فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما به عقب برنمیگردیم.
#انتخابات
صحبتهای دکتر #جلیلی در برنامه ساعت ۱۸:۳۰ شبکه یک سیما واقعا امیدوار کننده و با اشراف بر مسائل اساسی و دستی پر از راهکارهای دقیق بود.مثالهای عینی و ملموس نیز چاشنی صحبت شده بود تا فهم صحبتها برای مردم عادی سادهتر شود.
#یک_جهان_فرصت
#یک_ایران_جهش
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ رئیسجمهور که پیمانکار نیست!!
🔷️ جایگاه رئیسجمهور، جایگاه تشخیص و تصمیم است.
🔶️ بخشی از صحبتهای دکتر #سعید_جلیلی در برنامهی تلویزیونی «بامردم»
#جلیلی
.
آقای #جلیلی گفتن:
"ریاست جمهوری عرصه تشخیص و تصمیم است. رئیس جمهور پیمانکار نیست"
یه عده به خودشون گرفتن و میگن به کاندیدای ما کنایه زده!!
مگه کاندیدای شما پیمانکاره؟!!
#انتخابات #سعید_جلیلی
🔴۳۶ کارگروه دولت سایه دکتر #جلیلی را در تصویر بالا مشاهده کنید.
دکتر جلیلی یازده ساله با کلی کارشناس دارن روی موضوعات مختلف کار میکنن. به همین دلیله که مثل بعضیا الان دنبال طرح و برنامه نیستن. سالهاست دارن کار میکنن و به صورت حضوری هم کل کشور رو رفتن و به صورت میدانی هم مشکلات رو بررسی کردن.
#سعید_جلیلی
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️میگن آقای #جلیلی اجرایی نیست؟
❌آیا یک رئیس جمهور باید مدیر اجرایی باشد؟!
❌یا باید دستان اجرایی قوی داشته باشد؟؟؟؟
#سعید_جلیلی
برای عضویت در
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨
وارد کانال شوید 👇👇👇
@braye_Iraneslami
یه زمانی به دکتر رئیسی هم میگفتن فقط سابقه قضایی داری و مدیر اجرایی نیستی.
آن روز #شهید_رئیسی
امروز #سعید_جلیلی
برای عضویت در
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨
وارد کانال شوید 👇👇👇
@braye_Iraneslami
انتخاب روسای ستاد نامزدهای انتخابات، معمولا یک وجهه نمادین نیز دارد. جالب اینجاست که در بین روسای ستاد 6 کاندیدای این انتخابات، رییس ستاد سعید #جلیلی #جوان_ترین و رییس ستاد مسعود پزشکیان پیرترین افراد هستند.
این نشان میدهد که در صورت پیروزی هر نامزد نیز احتمالا میانگین سنی آن دولت به سمت جوانان می رود یا افراد مسن تر. و مهمتر اینجاست که اگر جوانان وارد مدیریت کشور شوند طبیعتا انگیزه، حوصله و انرژی بیشتری دارند تا کسانی که بعضا از سن بازنشستگی نیز گذشته اند.
رییس ستادهای نامزدها به ترتیب جوانی:
رییس ستاد #سعید_جلیلی (محسن منصوری) 40 ساله
رییس ستاد باقر قالیباف (علی نیکزاد) 59 ساله
رییس ستاد امیرحسین قاضی زاده (محمدرضا میرشمسی) 60 ساله
رییس ستاد مصطفی پورمحمدی (حجت ایوبی) 61 ساله
رییس ستاد علیرضا زاکانی (لطف الله فروزنده) 63 ساله
رییس ستاد مسعود پزشکیان (علی عبدالعلی زاده) 70 ساله
♦️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
1️⃣ فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
2️⃣ سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
3️⃣ سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
4️⃣ آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
5️⃣ فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
6️⃣ مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
#تحلیل
#انتخابات
#سعید_جلیلی
به خواهرم گفتم: دکتر #سعید_جلیلی تو اولین نطق تلویزیونی که داشت، خیلی وعدههای عجیبی داد! که بعید میدونم ازپس اجراشون بربیاد
گفت:به دو دلیل میتونه وعدههاش رو عملی کنه
یک_دولت سیزدهم بسترها روفراهم کرده
دو_دکترجلیلی پتانسیل ها رو میشناسه وبابرنامههای جاری دردولت سیزدهم کاملا آشناست
#راه_همان_است #انتخابات
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سعید_جلیلی: اشراف کامل به برنامه هفتم دارم
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: بحث برنامه هفتم را کاملا دنبال کردم و بررسی کردم و مواردی که مغایرت داشت اصلاح شد.
اگر کشور میخواهد پیشرفت و جهشی داشته باشد لازمه اش برنامه داشتن است.
رئیس جمهور وقت؛ برنامه ششم را قبول نداشت و در آن هشت سال 30 درصد از برنامه انجام شده بود.
18.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴سه فرد مهمی که از #جلیلی حمایت کردند
🚨انتهای کلیپ دارای #نکته ای بسیار خاص می باشد...
برای عضویت در
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨
وارد کانال شوید 👇👇👇
@braye_Iraneslami