از مهمترین افتخارات زمان پهلوی اینه که میگن ورزشگاه آزادی رو که پهلوی ساخت، شما چی ساختین؟!
این چند تا رو ببینید👆
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
تکبیرهای ۲۱ بهمن، حد وسط ندارد.
یا پرشور گفته میشود و بدنه ضدانقلاب را منکوب میکند؛ یا بیرمق برگزار، و قرینهای تلقی میگردد بر خالی پنداشتن محلات از نیروهای انقلاب و جری شدن ضدانقلاب.
چند توصیه برای اجرا و بهرهوری بهتر و بیشتر:
۱. از چند دقیقه قبل از ساعت ۲۱ شروع گردد تا در رأس ۲۱ یخ دیگران نیز باز شده باشد و همراه شوند
۲. پشت بام و محله خود، مطلقا موضوعیت ندارد
۳. خیابان و مناطق پرتردد و پرتراکم ترجیح و اثر مضاعف دارد
۴. از بلندگوی مساجد نیز کمک گرفته شود
۵. به اکباتان، ستارخان، صادقیه و چیتگر عنایت ویژه شود
#نشر_حداکثری
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🔴چرا غرب مدام بر طبل انسانیت میزند و تلاش دارد انسانیت را فراجنسیتی تعریف کند
🔹غرب مدام تاکید بر انسانیت دارد و از الفاظی مانند برابری زن و مرد صحبت میکند، و بالتبع داشتن پوشش اختصاصی و حریم اختصاصی زنانه و مردانه هم بی معنی میشود.
در حالیکه در الگوی اسلامی زن و مرد در مفاهیم هویتی مانند اراده، اختیار، ایمان و نفس باهم یکسان هستند اما در فیزیولوژی، تکلیف، حقوق و روان هرگز برابر نیستند و اختصاصات خود را دارند.
باور کنید این برابری انسانیت به قدری به نفع جهان سرمایهداری و مردسالار غربی بوده است که حرفهای متحجرانه درباره زنان مفید نبوده است.
در اینجا فریبی به اسم انسانیت شکل گرفت، و زن با تمام تفاوتهایش نادیده گرفته شد و مرد تراز این انسانیت تعریف شد و زن غربی با تمام وجود تلاش کرد با این مرد برابر باشد و هرگز از خود نپرسید من انسان زن چرا باید برای انسان بودن شبیه مرد باشم ؟ اما دیگر جهان از خواب خفته و فریب بزرگ انسانیت غرب بیدار شده است و از خود میپرسد به راستی چرا برای پیشرفت زن و زنانگی و استعداهای انسانی اختصاصی نادیده گرفته شود؟
✍عالیه سادات
___________________
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨برخورد خیلی نزدیک با داعش|نگاهی به سینمایی «قلب رقه»
🔹فیلم سینمایی «قلب رقه»، یکی از فیلمهای متفاوت چهل و دومین جشنواره فیلم فجر است، فیلمی عاشقانه با محوریت داعش که زیر بمباران رژیم صهیونیستی در سوریه فیلمبرداری شده است.
🔹داستان درباره یک ایرانی به اسم رضا است که چند ماموریت مهم در سوریه برعهده دارد. او همان جا با زنی سوری به نام ریما ازدواج میکند اما هر دو گمان می کنند دیگری کشته شده است. رضا در پوشش خبرنگار، اعتماد نیروهای داعش را به دست آورده است و از این طریق نقشه های خود را عملی می کند. از آن سو اطلاع زوج داستان از وضعیت یکدیگر ماجرایی جدید پیش می آورد و یک مثلث عشقی با حضور یک داعشی شکل می گیرد.
🔹دوربین فیلم درست در دل جغرافیای فعالیت داعشی ها قرار دارد و گوشه ای از اتفاقات تلخی که در شهر رقه سوریه، پایتخت خلافت خود خوانده داعش رخ داد را بازتاب داده و تصویری هولناک از زمان حضور آن ها به تصویر کشیده است.
