زنجیره انسانی هرمزگانیها در کرانه خلیج همیشه فارس
سگ زرد حرامزاده زوزه بکش
تفکر اپستینی هزار سال دیگه هم نمیتونه همچین پایگاه مردمیئی ایجاد کنه
@Booltan
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان به دنبال طرح بنزینی جلیلی
@Booltan
کانال ۱۲ اسرائیل:
افراد نزدیک به ترامپ از او میخواهند که پیشنهاد قطر برای آتشبس ۱۰ روزه را بپذیرد
ایالات متحده آتشبس را رد نمیکند، اما میخواهد که مدت بیشتری ادامه داشته باشد و ملاحظات بیشتری در مورد تنگه هرمز وجود داشته باشد.
@Booltan
این جنایتکاران که فهرستی از صدر تا ذیلشان موجود است، آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد.
بخشی از پیام رهبر معظّم انقلاب بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران | ۱۸/تیر/۱۴۰۵
@Booltan
ادعای خبرنگار ارشد آکسیوس:
احتمال برگزاری مذاکرات برای توقف درگیری با ایران وجود دارد.
@Booltan
سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی نه تنها مقاومت را متوقف نکرد، بلکه مقاومت اسلامی امروز قویتر از همیشه، مسیر عزتمندانه خود را ادامه خواهد داد.
▫️پیام سردار قاآنی در پی انتخاب خلیل الحیه به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹با عرض تبریک انتخاب دکتر خلیل الحیه به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس، باید این انتخاب را به شخصیتهای بزرگ حاضر در حماس و نیز همه رزمندگان این جریان عظیم مقاومت اسلامی تبریک گفت. آنان با انتخاب شخصیتی که نماد مقاومت و شهادت است، بار دیگر اثبات کردند که همچنان بر استمرار مسیر مقاومت اسلامی تأکید دارند.
🔹رژیم صهیونیستی ناگزیر است بپذیرد که با وجود همه جنایتهایی که مرتکب شده، نه تنها نتوانسته است مقاومت را متوقف کند، بلکه مقاومت اسلامی امروز قویتر از همیشه، مسیر عزتمندانه خود را ادامه خواهد داد.
@Booltan
عضو هیات رسانه ای مذاکرات اسلام آباد: عراقچی سرخود در عمان پذیرفت اعمال حاکمیت ایران در تنگه هرمز را واگذار کند!
@Booltan
جو کنت: ما قادر به شکست نظامی ایران نیستیم
مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ:
🔹ما باید همین حالا به این جنگ (تجاوز) پایان دهیم و نیروهای خود را از منطقه خارج کنیم.
@Booltan
فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد که نیروهای آمریکایی برای شب دهم متوالی، حملاتی را علیه ایران آغاز کردهاند.
@Booltan