ایات مهدوی 9.mp3
3.41M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 9
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 9 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
هدایت شده از مدرسه مهدوی 🌤
@madreseh_mahdavi رمضان مهدوی(وفات حضرت خدیجه س).png
458.2K
🖌 #رنگ_آمیزی
🖍 #رنگ_آمیزی_مهدوی
◼️به مناسبت
#وفات_حضرت_خدیجه (سلام الله علیها) در دهم ماه رمضان
🖌کانال #مدرسه_مهدوی
🌤〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@madreseh_mahdavi
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌤
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [9] سوره اعراف
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [9] سوره اعراف
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
📚 حدیث انتظار : 6️⃣ قسمت ششم : 🔴 مراد « از روح القدس » روحي است در كنار« روح حیات » ، « روح
📚 حدیث انتظار :
7️⃣ قسمت هفتم :
🔴 اللّهُمَّ اجْعَلْهُ الدَّاعِيَ إِلى كِتابِكَ، وَالقائِمَ بِدِينِكَ، اسْتَخْلِفْهُ فِي الأَرْضِ كَما اسْتَخْلَفْتَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِ، مَكِّنْ لَهُ دِينَهُ الَّذِي ارْتَضَيْتَهُ لَهُ، أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْنا، يَعْبُدُكَ لايُشْرِكُ بِكَ شَيْئاً
👈🏻 خدایا او را دعوتکننده به کتابت و قیامکننده به آئینت قرار ده، او را جانشین خود روی زمین گردان، چنانکه پاکان پیش از او را جانشین خویش قرار دادی، دینی را که برایش پسندیدهای به دست او پابرجا بدار و ترسش را به امنیت تغییر ده تا با اخلاص کامل تو را بپرستد.
🔴 اللّهُمَّ اجْعَلْهُ الدَّاعِيَ إِلى كِتابِكَ :
👈🏻 این درخواست معطوف به يكي از کار ویژه های امام مهدي (عج) است كه ازخداي قادر مسألت ميشود تا آن حضرت را دعوت كننده به قـرآن مجید قرار دهد .
🔷 در حدیثی از امام باقر (عج) آمده است :
👈🏻 امام مهدي (عج) همراه لشكريان خویش از شهرهاي گوناگون عبـور میكند و نخستين كاري كه انجام میدهد ، دعوت مردم به كتاب خدا ، قرآن مجيد است .
🔴 والقائِمَ بِدِينِكَ :
👈🏻 دومین درخواست در این فراز آن است که خداوند امام دوازدهم (ع) را در جایگاه قیام کننده به دین الهی قرار دهد .
🌺🤲🌺🤲🌺🤲
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
🔰 #رمضان_قرآنی 3
👈 درس هایی از قرآن
💠 جلسه 3️⃣ ، موضوع : تفسیر سوره حمد ( قسمت اول )
❇️ بِس-ْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ «1» ألْحَمْدُ ِللهِ رَبِ ّ الْعَالَمِینَ «2» ألرَّحْمنِ الرَّحِیمِ «3» مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ «4» إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ «5» إهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُستَقِیمَ «6» صِرَاطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَلاَ الضَّآلِّینَ «7»
به نام خداوند بخشنده ی مهربان. سپاس و ستایش مخصوص خداوندی است که پروردگار جهانیان است. (خدایی که) بخشنده و مهربان است. مالک روز جزاست. (خدایا) تنها ترا می پرستیم و تنها از تو یاری می جوئیم. (خداوندا!) ما را به راه راست هدایت فرما. (خداوندا! ما را به) راه کسانی که آنها را مشمول نعمت خود ساختی، (هدایت کن) نه غضب شدگان و نه گمراهان!
🔰 «الحمدللّه»، بهترین نوع تشکر از خداوند است. هر کس در هرجا، با هر زبانی، هرگونه ستایشی از هر کمال و زیبایی دارد، در حقیقت سرچشمه ی آن را ستایش می کند. البتّه حمد خداوند منافاتی با سپاسگزاری از مخلوق ندارد، به شرط آنکه به امر خداوند و در خط و مسیر او باشد.
👈 خداوند رحمت را برخود واجب کرده است، «کتب ربّکم علی نفسه الرّحمه»
👈و رحمت او بر همه چیز سایه گسترده است. «و رحمتی وسعت کلّ شی ء»همچنین پیامبر و کتاب او مایه رحمتند، «رحمهً للعالمین»
👈آفرینش وپرورش او براساس رحمت است و اگر عقوبت نیز می دهد از روی لطف است.
👈بخشیدن گناهان و قبول توبه ی بندگان و عیب پوشی از آنان و دادن فرصت برای جبران اشتباهات، همه مظاهر رحمت و مهربانی اوست.
👈با آنکه خداوند مالک حقیقی همه چیز در همه وقت است، ولی مالکیّت او در روز قیامت و معاد جلوه ی دیگری دارد.
