💢 وقتی گل میکشیدیم شجاع میشدیم!
🔹یکی از متهمانی که با چاقو به بسیجی شهید آرمان علیوردی ضربه زده: یک نفر به ما پیامکی فرستاد، مشخصات مرد بسیجی را که در میان جمعیت و شلوغی بود به ما داد. قرص روانگردان و گل مصرف میکنیم، چون هر وقت گل مصرف میکنیم جرأت پیدا میکنیم. طوری که انگار میتوانیم هر کاری انجام بدهیم، حتی کارهای هولناک و عجیب و غریب.
🔹️جوان بسیجی را دنبال کردیم و در پارکینگ یکی از بلوکهای شهرک اکباتان او را گیر انداختیم.به او گفتم کد رمزت را بگو و سپس با چاقو او را زدم.یک نفر با سنگ به او ضربه زد و دیگری هم وی را به باد کتک گرفت.
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_خامنه_ای
➯@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حرم حضرت معصومه (س) سه روز قبل از شهادت
➯@bshmk33
💢 حرف از سر (باد) شکم!
🔹جو حواس پرت، از دهنش در رفته و گفته: "ما ایران را آزاد خواهیم کرد".
♦️بعدش جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید دیده خیلی ضایع شد، رفع و رجوع کرده و گفته: "بایدن، همبستگی ما را با معترضان ایران ابراز کرد. ایجاد تغییر به عهده مردم ایران است".
🔹کربی همچنین در پاسخ به این سوال که "آیا اظهارات بایدن، مبتنی بر ارزیابیهایی است که حکومت ایران در آستانه سقوط است"، تاکید کرد: #ما_هیچ_نشانهای_از_چنین_چیزی_نداریم.
♦️کسی که مهار باد شکمش دست خودش نیست، طبیعتا حرف زدنش هم شکر زیادی خوردن است.
✍محمد ایمانی
➯@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چاپلوسی ابلهانه امیرعباس فخرآور ضدانقلاب برای مایک پمپئو
🔹فخرآور: از شما برای ترور شهید سلیمانی تشکر میکنم...
#منافق_رو_بشناسیم
➯@bshmk33
🔆وسائط سرمستی و براندازی جمهوری اسلامی!
شهرت نیچه در ایران بیشتر به خاطر این جمله معروفش بوده که «خدا مرده است»؛ بسیاری نیز او را فردی ضد خدا میدانند که اعتقادی به وجود خدا نداشته و این مسئله، روح حاکم بر نوشتهها و جهانبینی وی را تشکیل میدهد. اهل نظر اما آگاهند که مراد نیچه از مرگ خدا، حذف اعتقاد به خدا از جامعه غربی و مسیحی است. در این میان، آنچه مهم است و نیچه نیز در کتاب «اراده قدرت» بدان میپردازد، احوال جامعه غربی «پس از مرگ خدا»ست.
نیچه علت مرگ خدا در جامعه مسیحی را در واقع فروپاشی مسیحیت و «اخلاق مسیحی» در مواجهه با «واقعیات جهان» میداند. مسیحیت کلیسایی در نظر او نه توانسته این جهان را به انسان غربی بشناساند و نه آن جهان را. این است که او میگوید، پس از هزاران سال تازه فهمیدهایم آنچه کلیسا به ما گفته دروغ بوده و همین، به ناباوری به خدا منجر شده است: «آن زمان که ما باید تقاص دو هزار سال مسیحی ماندن را پس بدهیم، فرا رسیده است؛ داریم گرانیگاهی را که به ما امکان زیستن میداد، از دست میدهیم؛ برای مدتی گمگشته میشویم. به ناگاه در ارزشگذاریهای متضاد فرو میرویم... اکنون همه چیز سراسر دروغ است».
اما فیلسوف نیهیلیست در عین حال معتقد است انسان، نمیتواند از یک مرجع فوق انسانی که اهداف و وظایف و مقصد و مقصود او را تعیین می کند، بی نیاز باشد. او مینویسد: «چون آدمی ایمان به این امر [خدا] را از یاد برد، همچنان این عادت کهن را دنبال می کند و مرجعی دیگر میجوید که بتواند بیقید و شرط سخن گوید و هدفها و وظایف را فرمان دهد. اقتدار «وجدان» اینک به ردیف نخست گام مینهد تا کمبود یک اقتدار شخصی را جبران نماید».
