بسیاری از صاحبنظران در حوزههای گوناگون #اینترنت_اشیاء (IoT) را روند اصلی شبکه میدانند. آنها بیان میکنند که با هوشمندشدن تمامِ اشیاء پیرامونِ ما حرکت به سمتِ یک جامعهی مجازی نیز میسر خواهد شد. در مقابل چنین نگاهی، #موسسهی_رند در گزارش اخیر خود روند اینترنت بدن (IoB) را اگر نه روندی مهمتر از اینترنت اشیاء بلکه روندی همعرض و به همان اندازه با اهمیت میداند. اینترنت بدن به آن حوزهای از ابزارها و دیوایسها اطلاق دارد که به جمعآوری و تحلیل دادههای مربوط به ارگانهای بدن اختصاص دارند. پیشتر نیز گفته بودیم که مسائل پزشکی، سلامت و افزایش طول عمر یکی از مهمترین مسائل پیش از طلوع عصر سایبری است. شبکههای IoT و IoB آیندهی جامعهی اطلاعاتی هستند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
کمپانی #بوستون_داینامیکز یکی از جاهطلبترین و بلندپروازترین کمپانیهای رباتیک در سطحِ دنیاست که ابتدا به دانشگاه MIT، سپس #گوگل و بعد از آن به SoftBank تعلق داشته است. این کمپانی توانسته است با ویدئوهای تقلبیای که از کارکردهای #رباتها تولید میکند و همچنین توسعهی یک نوع رباتِ بسیار کارآمد به نامِ «اسپات» توجه صنعت رباتیک را به خود جلب کند. ایدههای بلندپروازانهی این شرکت در نهایت کمپانی کرهایِ هیوندای را مجاب ساخت تا با ارائهی یک پیشنهاد خیرهکننده شانس خودش را برای کسب ۸۰ درصد از سهامِ این شرکت امتحان کند. این سرمایهگذاری به طور مشخص برای توسعهی ماشینهای خودرران (که بدون هیچ شکی آیندهی صنعت اتومبیلرانی خواهند بود) ارائه شده است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
محتواهای فرهنگیای مانندِ فیلمها، #بازیهای_ویدئویی، نمایشهای تلویزیونی، تبلیغات، ویدئوهای سرویسهای استریم و … همواره با یک مانع بزرگ در راهِ جذب مخاطب جهانی روبرو بودهاند: زبان. صنعتِ #دوبله یا #ترجمه (با تمام قوتِ خودش) نمیتواند همپای حجمِ عظیم تولیداتِ #فرهنگی راه رود و به همین دلیل همواره بسیاری از محتواهای فرهنگی نمیتوانند به دست مخاطبان گستردهای که معمولا دوبلهها را ترجیح میدهند برسد. یک شرکت اسرائیلی این مسئله را تشخیص داده است و یک هوش مصنوعیِ یادگیرنده را توسعه داده است که میتواند با آموختن صدای گویندهی اصلی، همان صدا را به یک گفتار با زبان دیگر تبدیل کند. چنین تکنولوژیای هنوز نیازمندِ مترجم است اما نقش و وظیفهی «دوبلور» به #هوش_مصنوعی سپرده خواهد شد. دور نیست زمانی که هوشهای مصنوعی بتوانند وظیفهی ترجمه را نیز به عهده بگیرند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
کانالی برای معرفی ایده های نو و استارت آپی
https://eitaa.com/new_tech
بزرگترین تولیدکنندهی #باتریهای_لیتیومی جهان در هفتهی گذشته نسل جدیدی از باتریها را معرفی کرد. این باتریها میتوانند تا ۱۶ سال کار کنند و برای طی کردن دو میلیون کیلومتر مسافت کافی خواهند بود. این در حالی است که تسلا سال گذشته باتریای با ظرفیت ۱ میلیون کیلومتر را معرفی کرده بود.
#خودروهای_الکترونیک، به خصوص با حمایتِ دولتها و سازمانهای محیطزیستی، یکی از ترندهای اصلی حمل و نقل در آینده است. با این حال اهمیت این خبر در صنعت خودروهای الکترونیک نیست بلکه شامل بر کل تکنولوژیهای سایبری است. همانطور که بارها گفته شده است، مهمترین معضل تکنولوژیهای آیندهی سایبری مسئلهی مصرف بالای انرژی و محدودیتهای فعلی باتریهاست. بنابراین تلاش این کمپانی چینی تلاشی برای حلکردن یک مسئلهی بزرگتر است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
🔰توجه 🔰توجه
⛔️وضعیت قرمز⛔️
🎭پدران و مادران دلسوز و مهربان ؛معلمین و مدیران مدارس؛اساتید و روسای دانشگاهها؛ مسئولین و مدیران دولتی؛ نظامیان و سربازان ایران عزیز؛ فرزندان خود را از خط مقدم دشمن در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و سرزمین های اشغال شده و باتلاقی مین گذاری شده ی سایبری بيرون بکشید و در بهترین پناهگاه ایمن که کانون گرم و با محبت خانواده است جذب، حفظ و نگهداری کنید.