👈جمله «نعبد» هم اشاره به این دارد که نماز به جماعت خوانده شود و هم بیانگر این است که مسلمانان همگی برادر و در یک خط هستند. در ماز، گویا شخص نمازگزار به نمایندگی از تمام خداپرستان می گوید: خدایا! نه فقط من که همه ی ما بنده توایم، ونه تنها من که همه ی ما محتاج و نیازمند لطف توایم.
سوره حمد، راه مستقیم را راه کسانی معرّفی می کند که مورد نعمت الهی واقع شده اند وعبارتند از: انبیا، صدّیقین، شهدا وصالحین.
✳️ توجّه به راه این بزرگواران و آرزوی پیمودن آن وتلقین این آرزو به خود، ما را از خطر کجروی و انحرافی باز می دارد. بعد از این درخواست، از خداوند تقاضا دارد که او را در مسیر غضب شدگان وگمراهان قرار ندهد.
✳️ مراد از نعمت در «انعمتَ علیهم»، نعمتِ هدایت است. زیرا در آیه ی قبل سخن از هدایت بود. علاوه بر آنکه نعمت های مادی را کفّار ومنحرفین ودیگران نیز دارند.
✅ هدایت شدگان نیز مورد خطرند و باید دائماً از خدا بخواهیم که مسیر ما، به غضب و گمراهی کشیده نشود.
✴️درسهای تربیتی سوره حمد
1️⃣ با «بسم اللَّه» از غیر خدا قطع امید می کند.
2️⃣با «ربّ العالمین» و «مالک یوم الدین» احساس می کند که پرورش یافته و مملوک خداوند است، و بر این اساس باید خودخواهی و غرور را کنار گذارد.
3️⃣ با کلمه ی «عالمین» خود را مرتبط با نظام هستی می بیند و از تک روی و انزوا دوری می کند.
4️⃣ با «الرّحمن الرّحیم» خود را در سایه لطف او می بیند.
5️⃣با «مالک یوم الدّین» غفلتش از آینده زدوده می شود.
6️⃣با گفتن «ایّاک نعبد» ریا و شهرت طلبی را زایل می کند.
7️⃣ با «ایّاک نستعین» به هیچ قدرت غیر الهی پناه نمی برد.
8️⃣ با گفتن «انعمت» تمام نعمت ها را از او می داند.
9️⃣ با «اهدنا» هدایت به راه حقّ وطریق مستقیم را درخواست می کند.
📚 منبع : کتاب رمضان با قرآن: سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور ص 34-35
@bonyadsari
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [10]سوره توبه، آیه32
💠«يُريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا ✨نُورَ اللهِ
بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَى اللهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ كَرِهَ الْكافِرُونَ» خدا میفرماید؛ می خواهند نور خدا✨ را با دهانهای خودشان خاموش کنند ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را به کمال برساند هر چند کفار ناراحت باشند.
👆این آیه دشمنان اسلام و مهدویت و شِگردهای🔞 آنان را اشاره دارد و به نوعی هشدار است برای انسان های منتظر.
👱♂شخصی از امام کاظم پرسید
«يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ...» یعنی چه⁉️ حضرت در جواب فرمود میخواهند ولایت امیرالمومنین را با فوت کردن از طریق دهانشان خاموش کنند ولی نمی توانند.
👈(«یُرِیدُونَ» فعل مضارع است نشان میدهد که توطئه ی دشمنان دائمی و بی وقفه است، نشانه ی استمرار و تداوم است.
👈«نُورَ اللَّهِ» احکام اسلام و دین خدا نور است، نور سرچشمه ی حیات است.
👈«لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ» هر چند، هر دسته از کفار با هر هدف خاصی تلاش کنند اما هدف همه دشمنان خاموش ساختن نور الهی است.)
💭در ادامه امام کاظم (ع) میفرماید «وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ» یعنی ولایت حضرت مهدی (ع) کامل می شود. «لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ» تلاش دشمنان مثل فوت کردن به خورشید☀️ است، تلاش بسیار بسیار بی نتیجه ای خواهد بود. «بِأَفْوَاهِهِمْ» یکی از فعالیت های ❌دشمنان تبلیغات سوء است، شروع می کنند جنگ روانی راه میاندازند، شروع می کنند با تلاش و کوشش خودشان، با شایعات از تمام مبانی تلاش و کوشش می کنند که این نـور را خاموش کنند.
📢اگر ندای اسلام از زبان پیامبر
نور است، تداوم آن در شکل امامت نور است. اگر آن زمان دشمن در مقابل رسول خدا می ایستاد که این نور🌟 را خاموش کند قطعا تا ظهور حضرت مهدی (ع) دشمن دست از کار نمی کشد، سعی می کند این نور را خاموش کند🕯، تلاشش این است که این نور و این نعمت الهی را از بین جامعه ما بیرون کند. لذا اینجاست که خداوند به طرفدارانش وعدهی🤝 پیروزی می دهد و تلاش و کوشش دشمن را به عنوان یک تلاش بیهوده میداند.
