نصف شب رفتم آسایشگاه تا وضعیت انضباطی سربازها رو چک کنم؛ همینطور که داشتم تو تاریکی قدم میزدم چشمم به پوتینهای یک سرباز افتاد که واکس نزده و خاکی کنار تختش افتاده بود. با عصبانیت رفتم جلو و محکم پتو رو از روش زدم کنار و داد زدم: "چرا پوتینهاتو واکس نزدی؟" بندهی خدا از شدت صدای من از جا پرید و روی تخت نشست.
بعد همینطور که سرش پایین بود گفت: «ببخشید برادر، دیر وقت بود که از منطقهی جنوب رسیدم. خونوادهام رفته بودن شهرستان و منم چون نمیخواستم مزاحم کس دیگه بشم، اومدم آسایشگاه، وقتی رسیدم همه خواب بودن و نتونستم واکس پیدا کنم..."
صداش برام خیلی آشنا بود. وقتی سرش رو بلند کرد، دیدم جناب سرهنگ عباس بابایی، فرماندهی پایگاه است! بدجوری شرمنده شدم.
#شهید_عباس_بابایی
https://eitaa.com/bshmk33
☘ قسمتی از وصیت نامه آیت الله استاد قاضی(ره) :
...عمده ی آنها نماز است .
نماز را بازاری نکنید
اول وقت بجا بیاورید
با خضوع و خشوع !
واگر نماز را تحفظ کردید ، همه چیزتان محفوظ می ماند
و تسبیحه ی صدیقة الکبری علیها سلام ، وآیة الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود ، این اهم واجبات است .
ودر مستحبات تعزیه داری و زیارت حضرت سید الشهدا علیه السلام را مسامحه ننمایید
و روضه ی هفتگی ولو دو سه نفر باشد ، اسباب گشایش امور است ،
و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمت آن بزرگوار بجا بیاورید ،
هرگز حق آن بزرگوار ادا نمی شود
و اگر هفتگی ممکن نشد ، دهه ی اول محرم ترک نشود .
دیگر آنکه , اگر چه این حرفها آهن سرد کوبیدن است ،
ولی بر بنده لازم است بگویم
* اطاعت والدین
* حسن خلق
* ملازمت صدق
* موافقت ظاهر با باطن
* ترک خدعه و حیله
* تقدم در سلام
* نیکویی کردن با هر بر و فاجر
اینها را عرض کردم و امثال اینها را مواظبت نمایید !
* الله الله الله که دل هیچ کس را نرنجانید .
تا توانی دلی به دست آور
دل شکستن هنر نمی باشد
https://eitaa.com/bshmk33
🌷روایت فرزند سردار شهید محمد ناظری:
حاج قاسم در خواب به من گفت، به مردم بگو چرا میگن کاش حاج قاسم بود؟
من هستم، مگه شما منو نمیبینید؟
#حاج_قاسم
https://eitaa.com/bshmk33
روایتی از یک شهید مدافع حرم
آیت الله بهجت دست روي زانوي او گذاشت و پرسید جوان شغل شما چيست
گفت: طلبه هستم. آیت الله بهجت فرمود: بايد به سپاه ملحق بشوي و لباس سبز مقدس سپاه را بپوشي. ️
آیت الله بهجت پرسید اسم شما چیست
گفت: فرهاد
آیت_الله_بهجت فرمود:
حتماً اسمت را عوض كن. اسمتان را يا عبدالصالح يا عبدالمهدي بگذاريد. شما در شب امامت امام زمان (عج) به شهادت خواهيد رسيد.❤️
شما يكي از سربازان امام_زمان (عج) هستيد و هنگام ظهور امام زمان(عج) با ايشان رجوع می کنید.
شهید #عبدالمهدی_کاظمی؛ شهیدی که طبق تعبیر آیت الله بهجت برای خوابی که دیده بود، درشب امامت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در 29 آذر ماه 1394 درسوریه به *شهادت* 🌷 رسید.
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
https://eitaa.com/bshmk33
✅ دوستان و عزیزان همراه...!