🔹«قلب رقه» صرفا به ساختن تصویری واقعی از داعش و سردمدارن آن بسنده نکرده است. فیلم قدرت و توان نیروهای ایرانی را نیز نشان می دهد که فراز اصلی آن در قامت خبرنگار نفوذی تجلی یافته. موارد دیگر هم هست؛ مثل رخنه تا دل آشپرخانه داعش. این روایت دراماتیک که برگرفته از اتفاقات واقعی است، حس خوشایندی به مخاطب دست می دهد که نیروهای ایرانی ، رزمندگان فاطمیون و ... چگونه با رشادت و تیزهوشی توانستند، داعش را در خانه زمین گیر کنند.
#جشنواره_فیلم_فجر
#دهه_فجر
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تردستی گرافیکی
🎥 افشاگری عجیب کارشناس قطری: گل سوم قطر به ایران در VAR دستکاری شده و در شرایط آفساید به ثمر رسیده است!
فارغ از درستی یا نادرستی این ادعا، بزرگترین انتقادی که به این نحوه VAR در موضوع آفساید از خیلی وقت پیش مطرح می کردیم همین استفاده از صحنه های گرافیکی و شبه انیمیشن است یعنی چهارتا نقاشی رایانه ای ساده، می شود مدرک ما برای قضاوت!!
وجالب اینجاست که تقریبا همه بینندگان هم آن را کاملا متقن و موثق می دانند در صورتی که خیلی راحت می توان این نقاشی ها را کم و زیاد کرد!!
حالا فوتبال به درک، اما این حجم از اعتماد به تردستی های گرافیکی در موضوعات مهم تر و حیاتی تر بسیار خطرناک است ...
✍ "قاسم اکبری"
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🔻روزی خواهد رسید که دوباره شاهد خنده های کودکان فلسطینی در قدس خواهیم بود...
#قدس_لنا
#فروپاشی_اسرائیل
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🍉 خوشا آنان که حافظ یارشان بی 🍉
🍁 شب یلدا غزل ریزانشان بی🍁
🍉 خوشا آنان که با آجیل و تخمه 🍉
🍁زیر لحاف و کرسی جایشان بی 🍁
🍉خوشا آنان که با دایی و خاله 🍉
🍁گپ و گفت و شکرخند کارشان بی🍁
🍉خوشا آنان که با یک فال حافظ🍉
🍁سعادت، کامیابی یارشان بی🍁
🍉خوشا آنان که با یک استکان چای🍉
🍁بدون قند، شیرین کامشان بی🍁
🍉خوشا آنان که در این یک دقیقه🍉
🍁صفا، شادی میان محفل و کانونشان بی🍁
🍉خوشا آنان که در این سوز سرما🍉
🍁گل لبخند بر لب هایشان بی🍁
🪄زهرا مناجاتی
➯@Bshmk33
1_958226505.mp3
1.58M
#فایل_صوتی 👆
🔷🔹 زیارت آل یاسین
🔹با نواے : #سیدمهدی_میرداماد
روز جمعه زیارت کنیم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
➯@Bshmk33
☘﴾﷽﴿☘
✨ زیارت آل ياسين ✨
بِسْمِ اللہِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
سَلامٌ عَلٰی آلِ یٰٓس
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یٰا دٰاعِیَ اللهِ وَ رَبّٰانِیَّ اٰیٰاتِهِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یٰا بٰابَ اللهِ وَ دَیّٰانَ دیٖنِه
اَلسَّلامُ عَلیکَ یٰا خَلیٖفَةَ اللهِ وَ ناصِرَ حَقِّهِ
اَلسَّلامُ عَلیکَ یٰا حُجَّةَ اللهِ وَ دَلیٖلَ إِرٰادَتِه
اَلسَّلامُ عَلیْکَ یٰا تٰالِیَ کِتابِ اللهِ وَ تَرجُمٰانَهُ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ فیٖ انٰآءِ لَیْلِکَ وَ أَطْرٰافِ نَهٖارِکُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یابَقیَّةَ اللهِ فیٖ اَرضِهِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یٰا میٖثٰاقَ اللهِ الَّذیٖ أَخَذَهُ وَ وکَّدَه
اَلسَّلامُ عَلیْکَ یٰا وَعَدَ اللهَ الَّذیٖ ضَمِنَهُ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَالْعِلمُ الْمَصْبُوبُ وَالْغَوْثُ وَالرَّحْمَةُ الْوٰاسِعَةُ وَعْداً غَیرَ مَکْذُوبٍ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تَقُومُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تَقعُدُ
اَلسَّلامُ عَلیْکَ حیٖنَ تَقْرَءُ وَ تُبَیِّنُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تُصَلِّیَ وَ تَقْنُتُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تَرْکَعُ وتَسْجُدُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تُهَلِّلُ وتُکَبِّرُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تَحْمَدُ وَ تَسْتَغْفِرُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ حیٖنَ تُصْبِحُ وَ تُمسیٖ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ فِی الَّلیْلِ إِذٰا یَغْشٰی وَ النَّهارِ إِذٰا تَجَلّٰی .