⚠️دشمن هم برای خاموش کردن
نور از هر راهی وارد🚶♂می شود تهمت و نگاه استهزاء و به نوعی جامعه را در مباحث معرفتی وارونه جلوه می دهند، دنبال این هستند حتی رقیب تراشی برای جامعه انجام می دهند🌐، مدعیان دروغین مهدویت ما کم ندیدیم،
👥مردم را از شنیدن آیات الهی باز میدارند مردم را امروزه تلاش می کنند از معارف ناب مهدویت دور کنند تلاششان بر این است که با استهزاء در مقابل این فرهنگ بایستند سعی در تحریف این دارند سعی در بدعت گذاری❌ این دارند
☝️حتی آدم هایی را تربیت میکنند در قالب اسم👲 مستشار و مستشرق و توریست و جهانگرد و حتی بعضی موقع ها افرادی را به اسم متخصص تربیت می کنند دانشگاه های متعدد افراد زیادی را در مباحث آخرالزمان🔮 امروزه می بینیم به خصوص از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران چقدر همت و تلاش کردند که این جریان را در یک مسیر دیگری قرار دهند. حتی 📚در تعابیر، امام زمان این امام «رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ» را به عنوان دجال به دنیا معرفی کردند، فیلم های زیادی ساختند تلاش های زیادی کردند چه با نگاه تخریبی، چه با نگاه انکاری دنبال این هستند که این نور پر نور🌟 را از بین ببرند.
🌀لذا انسان های منتظر، باید
تلاش و کوشش کنیم دشمن شناسی را در معارف اعتقادی خودمان در بحث مهدویت جدی بگیریم و دشمنان شیوه ها و شگردهایشان را رصد کنیم و حیله هایشان را افشاگری کنیم،⛔️
❌جهل زدایی کنیم در جامعه. خدایی ناکرده بی تفاوت نباشیم! و ایجاد حساسیت کنیم در مسائل اعتقادی و دینی خودمان، به خصوص در متون درسی خودمان📑 در آموزش و پرورش ما، در دانشگاه های ما، در حوزههای ما، عزیزان منبری ما سخنوران ما🎤، در برنامه های متعددی که دارند، ضمن تلاش و کوشش به ارتقاء معرفت، فضای آسیب ها خاصه در بحث آسیب ها بحث دشمن را برای انسان های منتظر بیشتر معرفی کنیم.
👆تا اینطوری که آنها تلاش می کنند این نور را از بین ببرند، ما تلاش کنیم جامعه را زیبا تر و جامعه را با نشاط تر🌼 برای مردم معرفی کنیم تا ان شاءالله زمینه ی ظهور حضرت را فراهم کنیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 10
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
ایات مهدوی 10.mp3
2.28M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 10
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 10 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
📖🔹📖🔹📖🔹📖
⛅️ #زیارت_امام_مهدی (عج)
در روز جمعـہ✨
💠السَّلامُ عَلَیْكَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَیْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْكَ.
🔰وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَكَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْكَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِكَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِینَ بِسَیْفِكَ وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ كَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِكَ الطَّاهِرِینَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖🔹📖🔹📖
︽︽︽︽︽︽
@bonyadsari
✨ #یاصاحبالزمان!
خسته ایم از غم هجران و جدایی
آقا ...💔
#اللهُـمَّعَجِّـلْلِوَلِیِّکَــالْفَــرَج🤲
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
📚 حدیث انتظار : 7️⃣ قسمت هفتم : 🔴 اللّهُمَّ اجْعَلْهُ الدَّاعِيَ إِلى كِتابِكَ، وَالقائِمَ ب
📚 حدیث انتظار :
8️⃣ قسمت هشتم :
🔴 اسْتَخْلِفْهُ فِي الأَرْضِ :
👈🏻 یادآوری این نکته بجاست ، این درخواست به همراه دو درخواست بعدی مبتنی بر وعده ای است که خداوند متعال در آیه 55 سوره شریف نور به مومنان داده است .
🔴 مَكِّنْ لَهُ دِينَهُ الَّذِي ارْتَضَيْتَهُ لَهُ :
👈🏻 در این بخش از دعا از خداوند متعال (مکنت یافتن دین الهی) را در دوره امام عصر (عج) میخواهیم .
👈🏻 از این رو باید توجه داشت که (تمکین دین) عبارت است از اینکه خدای متعال آن را در جامعه مورد عمل قرار دهد یعنی هیچ کفری توانایی جلوگیری از آن را نداشته باشد .
