● ما دیوانه و ترسیده بودیم، شهر طنطوره زیبا بود مردمان آن مانند اروپاییها زندگی میکردند، زنان آنها لباسهای زیبا بر تن داشتند، میدانم ترسناک است اما یکی از ما به یک دختر ۱۶ ساله تجاوز کرد، یکی از دوستانمان که روانی بود و بعدها کشته شد مردان روستا را درون یک قفس آهنی زندانی کرد و آنها را تیرباران کرد، یکی دیگر از همرزمان ما با شعلهافکن غیرنظامیان گریزان را به آتش میکشید، نمیخواهم در مورد آن صحبت کنیم، این یک رسوایی است...
● من اسیر جنگی نمیگرفتم، هرکسی که دستانش را بالا میبرد میکشتم، این رخداها من را تحت تأثیر قرار دادند و تا امروز نتوانستهام بر آنها غلبه کنم، در آن روزها من حتی بچههای مدرسهای که دستانشان را به نشانه تسلیم بالا برده بودند میکشتم، خبرنگار میگوید چند نفر را به این شیوه کشتهای؟ او با خنده جواب میدهد: از آنجایی که نشمردهام پس نمیدانم، من ۲۵۰ گلوله با خود داشتم و به هر کسی که میرسیدم شلیک میکردم...
● (بخشی از خاطرات دو کهنه سرباز ارتش اسرائیل در جریان کشتار طنطوره به تاریخ ۲۳ مِی سال ۱۹۴۸ میلادی)
#کدام_حقوق_بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زندگی_دینی
✍در حدیث داریم در قیامت هرکسی با محبوبش محشور میشود، رفیق حواست به انتخاب محبوب زندگیت باشه😊
جنازه یک زن یا حقوق یک ملت
تصویر خشونت بار فلسطینیان بالا سر جنازه یک زن یهودی در غزه به تنهایی چندین برابر فیلم شیندرلیست دیده شد و برای صهیونیست ها مظلوم نمایی کرد.
اما به راستی این مردم چه کسانی هستند و واقعیت ماجرای غزه چیست؟! غزه چرا تافته جدا بافته شد که هر از گاهی خبر درگیری از این باریکه در رسانه های جهان مخابره می شود؟!
اساسا مسئله مردم غزه چیست؟! و ماجرا از کجا آغاز شد؟!
قصد ندارم این یادداشت را از حضور صهیونیست ها در فلسطین و اشغال نظامی یک سرزمین و اشاره به جنایت های اسراییل شروع کنم که راجع به هر بخش می توان صدها صفحه نوشت
بلکه به جای سال های دور ( ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷) به سال ۲۰۰۶ خواهیم رفت، به زمانی که قرار شد در فلسطین انتخابات پارلمانی برگزار شود و زمینه های برقراری دموکراسی و حق تعیین سرنوشت برای این مردم فراهم شود.
رقابت برای ۱۳۲ کرسی در مجلس فلسطین میان جریان فتح (محمود عباس) به عنوان جریان غالب و میانه رو و حماس (اسماعیل هنیه) به عنوان یک جریان رادیکال و طرفدار مقاومت برگزار شد.
در پایان شمارش ارا که با حضور و حمایت ناظران بین المللی برگزار شد
۷۶ کرسی به حماس تعلق گرفت و طبق قانون اساسی فلسطین، اسماعیل هنیه مامور تشکیل دولت شد.
با خبر پیروزی حماس امریکا و اتحادیه اروپا اعلام کردند که دولت هنیه را به رسمیت نمی شناسند و با او همکاری نخواهند کرد. در پی این موضع گیری محمود عباس هم از تحویل دولت به هنیه خودداری کرد و پس از یک درگیری، غزه (که حماس بیشترین رای را در آنجا داشت) به کنترل حماس درآمد.
با پیروزی حماس در غزه، محاصره این منطقه آغاز شد، اسراییل با هدف تسلیم کردن حماس، سه مرتبه در سال های ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۴ به غزه حمله کرد و دست کم بیش از ۳ هزار نفر را در این سه جنگ کشت.
از سال ۲۰۰۶ تا به امروز با وجود اعلام امادگی حماس مبنی برگزاری انتخابات مجدد و توافق با فتح، دولت اسراییل به دلیل احتمال پیروزی مجدد حماس مانع برگزاری انتخابات شده است.
