخیز و به آذرخش بیداری، بساط حقیر سحر فرعون را از عرصه چشم ها و دل ها برچین!
ننشین! که نشستن در این آتش، دین و ایمان و هستی مان را به خاکستر تاریخی ذلت و زوال، خواهد نشاند...
برخیز!
✍🏼عین.بی نشان۱۴۰۳.۷
#یحیی_سنوار #سید_حسن_نصرالله #مقاومت
⛔️انتشار با ذکر نام نویسنده و نشانی کانال جایز است.
@eynbi64
.
✅ متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است؛
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
ملّتهای مسلمان! جوانان غیور منطقه!
مجاهد قهرمان، فرمانده یحیی السّنوار، به یاران شهیدش پیوست.
او چهرهی درخشان مقاومت و مجاهدت بود؛ با عزم پولادین در برابر دشمن ظالم و متجاوز ایستاد؛ با تدبیر و شجاعت به او سیلی زد؛ ضربهی جبرانناپذیر هفتم اکتبر را در تاریخ این منطقه به یادگار گذاشت؛ و آنگاه با عزّت و سربلندی به معراج شهیدان پرواز کرد..
کسی چون او که عمری را به مبارزه با دشمن غاصب و ظالم گذرانده است، سرانجامی جز شهادت شایستهی او نیست. فقدان او برای جبههی مقاومت البتّه دردناک است، ولی این جبهه با شهادت برجستگانی چون شیخ احمد یاسین، فتحی شقاقی، رنتیسی و اسماعیل هنیّه از پیشروی باز نماند، و با شهادت سنوار هم کمترین توقّفی نخواهد داشت؛ باذن اللّه. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
ما چون همیشه، در کنار مجاهدان و مبارزان بااخلاص خواهیم ماند؛ بتوفیق من اللّه و عونه.
اینجانب شهادت برادرمان یحیی السّنوار را به خاندانش، به همرزمانش، و به همهی دلبستگان جهاد فیسبیلاللّه تبریک، و فقدانش را تسلیت میگویم.
والسّلام علی عباد اللّه الصّالحین
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مهر ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
✍🏻پرستو علیعسگرنجاد
خیلی برایش حرف درآوردند.
۲۵ سال اسیر زندان اسرائل بود. ۲۵سال با هر که عمر بگذرانی، بلدش میشوی. یحیی بلدِ اسرائیل بود، بلد زبانش، بلد زباننفهمیاش.
این بلدی را کردند چماق توی سرش. هرجا نشستند گفتند جاسوس است، خائن است. عربی را به عبری فروخته.
اسرائیل گفت هرجا دستش به او برسد، قطعاً میزندش. تا این را گفت، یحیی آمد زنده جلوی چشم دوربینها روی زمین راه رفت و برای دشمن دست تکان داد.
یک عمر دربهدرش بودند، دربهدر پسری که در اردوگاه خان یونس به دنیا آمده بود و نمیدانستند کسی که از اول عمرش آواره به دنیا آمده، دنیا را خانه نمیبیند، دل به تیر و تختهٔ زهواردررفتهٔ دنیا نمیبندد.
تحریفش کردند. تخریبش کردند. گفتند حماسیها از آن سنیهای دوآتشهاند که به مرگ شیعهجماعت راضیاند. یحیی نفر دوم حماس بود. نشست جلوی دوربین حدیث از امیرالمؤمنین گفت و سه بار قربانصدقهٔ مولا رفت. گفت: «از امام علی یاد گرفتم دنیا دو روز است. روزی که در آن مرگ سرنوشت تو نیست و روزی که مرگ سرنوشت توست. در روز اول هیچ کس نمیتواند به تو آسیبی برساند و در روز دوم هیچ کس نمیتواند تو را نجات دهد» یحیی کلمات علی را زندگی میکرد.
دیوار حائل را طوری ساختهاند که پشه اطرافش بجنبد، شستشان خبردار شود. قصهایست برای خودش. بتنریزی در عمق بیست متری، انواع رادارها و حسگرهای حرکتی و گرمایی بالای دیوار، پهپادهای تصویربرداری بیستچاری بر فراز آسمانش و یحیی همهٔ اینها را به سخره گرفت. سالها همان بچههای اردوگاههای خان یونس که همه از دم بچهشهید بودند، پابهپای یحیی دویدند تا دیوار را از میان بردارند. بعد یک عمر آزمون و خطا، دو سال آزگار فقط طراحی عملیات نهایی طول کشید. طوفانالاقصی غاصبان را انگشتبهدهان کرد. ۸۵ نقطه در دیوار حائل فروریخته بود و هنوز کسی نفهمیده چگونه جز مغز متفکری که پشت عملیات بود: یحیی.
اسرائیلیون بدجور سوختند. جلوی چشمشان کسی حیثیت جعلی هفتادسالهشان را برده بود. چو انداختند یحیی بیست اسیر اسرائیلی را کرده سپر انسانی، به آنها مواد منفجره بسته و در اعماق تونلها، میانشان نشسته تا اسرائیل او را نزند.
امروز یحیی متولد شد.
یحیی میان آوار خانهای در رفح، با لباس رزم، وسط میدان، به تمام شایعهها و تهمتها پشت پا زد. با فرق شکافته، شبیه مردی که دوستش داشت، دوباره به دنیا آمد، با دستهایی گشودهتر برای زندهکردن دلها، درست مثل اسمش.
یحیی مرگ را زندگی کرده بود. کسی که مرگ را زندگی کند، هرگز نمیمیرد. بدا به حال اسقاطیل که نفهمیده قهرمانها نمیمیرند، تکثیر میشوند...
http://ble.ir/parastooasgarnejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعایی که آیت الله قاضی ره برای خواندن در قنوت نمازها به شاگردانشان توصیه می کردند.
@bode4om
🚩 وسایل
با چفیه و جلیقه و قرآن شهید شد
یعنی که در میانهی میدان شهید شد
بیچاره آنکسی که به پیمان وفا نکرد
خوشبخت آنکه بر سر پیمان شهید شد
تسبیح و عطر؛ قمقمهی آب پس کجاست؟
حدست درست، با لب عطشان شهید شد
چند اسکناس، پول زیادی نمیشود
اما کسی نگفت که ارزان شهید شد!
آنکس که هم کتاب دعا، هم تفنگ را
با هم به جبهه برد، مسلمان شهید شد
بیعشق و بیحماسه و بیشوق و بیامید
بیجنگ و بیمبارزه نتوان شهید شد
من بیحسین ماندم و بَلهُمأضل شدم!
او عاقبتبخیر شد، انسان شهید شد
#مهدی_جهاندار
#شهید_یحیی_سنوار
#وابتَغوا_إليه_الوَسيلة
@mehdi_jahandar