این کار مستلزم فداکاری، ازخودگذشتگی و خویشتن داری فراوانی است قبل از هر چیزی نیاز است اول خود شما این مکان نا امن شبکه های اجتماعی، سرزمین های اشغال شده ی باتلاقی را ترک کنید و خود را بجای امن برسانید وقتی اینکار را انجام دادید و خود را رها کردین از این باتلاقی ترین سرزمین هایی که بشر به خود ندیده است تابه حال و آرام شدید و به آرامش رسیدید؛ دست خود را دراز کنید و فرزندان خود را که با ارزش ترین سرمایه زندگی و میوه عمر ماست از این باتلاق ها نجات دهیم.
البته با ارتباط موثر و واقعی و همچنین گذاشتن وقت بیشتر یعنی کافی و وافی بودن وقت که میگذارید برای آنها؛ آنها را حفظ کنید؛
وقتی آنها را نجات دادید و توانستید فرزندان خود را حفظ نمایید باید به نگهداری آنها فکر کنید و در این موقعیت با برنامه ریزی های دقیق و قانون های خانوادگی نرم و با انعطافپذیری بالا آنها را نگهدارید.
البته اجرا کنند اولیه این قوانین باید خود والدین باشند وقتی فرزندان نظم و قانونمندی را در رفتار و اعمال والدین خود ببینند قطعا تغییر رفتار خواهند داند.
البته بهتر است که فرزندان را در سنین کودکی به انواع و اقسام سپرهای محکم و ضد نفوذ دشمن آنها را مجهز کنیم تا زمانی که میخواهند وارد دوران نوجوانی و جوانی بشوند از خانواده فاصله نگیرند و والدین خود را دشمن نبینند و حرف های شما را با گوش وجان بپذیرند.....
✍رحمن زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه
مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت .رژیم مصرف اینترنت (آداب مصرفاینترنت)
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی با حضور کارشناسان و مشاورین متعدد حوزه مدیریت رسانه بپیوندید 👇👇👇
@manjahadiam
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
در نشست بصیرت افزایی باهمکاری دانشگاه فرهنگیان و بسیج اساتید قزوین مطرح شد:
جهاد تبیین دارای سطوح مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است.
به گزارش مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج (ناب)، دانشگاه فرهنگیان قزوین با همکاری بسیج اساتید این استان و نهاد نمایندگی مقاممعظم رهبری نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاههای استان را با موضوع ((جهاد تبیین و شاخصهای بصیرت در تربیت خانواده با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب )) با حضور قریب به ۶۰ نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی به صورت برخط برگزار کرد.
در این نشست سخاوتیان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قم درتبیین موضوع گفت : جهاد تبیین دارای لایه های مختلف همانند مبانی، راهبرد، تاکتیک و تکنیک و همچنین دارای سطوح مختلف همانند سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است. نقطه مرکزی همه این سطوح و لایهها، انسان تراز است که میخواهد به سعادت و کمال برسد.
وی افزود: وجه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلاب های جهان نیز انسان انقلابی است و برای سنجش انسان در انقلاب اسلامی نیازمند تعریف انسان تراز انقلابی است. لذا نقطه مرکزی آن انسان تراز می باشد که هر چه مؤلفه های فکری و عملی فرد به آن نزدیکتر باشد، تراز فکری و عملی او به انقلاب اسلامی نزدیکتر است. از سوی دیگر این انسان تراز در بستر خانواده تربیت شده و مأموریت اصلی خانواده در نگاه اسلامی تربیت فرزندان بر اساس این انسان تراز است. این مأموریت خانواده در صورتی تحقق می یابد که مفهوم بیت و روح حاکم بر آن به درستی پدید آید.
https://www.basijasatid.ir/story/70425
چندی است که محاسبات و ارتباطات #کوانتومی به یکی از ترندهای اصلی حوزهی #تکنولوژی بدل شده است. این نوع از ارتباطات علاوه بر امنیت بسیار بالا، توانایی محاسبه و انتقالِ حجم بسیار بیشتری از دادهها را در اختیار قرار میدهد. با این حال رسیدن به یک راهِ حلِ کارآمد برای انتقالِ کوانتومیِ دادهها در فواصلِ طولانی یکی از مشکلات بنیادی این حوزه بود.
بنابراین تا پیش از این نمیتوانستیم به یک ایترنت کوانتومی فکر کنیم. اما اکنون فرمیلب (وابسته به وزارت انرژی ایالات متحده) توانسته است یک راهِ حل کارآمد برای حل این معضل ایجاد کند. این مسئله قطعی است که اینترنت به شکل و شمایل فعلیاش به زودی از بین خواهد رفت. حال، با توجه به این که ایالات متحده یک نقشهی راهِ جامع و کامل برای اینترنت کوانتومی ارائه کرده است، باید نشست و دید که مبارزهی سیاسی-تکنولوژیکِ چین، روسیه و ایالات متحده برای #حکمرانی اینترنتِ آینده چه خواهد بود.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
آخرین پروژه از سلسله پروژههای #هوش_مصنوعی در گوگل به دستآورد بزرگی دست یافت: هوش مصنوعیِ جدید #گوگل نه تنها میتواند یک بازی را یاد بگیرد و در آن مهارت یابد بلکه این هوش حتی قوانینِ بازی را هم خودش یاد میگیرد. MuZero علاوه بر بازیهای قاعدهمندی مانندِ Go و شطرنج میتواند بازیهای آتاری را هم به سادگی درک کند و انجام دهد.
