فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ نقدی نیاز نیست همینها رو نشر بدیم کافیه 😄
#بنزین_روحانی
@bsansoor
🔴آمارهای غیرواقعی از ضرر و زیان کسب و کارهای اینترنتی با چه هدفی منتشر میشود؟!
🔸️ این روزها برخی از سایتها و کانالهای خبری دارن آمارهایی رو منتشر میکنن مبنی بر اینکه قطع شدن اینترنت چقدر به کسب و کارهای اینترنتی ضرر زده. از ۷۰۰ میلیارد آمار دادن تا ۴۳۰۰ میلیارد!
اما این آمارها که ظاهرا از ضرب درآمد روزانه مجموع این کسب و کارها در تعداد روزهای قطعی اینترنت به دست اومده یه اشکال اساسی داره که با یه مثال ساده خدمتتون میگم.
🔹قطع شدن اینترنت تو کل کشور مثل این میمونه که مثلا کل فروشگاههای مواد غذایی سراسر کشور به هر دلیلی اعلام کنن که مثلا ۳ روز به طور کامل تعطیلند؛ و بعد بیان ادعا کنند که چون تو این سه روز فروش نداشتند به اندازه سه روز هم ضرر کردند. در صورتی که مردم تو این سه روز نیازهاشون به مواد غذایی از بین نمیره بلکه بخش زیادی از نیازهای این سه روزشون رو جمع میکنن و به یکباره در روز چهارم از فروشگاهها خرید میکنن. یعنی فروشگاهها اگه سه روز فروش نداشتن در عوض در روز چهارم به یکباره به اندازه دو الی سه روز فروش میکنن و عدم فروششون تا حد زیادی جبران میشه.
🔹خیلی از مشتریهای کسب و کارهای اینترنتی هم همین طورند. بعد از اتصال اینترنت به یکباره نیازهاشون رو عرضه میکنن و بخش قابل توجهی از عدم فروش این چند روز کسب و کارها رو جبران میکنن.
لذا این آمارهای عجیب، غیرواقعی و سطحیه. قطعا عدهای از این کسب و کارها ممکنه سود ماهانشون کاهش پیدا کنه ولی نه در این حجمی که با یه ضرب و تقسیم ساده به دست اومده.
✅تاکید میکنم، #کاهش_سود و نه لزوما ضرر.
🔸اینترنت باید به خاطر حفظ امنیت کشور قطع میشد، چون اصلیترین راه ارتباطی اغتشاشگران با خارج از کشور بود.
با این تفاسیر این کانالها و سایتهای خبری شفاف بگن که هدفشون از انتشار این آمارهای بیپایه و اساس چیه؟ آیا میخوان اثبات کنند که قطع کردن اینترنت کار اشتباهی بوده؟! خوب این که میشه همنوایی با دشمن. اگر هم میخوان مسئولین امنیت کشور رو مجاب کنند که زودتر وصلش کنند، ازشون سوال میکنیم که مگر شما چقدر از شرایط امنیتی کشور آگاهی دارید که تصور میکنید اینترنت رو میشه وصل کرد.
🔹در ضمن کسب و کارهای اینترنتی باید بپذیرند که چنین شرایطی ممکنه به هر دلیلی مجددا پیش بیاد و اون رو به عنوان یه واقعیت توی کارشون بپذیرند. مشکل اصلی این کسب و کارها اینه که ماهیت خودشون رو در وابستگی صددرصد به اینترنت تعریف کردند، در حالی که هیچ کسی تا کنون ضمانت برقراری مستمر و مادامالعمر اینترنت رو نداده.
✍ فريبرز حاجيوند(مدرس اقتصاد مقاومتی)
@bsansoor
✖️ولایت پذیری از سر جهل، کار درستیه؟
🔻گفت "من که متوجه نشدم چرا رهبری چنین تصمیمی گرفت؛ اما از سر ولایت پذیرفتم." گفتم احسنت؛ اما هنری نیست. گفت چرا؟ گفتم سالها پیش با مرحوم ابراهیم یزدی مصاحبه میکردم. می گفت "من به ولایت فقیه اعتقادی ندارم اما التزام عملی به ایشان دارم."
