#حکایت ✏️
روزی روزگاری در زمانهای قدیم مرد خیاطی کوزهای عسل در دکانش داشت. یک روز میخواست دنبال کاری از مغازه بیرون برود. به شاگردش گفت: «این کوزه پر از زهر است. مواظب باش به آن دست نزنی و من و خودت را در دردسر نیندازی.»
شاگرد که میدانست استادش دروغ میگوید، حرفی نزد و استادش رفت. شاگرد هم پیراهن یک مشتری را برداشت و به دکان نانوایی رفت و آن را به مرد نانوا داد و دو نان داغ و تازه گرفت و بعد به دکان برگشت و تمام عسل را با نان خورد و کف دکان دراز کشید. خیاط ساعتی نگذشته بود که بازگشت و با حیرت از شاگردش پرسید: «چرا خوابیدهای؟»
شاگرد ناله کنان پاسخ داد: «تو که رفتی من سرگرم کار بودم. دزدی آمد و یکی از پیراهنها را دزدید و رفت. وقتی من متوجه شدم از ترس شما زهر توی کوزه را خوردم و دراز کشیدم تا بمیرم و از کتک خوردن و تنبیه آسوده شوم.»
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
می گویند، باور هر چیزی
از آن یک اتفاق می سازد
آرزوهایتان را باور داشته باشید
حتما روزی برایتان اتفاق خواهد افتاد
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالب است بدانيد که:
روزمرگی به عنوان یک بیماری" شناخته شده است" که به مرگ احساسات معروف است.
روزمرگی چیزی نیست جز تکرار روزها بدون هیچ امید.
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣خیاطی میگفت
❄️اگر شبها جیبهای
❄️لباسها رو خالی کنین،
❄️لباسها زیباتر میمونن
❄️و بیشتر عمر میکنن.
❄️خالی کردن ذهن هم همینه!
❄️در طول روز مجموعه ای
❄️از آزردگی، پشیمونی و
❄️اضطراب را جمع میکنیم.
❄️انباشته شدن اینها،
❄️ذهن را سنگین میکند
❄️ذهنمان را پاک کنیم
❄️تا دنیای زیباتری بسازیم.
متفاوت بیاندیشیم ❣
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡از روی این چهار نشانه افراد را بهتر بشناسید
۱- چند وقت یکبار گوشی خود را چک میکنند؟
۲- چه نوع کفشی به پا میکنند؟
۳- با پیش خدمت رستوران چطور رفتار میکنند؟
۴- آیا تماس چشمی برقرار میکنند؟
در این☝️🏻 ویدئو ببینید.
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
💔 چرا همسرم عاشقم نیست؟
🔻اساساً محبت در ازدواج نمیتواند آنقدر عمیق و پرحرارت باشد که ما تصور میکنیم. اینکه امکان داشته باشد با یاد کسی دلمان بلرزد، با بردن نامش دست و پایمان را گم کنیم، از دیدنش حس پر شدن تمام خلأهای روحمان را داشته باشیم و این حسها همیشگی و دائمی باشد درون ما؛ تصور غلطی است. معمولا اینجور حسها سطحی و زودگذر هست و در دراز مدت اینگونه نخواهد ماند.
🔻اصولا توقع عاشقی از کسی داشتن خودش باعث نفرت خواهد شد. مرد وارد خانه میشود، همسرش به هر دلیلی الآن حوصلۀ خیلی چیزها را ندارد، به او میگوید: تو چرا مرا تحویل نگرفتی وقتی وارد خانه شدم؟ خانم میگوید: خب حال نداشتم، سرم درد میکرد! مردی که توقع زیادی از عشق داشته باشد اینگونه خواهد شد، به او میگوید: اِ؟ تو مگر مرا میبینی سر دردت برطرف نمیشود؟ مگر روحیه نمیگیری از حضور من؟ چرا اینقدر سرد برخورد میکنی؟ با کمی بیمحلی طرف مقابل از چشمش میافتد. چون توقعش را دیگر برطرف نمیکند.