اَلسَّلامُ عَلیْکَ أَیُّهَا الْإِمٰامُ المَأْمُونُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَاْمُولُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ بِجَوامِعِ السَّلامِ
اُشْهِدُکَ یٰا مَولایَ أَنّٖی اَشْهَدُ أَنْ لٰا إِلٰهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لٰاشَریٖکَ لَهُ وَ اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ لٰا حَبیٖبَ إِلّٰا هُوَ وَ أَهْلُهُ وَ اُشْهِدُکَ یٰا مَوْلٰایَ اَنَّ عَلِیًّا أَمیٖرَالمُؤْمِنیٖنَ حُجَّتُهُ وَ الْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَ الْحُسَیْنَ حُجَّتُهُ وَ عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ حُجَّتُهُ وَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ حُجَّتُهُ وَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ وَ مُوسَی بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ وَ عَلِیَّ بْنَ مُوسٰی حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ حُجَّتُهُ وعلِیَّ بنَ محمد حُجَّتُهُ والحَسَن بن علی حُجَّتُهُ .
وَ اَشْهَدُ اَنَّکَ حُجَّةُ اللهِ اَنْتُمُ الْاَوَّلُ وَ الْاٰخِرُ وَ اَنَّ رَجْعَتَکُمْ حَقٌّ لٰا رَیْبَ فٖیهٰایَوْمَ لٰایَنْفَعُ نَفْسًا ایٖمٰانُهٰا لَمتَکُن اٰمَنَتْ مِنْ قَبْلُ اَوْ کَسَبَتْ فیٖ ایٖمٰانِها خَیْراً وَ اَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ وَ اَنَّ نٰاکِراً وَ نَکیٖرًا حَقٌّ .
وَ اَشْهَدُ اَنَّ النَّشْرَ حَقٌّ وَ الْبَعْثَ حَقٌِّ وَ اَنَّ الصِّرٰاطَ حَقٌّ وَ الْمِرْصٰادَ حَقٌّ وَالْمیٖزٰانَ حَقٌّ وَ الْحَشْرَ حَقٌّ وَ الْحِسٰابَ حَقٌّ وَ الْجَنَّةَ وَ النّٰارَ حَقٌّ وَ الوَعْدَ وَ الوَعیٖدَ بِهِمٰا حَقٌّ .
