eitaa logo
🇮🇷غواص ها بوی نعنا می ده🇮🇷
110 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
44 ویدیو
4 فایل
مرد غسال به جسم و سر من خرده مگیر چند سالیست که از داغ حسین لطمه زنم سر قبرم چو بخوانند دمی روضه‌ی شام سر خود با لبه‌ی سنگ لحد می شکنم ملا شدن چه اسان آدم شدن محال است...
مشاهده در ایتا
دانلود
حجت الاسلام عالی : 🔻اگر نبودم نمیگفتم، ختمی است در رابطه با حضرت زهرا سلام‌‌الله‌علیها برای حاجات_بزرگ مجرب است، تجربه شده ۵۳۰ بار به عدد نام فاطمه این صلوات را در یک مرحله بگویید: 《اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ》 آقا بگید برای بقیه هم بفرستید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از گوشه این خاک جگر گوشه درآمد از چشم تو باریکه‌ای از اشک تر آمد حاضر شده‌ام شرط ببندم سر این خاک تا دست به این خاک زدم سیم و زر آمد یک قطعه طلا بود مگر نور پلاکت برقی زد و در خاک طلا در نظر آمد یک جمجمه سوخته تسبیح گل آلود اجزای پراکنده‌ای از یک پسر آمد از گنج غم تو که دفین ست در این خاک از چشم پدر این همه در و گوهر آمد آن عطر که آغشته به بوی بدنت بود با اسم تو در کوچه ما بی‌خبر آمد ▪︎ هروزتان در حمایت شهدا https://eitaa.com/joinchat/2098397195C45df7794f1
🍃🌹معرفی ، شهید شلمچه💔 💠 ارائه : بزرگوار خادم الشهدا یازینب(س) 📆 جمعه ۱۴۰۳.۰۹.۰۹ ⏰ ساعت ۲۰:۰۰ گروه جامانده از شهدا👇🌹 eitaa.com/joinchat/2098397195C45df7794f1 کانال غواص ها بوی نعنا می دهند👇🍃 eitaa.com/booyenaena
معرفی شهید: شهید محمد حسن قاسمی طوسی تاریخ تولد 1337 تاریخ شهادت ۱۸فروردین محال تولد نکا شهرستان طوسکلا محال شهادت شلمچه
معرفی شهید: شهید محمد حسن قاسمی طوسی به سال 1337 در خانواده‌ای مذهبی، متدین و کشاورز دیده به جهان گشود. او دوره ابتدیی را در زادگاهش روستای «طوسکلا» از توابع شهرستان نکاء پشت‌سر گذاشت. دوره راهنمایی را در مدرسه فردوسی نکا به اتمام رسانیده و پس از پایان دوره راهنمایی بدلیل مشکلاتی از تحصیل در مقطع دبیرستان بازمانده و برای مساعدت به خانواده یار و یاور پدر گشت و به کار کشاورزی پرداخت.
به پاس فداکاری و رشادت‌های شهید که شجاعت و فعالیت وی به کسب فتوحات مهم در صحنه جنگ کمک کرده و سبب اعتلای کلمه اسلام و پایداری انقلاب و حفظ میهن اسلامی ‌گردید نشان فتح از دستان حضرت آیت خامنه‌ای فرماندهی معظم کل قوا به ایشان اعطا شد.
مبارزه با ضد انقلاب: با آغاز نهضت اسلامی به رهبری امام راحل (ره) ایشان به همراه تنی چند نفر از انقلابیون فعالیت سیاسی و مبارزاتی گسترده‌ای را در سطح منطقه آغاز کرد و این فعالیت‌های سیاسی تا سقوط حکومت شاهنشاهی ادامه یافت. سردار طوسی پس از پیروزی انقلاب برای حفظ دستاورد‌های انقلاب، ابتدا به عضویت کمیته انقلاب اسلامی شهرستان نکا و سپس در تاریخ 8/6/58 عضو رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان ساری شد و با سمت جانشین عملیات سپاه ساری، مسئولیت
پاکسازی جنگل های شمال به عهده ایشان بود. شروع توطئه ضد انقلاب در غرب کشور شهید طوسی را به همراه گروهی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منطقه کامیاران کشاند و آشنایی این شهید با سردار شهید احمد متوسلیان زمینه ساز خدمات بزرگی در جبهه جنگ شد.
