eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
561 دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
23.2هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای بد حجابی زن رضا شاه در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها و خروش آیت الله بافقی روایتی از امر به معروف و نهی از منکری که با چماق و سرکوب رضاخانی مواجه شد 🗓 ۲۱ تیرماه، روز ملی عفاف و
💠 عارف بالله آیت الله بهاءالدینی ره: عرقی که زن زیر چادر می ریزد، سه جا برای او نـــــــــور می شود: ۱- درون قبر ۲- در برزخ ۳- در قیامت
کاهش نرخ خاموشی در دولت سیزدهم 🔹مدیرعامل توانیر: نرخ خاموشی در ۳ سال گذشته کاهش یافته و به ازای هر مشترک از ١.٢٣١ دقیقه در روز در سال ۱۴۰۰ به ۱.۰۶ دقیقه در روز در پایان سال گذشته رسیده که ما امیدواریم این روند در سال جاری بهبود یابد.
۴ ریل‌گذاری مهم دولت سیزدهم در بخش انرژی 🔹در دولت سیزدهم با وجود عمر کوتاه سه‌ساله، ۴ ریل‌گذاری مهم در بخش‌های صادرات نفت خام، توسعه ظرفیت نیروگاهی، رفع موانع توسعه تجدیدپذیرها و جهاد آبرسانی روستایی صورت گرفته که دولت چهاردهم با حرکت در این مسیر می‌تواند موفقیت‌های قابل توجهی کسب کند.
در لحظه انتشار این توییت، گرمای بی‌سابقه به شبکه هم رحم نکرد و فقط در تگزاس بیش از ۱.۳ میلیون خانه را به خاموشی مطلق فرو برد... من دست تک‌تک دانشمندان، متخصصان و سیمبانان ‎ را می‌بوسم؛ باور کنید، پایداری شبکه برق ۱ میلیون کیلومتری ایران سخت‌ترین کار دنیاست. .
🔴 قطع برق گسترده در ترکیه، کویت و عربستان رئیس پژوهشگاه نیرو: 🔹گرمای زیاد به افزایش ۱۵ درصدی مصرف برق خانگی و ثبت رکورد بی‌سابقه ۷۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات تقاضای مصرف برق در کشور منجر شده است. 🔹هجوم شدید گرما در تابستان سال جاری به شکل‌گیری گنبد حرارتی بی‌سابقه در خاورمیانه منجر شده و بر اساس اعلام سازمان هواشناسی متوسط دمای این منطقه از جهان نسبت به بلند مدت، میانگین تا ۳ درجه افزایش پیدا کرده است. 🔹این اتفاق سبب شده است تا در بسیاری از کشور‌ها تأمین برق کافی برای شهروندان با مشکلات جدی رو به رو شود و به عنوان نمونه در کشور‌هایی مانند ترکیه، کویت و عربستان در روز‌های گذشته خاموشی‌های گسترده اعمال شده است.
🔴گرمای این روزها در ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه است مدیرعامل توانیر: 🔹به ازای هر یک درجه افزایش دما در کشور حدود ۱۸۰۰ مگاوات به میزان مصرف برق اضافه می‌شود که این به دلیل استفاده از کولر‌ها و وسایل سرمایشی است. 🔹پیش‌بینی هواشناسی این بود که سه تا ۵ درجه افزایش دما را داشته باشیم، ولی از رکورد‌هایی که امسال به دست آمده، مثلا در شهرستان اهواز بیش از ۷ روز اخیر دمای آن بیش از ۵۰ درجه بود که تاکنون طی ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه است. 🔹برای پاسخ به افزایش مصرف برق باید نزدیک به ۶ هزار مگاوات نیروگاه احداث بشود که سالانه نیاز به حداقل ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت برق دارد.
‏آقای رئیسی زمین سوخته تحویل نداد. صنعت فضایی و هسته‌ای رو احیا کرد، قانون رتبه‌بندی معلمان، بیمه شدن حداقل ۵ میلیون نفر، رایگان شدن هزینه درمانی کودکان زیر ۷ سال، شروع ساخت مسکن و ریلگذاری برای دولت بعدی، کاهش تورم و بدهی دولت و صدها مورد دیگر ... منصف باشیم "محمدرضا علیخانی"
اینهمه درباره تخفیف هنگفت نفت میگفت ،یادتونه؟ قیمت نفتمون افزایشم پیدا کرده الان اختلاف قیمت نفت ایران با عربستان تقریبا فقط یک دلاره مقدار صادراتمون هم نسبت به دولت روحانی چند برابر شده کاش دولتت رو با بی انصافی و دروغ شروع نکنی اقای پزشکیان
🔴 مالک شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی: 🔹️ ‏با اعلام سخنگوی قوه قضاییه، برای برخی متهمان پرونده ‎ حکم قطعی و در حال اجراست که به معنای اثبات فساد در زمان انعقاد قرارداد و وزارت آقای ‎ است. 🔹️رسیدگی به اتهام سایرین ازجمله وزیر اسبق نفت در این پرونده ادامه دارد؛ امیدوارم آقای ‎ مثل ‎ مانع رسیدگی‌ها نشود.
🔴 مالک شریعتی، نماینده مجلس: رسیدگی به اتهام سایر متهمان پرونده کرسنت از جمله وزیر نفت سابق هم چنان ادامه دارد شریعتی در توییتر: 🔹️ضمنا پرونده درخصوص اتهام آقایان ۱.محمدرضا م ۲.محمود م ۳.مصطفی خ ۴.محمدعلی ع ۵.سیدعلی ص ۶.علی ک ۷.بیژن نامدار ‎زنگنه ۸.مهدی هاشمی بهرمانی دایر بر تبانی درمعاملات دولتی ومعاونت درآن به لحاظ ضرورت انجام تحقیقات بیشتر مفتوح به رسیدگی می‌باشد. رئیس شعبه۶ دادگاه کیفری یک تهران.