💠🔹آیت الله بهجت ره
وداع از این دنیا برای ما
بسیار نزدیک است
ولی ما آن را بسیار دور میبینیم
وگرنه اینقدر با هم نزاع نداشتیم
هر دو طرف نزاع و یا یک طرف
مرگ را از خود دور میبینند
https://eitaa.com/bshmk33
💠🔹امام صادق علیهالسلام میفرماید:
◽️⇦ هر کس #ســورهجمعـــه
را در هر شب جمعـه بخواند
کفاره گناهان او مابین دو جمعه خواهد بود.
📚بحارالانوار، جلد۸۶، صفحه۳۶۲
✧✾════✾✰✾════✾✧
✨بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ✨
🍃یُسَبِّحُ لِلهِ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِی الأرْضِ الْمَلِکِ الْقُدُّوسِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ ﴿١﴾
🍃هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الأمِّیِّینَ رَسُولاً مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَ إِنْ کَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلالٍ مُبِینٍ ﴿٢﴾
🍃وَ آخَرِینَ مِنْهُمْ لَمَّا یَلْحَقُوا بِهِمْ وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿٣﴾
🍃ذَلِکَ فَضْلُ اللهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشَاءُ وَاللهُ ذُوالْفَضْلِ الْعَظِیمِ ﴿٤﴾
🍃مَثَلُ الَّذِینَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ یَحْمِلُوهَا کَمَثَلِ الْحِمَارِ یَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِینَ کَذَّبُوا بِآیَاتِ اللهِ وَاللهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ ﴿٥﴾
🍃قُلْ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ هَادُوا إِنْ زَعَمْتُمْ أَنَّکُمْ أَوْلِیَاءُ لِله مِنْ دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ ﴿٦﴾
🍃وَ لا یَتَمَنَّوْنَهُ أَبَدًا بِمَا قَدَّمَتْ أَیْدِیهِمْ وَاللهُ عَلِیمٌ بِالظَّالِمِینَ ﴿٧﴾
🍃قُلْ إِنَّ الْمَوْتَ الَّذِی تَفِرُّونَ مِنْهُ فَإِنَّهُ مُلاقِیکُمْ ثُمَّ تُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ فَیُنَبِّئُکُمْ بِمَا کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ ﴿٨﴾
🍃یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِذَا نُودِیَ لِلصَّلاةِ مِنْ یَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِکْرِ اللهِ وَ ذَرُوا الْبَیْعَ ذَلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿٩﴾
🍃فَإِذَا قُضِیَتِ الصَّلاةُ فَانْتَشِرُوا فِی الأرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللهِ وَاذْکُرُوا اللهَ کَثِیرًا لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ﴿١٠﴾
🍃وَ إِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْوًا انْفَضُّوا إِلَیْهَا وَ تَرَکُوکَ قَائِمًا قُلْ مَا عِنْدَاللهِ خَیْرٌ مِنَ اللَّهْوِ وَ مِنَ التِّجَارَةِ وَاللهُ خَیْرُ الرَّازِقِینَ ﴿١١﴾
https://eitaa.com/bshmk33
💢↶ ذکر شـ🌙ـب جمعـه ↷💢
💠🔹↲ ده مـرتبہ بگويـد ↳🔹💠
【 يا دائِـمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَريِّـةِ
يا باسِـطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّـةِ
يا صاحِـبَ الْمَواهِـبِ السَّنِيَّـةِ
صَـلِّ عَلىٰ مُحَمِّـدٍ وَ آلِهِ
خَيْـرِ الْوَرى سَجِيَّـةً
وَاغْفِرْلَنا يا ذَاالْعُلى
فِى هـذِهِ الْعَشِيَّـةِ 】
〖اى كسى که فضل و بخششت
بر خلق دائمى است
و اى آنکه دو دست احسانت
به عطا بخشى باز است
اى دارنده بخششهاى ارجمند
درود فرست بر محمد و آلش
که بهترين مردمند در سرشت و نهاد
و ما را اى خداى بلند مرتبه
در اين شب بيامرز〗
https://eitaa.com/bshmk33
•🌿به حال خودم رهام نکنن
•🌿یه می به من خراب بده
•🍁#استوری
#شب_جمعه
✋السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام.
https://eitaa.com/bshmk33
✅ دوستان و عزیزان همراه....!