جنگ ایران و عراق و شهید طوسی:. محمدحسن قاسمی طوسی، در ابتدای جنگ در منطقه بانه کردستان به عنوان مسئول گروهان و در منطقه مهاباد به عنوان جانشین عملیات انجام وظیفه نمود. در اسفند سال 60 به منطقه جنوب اعزام شد و در عملیات قرار گاه خاتم الانبیا به عنوان نیروی گشت شناسایی مشغول خدمت شد. پس از مراجعت از جبهه مدتی مسئول عملیات گیلان و مازندران شد اما پس از حدود 4 ماه مجدداً به جبهه عزیمت نمود و در اطلاعات عملیات لشکر 25 و پس از مدتی به دلیل شایستگی هایش مسئول عملیات لشکر 25 کربلا شد اما عملکرد شهید و رشادتها و توان مدیریتی او موجب شد که شهید بزرگوار به عنوان جانشین فرماندهی لشکر 25 کربلا برگزیده شد که تا زمان شهادت ایشان به طول انجامید. در طول جنگ سردار طوسی در عملیاتهای مختلفی شرکت داشت. در عملیات والفجر 6 که برادرش «محمد ابراهیم» در آن به شهادت رسید و عملیاتهای بدر ، بیت المقدس، قدس 1 و 2 ، مهران، والفجر 8 ،کربلای 4 و5 و8 رشادتهای زیادی از خود نشان داد و سرانجام در 19/1/66 در منطقه اروند به فیض شهادت نائل آمد. سردار طوسی قبل از شهادت چهار بار مجروح شد. سال 60 در پاکسازی جنگل در اثر برخورد ترکش نارنجک به چشم، سال 61 در خرمشهر و در اثر برخورد موج انفجار، سال 64 اصابت ترکش به دست راست در منطقه فاو، سال 65 اصابت ترکش به پشت و دست وسرانجام در 18/1/66 در منطقه شلمچه که با مجروحیت شدید منجر به شهادت ایشان گشت.
نقش سردار در حماسه والفجر 8  (فتح فاو): قبل از عملیات والفجر 8 بیشترین معابر دسترسی به دشمن روی رودخانه اروند توسط این سردار بزرگ و نیروهای تحت امرش شناسایی گردید ایشان در چندین نوبت به لحاظ حساسیت عملیات شخصاً لباس غواصی پوشید و ساحل و خط دشمن را دقیقاً شناسایی و برای عبور لشکر و دیگر نیروهای اسلام که قرار بود از خط لشکر 25 کربلا عبور نمایند علامت‌گذاری نمود. در مرحله گرفتن پل در این عملیات تاریخی با شجاعت و شهامت خاص به همراه تعدادی از رزمندگان لشکر از رودخانه وحشی اروند عبور کرد و غواصان موج اول توانستند تحت فرماندهی مستقیم ایشان در نبرد قهرمانانه‌ای مقر حزب بعث عراق در شهر فاو و همچنین مقر فرماندهی تیپ 11 را تصرف نمایند که با این اقدام شجاعانه و مهم موجبات شکست مزدوران عراقی در شهر فاو فراهم گردید در ادامه با حضور رزمندگان اسلام در شهر و پیشروی آنها پرچم متبرک بارگاه ملکوتی ثامن‌الائمه علی‌بن موسی‌الرضا(ع) بر روی مناره مسجد شهر فاو به نشانه این پیروزی بزرگ و امدادهای الهی به اهتزاز در آمد.
نقل قول‌هایی درباره شهید طوسی: حاج قاسم سلیمانی، سردارشهیدمحمدحسن طوسی را الگوی عینی مدافعان اسلام توصیف می کرد و می گفت « شاید آنقدر که من در وصف حماسه و ایثارسردار طوسی می دانم حتی بستگان وخانواده ایشان نمی دانند». آیت‌الله طبرسی نماینده ولی‌فقیه و نماینده مجلس خبرگان «شهید طوسی را ابوالفضل مازندران می‌نامیدند". سردار مرتضی قربانی فرماندهی وقت لشکر 25 کربلا پیرامون شخصیت شهید طوسی می‌گوید: «با توجه به اعتماد بالایی که وی در لشکر برخوردار بود لیاقت و مسئولیت شناسایی را به عهده داشت و همین شایستگی‌ها سبب شد که بچه‌های لشکر در عملیاتها خصوصاً فاو به پیروزی برسند. سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، فرماندهی اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز می‌گوید: «سردار طوسی بر اثر رشادت‌های بی‌مانند که از خود در لشکر 25 به جا گذاشت می توان او را مالک‌اشتر لشکر 25 کربلا نامید". «سردار سوداگر» فرمانده اسبق لشکر25 کربلا، پیروزی در عملیات والفجر 8 را مدیون شهید طوسی می‌دانست. یکی از کتاب هایی که در باره این فرمانده شهید نوشته شده ، « قلب فرماندهی » نام دارد. نویسنده با انجام تحقیقات و پژوهش در این کتاب می نویسد: ولایت پذیری، شخصیت ولایی و الهی، آدمی اثر گذار، خلاق، مدیر، فرمانده مخلص و ایثارگر، مهربان، وفادار به خانواده، احترام به پدر و مادر همسر و فرزند این شهید مثال زدنی است.