نیچه معتقد است «اخلاق» و «وجدان» در جامعه مسیحی و اروپایی جای خدا را گرفته است، اما «هر نظام ارزشی صرفا اخلاقی به هیچ انگاری منجر میشود: در اروپا چنین انتظار میرود. آدمی هنوز به امید آن است که بدون زمینه مذهبی با اخلاق گرایی کنار بیاید؛ اما این ضرورتا به هیچ انگاری میانجامد».
در چنین شرایطی است که هیچ انگاری و نیهیلیسم حادث می شود و بشر غربی، پس از انکار خدا، برای فرار از این پوچی و بیهدفی و بی سر و ته بودن «جهان بی خدا»یی که ناچار است در آن زندگی کند، دنبال راهی برای توجیه زیست خود میگردد، راهحلهایی «این جهانی» مییابد تا بلکه فقدان یک نظام فکری منسجم را که هستی او را معنی بخشد، جبران شود. در نگاه نیچه، «تخدیر»، این راه حل است: «در واقع و در نهایت نمیدانیم به کجا میرویم: خلاء. تلاش میکنیم با بیخودی و سرمستی از این خلاء بیرون آئیم. سرمستی به صورت موسیقی؛ سرمستی به صورت بیرحمی در لذت فاجعه آمیز از نابودی شریفترین موجودات؛ سرمستی به صورت اشتیاق کور (یا کینه) نسبت به برخی موجودات انسانی یا نسبت به دورانی معین؛ هنر برای هنر و «دانش محض» به عنوان حالات تخدیر آلود».
در واقع، بشر غربی به سبب تضاد و تباین مسیحیت با عقلانیت، راهی جز توسل به تخدیر برای رهایی از اندیشه درباره هستی نداشته است. تفاوت اساسی اسلام ناب و مسیحیت تحریف شده در همینجاست که عقل و ایمان در مسیر تکامل، همواره در تلائماند، نه تباین. این است که جامعه اسلامی، بر خلاف جوامع غربی، هرگز دچار خلاء اقتدار الهی نمیشود که گرفتار بحران هیچانگاری شده و نهایتا برای رهایی از آن، به تخدیر متوسل شود. لذا وسایل تخدیر جمعی که امروز تبدیل به یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت سیاسی در غرب شدهاند، در جامعه اسلامی مردود و ناکارآمدند. انسانی را که مسیرش روشن، هدفش معلوم و مرجع بایدها و نبایدهایش مشخص و مقتدر و در تلائم با عقل است، نمیتوان با اسبابی که یک انسان پوچانگار مدیریت میشود، تحت فرمان درآورد و به مسیر دلخواه کشاند. جان کلام اینکه وسائط "سرمستی" ابزار براندازی مناسبی در یک جامعه مسلمان نیست؛ دنبال راه بهتری باشید!
#سید_یاسر_جبرائیلی
➯@bshmk33
🔥ضرورت تغییر فوری در نیروی انتظامی
🔻در فوتبال وقتی بازیکنان تعویض می شوند لزوما به دلیل ضعف فرد نیست بلکه در بسیاری از موارد به دلیل تغییر در تاکتیک بازی در تیم خودی یا تیم مقابل است.
🔻به نظر میرسد با اغاز جنگ ترکیبی دشمن از مهر۴۰۱، باید ساختار نیروی انتظامی نیز متناسب با این نوع جنگ، ارتقاء یابد تا امنیت و آرامش در جامعه با کیفیت بالا و تبعات حداقلی تامین شود.
🔻تغییر فرمانده کل فراجا و برخی از فرماندهان سطوح دیگر و جایگزینی افرادی که در جنگ ترکیبی توانایی بیشتری دارند یکی از این اقدامات است که قطعا نافی زحمات و فداکاریهای صادقانه این عزیزان خصوصا سردار اشتری نیست.
🔻به عنوان نمونه با تغییر در فرماندهی ارتش، امیر موسوی در مدت کوتاهی تحولات بسیار مثبتی را در ارتش انجام داد که به تقویت درونی و افزایش ظرفیت اجتماعی در این نیرو انجامید.
🔻در شرایط کنونی نیروی انتطامی به تحولات دانش بنیان در مسیر افزایش اثربخشی در اقدامات، توانمندی بیشتر اجتماعی برای کاهش آسیبها، تقویت روحیه و منزلت کادر، جذب بیشتر نیروهای نخبه و دارای توانمندی های چندگانه، به روز رسانی تجهیزات استاندارد و حمایت قانونی به شدت نیاز دارد.