یامَوْلٰایَ شَقِیَ مَنْ خٰالَفَکُمْ وَ سَعِدَ مَنْ اَطٰاعَکُمْ،فَاشْهَدْ عَلٰی مٰا اَشْهَدْتُکَ عَلَیْهِ وَ اَنَا وَلِیٌّ لَکَ بَرٓیٌٖ مِن ْ عَدُوِّکَ فَالْحَقُّ مٰا رَضَیْتُمُوهُ وَ الْبٰاطِلُ مٰا اَسْخَطْتُمُوهُ وَ الْمَعْرُوفُ مٰا اَمَرْتُمْ بِهِ وَ الْمُنْکَرُ مٰا نَهَیْتُم عَنْهُ فَنَفْسیٖ مُؤْمِنَةٌ بِاللهِ وَحدَهُ لٰا شَریٖکَ لَهُ وَ بِرَسُولِهِ وَ بِاَمیٖرِالْمُؤْمِنیٖنَ وَ بِکُمُ یٰا مَوْلٰایَ اَوَّلِکُمْ وَ اٰخِرِکُمْ وَ نُصْرَتیٖ مَعَدَّةٌ لَکُمْ وَ مَوَدَّتیٖ خٰالِصَةٌ لَکُمْ اٰمیٖنَ اٰمیٖنَ.🌼🌿
✨التماس دعا
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
➯@Bshmk33
🌷 آشنایی با پیشگامان انقلاب اسلامی ( قسمت نهم )
🌷شهید مظلوم #سید_علی_اندرزکو
👇👇👇
شامگاه هجدهم ماه مبارک رمضان سال 1318 بود که در یکی از محلات جنوب شهر تهران، به دنیا آمد و به دلیل تقارن تولد او با شهادت امیرمؤمنان، نامش را علی نهادند. پدرش سید اسدالله، شغل بنایی داشت و سپس به خرده فروشی در میدان شوش تهران روی آورد و زندگی فقیرانه ای را برای هفت فرزندش، چهار پسر و سه دختر فراهم آورد. علی کوچک ترین فرزند خانواده بود. با آنکه خانواده اش از لحاظ مالی در شرایط معیشتی سختی بودند، از هفت سالگی چون دیگر کودکان درس را آغاز کرد، ولی در 12 سالگی به کار نجّاری در کنار برادرش، سید حسن پرداخت و درس را به صورت شبانه پیگیری کرد. پس از کلاس ششم، درس طلبگی را با عشق و شور نزد اساتیدی چون حجج اسلام بروجردی، و میرزا علی اصغر هرندی به آموزش جامع المقدمات، تحف العقول، نهج البلاغه، فقه و اصول و... پرداخت و این چنین دوران نوجوانی خود را در محیطی مذهبی و با افراد متدین و مرتبط با شهید سید مجتبی نواب صفوی گذراند.
پس از اعدام انقلابی حسنعلی منصور، شرایط برای او به گونه ای فراهم شد که ابتدا مدتی به قم رفت و سپس راهی نجف اشرف شد. مدتی در عراق بود و پس از بازگشت، مجدداً در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل شد و در محضر آیات عظام مکارم شیرازی و مرحوم مشکینی، درس تفسیر و اخلاق و در محضر آقای دوزدوزانی، قوانین و لمعه را آموخت. او با نام شیخ عباس تهرانی در حوزه تحصیل می کرد، اما پس از مدتی به دلیل فعالیت هایش شناسایی شد و به ناچار لباس روحانیت را درآورد و لباس معمولی پوشید و به چیذر رفت و در مدرسه ای که توسط حجت الاسلام سید علی اصغر هاشمی چیذری تأسیس شده بود، پناه گرفت و به دروس حوزوی ادامه داد، اما چیزی نگذشت که مجبور شد آنجا را هم ترک کند و مدتی در افغانستان و سایر کشورهای منطقه به سر ببرد. سرانجام هم در مشهد سکونت کرد.
او در مشهد در درس مرحوم ادیب نیشابوری حاضر شد و قریب به پنج سال از محضر وی استفاده کرد. فهرست کتب خطی و قدیمی او که توسط ساواک ضبط شده، به خوبی نشان می دهد که شهید اندرزگو علاقه وافری به مطالعه داشت و تعداد کتاب هایی که می خرید، پیوسته تعجب مرتبطین و دوستان او را بر می انگیخت. وی در کنار این مطالعات، به شعر، به خصوص اشعار مذهبی علاقه خاصی داشت و علاوه بر تحصیل، به تدریس هم مشغول بود. آموزش عربی به بعضی از محصلین در مدرسه چیذر و مساجد واقع در بازار سرشور مشهد از آن جمله است.
آن شهید پس از ورود به شاخه نظامی هیئت های مؤتلفه، از نجاری دست کشید و تا پایان عمر، مهم ترین اشتغال او مبارزه و فعالیت برای سرنگونی رژیم ستمشاهی بود. از آنجا که او پیوسته می خواست ارتباط خود را با مردم حفظ کند و در عین حال زندگی مخفی داشته باشد، به فراخور محیط و مرتبطین، به شغل هایی چون فروش انگشتر و تسبیح، فروش داروهای سنتی، بساز و بفروشی، فرش فروشی، مرغ و تخم مرغ فروشی و امثال اینها هم اشتغال داشت. پوشش های شغلی او به حدی ماهرانه صورت می گرفت که حتی نزدیکان او را هم به اشتباه می انداخت .