امشب در شب جمعه و در شب یاد شهدا و با توجه به اکران فیلم #منصور که به ذکر مجاهدت های شهید منصور ستاری می پردازد ، در خدمت شما هستیم با نوشتاری در خصوص این شهید بزرگوار...
✅ سپاس از همراهی شما...
https://eitaa.com/bshmk33
منصور ستاری در سال ۱۳۲۷ در روستای، ولی آباد ورامین به دنیا آمد. پدرش که شاعری فاضل بود زمانی که او ۹ سال داشت درگذشت وخانواده را با تنگدستی تنها گذاشت. منصور دوران ابتدایی را در مدرسه، ولی آباد ورامین و دوران تحصیلات متوسطه را در روستای "یونیک" باقرآباد به پایان رسانید. او با وجود سختیهایی که در راه تحصیل وجود داشت با پشتکار و جدیت فراوان به کسب علم پرداخت. در سال ۱۳۴۶ با پایان یافتن تحصیلات متوسطه وارد دانشکده افسری شد و پس از پایان دوران آموزشی به درجه ستوان دومی نائل آمد. در سال ۱۳۵۰ برای گذراندن دوره عملی کنترل رادار، راهی کشور آمریکا شد و پس از یک سال به ایران بازگشت و به عنوان افسر شکاری نیروی هوایی، مشغول به کار شد. سه سال بعد در سال ۱۳۵۴ در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته برق و الکترونیک پذیرفته شد؛ اما با شروع جنگ تحمیلی و در حالی که بیش از چند واحد به پایان تحصیلات دانشگاهیاش باقی مانده بود دفاع از میهن را ترجیح داد و تحصیل را رها کرد.
وی افسری مومن، شجاع و تیزهوش بود و طرحها و ابتکارات زیادی در تجهیز سامانههای راداری و پدافندی به اجرا گذارد که سدی محکم در برابر تجاوزات دشمن بود. در سال ۱۳۶۳ به دلیل کارایی و لیاقتی که از خود نشان داده بود به سمت معاونت عملیات پدافند نیروی هوایی منصوب شد. او سپس در سال ۱۳۶۴ به سمت معاونت طرح و برنامه نیروی هوایی ارتقا یافت و سرانجام در بهمن ماه سال ۱۳۶۵ به فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب گردید. او تا پایان عمر عهده دار این مسئولیت خطیر بود و سرانجام در سال ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما درفرودگاه اصفهان به شهادت رسید.
شهید ستاری که در واقع معماری آینده نگر برای سامانه پدافند هوایی کشور بود، با راه اندازی تأسیسات وامکانات جدید تعمیر و نگهداری و نیز اجرای پروژههایی نظیر پروژه اوج ونیز راه اندازی مرکز پژوهش، تحقیقات و آموزش «پتا»، توان نگهداری نیرو را تقویت و به چندین برابر قدرت قبلی ارتقا داد. این مهم برای کشوری که پایههای صنعتیاش ضعیف بود کاری شگرف به حساب میآمد. ایجاد موسسات فنی و صنعتی پیشرفته برای آموزش پروازی مرحله مقدماتی دانشجویان خلبانی، با کمک مهندسین ومتخصصین نهاجا و ساخت هواپیمای پرستو از دیگر اقدامات اوست.
این هواپیما از نظر امکانات عملیاتی شبیه هواپیمای بونانزای ساخت آمریکا است. یکی از مهمترین فعالیتهای ستاری طی سالهای ۱۳۶۶ تا پایان جنگ تحمیلی اسکورت ناوگان تجاری کشتیهای نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان بود. انجام عملیات اسکورت با توجه به حجم عملیات جنگی و حجم عملیات عادی و روزانه نیروی هوایی کاری بس عظیم بود.