نحوه شهادت: سردار محمدحسن قاسمی طوسی‌ که دو برادر دیگرش هم در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند، در ۱۸ فروردین ماه سال ۱۳۶۶ در سن ۲۹ سالگی در شلمچه با اصابت ترکش‌های خمپاره عراقی‌ها به شهادت رسید و مفقود شد و بدن پاکش در سال ۱۳۷۴ بعد از هشت سال گمنامی در نکا تشییع و در گلزار شهدای روستای طوسکلا به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیت نامه شهید طوسی: در بخشی از وصیت نامه سردار سرلشکر شهید محمدحسن قاسمی طوسی آمده است: انقلاب اسلامی ما در یک برهه‌ای از زمان واقع شد که به جرأت می‌توان گفت که تمام اسلام در مقابل تمامی شرک و کفر قرار گرفت و پیروزی انقلاب باعث احیاء اسلام در تمام دنیا و شکست آن باعث شکست اسلام خواهد شد. پس باید همه دست به دست هم در صراط مستقیم و پیرو امام به حرکت ادامه دهیم.
جمع بندی توصیف منزلت شهید: شهد طوسی مردی ولایتمدار، مسئولیت پذیر، پاسخگو، با صداقت و صلابت است و ایثار، شهامت، بصیرت، مردم داری و تقوا، توسل و توکل، تدین و تعهد، وطن دوستى، روحیه خدمت، محروم نوازى، خانواده دوستی از ویژگی ها منحصر به فرد این مرد جهادی است. امیدواریم نسل جدید با الگوگیری از ایشان بتوانند منشأ خیر و فایده برای اسلام، جامعه و ایران عزیز باشند.
شهید سردار طوسی، مرد بی ادعایی كه به دنبال نام و مقام نبود
شهید سردار طوسی بعنوان قائم مقام لشگر 25 كربلای مازندران از مردان بی ادعایی بود كه به دنبال نام و مقام نبود و تنها دغدغه ایشان ولایتمداری و خدمت به نظام و اسلام بود.
سالروز شهادت سردار شهید محمدحسن قاسمی طوسی قائم مقام لشگر 25 كربلای مازندران است كه به مالك اشتر جبهه های ایران لقب گرفته است، سرداری كه تمام زندگی فردی و نظامی خود را وقف انقلاب و نظام و خانواده شهدا كرد تا آبروی نظام حفظ شود.
موسی قاسمی طوسی برادر شهید طوسی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: برادر شهیدم در طول مدت حضورش در جبهه های حق علیه باطل لحظه ای خود را جدای از رزمندگان و بسیجیان ندانست و تا آخرین لحظات دوشادوش بسیجیان از مرزها و سرزمین دفاع كرد.
وی گفت: هیچ گاه خستگی در چهره و توان ایشان دیده نمی شد و من كه در برخی از عملیات ها در كنار این شهید بودم هیچ گاه ایشان را جدای از رزمندگان و بسیجیان ندیدم و در برخی از موارد لباس های رزمندگان را از جبهه ها به منزل می آورد و می شست.
برادر سردار شهید طوسی با بیان اینكه با همه رزمندگان مهربان و صمیمی و مثل برادر بود ادامه داد: ضمن اینكه شهید طوسی بسیار مقید به توان بالای رزمندگان، احساس مسئولیت، توانمندی در انتخاب نیروهای زبده و توانمند را در دستور كار خود داشت اما هرگز مسئولیت ایشان در لشگر بعنوان مسئول اطلاعات و عملیات و فرمانده موجب نشد كه از احترام به دیگران، دوستی و رفاقت با رزمندگان و بسیجیان دوری كند
قاسمی طوسی گفت: عدم هراس از دشمن، سختی‌ پذیری، خطرپذیری بالا و بسیاری از صفات مثبت دیگر از ویژگی های مهم سردار محمدحسن قاسمی‌طوسی بود كه از ایشان انسانی متمایز ساخته بود.
برادر شهید با بیان اینكه شهید طوسی فردی مهربان، صمیمی و خانواده دوست بود افزود: حفظ احترام پدر و مادر و اطرافیان و همسر و فرزند، كمك به پدرم در كارهای كشاورزی و دامداری و احترام ویژه به خانواده های شهدا از جمله ویژگی های بارز و مهم این شهید عزیز و گرانقدر بود كه تا آخرین لحظات زندگی شان ادامه داشت.
وی ادامه داد: سردار طوسی اهل سیاست بازی نبود و هر چند به خوبی جریانات سیاسی روز را تحلیل می كرد، اما سیاست بازی و سیاسی كاری نمی كرد و چنان متعهد و ولایت مداری، دنباله روی از روحانیت و حفظ حیثیت و آبروی نظام برای ایشان اهمیت بالایی داشت.
برادر شهید طوسی با تاكید بر ولایت مداری در جامعه گفت: ولایتمداری و دنباله روی از ولی فقیه از تاكیدات وصیت نامه های شهدا و به خصوص سردار شهید طوسی بود كه با توجه به توطئه های مختلف دشمن و شیطنت های گاه و بیگاه استكبار، تابع ولایت بودن و در مسیر ایشان حركت كردن از مهمترین وظایف ما در شرایط كنونی است و به یاد اداشته باشیم كه شهدا رفتند تا نظام و آبروی نظام حفظ شود و لذا نباید از مسیر آنان منحرف شوند و باید همواره پشتیبان ولایت فقیه باشیم.