🔻اگر بنا باشد یک جوان مجرد شاغل در نیروی انتظامی با شش میلیون حقوق(!)، علاوه بر سختی طبیعی شغل، هر روز توسط رسانههای خارجی و بعضا غربگرایان داخلی مورد هجمه روحی قرار گیرد، به دلیل ضعف حمایت قانونی اگر به مجرمی نازک تر از گل گفت به زندان بیفتد، خانوادهاش هر روز صبح را با نگرانی به شب برسانند، تجهیزات کافی برای ماموریت نداشته باشند و دولت ها هم حمایت شایسته را انجام ندهند؛ آیا در کوتاه مدت با تخلیه نیروی انتظامی از نیروهای توانمند، امنیت همه مردم به خطر نمی افتد؟
🔻اینکه تعداد معدودی اوباش راهزن، دیروز در حوالی کرج یک اتوبان را چند ساعت ببندند و به جان و مال مردم خسارت بزنند نشانههای بروز یک ضعف خطرناک در نیروی انتظامی در حوزههای اطلاعاتی، پیشگیری، عملیاتی و رسانهای است که باید سریعتر درمان شود.
🔻#دولت باید با پیشنهاد سریع فرمانده کل جدید فراجا، تامین مالی، انسانی و اجتماعی لازم و #مردم هم باید با قدرشناسی از فداکاری حافظان امنیت در برابر دشمنانی که هدفشان کاهش اقتدار نظام اسلامی است به سرعت گام بلندی را در این مسیر بردارند.
🔸پ.ن: البته دولت باید از سایر اقشار نیروهای مسلح هم حمایت همه جانبه خیلی بیشتری انجام دهد.
#نیروی_انتظامی_ستون_امنیت_اجتماعی
✍حمیدرضا ابراهیمی
➯@bshmk33
🔴 اگر جمهوری اسلامی نباشد🔴
جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر #جمهوری_اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
🔰اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم #ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات #سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام #اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
🔰 راه حل چیست؟ چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
✍ #محمد_عبدالهی
➯@bshmk33
🔴 ابراز لیاقت یک ملت بزرگ
امروز ملت انقلابی ایران یک بار دیگر نشان داد که چرا این انقلاب بیش از ۴۰ سال است به رغم این همه دشمنی ها پابرجاست ؛
که چرا این انقلاب خط قرمز خداست ؛
که چرا رهبر حکیمش این همه مطمئن و امیدوار به فرداهاست ...
با ابراز لیاقت این ملت بزرگ ، منتظر گشایشی بزرگ از سوی خدا برای ایران باشید. شک نکنید ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
#اتمام_حجت
✍ #قاسم_اکبری
➯@bshmk33
.
۱۳ آبان تماشایی و دشمن سوز
♦️حجم نفرت و انزجاری که دیروز با حضور حماسی ملت ایران، در ۹۰۰ شهر نسبت به رژیم آمریکا ابراز شد، در تاریخ چهل ساله راهپیمایی های سیزده آبان، بی سابقه و غیر قابل مقایسه است.
🔹آمریکایی ها در طول سالها تلاش وافری به کار بستند تا حیثیت بر باد رفته خود را بازسازی کنند. اما خباثت اخیر آنها در تدارک آشوب و جنایت و نا امنی و ترور علیه ملت ایران، موجب شد یکی از تلخ ترین سیلی های تاریخ را از مردم موقعیت شناس ما دریافت کنند.
♦️ملت ایران، امروز به اهل دقت در دنیا نشان داد که ملتی زنده است و امپراتوری دروغ در غرب نمی تواند با جنگ رسانه ای و مجازی، تصویر واژگونه ای از او بسازد.
🔹"ایران که کوفه نیست، مگر مرده ایم ما؟! - ما عهد بسته ایم، قسم خورده ایم ما/ روز نخست چون دم رندی زدیم و عشق- راهی به جز ولای تو نسپرده ایم ما/ ما با امام عهد وفای تو بسته ایم- با او بگو که عهد تو چون برده ایم ما/
♦️بر ما بسی کمان ملامت کشیده اند- این فخر ماست تیری اگر خورده ایم ما/ گر سنگ های کینه این نابرادران- ور بار جور اجنبیان، گرده ایم ما/ امروز نیست دشنه و دشناممان نصیب- از طعنه رقیب نیازرده ایم ما".
✍ #محمد_ایمانی
➯@bshmk33