🔻همۀ این نوسانات موجب میشود که آن عشق موهوم و خیالی مخدوش بشود. عشق موهوم و خیالی مخدوش شد، کینه و نفرت شروع میشود. سر چی؟ سر چیزهای خیلی ساده که شما بزرگترش را از رفقای خودتان میبینید اما کینه پیدا نمیکنید.
#استاد_پناهیان
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
🔴افسانه پردازی درشبکههای اجتماعی
گسترش شبکههای اجتماعی بسترمناسبی برای فعالیتهای تبلیغی فرقهها وگروههای معاند محسوب میشود. درهمین راستا تشکیلات بهائیت نیز بادستورکار جذب مسلمانان، به فعالیتهای مختلفی مشغولند. آنان بمنظور جذب جوانان مسلمان، اقدام به راهاندازی کانالهای تبلیغی وگروههای متعدد درشبکههای اجتماعی نمودهاند، که موجب جذب وبازدید تعدادی ازجوانان ازاین کانالها شدهاست.
محتوای این کانالها شامل داستانهایی ساختگی ازسران بهائیت همراه بامدح آنان، اخبارهفتگی با درونمایه تشویش اذهان عمومی، ترغیب به خرید اینترنتی، داستانهایی ازبهائیشدن مسلمانان ونشر نظراتی عجیب ومضحک درباره بهائیت از زبان بزرگان ودانشمندان، بدون ارائه منبع، میباشد. مثلاً دریکی ازاین نقل قولها، از زبان ادیسون آوردهاند: تمام اختراعاتی که من کردهام بعلت وجود عبدالبهاء درجهان وبمنظور پیشرفت وترقی سریع دیانت بهائی بوده است!
هرچند نشر اکاذیب، بوفور درچنین شبکههایی مشاهده میشود، اما مذمومتر ازآن، ایجاد گروههایی است که درفضایی بدون نظارت، باکتمان ماهیت خود، سعی درجذب نوجوانان وجوانان مسلمان دارند. گروههایی که بانقاب بشردوستانه رفع اشکال درسی، به شناسایی نوجوانان پرداخته وبتدریج باورود بهحریم خصوصی اعضا، سعی درجذب آنان به تشکیلات مینمایند.
لذاعلاوه برلزوم پیگیری مسئولان سایبری وتلاش برای روشنگری اکاذیب این شبکهها، اولیاء وآموزگاران نیز باید نظارت دقیقتری به نحوه حضورفرزندان درفضای مجازی، بمنظور گرفتارنشدن سرمایههای آینده در دام این فریبکاران، داشتهباشند.
✍🏻 #ادمین
❥↬ @bohlool_aghel
🔴 نظارت مستقیم امیرالمومنین بر بازارها و بازاریان و امور مردم - در دوره حکومت داری!
🔆امام باقر عليه السلام میفرمایند:
🪧اميرمؤمنان، صبحگاهان، از دارالحكومه بيرون مى رفت و در بازارهاى كوفه مىگشت و در برابر اهالى بازارها مىايستاد و فرياد مىکرد:
«اى بازرگانان! از خداوند عز و جل پروا كنيد!».
آنگاه كه بازاريان، صداى او را مىشنيدند، آنچه در دست داشتند، رها مىكردند و با گوش مىشنيدند.
🪧 آنگاه میفرمود:
«خيرخواهى پيشه سازيد. از آسانگيرى تبرک جوييد. از سوگند، بپرهيزيد و از دروغ، كناره گيريد. از ستم، دورى گزينيد و داد ستمديدگان، بستانيد. به رباخوارى نزديک نشويد و وزن و ترازو را تمام كنيد. اموال مردم را كم ندهيد و در زمين ، به فساد سر بر مَداريد».
سپس برمى گشت و براى رسيدگى به كارهاى مردم مى نشست.