این هوش توانسته است به راحتی ۵۷ بازی آتاری را انجام دهد. مهارتیافتن هوشهای مصنوعی در بازیهای ویدئویی یکی از مهمترین روشها برای آموزشِ اصول اجتماعی به بازیهای ویدئویی است زیرا #بازیهای_ویدئویی نه تنها نمونهای از قواعد و ساختارهای اجتماعی هستند بل آن که حتی پیشبینی میشود که جامعهی آینده نیز به بازیهای ویدئویی منتقل شود: زندگی در یک بازی ویدئویی که هوشهای مصنوعیای مانندِ MuZero حسابی آن را بلد هستند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
دو سال پیش بود که سوندار پیچای (مدیر عامل گوگل) به رسانهها قول داد که هوشهای تحت مالکیت شرکت #گوگل برای توسعهی #سلاحهای_نظامی استفاده نخواهند شد. به نظر میآید که خودِ گوگل در این ۲ سال به عهدش وفادار بوده است اما شرکتِ مادرِ گوگل یعنی «گوگل آلفابت» (با مدیریت خودِ پیچای) متعهد به عهدهای فرزندش نیست. آلفابت بر روی شرکتهایی سرمایهگذاری میکند که به طور مشخص در کسب و کارهای نظامی فعالیت میکنند. به طورِ مثال شرکتِ GV که پیشبینی میشود ارزش آن به زودی به یک میلیارد دلار برسد در حوزهی ناوبری و تصویربرداری ماهوارهای-نظامی با استفاده از #هوش_مصنوعی فعال است. مثالهایی زیادی مانندِ GV در #آلفابت یافت میشود.
این مثالها نشان میدهند که سیاستهای اعلامیِ شرکتها مانندِ «دفاع از حقوق بشر» در واقع تنها یک سیاست تبلیغاتی است و نه یک سیاست اجرایی. علاوه بر این، توسعهی نظامی شرکتهایی مانند گوگل که اسلحهی داده را نیز در اختیار دارند، همواره برای دولت-ملتها نگران کننده بوده است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از سید تراب موسوی عارف
🔴 درآمد ۶ میلیون تومانی برای مالکان نیروگاه پشتبامی!
عضو هیات مدیره انجمن سازندگان انرژیهای تجدیدپذیر:
🔹براساس مصوبه مجلس شش هزار میلیارد تومان تسهیلات به افراد تحت پوشش کمیته امداد، هلال احمر و افراد کم درآمد برای ساخت نیروگاه پشتبامی داده میشود. که درآمد ماهانه آنها از این محل به طور میانگین بین پنج تا شش میلیون تومان تخمین زده میشود.
🔹باتوجه به موقعیت جغرافیایی که در ایران وجود دارد امکان تجهیز یک میلیون منزل مسکونی به نیروگاه خورشیدی وجود دارد.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📚 سیاستهای اقتصادی پیشنهادی محققان اقتصاد اسلامی به دولت سیزدهم منتشر شد
✅ کتاب «سیاستهای اقتصادی پیشنهادی محققان اقتصاد اسلامی به دولت سیزدهم» که حاصل برگزاری سومین نشست اساتید اقتصاد اسلامی در بهار سال جاری بود، منتشر شد.
🔹 در این نشست که با حضور حجتالاسلام دکتر سید ابراهیم رئیسی، دکتر خاندوزی وزیر اقتصاد، دکتر صالحآبادی رئیس بانک مرکزی، دکتر خیاطیان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، دکتر میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه و جمعی از مسئولین، اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی برگزار شد، بخشی از دغدغهها و پیشنهادهای اساتید در حضور ریاست محترم جمهور مطرح شد.
🔸 در تدوین کتاب حاضر آقایان دکتر رسول بخشی دستجردی، محمدجواد محققنیا، ایرج توتونچیان، حسین عیوضلو، محمداسماعیل توسلی، غلامعلی معصومینیا، احمدعلی یوسفی، مجید حبیبیان نقیبی، سید محمدکاظم رجائی، سعید فراهانی فرد، حمیدرضا مقصودی، محمدجواد توکلی، مهدی رجائینیا، عطاالله رفیعی آتانی، سیدحسین میرمعزی، کمیل قنبرزاده، محمد نعمتی، عادل پیغامی، محمود مختاربند، محمد رجائی باغسیائی، ارسلان ظاهری و علی سعیدی مشارکت داشتهاند.
💢 این کتاب توسط انتشارات آفتاب توسعه، ناشر اختصاصی آثار مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا، در 268 صفحه و قطع رقعی، تابستان 1401، منتشر شده است.
💻 علاقمندان برای تهیه این کتاب با شماره تلفن: 96657801 و 96657803) تماس بگیرند.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشر
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com