🔻رئیس سازمان امور دانشجویان:
❇️ سعی داریم تا سه سال آینده ۲۵۰ هزار دانشجوی خارجی جذب کنیم
◻️در حال حاضر ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی داریم که قصد داریم تا سه سال آینده ۲۵۰ هزار دانشجو از کشورهای اسلامی جذب کنیم.
◻️ نماد این درخشش علمی را میتوان در جامعةالمصطفی دید که حدود ۳۸ هزار دانشجو از ۱۲۰ ملیت در آن مشغول به تحصیل هستند.
@bonyad_almostafa_s
🌐 مسلمانان لاتینتبار در نیویورک از علاقه خود به اسلام میگویند
بر اساس آمار مرکز تحقیقات پیو، در سال ۲۰۰۹ تنها ۱٪ از مسلمانان در ایالات متحده اصالتاً اسپانیولی زبان بودند، در حالی که امروز این رقم به ۸٪ افزایش یافته است.
در سانسِت پارک، محله لاتین تبارها در بخش بروکلین شهر نیویورک، تعداد مساجد و مسلمانان لاتین تبار به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس آمار مرکز تحقیقات پیو، در سال ۲۰۰۹ تنها ۱٪ از مسلمانان در ایالات متحده اصالتاً اسپانیولی زبان بودند، در حالی که امروز این رقم به ۸٪ افزایش یافته است.
در ایالات متحده حدود ۲۷۰۰۰۰ نفر تازه مسلمان وجود دارد که لاتین تبارها نیز بخشی از این جمعیت هستند. خواکین تورس، خبرنگار شبکه Univision ۴۱، به گفتوگو با برخی از این مسلمانان لاتین تبار پرداخته است.
یکی از این مسلمانان علی نام دارد که اهل کشور پرو است. وی میگوید: در سال ۲۰۰۳ زمانی که توسط رئیسم به نیویورک آمدم، نسبت به اسلام آشنا شده و به آن گرویدم. در واقع محل کار من مسجدی بود که امروز در آن نماز میخوانم. فکر میکنم بسیاری از مسلمانان هرگز نام کشور من را نشنیدهاند و اینکه میبینند من یک پرویی مسلمان هستم، باعث میشود که بیشتر جذب خدا شوند.
علی با اینکه در خانوادهای کاتولیک رشد کرده بود، اما احساس میکرد دو آموزه اسلام او را به این دین پیوند زده است: ۱- تسلیم بودن در برابر خدا، ۲- سجده بر زمین. علاوه بر این دو، انتظار مسلمانان برای ظهور عیسی او را شیفته اسلام کرده بود.
یکی دیگر از مسلمانان لاتین تبار ساکن سانسِت پارک، توشا دیاز نام دارد که خواکین تورس موفق به مصاحبه با او شد. توشا ۱۱ سال پیش به اسلام گروید. او میگوید: زندگی من قبل از مسلمان شدن مثل پازلی بود که قطعهای از آن گم شده بود. چیزی گم شده بود، ولی نمی دانستم چه چیزی را از دست دادهام. وقتی به اسلام گرویدم، این معما برای من حل شد و احساس کامل شدن کردم.
با وجود اینکه فرزندان توشا مسیحی بودند، او شباهتهای زیادی بین فرهنگ این ادیان پیدا کرد و گروهی با نام «مسلمانان لاتینی نیویورک» ایجاد کرد تا آنها بتوانند تجربیات خود را به زبان اسپانیایی به اشتراک بگذارند.
توشا درباره واکنشهای مردم به مسلمان شدنش اظهار داشت: مردم تعجب میکنند و میگویند: تو اسپانیایی هستی و آمدهای اسلام را بیاموزی؟! مگر اسلام دین اعراب نیست؟! در ابتدای گرویدن به اسلام، گروه زیادی نداشتم که بتوانم به زبان اسپانیولی برای آنها با استفاده از قرآن، درباره اسلام صحبت کنم.
@bonyad_almostafa_s
🏴 امروز سوگوار امامی هستیم که ملقّب به شیخالائمه است
و گنجینه روایی و حدیثی شیعه،
میراث گرانبهای اوست.
