فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضرت زهرا آیینهی تمام نمای رسولخدا بودند
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت در خانه آمدن آغاز همان مبارزه ست
📌ماجرای هجوم به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) از زبان رهبر_معظم_انقلاب
⚠️ آیا الگو و اسوه ما حضرت زهرا سلام الله علیها هستند؟!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی یه نخبه ایرانی احساس نیاز رو فهمید و رفت دنبال رفع این نیاز و تونست محدودیت مکان و زمان دندانپزشکی رو بیاثر کرده.
#ایران
.
بانک مرکزی گفته برنامه مشابه روسیه برای اتصال شتاب به عراق و ترکیه هم دارد
ترکیه و عراق مهمترین مقاصد گردشگری ایرانیها هستند
با اینکار حجم گسترده ای از نیاز ارزی بر طرف خواهد شد
امیدوارم دولت این مسیری که #شهید_رئیسی به سختی فراهم کرد را تا رفع تحریم ادامه دهد...
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
🔴 وزیر نیرو به مجلس نرفت!
عضو کمیسیون انرژی مجلس:
🔹بنا بود که سه شنبه ساعت ۱۳ در جلسهای که وزیر نیرو نیز به آن دعوت شده، مستندات کارشناسی تصمیم دولت مبنی بر اعمال خاموشی با دلیل توقف مازوتسوزی در ۳ نیروگاه ارائه شود.
🔹متاسفانه آقای علیآبادی امروز به جلسه کمیسیون انرژی نیامد و همچنان مستنداتی از این اقدام دولت هم به مجلس ارائه نشده است.
🔹مسئله انرژی برای نمایندگان مردم مهم است و ما در روزهای آتی از همه ابزار نظارتی خود برای پیگیری این مسئله استفاده خواهیم کرد.
❌شکست کارنمایشی دولت
⏪واردات آیفون دوباره ممنوع میشود؟
🔸اولین بار در سال ۱۳۹۹ با پیگیری بانک مرکزی با مدیریت همتی بحث ممنوعیت موبایل بالای ۳۰۰ دلار از جمله آیفون مطرح شد. یکی از دلایل اصلی بانک مرکزی که وزیر فعلی اقتصاد در راس آن قرار داشت ناترازی شدید ارزی کشور بود.
🔸در ان مقطع که علاوه بر تحریمهای اقتصادی ترامپ، بانک مرکزی درگیر شوکهای ناشی از کرونا نیز شده بود، خواستار ایجاد محدودیتهای ارزی برای کالاهای لوکس از جمله آیفون شده بود.
🔸در اواخر سال ۱۴۰۱ بار دیگر بحث ممنوعیت تخصیص ارز به آیفون های ۱۴ به بعد مطرح شد و مدتی بعد این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
🔸در حالی که به تازگی دولت بر رفع ممنوعیت ایفون تاکید کرده اما به نظر میرسد بار دیگر شواهد ارزی از بروز ناترازیهای شدید در سال اینده حکایت دارد. به عنوان مثال گزارش مرکز پژوهشهای مجلس افزایش ۲۰ درصدی درامد ریالی دولت از صادرات نفت در بودجه ۱۴۰۴ را غیر واقعی قلمداد کرده است.
🔸به احتمال قوی شرایطی مانند آنچه که بانک مرکزی در سال ۱۳۹۹ تصمیم به اعمال محدودیت درخصوص آیفون اتخاذ کرد و یا بحثی که در دو سال اخیر درباره ممنوعیت گسترده آیفون ۱۴ به بالا مطرح شد تکرار شده و دولت چاره ای جز اعمال محدودیت در این حوزه نخواهد داشت./ تسنیم
خداوند #شهید_رئیسی را به ما هدیه کرد، ولی مردم قدرش را ندانستند و به بیسوادترین رئیس جمهور بین ۶ گزینه رأی دادند. انتظار دارید با این انتخاب گهربار راحت زندگی کنیم؟
سنت الهی این است که مردم نتیجه اعمالشان را ببینند تا متنبه شوند و قطعی برق تازه آغاز راه است...
برای عضویت در
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨
وارد کانال شوید 👇👇👇
@braye_Iraneslami