ديدار طاهري با پدر شهيد والامقام سيد علي برمو
♦️به منظور تكريم خانوادههاي معظم شهدا و در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، طاهري به همراهي همكاران با حضور در منزل پدر شهيد والامقام سيدعلي برمو با ايشان ديدار و گفتوگو كرد. در اين ديدار، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي گرانقدر، از صبر، ايثار و استقامت خانواده معظم شهيد تقدير به عمل آمد.
🆔 https://eitaa.com/b2430d
🕊️روابط عمومي بنيادشهيد و امور ايثارگران شهرستان مياندورود🕊️
#بابلسر
📌عیادت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر از مادر شهید روشنایی
💠 دیدار و عیادت از مادر شهید بزرگوار ابراهیم روشنایی، توسط آقای گرجی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر صورت پذیرفت. در این دیدار ریاست بنیاد شهید در جریان وضعیت سلامت و نیازهای درمانی ایشان قرار گرفته و پیگیریهای لازم در این زمینه انجام شد.
کانالهایرســمی 📲 | ایتا | سروش 🇮🇷
روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران
شــهــرســتان بـابلســــــــر
#بابلسر
📌برگزاری جلسه واگذاری زمین به ایثارگران در بنیاد شهید شهرستان بابلسر
💠 به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر، جلسهای با موضوع پیگیری واگذاری زمین به ایثارگران، با حضور ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر و روسای بخش مرکزی استان مازندران، در دفتر ریاست این بنیاد برگزار گردید.
💠 در این جلسه که با هدف تسریع در روند تخصیص و واگذاری زمین به ایثارگران تشکیل شد، مسائل و راهکارهای عملیاتی مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله محورهای اصلی این نشست، میتوان به بررسی آخرین وضعیت طرحهای مصوب برای تامین مسکن ایثارگران، پیگیری اجرای ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و بررسی راهکارهای رفع موانع اداری و اجرایی اشاره نمود.
💠 حاضران در این جلسه بر ضرورت همکاریهای بین دستگاهی و تعامل سازنده تمامی نهادهای مرتبط برای تحقق هرچه سریعتر این امر مهم تأکید کردند. در پایان، مصوباتی از جمله تشکیل کارگروه ویژه برای شناسایی و تخصیص زمینهای قابل واگذاری و تعیین مهلت مشخص برای پیگیری و اجرای مصوبات به تصویب رسید. این جلسه با قدردانی از زحمات تمامی دست اندرکاران و با تأکید بر پیگیری مستمر و جدی مصوبات به کار خود پایان دادند.
کانالهایرســمی 📲 | ایتا | سروش 🇮🇷
روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران
شــهــرســتان بـابلســــــــر
#بابلسر
📌حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر در مراسم کلنگ زنی ساختمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بهنمیر
💠 به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر، مراسم کلنگزنی ساختمان مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بخش بهنمیر، با حضور آقای گرجی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بابلسر، همراه با فرماندهی محترم سپاه کربلای استان مازندران و جمعی از مسئولین شهری و نظامی استان برگزار شد.
💠 در این مراسم که با هدف ترویج و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار گردید، گرجی در سخنان خود بر اهمیت ترویج فرهنگ والای دفاع مقدس و انتقال این میراث گرانقدر به نسل جوان تأکید نمودند و ابراز امیدواری کردند که با راهاندازی این مرکز، گامی بلند در جهت پاسداشت خون شهدا و ترویج ارزشهای اسلامی و انقلابی برداشته شود. ایشان همچنین از زحمات و همکاریهای همه جانبهی سپاه کربلای استان مازندران و سایر نهادهای مرتبط در اجرایی شدن این پروژه تقدیر و تشکر نمودند.
💠 در ادامه این مراسم، پس از پخش سرود جمهوری اسلامی و تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، با حضور مسئولین و میهمانان، کلنگ احداث این ساختمان به صورت نمادین بر زمین زده شد.