🔴 أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْنا :
👈🏻 در این فراز در پرتو درخواست قرار گرفتن حجت خدا در کنف امنیت نکته ای خودنمایی میکند ، و آن اینکه در دوران پیش از ظهور ولی خدا در امنیت به سر نمیبرد از این رو خوف بر وجود مبارکش حاکم است .
🌺🤲🌺🤲🌺🤲
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
تو آمدی بهار شد، من از بهار عاشقم/
دلم چه بی قرار شد، چه بی قرار عاشقم/
مرا به دار هم کشی، دست ز تو نمی کشم/
به خنده ام نگاه کن، به روی دار عاشقم/
تو بهترین ترانهای، سرود عاشقانهای/
تو نازدانهای و من، ترانه وار عاشقم/
تو خوبِ خوبها و من، بد بدان عالمم/
بخر مرا ثواب کن، گناهکار عاشقم/
هزار جمعه چشم من، شدست چشمهی غمت/
نیامدی! هنوز هم،هزار بار عاشقم/
هزار سال بعد تو، خوشی ندیده روزگار/
بدون تو در این شب، سیاه و تار عاشقم/
هوای جمعه های من، پر است از غریبی ات/
غروب جمعه بیشتر، غریب و زار عاشقم/
تو آه سرد می کشی، من انتظار می شکم/
تو را ندیده ام ولی، در انتظار عاشقم/
اللهم عجل لولیک الفرج
وهب لنا رافته ورحمته ودعائه وخیره
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [10] سوره توبه
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [10] سوره توبه
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
مولاجان :گرچه روز و روزگاز میگذرد /چه خوش است با یاد شما بگذرد /چه خاطره خوش ورویایی است/که قطارعمر درانتظار شما بگذرد/چقدر برای روزه دار شیرین است/ افطاروسحری، درمهمانی شما بگذرد/ چقدر لذت بخش ودلنشین است/ که ماه نزول قرِآن با استماع تلاوت شما بگذرد/چقدر خاطره انگیز وبیاد ماندنی است/ که ماه رمضان، باظهور موفور السرور شما بگذرد/اللهم بحق ام المومنین عجل لولیک الفرج
✍️ امروز ، سالروز رحلت زوجةالرسول ، ام الزهراء ، ام المؤمنین و اولین زن مسلمان ، حضرت خدیجه کبری (س) است ، بانویی که تمام هستیاش ، را فدای اسلام و پیامبر خدا نمود و لایق پیام و مباهات خداوند شد !
🌿 خدیجه به انتظار نشسته بود و این انتظار در سینه خدیجه ریشه دوانده ، ساقه داده و هر لحظه شکوفاتر شده بود ، به گونه ای که خدیجه خود را منتظر ظهور می یافت و منتظر او محمد (ص) بود .
1- بصیرت :
خدیجه (ع) اندیشه ای بسیار متفاوت از اندیشه و بینش و روش رایج مردم زمانه و روند جامعه و روزگارش داشت . ویژگی منحصر به فرد این بانو بصیرت و بینش بود . با نگرش به فراز و نشیب های الهام بخش زندگی او مایه های بصیرت وافر او به روشنی جلوه گر است .
2- حق گرایی ، مبارزه ریشه دار و همه جانبه با زورمداران ، عدالت جویی و برابر طلبی ، خداجویی و توحید گرایی از جمله نگرش و بصیرت این بانوی بزرگ است .
3- حق جویی و حق پذیری :
ایمان و اسلام حضرت خدیجه (ع) یک انتخاب بود نه یک اضطرار ، خداپرستی و دوری از انحرافات و خرافات آن روزگار آرمان بزرگ خدیجه (ع) بود.
به گواه شواهد تاریخی و روایات حضرت خدیجه (ع) سال ها در اندیشه جامعه ای نو و در جست و جوی بعثت دگرگون ساز آخرین پیامبر بود و در این راه افزون بر مطالعه با عالمان مسیحی و یهودی رایزنی می نمود .
4- جان فشانی در راه حق :
خدیجه اگرچه هاشمی نبود ولی برای بنی هاشم مادری کرد و یکی از عوامل پایداری مسلمانان و به شکست کشاندن استبداد گران ، بخشندگی و بزرگ منشی حضرت خدیجه (ع) بود که برای نجات مسلمانان تمام اموال خویش را هزینه کرد .
5- اخلاص :
در راه انجام وظیفه و به دوش کشیدن بار مسئولیت خویش انواع شکنجه و آزار ، ترس و ناراحنتی ، رنج و محرومیت را به جان پذیرفت و کوچکترین چشم داشت دنیوی نداشت .
6- صبر :
خدیجه (ع) در اطاعت حق و ترک گناه شکیبا بود ، او در برابر رویداد های سخت و سهمگین صدر اسلام با قامت استوار ایستاد و صبوری ورزید .
