10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️برخورد امام علی (ع) با یک سلبریتی که حدود شرعی را زیرپا گذاشت
🔹مسئولین محترم که مفهوم #جذب_حداکثری رو اشتباه متوجه شدند، حتما ببینند
🎙استاد رحیمپور
➯@Bshmk33
وای بر فرزند آدم!
اسیر گرسنگی،
گرفتار سیری،
در تیر رس بلاها،
و جانشین مردگان است؛
پس به چه مغرور میشود؟!
-امام علی علیه السلام
➯@Bshmk33
🔹به هیچکدام از ما برای دیدن صبح امان نامه ندادن!
➯@Bshmk33
میگویند بسیار با معرفت هستی
نشان به آن نشانه که
خون دادی تا من جاری شوم
بی منت,بی ادعا, بی چون و چرا
میگویند بامعرفت هستی
نشان به آن نشانه که
هر بار لغزیدم با نیم نگاهی
دستم را گرفتی و از میانه راه برم گرداندی
دستت را رها کردم,
باز دست رفاقت به سویم دراز کردی
الان که خوب فکر میکنم
میبینم چقدر خوب شد
که هیچگاه برنگشتی,
اگر جسمت در این
دنیای خاکی میماند
شاید لابلای هیاهوی
این روزگار هیچ وقت
نمیتوانستم پیدایت کنم
تو اهل زمین نبودی,
تو را آفریده بودند برای گــمــنـامـــی,
برای بریدن از همه تعلقات ...
به یقین میدانم خدا تو را
برای خودش جدا کرده ,
شفاعت کمترین هدیه ایست
که خداوند به تو ارزانی داشته
و من همواره چشم به راه
رسم رفاقت و مردانگی تو هستم
و از اعماق جان ندای
سلام بر ابراهیم سر میدهم...
#ســـلام_بـر_ابـــراهـیـــم
#دوســـت_شــهــیــدم...🇮🇷🌷
➯@Bshmk33
🌷 آشنایی با پیشگامان انقلاب اسلامی ( قسمت ششم )
🌷 #شهید_دکتر_سید_محمد_بهشتی
👇👇👇
🌷 آشنایی با پیشگامان انقلاب اسلامی (قسمت ششم )
🌷#شهید_دکتر_سید_محمد_بهشتی
شهید سید محمدحسینی بهشتی در دوم آبان ۱۳۰۷ هجری شمسی در اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد لومبان بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را رها و در سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد.
به سال ۱۳۲۵ یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت کرد و در کنار تحصیل علوم دینی، در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد. در همان سال، وارد دانشکده الهیات معقول و منقول شد و در سال ۱۳۳۰ با دریافت درجه لیسانس به قم بازگشت و در دبیرستان حکیم نظامی مشغول تدریس زبان انگلیسی شد.
در سال ۱۳۳۱ ازدواج نمود که حاصل این پیوند، دو پسر و دو دختر بود. وی در سال ۱۳۳۳، دبیرستان دین و دانش قم را تأسیس نمود و تا سال ۱۳۴۲ سرپرستی آن را برعهده داشت. در فاصله سالهای ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸، دوره دکترای فلسفه الهیات را گذراند سپس، با شرکت فعال در مبارزات سالهای ۴۱ و ۴۲ از سوی ساواک مجبور به عزیمت از شهر قم به تهران گردید.
این شهید راست قامت تاریخ به پیشنهاد و درخواست آیت الله حائری رحمه الله و آیت الله میلانی رحمه الله به هامبورگ عزیمت و سرپرستی مسجد و تشکل مذهبی جوانان آن شهر را عهده دار و به فعالیتهای عمیق دینی و فرهنگی پرداخت. در طی این مدت سفرهایی به عربستان، سوریه، لبنان، ترکیه و عراق (به منظور دیدار امام رحمه الله) انجام داد.
سرانجام در سال ۱۳۴۹، به ایران بازگشت و به فعالیتهای علمی، فرهنگی و سیاسی روی آورد. در این مدت، چندین بار توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد. در آذر ماه ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی رحمه الله شورای انقلاب را تشکیل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به عنوان ایدئولوگ و لیدر در صحنههای سیاسی، اجتماعی به فعالیت میپرداخت.
حزب جمهوری اسلامی را با هدف تربیت و شناسایی نخبگان سیاسی فرهنگی پایه گذاری نمود. در تدوین قانون اساسی به عنوان نایب رئیس مجلس خبرگان ایفای نقش میکرد. پس از استعفای دولت موقت در سال ۱۳۵۸، مدتی به عنوان وزیر دادگستری و سپس، از سوی امام خمینی رحمه الله به ریاست دیوان عالی کشور منصوب گردید.
وی سرانجام در حین انجام وظیفه در این سمت بود که در شامگاه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی بر اثر انفجار ساختمان حزب توسط منافقین به همراه کاروان ۷۲ نفره خود به خیل عظیم شهدای کربلا پیوست.
@bshmk33