گفت: "یعنی بد است بگم نفهمیدم ولی به ولایت اعتماد دارم؟" گفتم "خوب است. ولی خیلی حداقلی است. اگر نفهمی و اعتماد کنی، عبور می کنی و به زندگیت میرسی. ولی اگر بفهمی، کمک می کنی حرف ولی جلو رود."
تعابیری از این دست که "رهبری بیشتر می فهمد و ما نمی فهمیم" ظاهر زیبایی دارد اما ناشی از کم کاری و سلب مسئولیت ماست.
🔻رهبر به فهم من و تو نیاز دارد نه اعتمادت. عقلت را می خواهد نه صرفا اطاعتت. عمل وقتی قیمت دارد که از سر علم باشد نه جهل.
🔻جوانی که چون و چرا (پرس و جو) کند تا تصمیم رهبری را بفهمد بسیار جلوتر است از کسی که نمی فهمد و اعتماد می کند. چون اولی عقلش را بکار بسته است و اگر در نهایت متوجه شود خودش ناصر امام می شود.
🔻مدتها پیش جناب صفار هرندی خاطره ای تعریف کرد تاریخی. (نقل به مضمون) می گفت با جمعی از اهالی روزنامه کیهان خدمت رهبری رسیدیم. پیش از سخنان ایشان هرکس سخنی گفت تا نوبت من رسید. من خطاب به رهبری گفتم به جوانان انقلابی می گویم شماها باید دست بر قبضه شمشیر و چشم به چشم رهبری باشید و با اشاره ایشان اقدام کنید.
اما رهبرانقلاب پاسخی می دهند که به نظر بسیار آموختنی است. ایشان به آقای هرندی می گویند "تعبیر لطیفی است. اما کارگشا نیست. اینها که همیشه چشم شان نمی تواند به چشم من باشد. بصیرتی لازم است که هرجا تشخیص دادند اقدام کنند."
🔻جوان انقلابی زمانی به وظیفه اش عمل کرده است که نقشه رهبری را فهم کند و برای تحقق آن اقدام کند. نه اینکه گوش به فرمان باشد تا هر وقت رهبری سخنی گفت آنرا تکرار کند.
🔻جوان مومنی که تلاش می کند اندیشه و نقشه رهبری را بفهمد و عمل کند حتا اگر اشتباه کند دهها برابربهتر از فردی است که می نشیند تا رهبری حرفی بزند و بعد اقدام کند. مثل خیلی از این سیاست مداران به ظاهر اصولگرا.
📝 محسن مهدیان
@bsansoor
قاضی آمریکایی: ایران به «جیسون رضائیان» غرامت بدهد
🔹قاضی دادگاه واشنگتن طی حکمی ایران را به پرداخت غرامت ۱۸۰ میلیون دلاری به «جیسون رضائیان» جاسوس سیا که در پوشش خبرنگار به ایران آمده بود، محکوم کرد.
🔸دادگاه واشنگتن ضمن پیروز اعلام کردن رضائیان در دادخواستی که از چند سال پیش علیه ایران ارائه کرده بود، در حکم خود ادعا میکند ایران با بازداشت ۵۴۴ روزه رضائیان و شکنجه ادعایی وی، حقوق خبرنگاری را نقض کرده است.
✍وقتی یک جاسوس بجای اعدام ۵ سال زندان میخورد و آزاد میشود نباید انتظار نتیجه ای بجز این داشت . منتظر تکرار همین سناریو برای جاسوسان محیط زیستی هم باشید......
@bsansoor
🔴 دستورالعمل مشترک #نفوذ سایبری به نهادهای دولتی و انقلابی لو رفت!