7- مدیریت تحسین برانگیز :
کمال جویی و پویایی فکر و اندیشه حضرت خدیجه (ع) بود که او را به مدیریت و تجارتی مستقل سوق داده بود و او به جای کسب ظالمانه و رایج آن روزگار که با رباخواری عجین شده بود سرمایه خویش را در راه سازندگی و تجارت و سود مشروع و عادلانه به کار می انداخت .
8- عبادت و نیایش راستین :
خدیجه (ع) در عبادت و پارسایی در میان زنان کم نظیر است .
پیامبر (ص) فرمودند :
خدای متعال هرگز همسر و همرایی بهتر از او به من ارزانی نداشت ، چرا که در آن روزگار که همه به من کفر ورزیدند او به من ایمان آورد .
9- ولایت پذیری :
خدیجه (ع) پس از آنکه پیامبر (ص) خطاب به او فرمودند :
علی (ع) مولای تو و سرور مومنین و امام آنان بعد از من است ، عرضه داشت :
این حقیقت را گواهی داده و با او بیعت میکنم و خدای آگاه و پیامبرش را بر درستی و استواری این انتخاب و این بیعت به گواهی میگیرم .
🌿🌿
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
🔰 دستورالعملی ویژه براورده شدن حاجات در شب های دهه دوم #ماه_مبارك_رمضان
💠 امام صادق (ع) : در شب های دهه دوم ماه مبارک رمضان ( یعنی از شب 11 ماه تا شب 20 ماه) قرآن شریف را جلوی خود بگذارید و در دست بگیرید و این دعا ( قسمت رنگ شده متن) را بخوانید و سپس حاجت خود را از خدا بخواهید.
📚 منبع : اصول کافی ، ج 2 ، ص 629
👈 این دستور مهم را به دیگران هدیه دهید.
@bonyadsari
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [11] سوره یونس ، آیه 35
💠«أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ
يُتَّبَعَ أَمَّنْ لَا يَهِدِّي إِلَّا أَنْ يُهْدَىٰ فَمَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ» می گوید آیا کسی که به سوی حق هدایت می کند برای پیروی شایسته تر است یا کسی که خود هدایت نمی شود مگر هدایتش کنند، شما را چه می شود، چگونه داوری می کنید⁉️
👌آیه به نوعی دارد شایسته سالاری را در امر هدایت مطرح می کند «أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ» امام رضا (ع) می فرماید خداوند انبیاء و ائمه را که موفق دارد و از خزانه علم و حکمت📚🍃 خودش به آنها داده، در این مسیر قرار داده. یعنی آنها منتخب و شایسته هستند در امر هدایت.
📜در حدیث دیگری امام باقر (ع) میفرماید؛ مراد از «مَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَق» پیامبر و آل ایشان هستند.
⚠️پس نکته اینجاست که هادی بشر که انسان را در 🌈مسیر هدایت قرار می دهد خداوند است، اما حاکم بودن نظام اسباب و مسببات بر این عالم، امر هدایت توسط افراد برگزیده الهی صورت می گیرد. یعنی افرادی هستند که برگزیده و منتخب خدا هستند. و خداوند🔆 در این آیه در امر واسطه هدایت بین دو نفر تقابل ایجاد کرده سپس عقل را به داوری فرا خوانده..
⁉️کدام یکی از این دوتا شایستگی امامت را دارند؟
⬅️1- کسانی که به سوی حق هدایت میکنند
⬅️2- کسانی که برای هدایت شدن او به هدایت، یک هدایت کننده ای نیاز دارند. طبیعی است که همه 🍃انسانها وقتی به دنیا میآیند چیزی نمی دانند کم کم بر فهم و عقل🧠 آنها اضافه می شود و با هدایت هدایتگران الهی زمینه هدایت آنها شکل میگیرد.
⚠️پس نتیجه: دسته اول باید کسانی باشند که هرگز حتی برای یک لحظه گمراه نباشند🕥 تا نیاز به هدایت داشته باشند، وگرنه در گروه دوم قرار می گیرند. بنابراین با استفاده از این تقابل نتیجه میگیریم دسته اول کسانی هستند پیوسته در هدایت بودن🍃 مانند حضرت عیسی در آغاز تولد گفته من بنده خدا هستم..
