eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
556 دنبال‌کننده
25.5هزار عکس
23.1هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 ما از مسئله جنگ عبور کرده و در فکر عادی سازی زندگی در غزه هستیم و در شمال غزه نانوایی هامون رو هم راه انداختیم تا رژیم وقتی در برابر حماس برای مذاکره ی اسرا قرار میگیره نتونه از گروکشی بر سر آتش حرف بزنه چرا که زندگی در آتش به طور رسمی از سوی مردم فلسطین نهادینه شده باشه، بعد این پلشت ها در چنین وضعی دارن با ما کل کل میکنن زندگی در غزه حاکم خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزئیات مقابله سامانه‌های پدافند هوایی با اشیای مشکوک در آسمان اصفهان
تحلیل هاش به کنار این بیسواد چطور استاد دانشگاه شده؟ اجالتا؟
کنترل غزه همچنان در دست حماس است 🔹نیوزویک در تحلیلی نوشته در حالی که ۶ ماه از جنگ در غزه می‌گذرد گروه حماس همچنان کنترل نوار غزه را در دست دارد.
🔴کانال 12 عبری گزارش داد: کشورهای عربی از پاسخ اسرائیل به ایران ناامید شده اند و ایده تشکیل محور سنی-اسرائیلی علیه ایران برای همیشه پایان یافته است. 🔹این کشورها پس از شکست هدف خود در تل آویو به دنبال بهبود روابط خود با ایران خواهند بود.
🗣موشک سقوط کرده در عراق برای اولین بار بوده که استفاده می شده است ➕برخی رسانه های خارجی‌ مدعی شده اند این موشک توسط پدافند ایران در عراق رهگیری شده‌ است، اما این خبر‌ توسط هیچ مرجعی در ایران تایید نشده است 🚨در صورت تایید این خبر، ارتش یک شاهکار نظامی را به نمایش کذاشته است و نظامیان ما در سطح پدافند هوایی یک کشور ابرقدرت ظاهر شده اند.
انانیموس: سرورهای ارتش رژیم صهیونیستی هک شد 🔹به گزارش وب‌سایت خبری عبری‌زبان «rotter» هجده گیگابایت اطلاعات محرمانه ارتش (IDF) توسط گروه هکری ناشناس به سرقت رفته است. 🔹با بررسی اطلاعات فاش شده مشخص شد ۲۰۰هزار سند طبقه‌بندی شده شامل اطلاعات هویتی کارکنان، موقعیت اماکن سری، دستورالعمل‌های داخلی و … از زیرساخت‌های ذخیره‌ساز ارتش رژیم صهیونیستی استخراج شده است. 🔹از زمان شروع عملیات طوفان‌الاقصی حملات سایبری متعددی توسط محور مقاومت علیه زیرساخت‌های رژیم جعلی صهیونیستی رخ داده‌است و این نشان‌دهنده میزان آسیب پذیر بودن این رژیم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| مردی مجهز به کمربند انتحاری وارد ساختمان سفارت ایران در پاریس شده است. 🔹پلیس و نیروها در اطراف سفارت ایران در پاریس در حالت آماده باش هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ضعیف» هم نه! «بی‌خاصیت!» 🔹در پی ماجراهای صبح امروز در اصفهان، یکی از اظهارنظرهایی که بسیار جلب توجه کرد، توئیت یک‌کلمه‌ای بن‌گویر وزیر امنیت ملی صهیونیست‌ها بود. او نوشته بود: דרדל׳ה! 🔹پیرو این توئیت، ترجمه‌های تقریباً متعددی از آن به فارسی منتشر شد؛ ترجمه‌هایی که اگرچه همگی بر تمسخر صهیونیست‌ها توسط یکی از کلیدی‌ترین وزرایشان تاکید داشتند‌، اما به هرحال معنای واحدی نداشتند. 🔹برخی این توئیت را به معنای «مسخره» ترجمه کردند، برخی «ضعیف» و برخی هم حتی وقتی از عبری به انگلیسی و از انگلیسی به فارسی ترجمه می‌کردند، معنای «مترسک» هم می‌داد! 🔹اما حالا کسری ناجی خبرنگار رسانه انگلیسی بی‌بی‌سی فارسی در سرزمین‌های اشغالی به همین موضوع پرداخته و ترجمه‌ی دقیق‌ترش را که از همان اسرائیلی‌ها شنیده، بازگو کرده است. 🔹او موکداً می‌گوید که بهترین معنا برای این کلمه‌‌ای که بن‌گویر به کار برده، «بی‌خاصیت» است! 🔹یعنی اگر هم کاری شده، کاملاً بی‌خاصیت بوده است. 🔹هنوز گزارش کاملی از ماجرای صبح امروز منتشر نشده، امّا کاربران مجازی فارسی زبان و عربی و حتی بسیاری از عبری‌زبان‌ها می‌گویند اگر ادعای برخی رسانه‌های اسرائیلی و آمریکایی را بپذیریم که اسرائیل می‌خواسته کاری کند، این اقدام به یک شکست تحقیرآمیز دیگر برای صهیونیست‌ها تبدیل شده است.
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و اما Hello my enemies May you have a very very very bad day من خیلی ناراحتم.من متاسفم برای ارتشتون،برای دولتتون، من فکر میکردم اسقاطیلیا یه آدم شجاع دارن که پاسخ مناسب بده و صحیح الان زدیمتون🤣 ایرانیها با ۱۰۰ پهپاد و ۱۰۰ موشک پرتابی از ایران شما رو زدن شما با یه گروه کوچک داخل ایران و پهپادای عروسی جواب دادید اینه ارتشی که معتقدید ازتون حفاظت میکنه؟ بعد ۷ ماه غزه که حماس هست از لبنان که میزنیمتون، همین دیروز ۱۹ عررررتشی اسقتطیلی رو کشتیم و زخمی کردیم ایران بزرگترین حمله در تاریخ رو با پهپاد و‌موشک بهتون کرد اینه کاری که ارتشتون کرد؟ اونا دارن مسخرتون میکنن عربا دارن مسخرتون میکنن ماتو لبنان داریم مسخرتون میکنیم ببین دو راه دارید یا ارتشتون رو ارتقا بدید، ما یه دشمن قوی میخوایم، این یه دشمن ضعیفه شما واقعا به این ارتش اعتماد کردید؟ دررید، همین الان فرارکنید چون با این ارتش و دولتی که بهشون اعتماد دارید دیگه هیچوقت اونجا نخواهید بود خودتون همین الان برید برید یه کشور دیگه و جای دیگه خونه بخرید من نصیحتتون میکنم قبل از اینکه پشیمون بشید 🤣