برای بردن ایران به سمت پرتگاه موارد زیر انجام شود:
0️⃣ اگر خواستی، نفوذی موفقی باشی باید در تمام مسائل، از پوشش و ظاهر گرفته تا بیان دغدغهها و دلسوزی برای مردم، خود را داغتر از آنها نشان دهی تا مسئولیتهای حساس و تصمیمساز را، در بالاترین سطوح کشور و نهادهای انقلابی به تو بدهند. (البته با کمک نفوذیهای قبلی)
1️⃣ بعد از نفوذ باید فقط بدنبال حفظ منافع سیاسی و اقتصادی و اجرای دستورات و خواستههای آمریکایی باشی.
2️⃣ برای حفظ منافع در بحث اینترنت، باید زمینه رشد ابزارهای آمریکایی را در جامعه فراهم کنی و رسیدن به تکنولوژی آنها را کاری غیرممکن و محال جلوه دهی.
3️⃣ ابزارهای وطنی رقیب ابزارهای آمریکایی را شناسایی کن و به هر نحوی در نطفه خفه کن و یا با ایجاد اختلال در آنها باعث نارضایتی مردم از آنها شو. حتی خودت هم میتوانی نمونهٔ ناموفقی تولید کنی. دقت کن که حتماً به چند ابزار وطنی که نشانگر و نماد «ما نمیتوانیم» باشند، نیاز داری. ضمناً جوانان نخبه برنامهنویس را شناسایی کن و با استخدام آنها و دادن یک پست اداری و دفتری، مانع پیشرفتشان شو.
4️⃣ اگر نتوانستی ابزار آمریکاییِ فیلتر شده را رفعفیلتر کنی، آن را تبدیل به تریبونی برای نخبگان کن ( مثل توییتر) تا مردم به آن سرازیر شوند و نفوذش احیا شود.
5️⃣ اگر خواستی ابزار آمریکاییِ خاصی فیلتر نشود، منافع اقتصادی مردم را با آن گره بزن... (مثل اینستاگرام)
6️⃣ اگر ابزار آمریکایی فیلتر هم شد، برای دور زدن فیلترینگ، پوستهای از آن بساز. فیلترینگ را باید بیاثر و حتی پُرضرر جلوه دهی. (مانند تلهگرام)
7️⃣ اگر پوسته هم فیلتر یا بسته شد، بهدنبال تقویت فیلترشکنها باش.
8️⃣ ضمناً دائما اجرای طرحهای پوچ را پیشنهاد بده و بدنبال راهاندازی کارگروهها و سلسله جلسات بدون خروجی و بدون ضمانت اجرایی باش تا هم مسئولین دستگاههای مختلف را درگیر و خسته کنی، هم با خرید زمان برای ابزارهای آمریکایی، باعث رشد و گسترششان در جامعه شوی. (مثل طرح تمسخر آمیز فیلترینگ هوشمند اینستاگرام یا فرصت به تلگرام برای انتقال سرورها به ایران و...)
9️⃣ با شناسایی و بکارگیری مدیر کانالها و صفحات پربازدید، افسار آنها را به هر نحوی در دست بگیر و یک رسانه قوی برای خود ایجاد کن تا بتوانی هر مطلبی را که میخواهی به مردم القا کنی و با افترا و تمسخر، صدای مخالفان را خفه کنی.
🔟 اگر میخواهی فیلترشکنها بسته نشوند و یا شبکه ملی اطلاعات راهاندازی نشود و یا ابزارهای داخلی ایرانی جایگزین ابزارهای خارجی نشوند و یا هر کاری که منافعت را به خطر میاندازد اتفاق نیافتد، کلید موفقیت این است که «بلندتر از همه، مشکلات را فریاد بزن و خود را حامی اصلی مردم نشان بده و با طرح مسائل انحرافی و شعارهای فریبنده، علمدار #حق_الناس شو تا هم عامل مشکلات را دیگران نشاندهی و هم تمام مسئولیتهای مربوط به کارهای مهم را، از تصمیمگیری تا اجرا، به عهده تو بگذارند و آنوقت افسار کار را در دست بگیر و انجام نده و یا با ایجاد اختلال، آن کار را شکست خورده و بیهوده نشان بده»...