مردم در غزه از سال ۲۰۰۶ در محاصره بوده و وضعیت غذا، دارو و.. در شرایط بحرانی است. سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد که غزه در سال ۲۰۲۰ قابل سکونت نیست و از آن روز بیش از ۳ سال می گذرد و نزدیک به ۲ میلیون نفر در چنین شرایط بحرانی زندگی می کنند
غزه به این دلیل تحت شدیدترین محاصره و نسل کشی قرار گرفت که در یک انتخابات دموکراتیک خواست
خودش برای سرنوشت اش تصمیم بگیرد
اما همواره این ماجرا از طرف رسانه ها و صهیونیست سرپوش گذاشته شد.
مردمی که در یک انتخابات دموکراتیک راه خود را انتخاب کرده اند ۱۷ سال است تحت شدیدترین حملات و فشارها قرار دارند که دست از راه خود بکشند، چرا؟ چون راهی که انتخاب کرده اند راهی نیست که باب میل غربی ها باشد؛
مردم غزه پس از ۱۷ سال برای اولین بار جنگ را انتخاب کرده اند و محاصره شکستند که از سال ۲۰۰۶ تا به امروز همه راه ها را انتخاب کرده اند اما هیچ نتیجه ای نگرفته اند.
آن ها با حکومتی (اسراییل) طرف هستند که به هیچ کنوانسیون بین المللی پایبند نیست، بارها قطعنامه های سازمان ملل را رد کرده؛ به کرات سابقه نقض عهد دارد و در کودک کشی و کشتار غیرنظامیان سابقه ای سیاه دارد، در چنین شرایطی مردم غزه چه کار باید انجام بدهند که از حقوق خود دفاع کنند؟! حق دفاع مشروع این مردم چه می شود؟!
غول های رسانه ای سعی دارند آن ها را داعشی و تروریست نشان دهند اما تاریخ چیزی است که رسانه ها را آچمز می کند
تاریخ نشان می دهد این مردم فقط حق خود را میخواهند حق تعیین سرنوشت خود را!
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹🟠 حکایت ۸۰۰۰ کودک فلسطینی که پشت سیمخاردارهای اسرائیل به دنیا میآیند!
🔻آمار و ارقامی دردناک از وضعیت مادر و کودکان فلسطینی و جنایات اسرائیلیان علیه آنها که به «نسل ایست و بازرسی» معروفن
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#انتشار_حداکثری
@abbasivaladi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کارشناس اسرائیلی:
🔹ضربه سختی خوردیم، با کشتن سليمانی فکر میکردیم داستان به پایان رسیده اما جانشینش به ما نشان داد که یک من ماست چقدر کره دارد...
پ.ن:
ایران، سرِ مار نیست!
عصای موسی است که مارهای ساحرها را میخورد! 😏
@bode4om
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سر مار در ایران نیست،
عصای موسی اینجاست!👌
و همه مارها را میبلعد،
و نابود میکند ان شاءالله!😊🤲
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
پایگاه مقاومت بسیج شهدای الندشت
🆔 https://eitaa.com/joinchat/4228579569C0b0c046b0d
ایران زیبا
🔹روستای ازمیغان
🔹در گوشهای دورتر از شهر طبس و در میان کویر، روستایی به نام ازمیغان قرار دارد که در ارتفاع ۱۰۰۰ متری از سطح دریا جا خوش کرده و به عنوان یکی از زیباترین مناطق گردشگری طبس، از آن یاد میشود.
سرسبزی نخلستانها و وجود شالیزارها و جریان دائمی آب، این روستا را به بهشتی در میان کویر تبدیل کرده که هر نگاهی را به سوی خود خیره میسازد و حالوهوای شمال و جنوب ایران را به صورت همزمان برایتان تداعی میکند.
#خراسان_جنوبی #طبس
#روستای_ازمیغان
@bode4om
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورژن جدید مسکن ۲۵ متری!
یکی این بنده خدا را جمع کند، از مسکن ۲۵ متری رسید به مسکن ۱۰ متری و بعید نیست که با همین دست فرمون، احتمالا تا یکی دو ماه دیگر مسکن یک متری (خانه آخرت) را هم برایمان تجویز کند! اوج انفعال در برابر بنیانهای سبک زندگی غربی همچون فردگرایی (Individualism) را در این یک دقیقه مشاهده بفرمایید.
👇👇👇👇👇