23.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر خدا خاطر ما رو میخواد
چه بریز و به پاشی واسمون کرده 💚
استاد #الهی_قمشهای
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*خانم ژاپنی که با #حجاب شد❗*
🌳وقتی یک *#خانم_ژاپنی که بودایی بوده و تازه مسلمان شده ، در اجرای فریضه واجب #امربه_معروف و #نهی_ازمنکر در شهر تهران از خیلی از خانم هایی که در خانواده های مسلمان بدنیا آمده اند پیشی می گیرد ،* انسان هم خیلی خوشحال می شود وهم خیلی متاسف .
🎥 حتما #ببینید ☝️
*🌹 تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان صلوات🌹*
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂 به اهل بیت متوسل شوید. 🍂
🔶وَفَجَّرْنَا الْأَرْضَ عُيُوناً فَالْتَقَي الْمَاء عَلَي أَمْرٍ قَدْ قُدِرَ
وَحَمَلْنَاهُ عَلَي ذَاتِ أَلْوَاحٍ وَدُسُرٍ
تَجْرِي بِأَعْيُنِنَا جَزَاء لِّمَن كَانَ كُفِرَ
(قمر/١٢تا١۴)
💥در آن هنگامه ی عظیم طوفان نوح، که درهای آسمان باز شده و آب فراوان می ریخت، و از زمین نیز چشمه ها می جوشید، فقط کسانی نجات یافتند که بر کشتی ولایت سوار بودند.
⚡️ زیرا این کشتی، زیر نظر خداوند متعال حرکت می کرد.
✅در طوفانهای آخرالزمان نیز که امواج عظیم شبهات و حوادث، از زمین و آسمان می بارد، تنها راه نجات، کشتی ولایت اهل بیت است.
🍁رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود:
مَثَلُ أهلِ بَيتي مَثَلُ سَفينَةِ نُوحٍ؛ مَن رَكِبَها نَجا و مَن تَخَلّفَ عَنها غَرِقَ
💫مَثَل اهل بيت من، مثل كشتى نوح است كه هر كس سوارش شد نجات يافت و هر كس كه از آن باز مانْد غرق گشت.
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
بسم الله الرحمن الرحیم
براساس اعلام دبیرخانه هجدهمین دوره مسابقات سراسری ومردمی دارالقران امام علی ابن ابیطالب علیه السلام،ثبت نام این دوره ازمسابقات ازروزشنبه ۲۸مهرماه آغاز وتاروز جمعه ۱۸آبان ماه ادامه خواهدداشت.
رشته های این دوره شامل مفاهیم،قرائت تحقیق،قرائت ترتیل،حفظ۱۰جزء،حفظ۲۰جزءوحفظکل قرآن کریم به همراه آشنایی باترجمه قرآن کریم می باشد.این دوره ازمسابقات کاملا بصورت غیرحضوری برگزارشده و ویژه برادران وخواهران دردومقطع سنی کمتروبیشتراز۱۸ سال می باشد.به نفرات اول تاسوم هرگروه جوایزنقدی
اهداءمی شود.جوایزاین دوره نسبت به دوره قبل درمجموع حدود۱۳۰درصدافزایش داشته است.علاوه برنفرات اول تاسوم ،به متسابقینی که درمرحله نیمه نهایی مسابقات حائزامتیازحدنصاب گردندنیزهدایای نقدی اهدا می شود.جوایزحدنصاب بالغ بر۱۰میلیاردریال می باشد.دردوره قبل حدود۸۰۰نفرازهدیه حدنصاب بهره مندشدند.عزیزانی که تمایل دارنددراین رقابت قرآنی ومعنوی شرکت نمایندمی توانندبا مراجعه به سامانه مسابقات به آدرس
www.dqimamali.com
دراین مسابقات ثبت نام نمایند.
هدایت شده از نیروی زمینی سپاه
41.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مجموعه مستند ( حماسه افتخار )
🎬عملیات عاشورای ۴
عمليات عاشوراي 4 در تاریخ 30 مهر ماه 1364با هدف انهدام نيروهاي دشمن در منطقه عملياتي غرب درياچه اُ مُ النِّعاج در هُورالهويزه انجام شد. عمليات درمنطقه اي بوسعت 110كيلومتر مربع به همت دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با موفقيّت به پايان رسيد. بيش از 400تن از افراد دشمن كشته و زخمي شدند و تجهيزات و يگانهاي متعددي از آنها نابود شد.