با عرض سلام و به علت اهمیت روز ۹ دی و تاخیر در ارسال مطالب ، فایل های متنوع ( عجایب دنیا، اخبار هنری ، آشپزی...) امروز نخواهیم داشت.
ویژه برنامه یوم الله ۹ دی تقدیم به شما عزیزان 👇👇👇
امروز از عمر حماسه ماندگار نهم دیماه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» ۱۲ سال گذشت؛ روزی که با شعار محوری «ولایتمداری، بصیرت و استقامت» جزو رموز ماندگاری انقلاب اسلامی شده است و به تعبیر برخی حالا دیگر میتوان این روز را «انقلاب سوم در ایران» دانست. نهم دی اوج دیانت، بصیرت و دشمن شناسی امت را در برابر تندبادهاو طوفانهایی که با هدایت دشمنان بر پیکره انقلاب میوزد را نشان داد و مردم نیز در مقابل این اقدامات بار دیگر نشان دادند که یک لحظه هم از پای نخواهند نشست.
پس از آنکه در سال ۸۸ و در پی برگزاری انتخابات خرداد ماه آشوبهای خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت، علیرغم حضور بی نظیر مردم در پای صندوقهای رأی، اعتراضات گسترده که به فتنه و آشوب خیابانی منجر شده بود، این فرصت را از کشور و نظام سلب کرد که بتوانند در مجامع بین المللی از این حمایت بی چون و چرای مردم از کشور و نظام سود ببرند، حتی در بسیاری از موارد این فرصت تبدیل به تهدید شده بود.
چطور حماسه ۹ دی شکل گرفت؟
چند ماهی کشور درگیر پیگیری این اعتراضات بود که در بسیاری از موارد دیگر روی به خشونت و خرابکاری میرفت و همین مساله نشان میداد دیگر نباید در مقابل چنین موضوعاتی کوتاه آمد. موضوع بجای اعتراض تبدیل به فتنه و آشوبهای خیابانی شد که عدهای با سوء استفاده از شرایط بعضا به جان و مال مردم هم ابایی نداشتند که تعرض کنند. از طرفی، حضور متفاوت این طیف در راهپیمایی ۱۳ آبان که مصادف با سر دادن شعارهای انحرافی و توهین به مقدسات انقلابی ایرانیان شده بود، برخورد با این رویه را الزامی مینمود.
البته تیر خلاص در نهایت ۱۶ آذر همان سال و در روز عاشورای حسینی بر پیکره این جریان زده شد و همین موضوع باعث لبریز شدن صبر ملت هم شد که نتیجه آن انفجار خیره کننده حضور طیف ها، رنگها و اقشار مختلف مردم و سیاسیون شد تا با برپایی حماسه ۹ دی جلوی چنین اقدامات و حرکتهای ساختار شکنانهای ایستاده و اعلام کنند که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندیهای سیاسی و مشکلات و کاستیها در کشور، در پایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.
حماسه ماندگار نهم دیماه در سال ۹۰ رسما وارد تقویم و در مناسبتهای سالانه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» نام نهاده شد. اکنون یک دهه از عمر این حرکت بزرگ مردمی در کشور که پایانی بر فتنه بود، میگذرد و هر ساله مردم ایران در جای جای میهن اسلامی این روز ماندگار را با برگزاری تجمعات و سر دادن شعارهایی گرامی میدارند و امسال هم همچون سنوات گذشته شاهد این رویداد خواهیم بود؛ هرچند رسانههای خارجی همواره سعی در تضعیف و کوچک نشان دادن این اقدام داشته اند، حقیقت ماجرا چیز دیگری است.
نهم دی آن طور که در کلام رهبر انقلاب تبلور یافته، «نمادی از بصیرت، دشمنشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه توسط مردم ایران اسلامی» است که همواره باید آن را پاس داشت.
نهم دی در تاریخ ماندگار شد
۱ ) 👇👇👇
زمینه های مهم شکل گیری حماسه 9 دی
شاید علت اصلی شکل گیری حماسه 9 دی در ظاهر انتخابات 88 و اعلام تقلب در انتخابات توسط کسانی بود که پیروز انتخابات نبودند به واقع این صورت مسئله بود و واقعیت چیز دیگری بود. کسانی که در انتخابات شرکت نکرده بودند و یا اگر هم رأی دادند، مقصود دیگری داشتند، قصدشان انتخاب رئیس جمهور نبود. مخالفان جمهوری اسلامی ایران بر این عقیده اند که فضای سیاسی ایران در همة زمینه ها برای بهره برداری و عملیاتی کردن الگوهایی چون انقلاب رنگی آماده است.