شخصیت شهید سید علی اندرزگو در دورانی شکل گرفت که ایران، حوادث بسیاری چون جنبش ملی شدن نفت، تغییر دولت، حکومت نظامی های مکرر در تهران، اعدام انقلابی کسروی و هژیر توسط سید حسین امامی و متعاقب آن اعدام وی، تبعید و بازگشت آیت الله کاشانی و تظاهرات های متعددی را که به فرمان وی و نیز فدائیان اسلام صورت می گرفتند، اعدام انقلابی رزم آرا توسط خلیل طهماسبی، تعطیلی بازار و نقش بازاریان در حرکت ها و مبارزات سیاسی و امثالهم را از سرگذرانده بود. سید علی از اوان زندگی، سری پرشور داشت و در محضر علما و بزرگان و در دانشگاهی به نام بازار، به خوبی با ظلم و بیداد دستگاه ستمشاهی آشنا شده بود. هنوز سیزده سال بیشتر نداشت که پس از بازگشت از سفر مشهد، در دروازه دولتِ تهران فریاد برآورد که، «این چه مملکتی است؟ این چه زندگی ای است؟ این چه شاهی است؟» به طوری که برادرش ناچار شد او را با زور به خانه ببرد. یک بار هم در خیابان اسماعیل بزازِ تهران، با فرار از دست برادرش، در ملاء عام به شاه ناسزا گفت که به سبب آشنایی برادرش با یکی از مأمورین کلانتری 6 که متوجه او شد، موضوع با عذرخواهی برادرش فیصله یافت.
سید علی نسبت به فداییان اسلام و شهید نواب صفوی، ارادتی خاص داشت و در جریان مبارزات آنها قرار داشت. از سوی دیگر دارای روحیه شدید مذهبی و ظلم ستیزی بود و به همین دلیل پس از شهادت نواب صفوی، پیوسته بر مزار او حاضر می شد و شهادت وی، روحش را به شدت آزرده و کینه شاه و وابستگان او را در دلش دو چندان کرده بود.
با شکل گیری جمعیت های مؤتلفه اسلامی که خاستگاه آن، هیئت های مذهبی و بازار تهران بود و متولیان آن از مبارزین سال های دور بودند و بعضی هم با شهید نواب صفوی و جمعیت فدائیان اسلام همکاری و آشنایی داشتند و با اخذ نظر موافق حضرت امام (ره)، فعالیتشان را شروع کرده بودند، سید علی هم که در بازار تهران در مغازه
1
برادرش به صندوق سازی اشتغال داشت، به هیئت شهید حاج صادق امانی که یکی از هیئت های تشکیل دهنده مؤتلفه بود، راه یافت و در پخش اعلامیه های امام و روحانیت به فعالیت پرداخت.
شخصیت معنوی و مبارزاتی شهید امانی تأثیر بسزایی در ادامه راه او داشت و سید علی را به سوی فعالیت های مخفی سوق داد. او در درس میرزا علی اصغر هرندی با شهید صفار هرندی و شهید بخارایی آشنا شد و با آنها ارتباط تشکیلاتی برقرار کرد و به عنوان رابط شهیدان بخارایی، صفار هرندی و نیک نژاد با شهید صادق امانی وارد عمل شد و در شاخه نظامی به فعالیت پرداخت. نتیجه این ارتباط ترور حسنعلی منصور نخست وزیر وقت نظام شاهنشاهی بود. با ترور حسنعلی منصور، شهید اندرزگو به عنوان شخص دخیل در این ترور غیاباً به اعدام محکوم و زندگی مخفی و مبارزات طولانی و پانزده ساله او آغاز شد. از آن زمان به بعد تعقیب گسترده و شدید سید علی اندرزگو توسط مأموران ساواک، شهربانی ها و مرزبانی ها آغاز شد و تمام اعضای خانواده او و همسرش، مورد بازجویی های مکرر و شکنجه و آزار قرار گرفتند. سید علی اندرزگو که مقدمات دروس حوزوی را قبل از اعدام انقلابی منصور فرا گرفته بود، بهترین راه را تغییر لباس دانست و لذا عازم قم و در حوزه علمیه مشغول به تحصیل شد و با نام مستعار شیخ عباس تهرانی به زندگی مخفی خود ادامه داد. عکس های تکثیر شده که در اختیار ادارات ساواک و شهربانی ها بود، با لباس شخصی بود و لذا شناسایی او در لباس روحانی، بسیار دشوار بود. در این بین بودند افرادی که شباهتی با عکس سید علی اندرزگو داشتند که به تعداد زیاد تکثیر و به همه شهرستان ها ارسال شده بود. یکی از این افراد، محمدرضا شریفی است که به علت نشستن در کنار مغازه نجاری در گلپایگان دستگیر شد.