نگهداری مجتمع پتروشیمی بندر امام (ره)، حفاظت از میدان گازی کنگان و مواردی نظیر اینها، یادآور اقدامات وجانفشانیهای عقابان تیزپرواز وکارکنان پدافندی نیروی هوایی تحت فرماندهی و مدیریت این بزرگوار است؛ همچنین طراحی و ساخت خودرو شمس، ایجاد خطوط هوایی ساها «سازمان هواپیمایی ارتش جمهوری اسلامی ایران»، شرکت در پروژههای دولتی در راستای امور مهندسی و تأسیساتی، افزایش کارایی و استخراج از معادن تحت پوشش از قبیل نمک سمنان که نیازمندیهای صنایع نفتی و پتروشیمی کشور را مرتفع و پشتیبانی میکند، افزایش بازده صنایع فلزی – ریخته گری، تراش و ... - دریافت سفارش به منظور رفع نیازمندیهای دولتی، نظامی و خصوصی از دیگر اقدامات شهید ستاری است.
او منطقیترین راه را برای کاهش آثار محدودیت اعتباری و رو به رویی با شرایط پس از جنگ انتخاب کرد که همان خودکفایی هر چه بیشتر نیروی هوایی بود. با این کار، علاوه بر آنکه از خروج اعتبارات نیروی هوایی جلوگیری به عمل میآمد، توان تولیدی و خدماتی نیز افزایش مییافت و درآمدهای حاصل از این قبیل فعالیتها همواره تحت نظارت دقیق درمیآمد که به عنوان پشتوانهای برای اجرای برنامههای سازندگی مورد بهره برداری قرار میگرفت. ستاری با کمک فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی پروژههای بلندمدتی را طراحی کرد که یکی پس از دیگری جامه عمل میپوشد. یکی از این پروژهها، هواپیمای جنگی آذرخش بود که با حضور رهبر انقلاب در سال ۱۳۷۶ به پرواز در آمد.
۱) 👇👇👇
به طور کلی اقدامات مهم و بنیادین این شهید بزرگوار را میتوان به صورت زیر بیان کرد:
۱- تأسیس دانشکده پرواز – خلبانی- که آرزوی دیرینه هر ایرانی وطن دوست وکارکنان نیروی هوایی بود. اولین سری دانشجویان خلبانی در مهرماه سال ۱۳۶۷ وارد دانشکده پرواز شدند.
۲- تأسیس دانشگاه هوا فضا با هشت گرایش تحصیلی و مبتنی بر برنامههای آموزشی، مجموعههای کارشناسی و مصوبات وزارت فرهنگ و آموزش عالی.
۳- تأسیس دانشکده پرستاری و راه اندازی مرکز تحقیقات و آموزش پزشکی- پاتولوژی- نیروی هوایی.
۴- توجه به آموزش کارا- حین خدمت- و آموزش کارکنان رده میانی.
۵- تأسیس هنرستان کار و دانش و فنی و حرفهای در مرکز آموزشهای هوایی و اجرای برنامه های آموزش وپرورش برای افرادی که حداکثر با سن ۱۶ به استخدام نهاجا در آمده بودند تا بتوانند مانند دانش آموزان دبیرستان، به تحصیل بپردازند و دیپلم رسمی کشور به آنها اعطا شود.
۶- ایجاد شبکه دیده بانی به منظور تقویت سامانه پدافندی کشور، ایجاد شبکه دیدهبانی بصری، ایجاد موانع هوایی بر فراز درهها، گذرگاهها و ارتفاعات و ..