بر این اساس، جمهوری اسلامی چون نظامی است که یکی از لایه ها و رویه های آن را به هر ترتیب، انتخابات شکل می دهد و «نظام انتخاباتی بالنّسبه فرصت خیزی دارد و از این رو، مستعد الگوهای مسالمت آمیز تغییر همچون انقلاب رنگی است» این جریان از آغاز پیروزی انقلاب با این انقلاب الهی همراه شده بود.
در فتنة سال 88 تعدادی از خواص مردود، که در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده بودند، طغیان کردند؛ همه چیز و همه کس را متهم نمودند و حتی حاضر شدند با دشمنان قسم خورده نظام همسو و همراه شوند و به طور مستقیم از بیگانگان خط بگیرند و به نسخه های آن عمل کنند و تا حد براندازی نظام پیش روند و کشور را به اغتشاش بکشانند و به قتل و غارت دست بزند، یا از فتنه انگیزان و غارتگران حمایت کنند و با سخنان دو پهلو و غیر شفاف، فتنه گران را حق و خواسته هایشان را مشروع و قانونی جلوه دهند تا زمینه را برای فتنه گران مساعد سازند. اما رهبر معظّم انقلاب هوشیارانه و با صلابت و با اقتدار درست یک هفته بعد از برگزاری انتخابات در خطبه های نماز جمعه، آب پاکی را روی دست ناپاک امریکا و صهیونیست ها و بدخواهان داخلی ریختند و در بیاناتی نقشه دشمن را نقش بر آب کردند.
همان طور که گفتیم روز 9 دی با توجه به پیش زمینه هایی که حوادث پس از انتخابات به وجود آورده بود شکل گرفت؛ از جمله این پیش زمینه ها می توان به عواملی همچون زیر سؤال بردن اصل دین، نظام مقدس اسلامی و هم چنین اصل ولایت فقیه اشاره کرد که باعث شد مردم ایران با خلق حماسه ماندگار خود، دشمنان قسم خورده نظام اسلامی را مأیوس کنند.
از دیگر زمینه های اصلی شکل گیری حماسه 9 دی می توان به هتک حرمت ماه محرم و روز عاشورا اشاره کرد که باعث جریحه دار شدن احساسات مذهبی مردم ایران شد. اوج حرکت این افراد در روز عاشورا گویای این بود که آنها معتقد به ارزشها و مظاهر اسلامی از جمله امام حسین(ع) و عاشورا نبودند و به همین دلیل روز عزای حسین(ع) را به جشن تبدیل کردند و به صفوف نماز عزاداران و افرادی که بر حسب ظاهر چهره حزب اللّهی داشتند، حمله کردند و شعار هایی دادند که نشانگر مبارزه اساسی با نظام اسلامی و اصل ولایت بود و همین مردم را به صحنه کشاند.
این هتک حرمت به عاشورا و عزاداران حسینی، ملّت ایران را نگران و چشمان آنان را گریان کرد و 9 دی ماه واکنش به این حرکت و اعلام حمایت از ولایت و شخص مقام معظّم رهبری بود.
۲ ) 👇👇👇
تظاهرات 9 دی بازتاب گستردهای در دو سطح داخلی و خارجی داشت. مقالههای فراوانی به رسانههای غرب راه یافت که همه در این موضوع اشتراک داشتند «رهبری انقلاب از حمایت قاطع مردم برخوردار است و مخالفان نظام جایگاهی در میان مردم ندارند.» برخی از رسانه های غربی حماسه نهم دی را بلحاظ میزان معیت و شور و هیجان با مراسم تشییع حضرت امام خمینی رضوان الله علیه مقایسه کردند. برخی دیگر آن را با حرکت های مردمی و تظاهرات زمان انقلاب مقایسه نمودند.