👆به عبارت دیگر این ویژگیای که این دسته دارند از مقام والای عصمت برخوردارند و به طور طبیعی عقل آدمی کسانی👥 که پیوسته هدایت الهی را مطرح می کنند لایق می داند که سکان دار امر هدایت بشر و اولوالامر باشند، نه کسانی که خود به هدایت این هادیان نیاز دارند. لذا باید توجه بکنیم که امامان ما عملا در دوران امروز یعنی 🌟حضرت مهدی (ع) شایسته امر هدایت بر مردم هست و شایسته هدایت برای مدیریت امامت در دوران فعلی یست،
☝️یعنی عملا او حجت خداست، او ولی خداست، او خلیفه الله❣️ است، لذا شایسته امر هدایت در این مسیر به دست مبارک امام زمان خواهد بود و لذا ما هم باید رنگ و لعاب زندگی خودمان، برنامه های خودمان📋، بینش و منش مان، ارزش های زندگی خودمان را بر پایه رضایت ولی خدا و حجت خدا قرار بدهیم. و همان طوری که امام شایسته هست در امر هدایت، ما هم می توانیم با کمک به امام و توجه به امام زندگی یمان را در مسیر الهی و خدایی✨🍃 قرار بدهیم. انشاءالله بتوانیم در این راه موفق بشویم و یاران شایسته ای برای امام زمان (ع) باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 11
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
ایات مهدوی 11.mp3
1.85M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 11
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 11 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [11] سوره یونس
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
👆👆👆
#پوستر_آیات_مهدوی
📖جزء [11] سوره توبه
🔹🌙🔹🌙🔹
============
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
📚 حدیث انتظار : 8️⃣ قسمت هشتم : 🔴 اسْتَخْلِفْهُ فِي الأَرْضِ : 👈🏻 یادآوری این نکته بجاست ، ا
📚 حدیث انتظار :
9️⃣ قسمت نهم :
خوف امام (ع) در روایات :
❇️ برخي ازروايات كه متضمنِ اين موضوع هستند درمباحث مربوط به فلسفه غیبت مورد تصریح قرار گرفته اند به عنوان نمونه :
🔴 عن زرارة قال : اِنَّ لِلْقائِمِ غَیْبَةً قَبْلَ الظهورِهِ . قُلْتُ وَ لِمَ ؟ قالَ : یَخافُ الْقَتْلَ ؛
👈🏻 زراره از يكي ازدو امام بزرگوار صادقين نقل میكند که فرمود : برای امام قائم (عج) پیش ازظهورش غیبتی است . زراره ميپرسد : چرا ؟ میفرماید : از كشته شدن می هراسد .
❇️ در حديث دیگری پیامبر اکرم (ص) میفرماید :
🔴 لابد للغلام من غیبة فقیل له و لم یا رسول الله قال یخاف القتل ؛
👈🏻 برای آن جوان حتماً غیبتی پدید می آید . به آن حضرت عرض شد : چرا غايب میشود ؟ فرمود : از ترس كشته شدن .
🌺🤲🌺🤲🌺🤲
@bonyadsari
گروه مهدوی ام در استان مازندران
https://eitaa.com/joinchat/473759805Cc028b56d03
#رمضان_قرآنی 4
👈 درس هایی از قرآن
💠 جلسه 4️⃣ ، موضوع : تفسیر سوره حمد ( قسمت دوم)
❇️ 10. با «صراط الّذین انعمت علیهم» همبستگی خود را با پیروان حقّ اعلام می کند.
11- با گفتن «غیر المغضوب علیهم» و «لاالضّالّین» بیزاری و برائت از باطل و اهل باطل را ابراز می دارد.
🌀 اهمیّت «بسم اللّه»
«بسم اللَّه الرّحمن الرّحیم» نه تنها در ابتدای قرآن، بلکه در آغاز تمام کتاب های آسمانی بوده است.
👌 در سر لوحه ی کار و عمل همه ی انبیا «بسم اللَّه» قرار داشت. حضرت سلیمان علیه السلام نیز وقتی ملکه سبا را به ایمان فراخواند، دعوتنامه خود را با جمله ی «بسم اللَّه الرّحمن الرّحیم» آغاز نمود.
💠حضرت علی علیه السلام فرمود: «بسم اللَّه»، مایه برکت کارها و ترک آن موجب نافرجامی است. بر زبان آوردن «بسم اللَّه» در شروع هر کاری سفارش شده است؛ هنگام خوردن و خوابیدن و نوشتن، سوارشدن، مسافرت وبسیاری کارهای دیگر؛ حتّی اگر حیوانی بدون نام خدا سربرنده شود، مصرف گوشت آن حرام است.
✅ «بسم اللَّه» آرم و نشانه ی مسلمانی است و باید تمام کارهای هر مسلمان رنگ الهی داشته باشد. همان گونه که محصولات و کالاهای ساخت یک کارخانه، آرم و علامت آن کارخانه را دارد؛ خواه به صورت جزیی باشد یا کلّی. یا این که پرچم هر کشوری هم بر فراز ادارات و مدارس و پادگان های آن کشور است و هم بر فراز کشتی های آن کشور در دریاها و هم بر روی میز اداری کارمندان.