در اردیبهشت ۱۳۶۱، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک آتشبار کامل موشک هاک را در ۲۳ کیلومتری آبادان، بین جاده ماهشهر – آبادان مستقر کرده بود. با آغاز عملیات بیت المقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد این سایت مورد بهره برداری قرار گرفت و نیروها و رزمندگان مستقر در آنجا را زیر پوشش دفاعی خود قرار داد. بعد از گذشت چند ساعت و در حالی که عملیات به اوج خود رسیده بود ناگهان سامانه خنک کننده اتاق هدایت موشک از کار افتاد و با اینکه متخصصان حاضر در آنجا تلاش زیادی را برای راه اندازی آن انجام دادند، ولی موفق نشدند و در آن شرایط سخت، این سایت غیر قابل استفاده گردید. شهید ستاری که به عنوان فرمانده دربخشی حضور داشت وقتی از این موضوع مطلع شد، خود را به آنجا رسانده و طرحی ابتکاری ارائه داد و مشکل را برطرف نمود.
۲ ) 👇👇👇
شروع جنگ تحمیلی، نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دلیل تحریمهای اقتصادی و سیاسی، از لحاظ تعمیر و ساخت قطعات هواپیما دچار مشکل میشود؛ به طوری که به مرور زمان هواپیماهای جنگی کشورمان به دلیل نبود قطعات یدکی زمین گیر میشوند. با منصوب شدن شهید ستاری به فرماندهی نیروی هوایی ایشان به فکر میافتند که هر طور شده این قطعات در داخل کشور ساخته شود.
او عدهای از متخصصان و مهندسان نیروی هوایی را دعوت کرده و به آنان میگوید:" ما به اندازه کافی متخصص و مهندس داریم و فقط باید همت کنیم و تولید قطعات را شروع کنیم. " با این رهنمود، کار ساخت و تعمیر قطعات شروع میشود؛ ولی در ادامه کار متخصصان ومهندسان مشکل دیگری را برای شهید ستاری مطرح میکنند که اگر اعلام کنیم قطعات در داخل کشور ساخته شده کارکنان متخصص تعمیر هواپیما و خلبانان، با اعتماد به نفس کمتری ماموریتهای خود را انجام میدهند؛ چرا که هنوز به متخصصان داخلی اعتماد کافی وجود نداشت.
سرهنگ حمیدرضا اردستانی میگوید:" شهید ستاری گفت: مشکل خیلی راحت حل میشود. شما قطعات را با برچسب خارجی بسته بندی کنید. این کار را کردیم و قطعات را با هماهنگیهایی که انجام دادیم، برچسب خارجی زده و به انبار میفرستادیم؛ سپس دوباره خودمان تحویل میگرفتیم و روی هواپیما نصب میکردیم. بدین ترتیب خلبانان بدون اینکه از قضیه مطلع شوند، پرواز میکردند و هیچ مشکلی هم در پروازشان به وجود نمیآمد".
در اینجا نیز شهید ستاری با سنجیدن اوضاع کشور و جنگ و عدم امکان تهیه تجیهزات و قطعات هواپیما از کشورهای سازنده هواپیما یکی دیگر از خصیصههای نبوغ نظامی را از خود نشان میدهد وآن تکیه بر پروردگار و اعتماد به اراده و توان نیروهای خودی است. در اینجا اعتقادات و ارزشهای دینی مورد توجه فرمانده، در عمل به کمک او میآید؛ همان ارزشهایی که به او جرأت میدهد تا جان پاک خویش را در راه آرمانهایش فدا کرده، دین و کشور خود را حفظ کند. آنجا که نمیتوان برآوردی از آینده و آن سوی تصمیمها به دست آورد و موفقیت و یا شکست یکان را در عملیات پیش بینی کرد، تنها عامل مشوق فرمانده و نیروها، اعتماد به پروردگار و نیروهای خودی است.
منبع: میزان
۳) 👇👇👇
چین و کرهای در کارنبود، فقط منصور بود و متخصصان خودمان
دیدگاه خودکفایی شهید ستاری در دوران جنگ تحمیلی مشهود بود. چرا که سال ۱۳۶۴ را میتوان اوج جنگ سیاسی و نظامی رژیم بعث عراق علیه ایران دانست. نیروی هوایی رژیم بعث، جان گرفته بود و فرانسویها به آنها هواپیماهای پیشرفته سوپر اتاندارد و میراژ فرستاده و روسیه هم سوخو ۲۴ به آنها داده بود.