۵۰درصد احادیث شیعه از امام صادق عليهالسلام
۲۰درصد از امام باقر علیهالسلام
۳۰درصد از بقیه اهلبیت علیهمالسلام
به ما رسیده است.
اساسا به همین دلیل
امام صادق علیهالسلام را
رئیس مکتب
و تشیع را مذهب جعفری نامیدهاند.
ضعف حکومت اموی از یک سو
و عمر نسبتا طولانی امام علیهالسلام از سوی دیگر
زمینه تأسیس یکی از بزرگترین دانشگاهها و مراکز علمی دنیا را
با ۴هزار شاگرد،
از تمام افکار و اندیشهها فراهم کرد.
از فقهای شیعه گرفته
تا علمای اهلسنت
و حتی زنادقه و مُلحدین،
پای درس امام حضور داشتند.
ابوحنیفه، احمد بن حنبل، ادریس شافعی و مالک بن انس
که سران چهار فرقه اهلسنت هستند،
همه از شاگردان بیواسطه یا باواسطه امام صادق علیهالسلام هستند.
زُراره، ابوبصیر، محمدبنمسلم و بُرید،
چهار شاگرد ممتاز امام بودند
که حضرت در وصف آنان بدین مضمون میفرماید:
"هیچکس مانند این چهار تن،
دین خدا را زنده نکرد
و اینان حافظان دین خدا و امین هستند".
خوش به حالِ
زُراره و ابوبصیر و...
@bonyad_almostafa_s
🌹صلوات خاصه حضرت امام صادق علیه السلام:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِی إِلَیْکَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِینِ اللَّهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَ وَحْیِکَ وَ خَازِنَ عِلْمِکَ وَ لِسَانَ تَوْحِیدِکَ وَ وَلِیَّ أَمْرِکَ وَ مُسْتَحْفَظَ [مُسْتَحْفِظَ] دِینِکَ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ حُجَجِکَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ»
🖤شهادت رئیس مذهب حقه تشیع حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را بر شیعیان آن حضرت تسلیت میگوییم.
@bonyad_almostafa_s
خدیجه انقلاب بانوی تونسی الاصل است که در 28 ژانویه 1937 در خانواده ای اصیل و ثروتمند متولد و در دوران جوانی به فرانسه مهاجرت و با عبدالمجید لائیب ازدواج کرد. بانویی که هویتی جز «پیرو خمینی»، برای خویش قائل نبود و هزینه سنگین این پیروی را نیز با جانودل پرداخت و تمام افتخارش هم این بود که امام خمینی (ره) شخصا با یک استکان چای با دست مبارکش از وی پذیرایی کرده است.
نمی دانم تاکنون نام بانو محرزیه بوسعدی یا خانم لائیب به گوشتان خورده یا نه؟ اما شک ندارم که نام «خدیجه انقلاب» را برای یک بار هم که شده شنیده اید. او همان خدیجه انقلاب بانوی تونسی الاصل است که در 28 ژانویه 1937 در خانواده ای اصیل و ثروتمند متولد و در دوران جوانی به فرانسه مهاجرت و با عبدالمجید لائیب ازدواج کرد.
بانویی که هویتی جز «پیرو خمینی»، برای خویش قائل نبود و هزینه سنگین این پیروی را نیز با جانودل پرداخت و تمام افتخارش هم این بود که امام خمینی (ره) شخصا با یک استکان چای با دست مبارکش از وی پذیرایی کرده است.
جمعهای در مسجد جامع پاریس، نزدیک ورودی مسجد جامع که دانشجویان مسلمان انقلابی ایرانی بساط عرضه کتاب را پهن میکردند و گاه بین نمازگزاران اعلامیه پخش میکردند، نشانی کانون اسلامی را در پای اعلامیهای خوانده و خواسته بود که به کانون اسلامی بیاید تا با مسلمانان شیعه نیز آشنا گردد.