🌀 امام صادق علیه السلام نقل شده است: «بسم اللَّه» تاج سوره هاست. در قرآن تنها در آغاز سوره برائت، «بسم اللَّه» نیامده و این به فرموده حضرت علی علیه السلام به خاطر آن است که «بسم اللَّه» کلمه امان و رحمت است و اعلام برائت از کفّار و مشرکین، با اظهار محبّت سازگار نیست.
🔰«بسم اللَّه» عامل فرار شیطان. کسی که خدا را همراه داشت، شیطان در او اثر نمی کند.
📚 منبع : کتاب رمضان با قرآن: سی روز، سی درس بر اساس تفسیر نور ص36
@bonyadsari
﷽ بِسمِ اللّٰه الْرَّحمٰن الْرَّحیم
🔸 #رمضان_بهشتی : گزیده تفسیر #قرآن شهید آیت الله بهشتی
🔺 انتشار روزانه تفسیر #شهید_بهشتی در ایام #رمضان
🔺قسمت 3️⃣
🔹 آيا قرآن كريم كتاب تاريخ طبيعت است، يعني تاريخ طبيعي و طبيعتشناسي است؟ وقتي انسان به بعضي از كتابها و مقالات نوآوران جامعهء اسلامي نگاه ميكند، گاهي در نظرش اين فكر ميآيد كه آنچه علوم طبيعت و علوم طبيعي و عالِمان علوم طبيعت پس از قرنها مطالعه و كوشش با زحمات فراوان، با بررسيهاي پررنج طولاني از اسرار اين عالَم طبيعت شناختهاند، قرآن جلوتر همه را بيان كرده. اين حرفي است كه خيليها هنوز مينويسند و ميگويند. حقيقت اين است كه قرآن چنين ادّعايي ندارد.
🔹 گاهي اوقات ميخواهند آيهء كريمهء (وَلاَ رَطْب وَلاَ يَابِس إِلاَّ فِي كِتَاب مُّبِين) ؛ «و هيچ تر و خشكي نيست مگر اين كه در كتابي روشن ]ثبت [است.»(سوره انعام. آیه ۵۲) را بياورند و مربوط به كتاب قرآن كنند و بگويند: هيچتر و خشكي نيست، مگر اين كه قرآن آشكاركننده و روشنگر آن است. گاهي اوقات عشق به بعضي چيزها سبب ميشود كه انسان به خود آن چيزها خيانت كند. عاشقي كه به معشوقهاش خيانت كند، البته پيداست كه ناآگاه و ندانسته اين كار را ميكند! خيلي از اوقات ما هم نسبت به محبوبها و معشوقهاي ديني مان از روي ناآگاهي و ندانسته خيانت ميكنيم. من كه هنوز نتوانستم از قرآن چنين ادّعايي را بفهمم كه «قرآن آمده تا تمام اسرار طبيعت را به صورت معمّا بازگو كند!» چون اگر معمّا نبود و مطلب روشن بود، بايد همان وقت كه قرآن در عربستان آمد، كتابهاي وسيعي دربارهء شناخت طبيعت به وسيلهء مسلمانها نوشته بشود و اصلاً راز فاش نشده از طبيعت باقي نماند.
🔹 ديگر دوران ممتدّ كوششهاي علماي طبيعي لغو ، بي ثمر و بي جا بود. اصلاً مگر قرآن اين كاره است؟ مگر رسالت قرآن اين است؟! اين ادّعا كه قرآن و آيات قرآن تمام مسائل پيچيدهء مربوط به طبيعت شناسي، جهانشناسي و فلكشناسي را با اشارات لطيف بيان ميكند و بيان كرده، ادّعايي است كه تاكنون من برايش دليلي نيافته ام، اگر كساني دليلي دارند چه خوب است بگويند تا ما هم بفهميم و باخبر بشويم!
🔹 شأن قرآن اين نيست، قرآن كتاب هدايت است، قرآن كتاب انسان سازي است، قرآن كتاب جامعه ساز است، قرآن ميخواهد انساني راه يافته و مهتدي بسازد.
🔹 وقتي از قصهء پختن آبگوشت سخن ميگوييم، همه ميفهمند اين، فاصلهاش با قرآن خيلي زياد است! گردش اجرام فلكي چگونه است؟ اين به قرآن چه ارتباطي دارد؟ این که ذرات اتم چگونه مناسباتشان با هم تنظيم شده، به قرآن چه ارتباطي دارد؟ رسالت قرآن اين نيست.