📓کتاب تهذيب الأحكام ج ۷ ص ۶
#حکومت_علوی
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
🔔بزرگترین حسرت ها
#نهج_البلاغه
💠 بزرگترين حسرتها روز قيامت حسرت مردی است كه از حرام كسب ثروت كرده، و آن را مردی به ارث برده و در طاعت خدای سبحان انفاق نموده، پس به خاطر انفاقش وارد بهشت میگردد، و ارث گذارنده داخل جهنم میشود.
📚 #حکمت ۴۲۹
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
📚تلنگرانه
در گذر از راه های پر پیچ و خم و سختی های آخرالزمان، خداوند مسیری را برای ما مهیا کرده است که بتوانیم به ریسمان او چنگ زده و خود را از باتلاق آخرالزمان نجات دهیم. در ابتدا باید ببینیم که در کجای این مسیر هستیم. و آیا تابلو و نشانه و یا راهنمایی برای طی کردن و ادامه راه وجود دارد؟
🌹امیرالمومنین هشت فاکتور و یا بهتر بگوییم هشت تابلو برای رهایی از فتنه ها در آخرالزمان، معرفی کرده اند که میتواند کمکی برای بشر سرگردان امروزی باشد.
اولین تابلو، استقامت و تقیّه در برابر دشمنان است: «ما درِ گشایش ایم؛ وقتی که مبعوث شویم و همه راه ها بر مردم بسته شود. ماییم «باب حطّه» که در اسلام است. هرکس در آن آید، نجات یابد و هر که از آن دور شود، فرو افتد. خدا به ما آغاز کرد و به ما پایان داد و آنچه را بخواهد به ما میزداید و به ما پایدار سازد و به ما باران فرود آید. مبادا فریبنده، شما را از خدا فریب دهد. اگر بدانید در ماندنِ شما میان دشمنانتان و تحمّل اذیت ها چه اجری دارید، چشم شما روشن شود. و اگر مرا نیابید، چیزهایی از ستم و دشمنی و خودبینی و سبک شمردن حق خدا و ترس ببینید که آرزوی مرگ کنید. چون چنین شود، همه به رشته خدا بچسبید و از هم جدا نشوید و بر شما باد به صبر و نماز و تقیّه»
📚 بحارالانوار، ج ۶۵، ص ۶۱
🌹أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌹
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طوفان باعث ميشه درخت
ريشه هاش رو عميق تر و قویتر كنه
تو طوفانهای زندگى به برگهايى
كه از دست ميدیم فكر نكنیم
به ريشه اى كه قویترميكنیم فكر كنیم
➕افکـارتـون مثبت و پـر انـرژی➕
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel
🚫#غیبت_ممنوع
📖قرآن کریم میفرماید:
(...وَلَا یَعتَب بَّعضُکُم بَضًا أیُحِبُّ أحَدُکُم أن یَأکُلَ لَحمَ أخِیهِ مَیتًا فَکَرِ هتُمُوهُ)
بعضی از شما غیبت بعضی را نکند. آیا کسی از شما دوست دارد گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ به طور یقین همه شما از چنین کاری بیزارید.
پس غيبت در حقيقت ابطال هويت و شخصيت اجتماعى افرادى است كه خودشان ازجريان اطلاعى ندارند و خبر ندارند كـه دنبال سرشان چه چيزهايى مى گويند، و اگر خبر داشته بـاشند و از خطرى كه اين كار برايشان دارد اطلاع داشته باشند از آن احتراز مى جويند و نمى گذارند پرده اى را كه خدا بر روى عيوبشان انداخته به دست ديگران پاره شود،
چون خداى سبحان اين پرده پوشی ها را بدين منظوركرده كه حكم فطرى بشر اجرا گردد، يعنى اينكه فطرت بشر او را وامى داشت تا به زندگى اجتماعى تن در دهد، اين غرض حاصل بـشود، وافراد بشردورهـم جمع شوند، با يكديگرتعاون ومعاضدت داشته باشند، و گرنه اگر اين پرده پوشى خداى تعالى نبود، با در نظر گرفتن اينكه هيچ انسانى منزه از تمامى عيوب نيست، هرگز اجتماعى تشكيل نمى شد
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬ @bohlool_aghel