👈 برای نمایش بهتر کلیپ میتوانید گزینه چرخش صفحه گوشی را فعال نموده و فیلم را بصورت افقی مشاهده نمایید.#نزسا #حماسه_افتخار #عاشورای_۴ 💢کانال ما در شبکه های اجتماعی : 👈 ایتا 👈روبیکا👈آپارات 👈 تلگرام👈 اینستاگرام 🇮🇷 @nezsainfo|نیروی زمینی سپاه
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 وقتی که ما مصلحت خود را نمی دانیم؛ در این آیه خداوند از مکنونات قبلی مومنان پیش از آغاز غزوه بدر خبر می دهد. مومنان که به امید مصادره کاروان تجاری ابوسفیان از شهر خارج شده بودند، مطلع شدند که سپاه عظیم قریش هم جهت مقابله با آن ها در راه است. خدا می فرماید ما وعده پیروزی بر یکی از این دو قافله را بر شما دادیم و شما مومنان دوست داشتید که این پیروزی مربوط به رویارویی با قافله تجاری باشد. یعنی آنچه که به نظر آسانتر می رسید و خطر جانی کمتری داشت. اما خدا می فرماید که ما خواستیم که شما در جنگ نظامی پیروز شوید تا حق و قدرت و شوکت اسلام تثبیت شود و ریشه سپاه کفر زده شود. یعنی خداوند خیر بزرگتری را برای مسلمانان در این قضیه رقم زد و دستاوردی را برایشان به ارمغان آورد که مومنان با توجه به قدرت نظامی کمترشان، فکرش را هم نمی کردند.
🔷 آیه روز:
و َإِذْ يَعِدُكُمُ اللَّهُ إِحْدَى الطَّائِفَتَيْنِ أَنَّهَا لَكُمْ و َتَوَدُّونَ أَنَّ غَيْرَ ذَاتِ الشَّوْكَةِ تَكُونُ لَكُمْ وَ يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ و َيَقْطَعَ دَابِرَ الْكَافِرِينَ (انفال / آیه 7)
🔶 ترجمه:
و (به ياد بياوريد) هنگامي را كه خداوند به شما وعده داد كه يكي از دو گروه (كاروان تجاري قريش يا لشكر آنها) براي شما خواهد بود اما شما دوست مي داشتيد كه كاروان براي شما باشد (و بر آن پيروز شويد) ولي خداوند مي خواهد حق را با كلمات خود تقويت و ريشه كافران را قطع كند (لذا شما را با لشکر قريش درگير ساخت).
#قرآن_تفسیر
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
۞﴾﷽﴿۞
✍🏻 آقا #امام_باقر علیهالسلام فرمودند:
از تنبلی و بی حوصلگی بپرهیز زیرا این دو کلید هر بدی می باشند.
📚تحف العقول ص ۲۹۵
#حدیث
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
🍁 مشتاق کسی نباش که تو را نمیخواهد.
🕊#نهج_البلاغه
#کتب_معروف
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨
اين ويديو رو حتما ببین
كلي حس خوب و آرامش ميگيري 🤍
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ تَبَارَكَ الَّذِي نَزَّلَ الْفُرْقَانَ عَلَىٰ عَبْدِهِ لِيَكُونَ لِلْعَالَمِينَ نَذِيرًا ﴿۱﴾
🔸 بزرگوار است پاک خداوندی که فرقان را بر بنده خاص خود نازل فرمود تا (به اندرزهای وی) اهل عالم را متذکر و خدا ترس گرداند.
🔅 الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ فَقَدَّرَهُ تَقْدِيرًا ﴿۲﴾
🔸 آن خدایی که پادشاهی آسمانها و زمین از آن اوست و هرگز فرزندی نگرفته و شریکی در ملک هستی نداشته و همه موجودات را او خلق کرده و حد و قدر هر چیز را معین فرموده است.
💭 سوره: فرقان
🎙#تلاوت_قرآن📖
🔻کانال بشری را دنبال کنید 🙏🥀
👉@boshraa225
►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