کولبری یا سلاح بَری؟
این سلاح هایی که می ببنید، مثل نقل و نبات در فضای مجازی، در حال دست به دست شدن و فروش است.
این سلاح ها، عمدتا از غرب کشور وارد می شوند.
چگونه؟!
از طریق؛
سواری خودرو
قاطر راه بلد
کولبر
خُب ...؛
سواری خودرو که بازدید می شود!
قاطر (سرگردان) که توسط مرزبانی، برخی گرفته و برخی تیرباران می شوند!
کولبر!
کولبر با چهره ای معصوم و در عین حال نیازمند (با حُسن ظن)، باری را به دوش می کشد که (عمدتا)؛ نه می داند داخلش چیست و نه صاحب بار را می شناسد!
حالا چه باید کرد؟!
یک اینکه؛ این سلاح ها برای جنگ آینده وارد کشور می شوند و لذا اگر می توانید جلو ورودش را بگیرین ...، که هیچ ...؛ در غیر اینصورت، مومنین را هم (به جای خلع سلاح)، مسلح کنید!
دو اینکه؛ کولبری را تعطیل کنید!
چرا؟!
چونکه؛
اولا؛ کولبری در شان انسان نیست، بلکه در شان چهارپایان است! (و بیشترین سود را هم دلالان در این وسط می برند!)
ثانیا؛ به جای ایجاد اشتغال با کولبری (که برعکس؛ باعث تضعیف تولید داخل و به تبع آن تضعیف اشتغال و به غارت رفتن منابع مالی کشور می شود (در واقع کالای وارداتی، سرباز اقتصادی دشمن است که از مرزها وارد کشور می شود، تا سرمایه شما را به یغما ببرد))؛ با انتقال آب از کوهستان های مرزی کشور و احیای آب و خاک این مناطق اشتغال پایدار برای این مردم سرافراز ایجاد کنید.
https://eitaa.com/Booltan
https://t.me/Boltan
در دو ساعت سخنرانی پزشکیان در دانشگاه، دلار دو هزار تومان افزایش یافت و به بیش از ۱۲۳ هزار تومان رسید.
مزهپرانهایی که زمان انتخابات افزایش نرخ دلار را دستاویزی برای کنایه زدن به سعید جلیلی قرار میدادند، حالا مجبورند در جایگاه سرپرست امور اطلاعرسانی دولت پزشکیان، سوتزنان از کنار رکوردشکنیهای خود عبور کنند.
https://eitaa.com/Booltan
https://t.me/Boltan
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران: شروع غنی سازی، خودکشی ایران است
ایران یک فرغون به سمت فردو ببرد، اسرائیل حمله می کند.
https://eitaa.com/Booltan
https://t.me/Boltan
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف پیکر مطهر شهیدی با قمقمه ای پر از آب
گروه های تفحص شهدا موفق شدند پیکر مطهر ۵ شهید دوران دفاع مقدس را در منطقه شرق دجله و ۲ شهید در منطقه کتیبان کشف کنند.
https://eitaa.com/Booltan
https://t.me/Boltan