eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
1.6هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
29.2هزار ویدیو
20 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
المیادین: سردار زاهدی از فرماندهان سپاه قدس به شهادت رسید 🔹المیادین نوشت که سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان سپاه قدس در حمله هوایی ساعتی پیش صهیونیستها به دمشق به شهادت رسیده است.
سردار محمدرضا زاهدی که بود؟ 🔹سردار محمدرضا زاهدی متولد ۱۱ آبان ۱۳۳۹ در اصفهان، در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست و در طول جنگ تحمیلی از فرماندهان میانی سپاه بود و فرماندهی تیپ ۴۴ قمر بنی‌هاشم را از ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵ برعهده داشت. 🔹وی در فاصله سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) بود. 🔹زاهدی در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بود. 🔹وی از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ با حفظ سمت فرمانده قرارگاه ثارالله نیز شد و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ معاونت عملیات سپاه پاسداران را هم برعهده داشت. 🔹سردار زاهدی از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵ در نیروی قدس فعالیت می‌کرد و فرمانده سپاه سوریه و لبنان بود. 🔹این سردار والامقام در جنایت حمله هوایی امروز صهیونیستها به دمشق به شهادت رسید.
635.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفت‌وگوی وزیر خارجه سوریه با «امیرعبداللهیان» 🔹«فیصل مقداد» وزیر امور خارجه سوریه با حضور در سفارت ایران در دمشق در مکالمه با «حسین امیرعبداللهیان» جنایت اخیر رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش اختصاصی خبرنگار تسنیم از مقابل سفارت ایران در دمشق 🔹بنا به آمار اولیه و غیر رسمی تا این لحظه در جریان انفجار در ساختمان مجاور سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، ۵ نفر شهید و ۱۲ نفر زخمی شده‌اند. 🔹در این حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، به ساختمان‌ها و خودروهای اطراف ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، خسارت وارد شده و بیمارستان رازی نیز در این حمله آسیب دیده است. 🔹عملیات آواربرداری و نجات افراد و بیرون کشیدن پیکر شهدا از سوی نیروهای آتش‌نشانی و دفاع مدنی ادامه دارد.
🔸سفیر ایران در سوریه: پاسخ خواهیم داد حسین اکبری - سفیر ایران در سوریه : 🚨این رژیم هیچ احترامی برای قوانین بین‌الملل قائل نیست. 🚨ما از ملت مقاوم [فلسطین] حمایت خواهیم کرد و هیچ ترسی از جنایتکاری این رژیم نداریم. 🚨رژیم صهیونیستی با شش موشک کنسولگری را هدف قرار داد. 🚨۷ نفر در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند
گالانت وزیر جنگ اسرائیل شخصا عملیات ترور مقامات ایرانی در دمشق را رهبری کرده است 🔹 رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و رییس موساد نیز در محل مدیریت عملیات حضور داشته اند
بیانیه رسمی وزارت دفاع سوریه: حدود ساعت 17 عصر امروز، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه، ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد 🔹 این حمله منجر به تخریب کل ساختمان و شهید و مجروح شدن همه افراد داخل شد. 🔸 کار برای خروج اجساد شهدا و مداوای مجروحان و آواربرداری ادامه دارد.
رسانه های عبری : جنگنده‌های ارتش منتظر ماندند و به محض خروج سفیر ایران از ساختمان کنسولگری اقدام به حمله به این ساختمان کردند
شبکه ۱۲ عبری: ما امروز به خاک ایران حمله کردیم.
♦️‌ سفیر ایران در سوریه: پاسخ خواهیم داد 🔹‌حسین اکبری سفیر ایران در سوریه: ۷نفر در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
♦️‌سفیر ایران در سوریه: این حمله توسط جنگنده های اف۳۵ و با شش موشک از جولان برخاسته و کنسولگری ایران را در دمشق مورد هدف قرار داده است.
امیرالمومنین(ع): «هرگز كسى را به مبارزه دعوت مكن؛ ولى اگر كسى تو را به مبارزه فرا خواند اجابت کن؛ زيرا دعوت كننده به مبارزه ستمكار و ستمكار در هر حال مغلوب است.» حکمت ۲۳۳ نهج‌البلاغه