فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت کمک فنر سالم و خراب
#مکانیک_شو
@bshmk33
ایرانیان مبتکر سرشماری
پادشاهان هخامنشی برای تعیین تعداد سپاهیان خود پیش از آغاز هر حنگ و پس از پایان آن ، مبادرت به سرشماری میکردند!
این سرشماری اینگونه بود که وقتی سپاهیان عازم جنگ بودند در یک رژه عمومی در مقابل پادشاه یا فرمانده سپاه شرکت جسته و در گوشه ای لز میدان مخصوص رژه در ظرفهای بزرگی که تعبیه شده بود هر سرباز ، تیری در آن می انداخت و پس از خاتمه رژه این پیکان ها را میشمردند. در پایان نبرد نیز همین سربازها در هنگام عبور از ظرفها این بار یک تیر بر میداشتند . تعداد تیرهای باقی مانده در ظرفها ، میزان مقتولین و زخمی شدگان را مشخص میکرد.
.
هرودت میگوید : ایرانیان به سر شماری اهمیت زیادی میدادند نه تنها برای سربازان بلکه این کار را برای جمعبت شهر های بزرگ نیز انجام میداند و سالی یک بار سرپرست خانواده ها، تعداد اعضای خانوارشان را به مامورین اطلاع میدادند.
پی نوشت :
در تاریخ معاصر ایران، اولین سرشماری را « کراول » معروف در ایرلند انجام داد و نخستین سر شماری سراسری ایران در آبان ماه ۱۳۳۵ و به مدت ۱۰ روز انجام گرفت.
@bshmk33
در عصر یخبندان در بریتانیا، از کاسه های سر انسان به عنوان ظرف استفاده می کردند.
سه نمونه از این ظرف ها در خاکبرداری از غاری در بریتانیا کشف شده است.
@bshmk33
ﺩﺭ ﺭﻭﻣﺎﻧﯽ ﺳﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺭﺷﺪ ﻭ ﺣﺮﮐﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ(trovant)ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﺳﻨﮓ ﻫﺎﯼ ﮐﻨﺠﮑﺎﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﺸﻒ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﺭﺍ ﮔﯿﺞ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻨﮓ ﻫﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺭﺷﺪ ﻣﯽ کند
@bshmk33
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادبودی برای مرد هزارصدا
مراسم گرامیداشت مرحوم «منوچهر اسماعیلی» از اساتید و پیشکسوتان دوبله و گویندگی ایران، روز شنبه (۵ شهریورماه) در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.
در این ویدئو گوشههایی از این مراسم همراه با نظر جمعی از دوستان و همکاران مرحوم اسماعیلی درباره او را مشاهده می کنید.
@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مظفرالدین شاه، بازيگر سینما!
🔹فیلمی کمتر دیده شده از بازیگریِ مظفرالدین شاه در اثری به کارگردانی ابراهیم صنیع السلطنه به سال ۱۲۸۴
۰
@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشک و بغض مجری شبکه منوتو از تنهایی؛ نسخهای که همیشه برای ایرانیان توصیه میکنند!
تبلیغات مجری شبکه منوتو برای مخاطب:
🔹ازدواج نکنید و بچهدار نشوید، خبری نیست! تنها بودن، باعث افزایش رشد و استقلال و خلاقیت میشود و برای بالا بردن روحیه بسیار مفید است!
🔹️و اما اشکهای مجری شبکه منوتو هنگام شرح واقعیت زندگی خودش
@bshmk33
مهمانداری واقعی!.mp3
7.03M
🌹مهمانداری واقعی🌹
🙍♂بالای ۴ سال
🎤با اجرای : اسماعیل کریم نیا
(عموقصه گو)
🗣قرائت : سوره تکاثر
🎶تدوین:عمو قصه گو
📚منبع:قصه های کهن
@bshmk33
⛔️ #جــنــگ هــنــوز #ادامــه دارد...
⛔️ مــا #افــســران جــنــگـیـم
⛔️ #فــضــایمــجـازی مــیــدان جــنــگ مــاســـت
❥✿بــه ما بپیوندید..
