« آزادگی » محصول ماندگار اربعین برای همیشه تاریخ
▪️اربعین را اگر با نگاه اعتقادی بنگریم آموزه های بسیاری در خود نهفته دارد.
▫️اربعین ادامه همان مسیری است که از عاشورا شروع شد و با اربعین ادامه پیدا کرد .
▪️اگر عاشورا صحنه های تلخ و مصیبت بار شهادت و اسارت آل الله بود اما اربعین آغاز راهی بود که هنوز هم پس از گذشت قرنها شاهد رویش جوانه های « پیروزی خون بر شمشیر » می باشیم.
«روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان خراسان رضوی»
#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#ادامه_مطلب👇
بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی
« آزادگی » محصول ماندگار اربعین برای همیشه تاریخ ▪️اربعین را اگر با نگاه اعتقادی بنگریم آموزه های
♦️دفاع مقدس ملت ایران در طول ۸ سال مقاومت در مقابل دنیای کفر و استعمار و استکبار الهام گرفته از نهضت عاشورای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود و این واقعه بزرگ تاریخ معاصر، شهادتها ، اسارتها و جانبازی های فراوانی را به همراه داشت
▪️در حالیکه اسارت در نگاه دنیای مادی ابزاری برای حقارت و عاملی برای شکست شناخته می شود اما در قاموس عاشورائیان اسارت دروازه ورود به دنیای « آزادگی» است.
▫️زیرا معیارهای این دنیا را امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) برای پیروانشان ترسیم کردند.
▪️آزادگان عرصه نیمه پنهان دفاع مقدس بیش از همه اربعین را شناخته و باور دارند، چون هم شهادت های عزیزانشان را در دیار غربت نظاره گر بودند و هم صدمات و جانبازیهای دوستانشان را شاهد بودند و هم بار سنگین اسارت در چنگال دشمن را تجربه کردند، دشمنانی که بازماندگان همان نسل به جامانده از امویان بودند.
▫️اربعین امسال را درحالی پشت سرگذاشتیم که همزمان بود با سالگرد ورود آزادگان به میهن اسلامی و این همزمانی غرور و افتخار آن را برای آزادگان و آزادی خواهان عالم در دلها مضاعف کرد.
▪️اربعین فقط یک روز نیست بلکه فرصتی برای تجدید عهد و پیمانی است که ان شاء الله تا ظهور صاحب عصر و زمان حضرت مهدی (عج) تداوم خواهد یافت.
«روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان خراسان رضوی»
#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#بنیاد_شهرستان_مشهد_منطقه_یک
♦️ملاقات مردمی رییس بنیاد شهید منطقه یک
▪️سید محمدرضا گوهری رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک در محل دفتر خود به صورت چهره به چهره در راستای رسیدگی به درخواست های مراجعین برگزار شد.
🕊راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...
#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#بنیاد_شهید_منطقه_دو_مشهد_مقدس
▪️با توجه به فرارسیدن دهه آخر ماه صفر در موکب میقات الرضا خدمت رسانی به زائران پیاده امام رئوف، علی بن موسی الرضا (ع) و عزاداران حسینی در روستای کالچغوکی کیلومتر ۲۵ جاده مشهد به فریمان که با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه دو در حال برگزاری است
▫️در این موکب توزیع عکس شهدا و پیکسل مزین به تصاویر شهدا توسط محمد حاتمی رئیس دفتر و غلامحسن بروسان مسئول پشتیبان بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه دو انجام گردیده است.
🕊شادی روح شهداء صلوات
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد
📎#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
♦️به بهانه اعلام نتایج کنکور سراسری
▪️دست نوشته شهید احمدرضا احدی، رتبه یک کنکور تجربی سال ۱۳۶۴
#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🕗 #وقت_سلام
من و یک لحظه جدایی زِ تو، آنگاه حیات!؟
آنقدر صبر به عاشق نسپرده ست کسی..
با یک سلام زائر آقا شوید✋
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📎#ایثار_رضوی
🥀@isaar_razavi
🥀@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#شهرستان_سبزوار
♦️اولین کارگاه تخصصی مشاوره گروهی ویژه داوطلبان آزمون سراسری فرزندان معظم شهدا و ایثارگران در سبزوار
▪️اولین کارگاه تخصصی مشاوره گروهی ویژه داوطلبان آزمون سراسری با حضور فرزندان معظم شهدا و ایثارگران شهرستان سبزوار در سالن اجتماعات بنیاد شهید سبزوار برگزار شد.
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...
#ایثار_رضوی
🏴@isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#شهرستان_جوین
♦️برپایی میز خدمت در شهرستان جوین
▪️به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، میز خدمت اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جوین جهت پاسخگویی و رسیدگی به مشکلات خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان با حضور حمیدرضا نقابی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جوین در محل مصلی نماز جمعه برگزار شد.
📎#ایثار_رضوی
🏴http://eitaa.com/isaar_razavi
🏴@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#شهرستان_گناباد
♦️دیدار و طرح سپاس
▪️در راستای برنامه طرح سپاس و دیدار با مادران و همسران معظم شهدا، علیرضا نامداری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گناباد با حضور در منزل فرزند شهید والامقام «علی حیدرنژاد شهری» از نزدیک با همسر و فرزند این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.
▫️در این دیدار جواد عبدالهی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاران و بانوان اداره نیز حضور داشتند.
▪️در پایان از صبر همسر و فرزند شهید تجیل و تکریم شد.
▫️گفتنی است شهید حیدرنژاد شهری متولد دوم تیر ۳۲ در کوی شرقی که در تاریخ بیست و سوم دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ بر اثراصابت ترکش به پیشانی به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
شادی روح مطهر شهدا صلوات
📎#ایثار_رضوی
🥀@isaar_razavi
🥀@bonyad_shahid_khorasan_razavi
#شهرستان_ششتمد
♦️بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان شهرستان ششتمد
♦️بررسی درخواست های خانواده معظم شهدا و ایثارگران شهرستان ششتمد
▪️این نشست با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاونین دانشگاه، حسین ایثارگر فرماندار، قدرتی نایب رئیس شورای شهر، زارع مسئول شبکه بهداشت و درمان ششتمد، طاهره اسحاق پور رییس بنیادشهید و امور ایثارگران شهرستان ششتمد در دفتر فرماندار برگزار شد.
📎#ایثار_رضوی
🥀@isaar_razavi
🥀@bonyad_shahid_khorasan_razavi