5- آثار وپیامدهای حماسه 9دی
حماسه نهم دی1388 یک حرکت مردمی آثار و پیامدهای فراوانی در داخل و خارج از کشور داشت. مهم ترین آن عبارت است:
1. نمایان شدن ظرفیت انقلاب اسلامی
حماسه 9دی این باور را ایجاد کرد که تفکر انقلاب اسلامی و مدیرت نظام جمهوری اسلامی ظرفیت لازم را برای مقابله با چالش های پیچیده دارد، می تواند آسیب های داخلی خود را ترمیم نماید. ازگردونه های سخت عبور کند که فتنه 88 مهم ترین گردونه بود. مدیریت نظام در مهار فتنه و آشکارسازی ابعاد ان در جامعه نقش اساسی در خلق حماسه نهم دی داشت.
نظا م به ویژه پس از حادثه روز عاشورا، چالش را بعنوان چالش با اعتقادات مردم رسانه ای نمود. پیوند جریان فتنه با نظام سلطه و ضد انقلاب را به خوبی نشان داد، ماهیت فتنه را که چیزی غیر از رقابت های انتخاباتی و تقلب در انتخابات بود، نمایان ساخت.
با وجود بحران ناشی از فتنه در مدیریت آن رفتار کنترل بحران و وضعیت اضطراری به جامعه تحمیل نگردید. هرچند در صحنه، بحران ناشی از فتنه مدیریت و کنترل می شد. این اقدام نظام در شرایطی بود که سران فتنه و ضد انقلاب خارجی و دولت های غربی فتنه 1388 را به عنوان بحران پر هزینه که نظام و جامعه در مدیریت آن به بن بست رسید القاء می کردند. برخی از تحلیل گران خارجی کنش های اعتراض آمیز پس از انتخابات را بزرگترین چالش داخلی نظام سلطه در سه دهه گذشته معرفی کردند.
یکی از ظرفیت هایی که آشکار شد، حضور بارز نسل سوم انقلاب اسلامی در خلق حماسه نهم دی، آن حماسه را ماندگار کرد. و نشان داد در دهه چهارم و در مقابله با جنگ نرم و چالش های پیچیده دشمن، نظام جمهوری اسلامی از سرمایه عظیم اجتماعی( با همان احساس و عظمت ابتدای انقلاب اسلامی) برخوردار است. پیام 9 دی این بود که جوانان مهم ترین نیروی آینده ساز در تمام مناسبات سیاسی و اجتماعی هستند.
2. آشکار شدن پیوند جریان فتنه با خارج از کشور
درفتنه 1388 پیوند ضد انقلاب با دولت های غربی با احزاب و گروهای سیاسی و برخی از نخبگان داخل کشور در یک جبهه واحد نمایان شد. بلحاظ نوع گفتمان، شعارها و مواضع و عملکرد رابطه فتنه با خارج از کشور برای ملت ایران مشخص گردید. چهره همه عناصر و جریاناتی که بعد از رحلت حضرت امام به عنوان حلقه های انحرافی خط امام مطرح بودند و در جریان فتنه موثر و نقش آفرین بودند، آشکار گردید.
3. در هم ریختن باور و برآورد جریان فتنه
با بهره گیری از فرصت انتخاباتی بر این باور بود که با فراخوان جمعیت خاموش و تغییر باورهای ذهنی جامعه نسبت به نظام و دولت موجود می تواند بر نتایج انتخابات تاثیر بگذارد. و با بسج اجتماعی نظام را در نتیجه انتخابات به چالش کشد. زمانی که جامعه به مرور به تحلیل روشن و شفاف در یک پروسه چند ماهه رسید سطح تقابل از تقابل احمدی نژاد و رقابت های انتخاباتی و مدیریت انتخابات با تقابل با نظام در باورهای ذهنی مردم شکل گرفت. و مردم احساس کردند فتنه؛ نوع و مدل حکومت و پایه های اصلی قدرت نظام را هدف قرار داده است.