#ایتا
#سروش_پلاس
#هورسا
#روبیکا
#تلگرام
#اینستاگرام
http://Eitaa.com/bshmk33
http://t.me/bshmk33
http://Splus.ir/bshmk33
http://Hoorsa.com/bshmk33
http://instagram.com/bshmk33
http://Rubika.ir/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎#درمحضر_ولی
🎥 یک نمونه از نبوغ رهبر انقلاب؛ پیش بینی جالب ایشان ۱۶سال قبل! در آینده که اروپا به گاز ما احتیاج پیدا۰ میکند روابطمان بهتر میشود!
▪️تبلیغاتچیهای امریکایی و صهیونیستی میگویند ایران یک تهدید جهانی است! ایران برای هیچ کشوری تهدید نیست؛ همه هم میدانند که واقعیت در مورد ایران این است. ما هیچ همسایهای را تهدید نکردهایم؛ ما با همهی کشورهای این منطقه روابط دوستانه و برادرانه داریم.
▪️روابط کشور ما و دولتهای ما با کشورهای اروپایی روابط سالم و خوبی است و در آینده که گاز در تأمین انرژی نقش بیشتری پیدا میکند، این روابط با اروپا بهتر هم خواهد شد؛ چون آنها به گاز ما احتیاج دارند!
🗓 ۱۴ خرداد ۱۳۸۵
https://Eitaa.com/bshmk33
🔴 آمریکا نتوانست، اسرائیل نتوانست، داعش هم نتوانست اما این ملعون توانست فعلا راه کربلا را ببندد
👈 #منافق_رو_بشناسیم
https://Eitaa.com/bshmk33
#هشتم_شهریور
#سالروز_شهادت_رئیس_جمهور_شهید_محمد_علی_رجائی_و_نخست_وزیر_شهید_محمد_جواد_باهنر
🌷سیزدهمین ویژه برنامه ما در سال ۱۴۰۱ تقدیم به شما عزیزان 👇👇
انتحار سیاسی منافقان در بهار 1360 روند سیاسی را به سمت حذف این گروه و دیگر گروه های محارب و نیز انزوای جریان های مخالف خط امام در حکومت هدایت کرد و در دوره دو ساله بین 1360 تا 1362 شخصیت های ارزشمندی را از نظام جمهوری اسلامی گرفت. اما این دوران به واقع، زمانه تثبیت مدیریت خط امام(ره) بر کشور بود. با این حال رازآلودگی برخی از حوادث، آغازی بر پیدایش نگرانی هایی در دل حامیان امام نسبت به ماهیت برخی از همراهان قبلی شد. فاجعه هشتم شهریور و مسائل اولین روزهای پس از آن بیش از هر چیز به این فضا دامن می زد. در روز تشییع شهدای هشتم شهریور در کنار اجساد مطهر شهیدان رجایی و باهنر و نیز شهید «دفتریان» یک کیسه خاکستر به عنوان جنازه کشمیری بر فراز دستان مردم عزادار نهاده شد. در روزهای بعد و با از پرده برون افتادن واقعیت، این سوال پیش آمد: به فرض آن که بنابر استدلال افرادی مثل بهزاد نبوی، کشمیری تنها با استفاده از فقدان دستگاه اطلاعاتی قوی توانسته بود به مسئولیت دبیری جلسات شورای امنیت کشور راه یابد، چه کسانی در نخست وزیری با معرفی این کیسه خاکستر به عنوان جنازه کشمیری باعث استمرار غفلت نسبت به نقش وی در این جنایت شدند؟
دکتر زرگر نماینده وقت مجلس با تکیه بر دانش پزشکی خود پودر شدن تمام اجزای بدن و خصوصا اجزایی مثل جمجمه در چنین انفجاری را محال دانسته بود. همه قرائن از وجود همدستانی برای کشمیری در نخست وزیری حکایت داشت که حتی پس از انفجار می توانند جنازه سازی کنند.
آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان کسی که سعی در رفع التهاب در جبهه خط امام را داشت در خاطرات خود از روزهای اول پس از فاجعه هشتم شهریور تأمل کنندگان در این ماجرا را «شایعه پردازان و تفرقه اندازها» و ضد انقلاب «که برای ایجاد تفرقه بین حزب جمهوری اسلامی و مجاهدان انقلاب اسلامی و ایجاد جو سوءتفاهم دست به این شیطنت ها می زنند» توصیف کرده است. اما این واقعیت قابل انکار نبود که به رغم شهادت بسیاری از شاهدان بر خروج کشمیری از نخست وزیری قبل از وقوع انفجار، برخی از دست اندرکاران این نهاد مثل محمدمحسن سازگارا و تعداد دیگری از نزدیکان بهزاد نبوی خبر دروغ شهیدشدن کشمیری را به مجلس و رادیو منتقل کردند. این افراد مثل خسرو قنبری تهرانی حتی مدتی را در بازداشت به سر می بردند اما فقدان دلیل کافی برای احراز اتهامات آنها باعث آزادی شان شد. شهید لاجوردی جدیت خاصی در پیگیری این پرونده داشت اما مرحوم زواره ای از تلاش عده ای برای نیفتادن پرونده به دست لاجوردی یاد می کند.
۱) 👇👇👇
ورود شهید لاجوردی به پیگیری پرونده نیز با خودکشی تقی محمدی کاردار ایران در افغانستان که در ارتباط با این پرونده به تهران فراخوانده و بازداشت شده بود، استمرار نیافت. به گفته مرحوم سیدرضا زواره ای، تقی محمدی با پیگیری شهید لاجوردی مطالبی را عنوان کرده بود که توجهی به آن نشده بود. مرحوم زواره ای همچنین با یادآوری بازجوییهای حضار جلسه 8 شهریور نخست وزیری، از قرارگرفتن غیرمعمول کشمیری در کنار صندلی رئیس جمهور (مکان همیشگی استقرار خسرو تهرانی مسئول اطلاعات و تحقیقات نخست وزیری) و سپس خروج او از جلسه پس از یک گفت وگوی کوتاه با خسرو تهرانی در انتهای میز جلسه به عنوان قرائن مربوط به ردیابی عوامل دیگر این حادثه یاد می کند. به طور کلی مرحوم زواره ای و شهید لاجوردی پیگیرترین مسئولان در قبال این ماجرا در آن مقطع بودند.
شهید لاجوردی حتی در وصیت نامه خود به کسانی که از آنها به عنوان منافقان جدید یاد می کند، اشاره دارد. در خلال تحقیقات همچنین برخی از عناصر امنیتی نسبت به ترتیب اثرندادن افرادی مثل رضوی (عضو سازمان مجاهدین انقلاب و اطلاعات نخست وزیری) به گزارش هایی درباره سوابق هواداری کشمیری از منافقان در ماه های پیروزی انقلاب و نیز سرقت اسناد سری نیروی هوایی ارتش شکایت داشتند. توضیحات رضوی و دیگر مسئولان اطلاعات نخست وزیری با توجه به مشارکت پیگیر آنان در مبارزه با جریان های انحرافی، حتی افرادی مثل آیت ا... مهدوی کنی را به نقش نداشتن آنها در این ماجرا متقاعد می ساخت. آیت ا... مهدوی کنی درباره به کارگیری کشمیری در نخست وزیری یادآور می شود: «از این اشتباهات در گزینش افراد در اوایل انقلاب زیاد رخ داده و لذا بنده همیشه از اینها دفاع می کردم به خصوص از خسرو ]تهرانی[ که اتهام بیشتری داشت. من می گفتم من اینها را می شناسم. زیرا در کمیته به خصوص خسرو با ما همکاری داشتند. بعد هم در نخست وزیری ایشان در قسمت امور محرمانه اطلاعات بود. لذا هر وقت از من در مورد این آقایان سوال می کردند من آنها را تبرئه می کردم و می گفتم من نمی توانم به این اتهام بزنم. البته خانواده شهید باهنر از من گله داشتند که تأیید و تبرئه مهدوی سبب شد که متهمین واقعی از مجازات نجات پیداکنند.»
واقعیت این است که برای تبرئه بهزاد نبوی، خسرو تهرانی و دوستانش از اتهام همراهی با کشمیری دلایل زیادی وجود داشت
۲ ) 👇👇👇
کشمیری از زمان کشف کودتای نوژه توانسته بود در چهره یک فرد متدین حزب اللهی فعال و جدی ظاهر شود و همکاران او در ارتش نیز دچار خوش بینی نسبت به وی بودند. رفتار کشمیری از پیچیدگی خاصی برخوردار بود. خود او در خاطراتش که نشریه منافقین با امضای محفوظ به چاپ رسانده یادآور شده است: «بالاترین مهره های رژیم به ....]نخست وزی[ احضار شدند. از طریق چند تن از آنها که قبلا با آنها صحبت کرده بودم مسئله چک برخی افراد و این که نفوذی مجاهدین نباشند را مطرح کردم و بعدا خودم نیز وارد شدم و نظراتی دادم این نفوذی جریان نفاق چنان جلب اعتماد کرده بود که پیگیری مقدمات یک حمله هوایی برای انهدام مرکز فرستنده رادیویی منافقان در خاک عراق به او سپرده شده بود.