وی پس از اینکه چهره نورانی حضرت امام در دهکده نوفل لوشاتو را از تلویزیون فرانسه دید و با ایشان دیدار کرد، چنان شیفته سیره آن حضرت و آموزههای انقلاب اسلامی شد که همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مذهب تشیع گرویده و تمام ثروتش را نیز به پیروی از حضرت خدیجه کبری (س) خالصانه وقف اسلام کرده و در مسیر انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نکرد که البته در این مسیر با موانع و سختی های متعددی روبرو شد.
تا جایی که حتی به اتهام های واهی، ماه ها محکوم به حبس در زندان و بارها بازداشت شد. اما ایشان در زندان نیز دست از فعالیت هایش در راه اسلام برنداشت و در همان زندان هم زنان زندانی فرانسوی و عرب را با اسلام آشنا کرد که در پی آن بسیاری از آنها به دین اسلام روی آوردند.
خانم لائیب پس از رهایی از بند و زندان، با وجود اینکه تحت نظر مراکز امنیتی و انتظامی فرانسه زندگی و مورد تهدید قرار می گرفت، تا جایی که توان داشت تلاش های بی وقفه خود را در راه اسلام و تبلیغ ارزشهای انقلاب اسلامی ادامه داد و در زمان جنگ تحمیلی نیز برای رزمندگان مجروح دارو میفرستاد.
بنای ده ها مسجد به واسطه بانو لائیب در فرانسه
منیره لائیب، دختر بانو لائیب در خصوص ایشان گفت: بانو لائیب، جزء نخستین زنانی بود که در فرانسه به مذهب تشیع گرایش پیدا کرد و بسیاری از افراد به واسطه اخلاق حسنه وی به مذهب تشیع گرایش پیدا کردند. وی تصریح کرد: امروز ده ها مسجد کوچک به واسطه منابع مالی بانو لائیب و فعالیتهای مذهبی علاقه مندان به این بانو در فرانسه بنا شده است.
بانو لائیب با تمام جان اسلام را چشیده بود
ژان پیر لوپو، یکی از پیروان بانو لائیب است که پس از آشنایی با این بانوی بزرگوار از دین مسیحیت به دین اسلام گروید، به خاطره ای از بانو لائیب اشاره کرد و گفت: بانو لائیب هر سال در سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) در خانه خود جشن میگرفت و 14 دسته گل به نام و یاد 14 معصوم (ع) میخرید و به خاطر علاقه ای که به امام خمینی (ره) داشت، یک دسته گل هم به یاد و نام امام راحل (ره) تهیه میکرد.
ژان پیر که بانو لائیب نام عبدالله را برای وی برگزید و به مدت 30 سال با شخصیت بانو لائیب آشنا بود، تصریح کرد: بانو لائیب با تمام جان و سراسر وجود، اسلام و مذهب اهل بیت (ع) را چشیده بود و هر شب به این فکر بود که فردا برای پیروان اهل بیت (ع) و مستضعفان چه کاری میتواند انجام دهد. وی به زمانی که به دین اسلام مشرف شد، اشاره کرد و گفت: من تا پیش از آشنایی با بانو لائیب از دین اسلام چیزی نمی دانستم، اما مهربانی و شخصیت این بانو، دروازه جدیدی به روی من گشود و مطالبی درباره دین اسلام بیان کرد که باعث شد که تحول عمیقی در من رخ داد و من شیفته دین اسلام شدم.
موارد موفق تنها بخش بسیار کوچکی از زحمات این بانوی گرانقدر است که تمام ثروتش را در راه اسلام و آرمان های انقلاب خرج کرد و سرانجام در سن 79 سالگی در فرانسه از دنیا رفت و تنها آرزویش این بود که بعد از مرگش در جوار مرقد امام (ره)، دفن شود که البته امکان آن فراهم نشد و در نهایت در امامزاده جمال در جوار آرامستان بقیع قم به خاک سپرده شد.
آری بانو لائیب در زمان حیاتش، چه قبل از تشرف به مذهب تشیع و چه پس از آن، فعالیت های خیریه زیادی انجام داد و بعد از برگزیدن دین اسلام، خدیجه وار تمام دارایی اش را برای انقلاب صرف کرد. تا جایی که در اواخر عمر و در بستر بیماری در مضیقه مالی و تنگدستی به سر برد.
@bonyad_almostafa_s