4. تقویت باور به وجود جنگ نرم
مشکل باور به وجود جنگ نرم و انکار آن توسط برخی ازنخبگان و جامعه با بصیرتی که در فتنه 1388 راه افتاد به میزان قابل توجهی برطرف شد. خلا 20 سال بی بصیرتی نسبت به ارهبرد تهاجم فرهنگی به این فتنه به صورت جهشی حل شد. به عبارتی برکاتی که سال 1388 فتنه یبوجود آورد انقلاب را به تعبیر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای- دامت برکاته- موجب واکسینه شدن نظام گردید.
5. آشکار شدن چهره حقیقی نخبگان کشور
فتنه 1388 یکی از بزنگاه های جریانات سیاسی کشور بود. آزمون بزرگی برای همه جریانات سیاسی بود. در حقیقت در این فتنه چهره حقیقی و میزان همراهی واقعی جریانات سیاسی کشور با انقلاب آشکار گردید. این فتنه نشان داد که غرب کار گسترده ای از قبل برای شکار نخبگان و برخی از فرصت ها همانند انتخابات انجام داده است. در این آزمون تاریخی نخبگان سیاسی هر کدام به اندازه وفاداری به نظام و یا زاویه ای که با نظام داشتند اقدام کردند.
۳ ) 👇👇👇
6. نمایان شدن کار گسترده غرب
کشورهای غربی به سردمداری آمریکا بعنوان، یکی از بازیگران صحنه انتخابات کشور از مدت ها قبل بسیار علاقه مند بوده اند تا در عرصه انتخابات نقش موثری داشته باشند. هر چند تلاش های فراوان آنها در دوره های پیشین با عدم اقبال ملت ایران با شکست سنگین مواجه شده، اما آنها دست از تلاش برنداشته و هرچند ناامیدانه و لیکن به فعالیت های خود در این دوره از انتخابات نیز ادامه دادند.
در جریان انتخابات، امیدهایی برای غرب ایجاد شد و آنها احساس کردند یک پایگاه مردمی 14 میلیونی در داخل جامعه پیدا کرده اند. در موضوع ایجاد شکاف میان نخبگان و رهبری و خدشه دار کردن وحدت ملی نیز احساس امید کردند. غرب و آمریکایی ها از به کار گرفتن امکانات رسانه ای و استفاده از هنر دیپلماسی عمومی برای تحت فشار قرار دادن ایران هیچگونه دریغ نکردند. تلاش فراوانی درایجاد اجماع بین المللی علیه جمهوری اسلامی و کاهش مشروعیت داخلی و خارجی نظام همزمان با انتخابات انجام دادند.
بر اساس آنچه گفته شد؛ تشدید فشارهای اقتصادی و سیاسی از طریق صدور قطعنامه های جدید، برانگیختن جمعیت های خاموش برای تاثیرگذاری بر نتایج انتخابات، حمایت از کاندیدای مرعوب، تشکیک در نتیجه انتخابات و دامن زدن به پروژه تقلب و بحرانی جلوه دادن اوضاع کشور پس از انتخابات مهم ترین بخش از مواضع و راهبرد های غرب در قبال انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری ایران می باشد.
https://eitaa.com/bshmk33
📍چرا ۹ دی ماندگار شد
🔷ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.نمونه بی بدیل آن یوم الله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنهای این گونه بیان شده است:
1⃣ حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بی نظیر تاریخی در سال 57بود، در 9 دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
2⃣ نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزه گری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. 9 دی این را نشان داد.
3⃣ رد پای عاشورای 57 در نهم دی 88
در قضیه 9 دی هم باز پای امام حسین(ع) و عاشورا در میان بود. اگر آن حرکات سخیف و گریه آور از سوی فتنهه گران، در عاشورا پیش نمی آمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
4⃣ حضوری بی سابقه برای خنثی سازی چالش های فتنه انگیز دشمنان
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه 88، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
5⃣ نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
6⃣ حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسه 9 دی را به راه انداختند. این، هنر مردم است. درود به مردم ایران.
7⃣ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
8⃣ 9 دی تجلی احساس مسئولیت مردم
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
9⃣ نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
🔟 حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
1⃣1⃣ حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
2⃣1⃣ حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی علیه السّلام را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است./مصطفی علیجانزاده
#حماسه_۹دی
#جهاد_تبی
https://eitaa.com/bshmk33
🇮🇷 *سالروزحماسه 9دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، گرامی باد.*
🇮🇷 *امام خامنه ای (مد ظله عالی) :*
"مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد."