بمبارانهای سراسری عراق علیه ایران آثار مخربی را در پی داشت. آنها با هواپیماهایشان مناطق عملیاتی، شهرها و مراکز صنعتی و اقتصادی را بمباران میکردند و نظامیان و غیرنظامیان زیادی در کشور به شهادت میرسیدند؛ بر همین اساس کشور نیاز داشت که با سیستم پدافندی قوی جلوی هواپیماهای دشمن بایستد.
منصور بود و متخصصانش
در اینجا بود که شهید منصور ستاری تمام تجربیات تخصص و فن مدیریتی را به کار گرفت و کاری کرد کارستان. بالاخره با مدیریت شهید ستاری سیستم پدافندی ایران توانست خودش را پیدا کند و سایتهای موشکی هاگ را مستقر کنند.
او با همراهی گروهی از متخصصان داخلی توانستند جنگافزارهای پدافندی را طراحی و نصب کنند تا شرایط مناسب عملیاتی ایجاد شود. آنها موشکهای رهگیری و شناسایی هواپیما را فعال کردند و توانستند جلوی هواپیماهای بعثیها سینه سپر کرده و اجازه ندهند در مرزهای هوایی کشورمان جولان بدهند.
۴ ) 👇👇👇
فرماندهی در چادر
شهید ستاری فرماندهای متواضع و بدون تکبر در میان همرزمانش بود. به خاطر همین روحیاتی که داشت، خیلی از نیروهایش شیفته او میشدند. با اینکه فرمانده بود و در شرایط جنگی جنوب کشور میتوانست در اهواز منزل بگیرد و جایی مستقر شود، اما در منطقه کنار نیروهایش به چادر میرفت و در همانجا میخورد و میخوابید و کار میکرد.
شهید ستاری همیشه در میدان بود و حتی به دلیل حضور در عملیاتهای مختلف شیمیایی شده بود. او در جریان عملیات خیبر شیمیایی شد و ناراحتیهای مختلفی پیدا کرد و حس بویاییاش را از دست داد. با اینکه از این شرایط زجر میکشید اما به روی خودش نمیآورد و پیش کسی شکایت نمیکرد.
۵ ) 👇👇👇
لباس دوختن شهید ستاری برای همسرش
در قضیه ازدواج منصور ستاری با دخترداییاش حمیده پیاهور هم این اعتقاد به خودکفایی این زوج جوان دیده میشود. چرا که آقا منصور دانشجو بود و حمیده خانم معلم. آنها بدون کمک گرفتن از خانوادههایشان زندگی مشترک سادهای را شروع کردند و توانستند در یک چاردیواری، بهشت دونفرهای از بیریایی و سادگی درست کنند.
در دوران جنگ و حتی بعد از آن، این فرمانده نیروی هوایی بیشتر وقتها مأموریت بود. اما زمانی که کنار خانواده قرار میگرفت، از کمک کردن دریغ نمیکرد. او حتی در کارهای هنری مانند کوبلندوزی به همسرش کمک میکرد. حتی یکبار همسر شهید ستاری پارچهای میخرد تا برای خودش لباس مجلسی بدوزد، اما به دلیل بیماری پدرش نمیتواند این کار را انجام بدهد و کار دوخت و دوزش نیمهکاره میماند.
چند وقت بعد خانواده شهید ستاری برای مراسم عروسی یکی از اقوام دعوت میشوند، اما همسر شهید ستاری به دلیل اینکه نتوانسته بود لباسش را آماده کند، راضی به رفتن نمیشود. وقتی منصور جویای علت میشود، همسرش از آماده نبودن لباس مناسب برای مراسم خبر میدهد. شهید ستاری میخندد و به همسرش میگوید حالا برو کمد را نگاه کن، شاید لباست آماده باشد! وقتی همسر شهید در کمد را باز میکند، میبیند که شهید ستاری لباسش را دوخته است. همسرش از اینکه شهید ستاری لباس زنانه به آن زیبایی را دوخته غافلگیر میشود.
۶) 👇👇👇