✒️ روحالله #مومن_نسب
@bsansoor
👆 این سند برای اولینبار منتشر میشود...
۱۷ اسفند ۱۳۹۰، امام خامنهای بهصورت مکتوب خطاب به ۲۵ نفر از مقامات کشور دستور میدهند «حداقل یک موتور جستجو و چندین سرویس ایمیل قوی و قابل رقابت با نمونههای مطرح خارجی در جهت تأمین نیازهای اقشار گوناگون» طراحی و راهاندازی شود...
@bsansoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بی بی سی هم برای کمک به آذری جهرمی به میدان آمد.....
تعریف و تمجید عجیب کارشناس بیبیسی از پیشرفت شبکه ملی اطلاعات که مسئولان مربوطه اراده ای برای راه اندازی آن ندارند....
واقعا چرا در شرایطی که انگشت اتهامات بخاطر عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بسمت آذری جهرمی وزیر ارتباطات است ،بی بی سی اینگونه برای ایشان رپرتاژ تبلیغی انجام میدهد؟
@bsansoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی رسانهها میگن مریم رجوی سکته کرده و توی بیمارستانه!
نمیدونم چرا فکر میکنم الان این شکلیه☝️😬😂
#دایی_پیشی
@bsansoor
کمدین آمریکایی:رسانههای آمریکا «امپریالیسم ایدئولوژیک» هستند
«ساچا بارون کوهن» کمدین مشهور هالیوودی:
🔹شبکههای اجتماعی بزرگترین ماشین پروپگاندای تاریخ هستند.
🔹در مورد انتشار دروغ بین مردم توسط شبکههای اجتماعی هشدار میدهم.
🔹در اینترنت هر چیزی میتواند کاملا قانونی و مشروع به نظر برسد.
🔹روسای «فیسبوک»،«توئیتر» و «یوتیوب» پادشاهان دزد فنآوری پیشرفته و مسئول گسترش بسیاری از نفرت و تعصبات در اینترنت هستند.
🔹آنها «امپریالیسم ایدئولوژیک» هستند.
@bsansoor
🔴 مديرعامل ايتا: قطعا دولت ادمين كانالهاي مستهجن و معاند را ميشناسد
غفاري در گفتوگو با «صبحنو» گفت: سرمايهگذاري روي پيامرسانهاي داخلي در ايران خيلي پرريسك است؛ براي جواب دادن به كل مردم ايران، يك پيامرسان نزديك به ۱۰۰۰ سرور نياز دارد كه هزينهاي بالغ بر ۱۰۰ ميليارد تومن مورد نياز است؛ بعد از اين روزهاي قطع اينترنت يك شركت خصوصي ميماند با ۱۰۰ ميليارد بدهي
اين همه هزينه براي يك هفته؟ ما بارها به وزارت ارتباطات پيشنهاد دادهايم كه در كشور يك ديتا سرور ملي بايد وجود داشته باشد؛ داشتن يك ديتا سرور ملي با ۳۰۰۰ سرور كه اگر دسترسي بينالمللي ما قطع شد، كار مردم مختل نشود، بديهيترين كار است
از زماني كه اينترنت قطع شده، تمامي گروههاي معاند و مستهجن كه در تلگرام فعاليت داشتند، ديگر قادر به بارگذاري اطلاعات نبودند. مطمئن باشيد كه دولت تمام اطلاعات ادمينهاي اين گروهها را در اختيار دارد.
@bsansoor
✔️ این تصویر پر از مغلطه و دروغ است. همه میدانند که روسیه و چین مانند این روزهای ایران اینترنت ملی داشته و دارند.
#سیاه_نمایی و بدبخت نشان دادن ما رسمی است که بعضی رسانهها بابت آن نان میخورند.
#اینترنت
@bsansoor