eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
551 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
23هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی استاد عالی در بیت رهبری: مواظب باشیم با تخریب و تهمت به انقلاب و حکومتی که مقدمه ظهور است ضربه نزنیم…
. (ع) میفرمایند: در از یکدیگر نفرت و انزجار پیدا میکنید و هرکدام از شما دیگری را لعن میکند و به کفر یکدیگر شهادت میدهید؟ پ.ن: همه ما خودمان را مخاطب این سخن قرار بدیم و از اینکه با همدیگه به جنگ و دعوای بیهوده بپردازیم و باعث تفرقه افکنی بشویم، خجالت بکشیم
(ع) در شب می‌گوید: نمی‌خواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم و در روز عاشورا می‌گوید: بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟ شب غربال می‌کند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال می‌کند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
. تحریف تاریخی بزرگ! به سنت جاهلی آب را بر حسین(ع) بستند‌. اما این نمازخوانانِ بی امام استدلال‌شان چه بود، لشکر مسلمان‌نما با چه ‎ به تشنگی حسین(ع) رضایت داد؟ گفتند: به تلافی علی(ع) که آب را بر عثمان بسته بود! دروغ بزرگ! فراموشی مردم! جای ظالم و مظلوم را تغییر دادند.
بین توییت سمت راست و خبر دروغ و تحریف شده سمت چپ اصلاحات نیوز، فقط دو سه روز فاصله بود. این یعنی پروژه تخریب آیت‌الله ‎ رسما شروع شده. اصلاحات به دنبال تخریب و ترور شخصیتی حلقه اصلی حامیان انقلاب و رهبری است.
۲ روز پیش گزارشی حیرت آور از مجموعه عملیات‌های سربازان گمنام برای حفظ امنیت کشور در ۴۵ روز گذشته منتشر شد امروز سریعاً سربازان ‎ به نفع تروریست‌ها برای تلخ کردن این شیرینی وارد عمل شدند و با شایعه‌ای عجیب روی افکار عمومی یک عملیات تروریستی کردند. تف به شما
برای اصلاح‌طلبایی که کل دغدغه‌شون برای حرف زدن با مردم فقط ایام انتخاباته و مردم رو شبیه برگه رأی می‌بینن ، طبیعیه که این چیزا قابل درک نباشه 🙂
هرسال که میاییم اینجا نماز ظهر عاشورا میخونیم یاد عاشورای۸۸ میوفتم که جنبش سبزی ها سمت نمازگزارا سنگ پرتاب میکردن ... الان رو نبینید برای روضه خوندن و هیئت رفتن های پزشکیان انقدر ذوق میکنن ، قدیما عزادارای تو روز عاشورا تو خیابون از دست یکسری ازینا امنیت نداشتن!
تایملاین اصلاح طلبا سراسر دروغ و تحریف و لجن پراکنی و تخریبه، یه روز جلیلی و زاکانی ،از دیروزم نوبت آ.میرباقری شده! انتخاب بدون هیچ ترسی از پیگردقانونی به راحتی تقطیع وتحریف میکنه، سایبری های اصلاحات هم روش پروژه میرن غافل ازاینکه ایشون داشتند حرفای رو نقل قول میکردند!
حضور بي حجاب و نيمه برهنه در عزاي حسيني ، نه تنها از روي نا آگاهي نيست بلكه با قصدو عمد براي قبح شكني و اهانت به شعاير است.حتي اگر آن را سازمان يافته ندانيم. دشمن ترس و وحشت را در ناصيه نظام را ديده است و متقابلا گستاخ تر سنگرها را يكي پس از ديگري فتح مي كند. رفت !