🇮🇷حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید.
🇮🇷حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.
🇮🇷روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای (دامت برکاته) را شاد ساخت.
🇮🇷این روز می توان گفت نهم دی، روز غلبه جنود الهی بر جنود شیطان است. روز خروش ملت ایران و آشکار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شکنی های عده ای غافل و یا مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشورای حسینی است. روز نهم دی در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است. مردم در این روز، تیر خلاص را به سران فتنه شلیک و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند.
🇮🇷در روز نهم دی ماه 1388، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش ده ها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام گردید.
🇮🇷روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های آنان را نمی خورند. روز نهم دی روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند هرگز، نه راه را گم می کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است، بر می دارند
🇮🇷و در نهایت روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند:
«پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.
🇮🇷نهم دی ماه یک هزار و سی صد و هشتاد و هشت، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود.
🇮🇷9 دی، عرق شرم امت را در طول تاریخ به خاطر بی بصیرتی در ماجرای سقیفه پاک کرد.
🇮🇷9 دی، درد کوته بینی حکمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد.
🇮🇷9 دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت 25 ساله جلوگیری کرد.
🇮🇷9 دی، فرق کوفه و تهران، عراق و ایران را نشان داد و آب رفته را به جوی بازگرداند.
🇮🇷9 دی، ایران، بدون خواست سفیر حسین، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند.
🇮🇷9 دی، ندای هل من ناصر بلند نشد ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان به گوش همه رسید.
🇮🇷9 دی، شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و... داشت.
🇮🇷9 دی، نه دی زمستان بود ولی درخت انقلاب در آن سرمای زمستان گل داده بود.
🇮🇷9 دی، در ایران بود ولی پایه های کاخ سفید در مکان و کاخ سبز معاویه در زمان را لرزاند.
🇮🇷9 دی، قیام مختار نبود، ولی اگر مختار هم زنده بود در مقابل آن کرنش می کرد.
🇮🇷9 دی، مانور اعلام آمادگی یاران آخرالزمانی مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بود.
🇮🇷9 دی، شروع حرکت و یک فرهنگ بود یعنی «عزت خواهی»
🇮🇷9 دی، یک روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود.
🇮🇷9 دی، مبیّن کوثر و ابتر بود که گفتند خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است.
🇮🇷9 دی، عاشورا بود و ایران کربلا.
🇮🇷9 دی، ثمره ی خون شهید آیت ها، مطهری ها، بهشتی ها، باکری ها، همت ها و... بود.
🇮🇷9 دی، تاریخ نبود، بلکه خود تاریخ ساز بود.
🇮🇷9 دی، روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنه گران توسط امت بود.
🇮🇷9 دی، آموخت که نیازی نیست همیشه ولیّ در بین باشد بلکه کافی است ولیّ در دل باشد.
🇮🇷9 دی، غدیر خم بود در کویر قم و سراسر ایران.
🇮🇷9 دی، نور بصیرت الهی بود در دلهای امت.
🇮🇷هرچه خواستم بگویم که 9 دی چیست، زبان الکن بود و قلم قاصر. فقط می توانم که بگویم 9 دی، 9 دی بود و بس.
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانات امام خامنه ای
🔸حضور مردم در میدان
#بصیرت_9_دی
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیانات امام خامنه ای
💠حقیقت 9 دی
https://eitaa.com/bshmk33
گیریم که جنگ جملی هست
غمی نیست
یک فتنه ی بین المللی هست
غمی نیست
مــا تجــــــربه کـردیم که در
لحظه ی #فــتـنـه
تا رهبر ما #سید_علی هست
غمی نیست...♥️🇮🇷✌️
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرد_میدان
ما ملت امام حسینیم
بپرس...
ما حوادث سختی را پشت سر گذاشتیم
بیا...
ما منتظریم...
مرد این میدان ما هستیم برای شما
https://eitaa.com/bshmk33