حتی اگر کسی می دانست که کشمیری در ابتدای انقلاب از مجاهدین خلق هواداری می کرده و عباس دلنواز نامزد منافقان برای نمایندگی مردم اسلام آباد غرب در انتخابات مجلس اول پسردایی و برادر همسرش بوده است با توجه به وجهه بعدی کشمیری که همکاری در جهت مبارزه نیروهای خط امامی با ضد انقلاب بود شاید در آن شرایط حساسیت چندانی نشان نمی داد چنان که ماهیت «کلاهی» عامل انفجار حزب جمهوری اسلامی نیز پس از رایزنی مأموران اطلاعاتی سپاه با انجمن اسلامی دانشگاه محل تحصیل او روشن شد و قاتل شهید قدوسی نیز توانسته بود در دادستانی انقلاب جا خوش کند. دستگاه اطلاعاتی دقت چندانی در این امر نداشت که معرفی کشمیری توسط رئیس دفتر مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت (حلیمی) به ارتش برای حفاظت از اسناد نیروی هوایی دلیل کافی برای صلاحیت او نبوده است. بر این اساس آقای ری شهری معرفی کشمیری به نخست وزیری را قصور و نه تقصیر «محمدکاظم رضوی» می داند.
۳ ) 👇👇👇
به هر حال پیگیری پرونده 8 شهریور با تمام ادله حاکی از قصور یا تقصیر دست اندرکاران اطلاعاتی قبل از آن که به نتیجه محکمه پسندی برسد با اصرار افرادی مثل آقای سیدمحمد موسوی خوئینی ها و در شرایطی که کشور در مرحله حساسی از دفاع مقدس قرار گرفته بود به دستور حضرت امام متوقف شد و رازهای آن فاجعه بزرگ سر به مهر باقی ماند. اما این معما در بزنگاه های بعدی حوادث سیاسی همواره به عنوان یک قرینه برای شناسایی جریان های منحرف از اصول انقلاب، از حافظه تاریخی ناظران به تحلیل آنان جاری شده است. همواره این سوال وجود داشته است که مثلا محسن سازگارا که ابتدا به عنوان یار نزدیک ابراهیم یزدی وظیفه مسلط ساختن دولت موقت بر نهادهای انقلاب را داشت، چگونه به جمع یاران بهزاد نبوی در دولت رجایی شهید راه یافت تا به منظور ایجاد فرصت برای فرار کشمیری برای او جنازه سازی کند و در عین حال سال ها در سلک مدیران میانی دولت خط امام به فعالیت ادامه دهد و ناگهان در نیمه دهه هفتاد بار دیگر از نقش نفوذی خود چهره گشایی کند و سرانجام در سیمای یک عنصر افراطی راست گرا در خدمت مجموعه نومحافظه کاران آمریکایی در موسسه آمریکن اینترپرایز درآید؟!
https://Eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشتم شهریور، سالروز شهادت اسوههای اخلاص و خدمت شهیدان رجایی و باهنر گرامی باد.
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری 💫
حقاًشهیدرجائی و شهیدباهنر
مظهركاروتلاشمؤمنانهو
پایبندیِبیاغماضبهاصول[بودند].
#شهید_رجائی #شهید_باهنر
https://eitaa.com/bshmk33
♻️ ناگفتههایی از انفجار دفتر نخست وزیری
🔰 اگر در باره شهادت مکتبیترین رییس جمهور کشورمان و ولاییترین نخست وزیر جمهوری اسلامی، ابهام و سئوال دارید، دیدن این مستند را از دست ندهید.
مستند «پرونده ناتمام» حاصل پژوهشی پنج ساله در یکی از پیچیده ترین پروندههای امنیتی تاریخ جمهوری اسلامی است؛ انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360 .