📚 تفسیر قرآن منتشر نشده #آیت_الله_بهشتی
#بهشتی_را_بشناسیم
@bonyadsari
﷽ بِسمِ اللّٰه الْرَّحمٰن الْرَّحیم
🔸 #رمضان_بهشتی : گزیده تفسیر #قرآن شهید آیت الله بهشتی
🔺 انتشار روزانه تفسیر #شهید_بهشتی در ایام #رمضان
🔺قسمت 4️⃣
🔹 قرآن كتاب شناخت طبيعت نيست، ولي دو مطلب در اين زمينه بايد دربارهء قرآن مورد توجه قرار گيرد. اوّل اين كه قرآن انسان را به مطالعهء طبيعت و كوشش در راه شناخت طبيعت تشويق كرده و ميكند. قرآن كتابي است كه مسلمان انديشمند ميسازد. چنين انساني در خودش و ساختمان خودش ميانديشد، در جهان و ساختمان جهان ميانديشد. همه جا خدا هست، انديشهاي وسيع و ژرف و عميق در آفاق و انفس:
(سَنُرِيهِمْ ءَايَـتِنَا فِي الْاَفَاقِ وَ فِي أَنفُسِهِمْ حَتَّي يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَ لَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَي كُلِّ شَيء شَهِيدٌ)
«به زودي نشانههاي خود را در افقها]ي گوناگون[ و در دلهايشان بديشان خواهيم نمود، تا برايشان روشن گردد كه او خود حقّ است. آيا كافي نيست كه پروردگارت خود شاهد هر چيزي است؟»( سوره فصلت آیه ۵۳)
🔹 ميدان انديشيدن براي مسلمان وسيع است، چه در خودشناسي و چه در جهان شناسي. ژرف و عميق است به اين معنا كه يك عالِم طبيعي، در مطالعات طبيعي و جهان طبيعت گاهي اسير بعضي از امور ميشود و ديگر نميتواند در پس اين پردهء رنگارنگ طبيعت، آن نقش نگاري كه اين همه نقش را بر اين پرده ترسيم كرده ببيند! ديد او از اين ديوار ضخيم طبيعت عبور نميكند، بُرد ديدش كم است. دائماً در عالَم طبيعت كار ميكند، اما اگر يك بار به خود بيايد و از او سؤال بشود كه در پس اين پرده چه ميبيند؟ پاسخ روشني ندارد، قرآن ميفرمايد: اي عالِم طبيعي! اين قدر در طبيعت دست و پايت را بند نكن، بدان که يکايك اين جلوههايي كه در عالَم طبيعت ميبيني، تجلّي آفريدگار طبيعت است. «يك فروغ رخ ساقي است كه در جام افتاد.»
🔹 بنابراين مسلمان طبيعت شناس، در كوشش براي شناسايي ريزه كاريهاي طبيعت، از اين نظر با يك عالِم طبيعي مادّي هيچ فرقي ندارد. يعني آنجا كه ميخواهد كار مثبت انجام بدهد، عالِم خداشناس طبيعي كه علمش علم طبيعت است، با عالِم مادّي طبيعي از نظر كار مثبتش يعني شناخت طبيعت، فرقي با يكديگر ندارند. اما آنجا كه عالِم طبيعي مادّي ميگويد همين طبيعت و ديگر خدا نه! كارش جنبهء منفي پيدا ميكند. آنجا عالِم طبيعي خداشناس ميگويد چرا خدا نه؟ هم طبيعت و هم خداي آفريدگار طبيعت. پس قرآن دعوت كنندهء به مطالعهء كتاب طبيعت هست و اين صحيح است.
🔹 درست برعكس، خيلي از مكتبهاي ديني به انسانها الهام ميبخشد كه اصلاً از مطالعهء طبيعت صرف نظر كن، مبادا گمراه بشوي. متأسفانه در يك دوران ممتدّي از زندگي جامعهء اسلامي، عدّهاي از افراد كه آگاهيشان كم بود، همين بلا را به سر ما هم آوردند. ميگفتند: مبادا نزديك اين علوم طبيعي بروي، بي دين ميشوي!
🔹 قرآن ميگويد: كتاب طبيعت را مطالعه كن تا ديندار بشوي، اين آقا ميگويد: كتاب طبيعت را نخوان بيدين ميشوي! خوب اين به دليل ناآشنايي با قرآن است. از وقتي جامعهء ما با قرآن قهر كرد، ميبايست قهر الهي هم شامل حالش ميشد. بايد جامعهء اسلامي با قرآن آشتي كند، آن هم آشتي كامل. بايد قرآن را بفهميم تا ديگر هر مطلبي را از هر زباني و از هر قلمي نپذيريم. اين بود منطق اول ما برای اين كه چرا اين بحثهاي مفصّل را با اين برنامهء فشردهء زندگي كه من دارم و دوستان نيز دارند، شروع كرديم.
🔹 پس اين يك اصل عالي اسلامي است كه قرآن كتابي است كه مسلمانان و پيروان قرآن را به مطالعهء طبيعت تشويق ميكند و از اين كه كسي از اين راه منحرف شود، نميهراسد. به عكس، ميگويد اين خود راهي به سوي خداست. ادامه دارد...
📚 تفسیر منتشر نشده #آیت_الله_بهشتی
#بهشتی_را_بشناسیم
@bonyadsari