🗓 یکشنبه ۱۳ مهر ماه ۱۴۰۴
کانالهایرســمی 📲 | ایتا | سروش 🇮🇷
روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران
شــهــرســتان بـابلســــــــر
🇮🇷بمناسبت هفته نيروي انتظامي
همزمان با هفته نيروي انتظامي، طاهري به همراه فرماندار محترم و بخشدار گهرباران با فرمانده انتظاني شهرستان و رئيس پليس راهور ديدار و گفتگو كردند. آقاي بابايي لولتي طي سخناني در اين ديدار از فعاليت هاي پليس در زمينه امنيت و آرامش، كه تاثير آن در سطح شهرستان مشهود است و از حضور پليس در مقابله با بزه كاري و بحران هاي اجتماعي و نقش بازدارنگي آن را تاثير گذار دانستند و ضمن خسته نباشيد و خداقوت به اين عزيزان و مدافعان امنيت اين هفته مقدس را به آنان تبريك و تهنيت عرض نمودند.
🇮🇷پليس مظهر اقتدار و امنيت ايران اسلامي🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 https://eitaa.com/b2430d
🕊️روابط عمومي بنيادشهيد و امور ايثارگران شهرستان مياندورود🕊️
°•┈┈••✾••🌷••✾••┈┈•°
مدیرکل بنیاد مازندران
تکریم از جامعه ایثارگری با نگاه حل مشکل محقق می شود
دکتر کهن سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران یک شنبه ۱۳ مهرماه در محل کار خود به صورت چهره به چهره با خانواده های معزز شهدا و ایثارگران دیدار کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران مشکلات جامعه هدف را بر اساس نوع درخواست مورد بررسی و رسیدگی قرار داد.
دکتر کهن سال، پس از دیدار با خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، گفت: ارزش خدمت رسانی به جامعه معزز ایثارگری زمانی جلوه گری می کند که با نگاه تکریم همراه باشد، رفتار احترام آمیز به این عزیزان ایجاد رضایتمندی و دلگرمی می کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: تمام تلاش ما این است تا در رفع مشکل جامعه ایثارگری گره گشایی کنیم، هرچقدر گفتمان خود را با این عزیزان بیشتر کنیم نسبت به مشکلات آنان شناخت بهتری خواهیم داشت، این گفت وگو ما را در جهت رفع دغدغه های آنان کمک زیادی می کند.
دکتر کهن سال اضافه کرد: همین ارتباطات و تعاملات یک نوع تسهیل گری برای این قشر معزز ایجاد می کند.
گفتنی است مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران بلافاصله در جلسه امور جوانان که در استانداری مازندران برگزار شد، شرکت کرد.
روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران
🆔 https://splus.ir/shahid_mazandaran
🆔 https://eitaa.com/bonyadmazandaran
°•┈┈••✾••🌷••✾••┈┈•°
به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بنیاد مازندران، دکتر سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران عصر امروز در نشست با عضو هیئت مدیره صندوق شاهد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید استان با بیان این که عملکرد صندوق شاهد مازندران در پرداخت و اعطای وام به جامعه معزز ایثارگری چشمگیر و قابل قبول بوده است، گفت: اعضای صندوق شاهد مازندران توانسته رضایت این عزیزان را جلب کند.
وی با اشاره به این که دغدغه مندی و حس مسئولیت پذیری این عزیزان در جهت خدمت به جامعه ایثارگری ستودنی است، اظهار کرد: نگاه متواضعانه، باور پذیری، درک عمیق و شناخت بالا منجر به ارائه تسهیلات به موقع وام صندوق به جامعه ایثارگری استان شده است.
دکتر کهن سال افزود: نظارت، دقت و ظرافت کار در صندوق شاهد بسیار حساس است، نوع رفتار و انعطاف پذیری اعضای صندوق شاهد در جهت ارائه خدمات به جامعه ایثارگری و رفع مشکلات موجب شد تا حس خوبی به این قشر معزز داده شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: انتظار ما از صندوق شاهد این است میزان سقف وام افزایش پیدا کند، همچنین به دلیل افزایش متقاضیان، پذیرش عضو جدید صورت پذیرد.
گفتنی است صندوق شاهد مازندران دارای ۱۷ هزار و ۲۵ عضو می باشد.
در این نشست دکتر محسنی عضو هیئت مدیره صندوق شاهد، دکتر عباسی رئیس منطقه استان البرز، حاج آقایی مدیر صندوق شاهد مازندران و سایر اعضا حضور داشتند.
روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران
🆔 https://splus.ir/shahid_mazandaran
🆔 https://eitaa.com/bonyadmazandaran