برخی از شاهدان، مطلعان و متهمان این پرونده علیرغم پیگیریهای متعدد حاضر به مصاحبه تصویری نشدهاند. این مستند به پرسشهای زیادی که برای عموم مردم و بویژه نسلهای دوم ، سوم و چهارم انقلاب مطرح است و تاکنون بی پاسخ مانده پاسخ میدهد.
برای دانلود مستند، اینجا را کلیک کنید👇
cinemamarket.ir/p/18c8
https://eitaa.com/bshmk33
محمدعلی رجایی رئیسجمهور و محمدجواد باهنر نخستوزیر در حدود ساعت 3 بعد از ظهر روز یکشنبه 8 شهریور 1360 بر اثر انفجار بمب بسیار قدرتمندی که در ساختمان نخستوزیری کار گذاشته شده بود، به شهادت رسیدند. مسعود کشمیری عامل بمبگذاری و شهادت این بزرگواران، نفوذی سازمان مجاهدین خلق، که مزورانه و منافقانه توانسته بود اعتماد شهید رجایی را به سوی خود جلب نماید، در آن برهه سمت دبیری امنیت ملی را بر عهده داشت.
این واقعه درست دو ماه پس از آن رخ داد که آیتالله دکتر سید محمد حسینی بهشتی و بیش از ۷۰ تن از چهرههای سیاسی و اجرایی عضو حزب جمهوری اسلامی در انفجار دفتر این حزب ترور شده و به شهادت رسیده بودند. شهید رجایی هنگام شهادت ۴۸ سال سن داشت. او پس از پیروزی انقلاب ابتدا سمت وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشت و سپس در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مردم تهران وارد مجلس شورای اسلامی شد. در ۲۰ مرداد ۱۳۵۹ به نخستوزیری و پس از عزل بنیصدر از مقام ریاست جمهوری در انتخابات دوم مرداد ۱۳۶۰ با کسب بیش از ۱۳ میلیون رأی مردم به عنوان دومین رئیس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
باهنر نیز هنگام شهادت ۴۸ ساله بود. او پس از پیروزی انقلاب مسئولیتهایی از جمله عضویت در شورای انقلاب، نمایندگی مردم کرمان در مجلس خبرگان، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، وزارت آموزش و پرورش (در کابینه شهید رجایی) و دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی (پس از شهادت دکتر بهشتی) را برعهده داشت. او پس از انتخاب رجایی به ریاستجمهوری، از سوی وی به نخستوزیری جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.
https://eitaa.com/bshmk33
✅ درباره مسعود کشمیری قاتل شهیدان رجایی و باهنر
خلاصه بیوگرافی مسعود کشمیری، عامل بمبگذاری در دفتر نخستوزیری و شهادت محمدعلی رجایی رئیسجمهور و محمدجواد باهنر نخستوزیر، در کتاب خاطرات حجتالاسلام ریشهری بهشرح ذیل میباشد:
مسعود کشمیری فرزند سعید، با شماره شناسنامه 401 متولد 1329 از کرمانشاه دارای مدرک لیسانس علوم اداری و مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران بود که از تاریخ 23/5/51 تا اواخر سال 1353 با قراردادهای ششماهه به عنوان کارآموز در وزارت کار و امور اجتماعی شاغل بوده است. وی قبل از پیروزی انقلاب در یک شرکت خارجی (انگلیسی) کار میکرد و با پیروزی انقلاب و بازگشت خارجیان به کشورشان، شرکت مذکور منحل گردید و بنابر اظهارات خودش پس از پیروزی انقلاب در جهاد سازندگی کار میکرده است. وی قبل از انقلاب توسط پسر دایی خود معدوم ابوالفضل دلنواز (برادر همسرش) جذب منافقین شد. ابتدا در بحثهای خانوادگی از منافقین حمایت میکرد، لیکن به مرور زمان چهرهای حزباللهی و حمایت از نظام را یافت. مدتی در نیروی هوایی شاغل میشود و تا دبیر شورای امنیت ملی ارتقای شغلی پیدا میکند، بعد از انفجار دفتر نخستوزیری از بازرسی از منزل مسعود در شهرستان کرج مقادیر زیادی سلاح و مهمات و اسناد طبقهبندی کشف شد. پدر مسعود بازنشسته شرکت نفت بود که در سال 1377 به علت سرطان در انگلیس فوت و دفن شد.
https://eitaa.com/bshmk33