سید علی به شکلی بسیار ماهرانه تغییر چهره و لباس می داد و با استفاده از اسامی و شناسنامه های مختلف به جاهای گوناگون، از جمله عراق و سوریه مسافرت می کرد. او چندین بار در عراق به ملاقات امام رفت و سپس به ایران بازگشت.
در شهید اندرزگو دریایی از توکل موج می زد و در سخت ترین شرایط با تمسک به حبل المتین ذکر، خود را از مهلکه ها رهایی می بخشید. او که در استفاده به جا و به موقع از پوشش های مناسب، نهایت پنهان کاری را انجام می داد، با رعایت کامل رازداری و ایفای نقشه ای مختلف و با استفاده ماهرانه از لهجه های محلی گوناگون، جعل در اسناد و مدارک، داشتن کانال های قوی و گسترده ارتباطی مجزا، توانست قریب به پانزده سال، یکی از مخوف ترین سازمان های امنیتی را حیران نگه دارد. او بسیار پایبند به مسائل دینی و مهربان و خوش رو بود و لحظه ای از کمک به افراد تهیدست دریغ نمی کرد. با آنکه در طول زندگی مبارزاتی، مبالغ هنگفتی پول در اختیارش بود، به یک زندگی ساده و معمولی، قناعت می کرد.شهید عظیم الشأن اندرزگو لحظه ای از خودسازی و سلوک معنوی و روحانی غافل نبود و هرگز وظایف خویش را فراموش نکرد.
سرانجام این اسوه مبارزه و مقاومت در شب نوزدهم رمضان سال 1357، هنگامی که برای افطار به منزل حاج اکبر صالحی می رفت، توسط مأموران ساواک که در کمین وی نشسته بودند، به رگبار گلوله بسته شد و به این ترتیب زندگی یکی از اعجاب انگیزترین اسوه های مبارزه و مقاومت به پایان رسید.
➯@Bshmk33
🌷 عکسی از لحظه شهادت شهید #سید_علی_اندرزگو
منبع: اسناد ساواک
➯@Bshmk33
سیدمحسن اندرزگو فرزند سوم شهید اندرزگو از خاطرات پدر و مادر خود در زمان مبارزه میگوید: پدر ما چندین بار خدمت حضرت امام رسیده بود و اجازه خواسته بود که شاه را بزند و قدرت این کار را هم داشت، یعنی نفوذی که اندرزگو به کاخ شاه داشت شاید خود درباریها هم نداشتند، بهطوری که با رئیس دفتر علم رفیق شده بود و داخل مجموعه میشد و شاه را میدید، شاهی که دنبال اندرزگو بود و برای زنده و مرده او 60 میلیون جایزه گذاشته بود، اما امام میگفت: "ترور شاه چیزی را عوض نمیکند".
وی از پیشبینی شهید اندرزگو در زمینه ریاستجمهوری و رهبری آیتالله سیدعلی خامنهای سخن گفت و در این زمینه تصریح کرد: شهید اندرزگو میگفت: "کسانی که پشت سیدعلی بایستند سعادتمند و رستگار میشوند، اما آنهایی که در مقابلش بایستند آتش جهنم به سراغشان میآید".
گفتگو با خبرگزاری تسنیم ۲۷ خرداد ۱۳۹۲
➯@Bshmk33