12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ننگ بر آن محبوبیتی که با راضی کردن جریان سرمایهدار به دست بیاید...
#syjebraily
➯@Bshmk33
🔴 اینکه بررسی و تحقیق درباره چگونگی ساختارسازی در دانشگاهها مطابق با منویات امامین #انقلاب باید صورت بگیرد به جای خود؛
⁉️شما رابه خدا بگویید این دانشجویانی که کلیپ جشن فارغ التحصیلی شان را که همراه با #کشف_حجاب، رقص و اختلاط محرم و نامحرم است منتشر می نمایند بی صاحبند؟
⁉️نظارت و حراست کجا هستند؟
آیا زنده اند؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌گافهای امنیتی سریالی در سرزمینهای اشغالی
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🔴کاربر آمریکایی: ایران برای بشریت میجنگد...
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
💢 هنر تحریف و توجیه
وعدههای وارونه دولت روحانی
سایت غربگرای حامی روحانی و برجام نوشت: تنها رئیسجمهور ایران که به وعدههای خود عمل کرد، روحانی بود.
عصر ایران نوشت: «این روزها مدام صحبت از ریاست جمهوری روحانی می شود و اصولگرایان حاکم بر دولت و مجلس تمام کاستیها را گردن «شیخ دیپلمات» و همکاران او میاندازند. عصر روحانی اما به دو نیمه کاملاً متفاوت تقسیم میشود. میتوان گفت روحانی تنها رئیسجمهور تاریخ ایران است که به وعده انتخاباتی خود عمل کرده. او گفت با آمریکا مذاکره میکنم، با ۱+۵ به توافق میرسم و مسئله هستهای را حل میکنم که این کار را کرد.
مردم در ۴ سال دولت یازدهم به معنای واقعی کلمه، ثبات را احساس کردند. آن زمان رقیب روحانی از گرانی حرف نمیزند و از رکود میگفت. برخلاف این سالها که حرف مردم شده گرانی. در آن زمان جملهای رواج پیدا کرده بود که «نخر، ارزان میشود» برخلاف این روزها که میگویند «بخر تا گران نشده است».
این ثبات هم مدیون مذاکرات و برجام بود. چهار سال دوم اما متفاوت بود. ترامپ و خروجش از برجام و البته کرونا، شرایط را سخت کرد. تمام برنامههای روحانی بر روی برجام ریخته شده بود و خروج آمریکا باعث شد، شرایط به قبل از برجام برگردد. شرایط فعلی نشان میدهد که برجام چه تصمیم درستی برای بود».
درباره این تحلیل سراسر مغالطه گفتنی است:
۱) تعبیر «اگر ترامپ نیامده بود...»، نماد آرزواندیشی جریانی است که خیال میکرد دموکراتها قابل اعتمادند و به تعهد لغو تحریمها عمل میکنند. طیف مذکور از سر خود فریبی و نفوذ زدگی، به هر صاحبنظر منتقدی که هشدار میدادند ترامپ وعده خروج از توافق محتمل با ایران را داده، اهانت روا میداشتند و انکار میکردند. روشن است که روی حباب آرزو نمیشود برنامهریزی کرد و برنامه روحانی از همان ابتدا روی هوا بود.
۲) دولت اوباما به یک مهلت کوتاه 1/5 ساله برای تثبیت غربگرایان در دولت و مجلس (انتخابات اسفند 94 و خرداد 96) نیاز داشت، تا هم امتیازات بدون بازگشت هستهای را بستاند، هم اقتصاد ایران را به اراده آمریکا شرطی کند، و هم تعهدات برجام را گرو بگیرد و اجرای آنها را مشروط به واگذاری باجهای جدید کند.
روند بازگشت تحریمها (ویزا، آیسا، سیسادا و...) در دولت اوباما آغاز شد و هیلاری کلینتون نامزد دموکرات در انتخابات 1396 اعلام کرد ایران را تحت فشارهای تحریمی بیشتر قرار خواهد داد. پس، غیر از مقطع کوتاه یکی دو ساله (برای عمیقتر کردن حلقههای تله برجام)، آمریکا برنامهای برای کاهش تحریمها نداشت.
۳) روحانی بارها ادعا کرده بود همه تحریمهای مالی و بانکی و نفتی در روز اجرای توافق، لغو و نه تعلیق خواهد شد و بازگشت تحریمها غیرممکن است. اما هنگامی که دولت را تحویل داد، شمار تحریمها دو برابر شده بود.
دولت اوباما به نقض تعهدات و تهدید شرکتها همت گماشت؛ تا آنجا که آقای ظریف، از جان کری میخواست برای شرکتهای طرف همکاری با ایران، «نامههای آرامشبخش» صادر کند. از وعده ۲۰۰میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی، فقط قرارداد ۴.۸میلیارد دلاری با توتال امضا شد که آن هم میراثی جز سرقت اطلاعات ایران و نقض قرارداد برجا نگذاشت! «تعلیق» تحریمها باید هر سه ماه یکبار توسط کنگره و دولت آمریکا تمدید میشد!
مشابه این روند خسارتبار، در زمینه وعدههای روغین دیگر هم اتفاق افتاد: بازگشت ۱۵۰میلیارد دلار پول بلوکهشده، تعهد غرب برای بازسازی رآکتور بتنریزی شده اراک و تامین کیک زرد، وعده معامله ۲۰۰ فروند هواپیما، و احترام به گذرنامه ایرانی، در حالی که آقای ابوطالبی معاون دفتر روحانی، برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل، توسط اوباما دیپورت شد.
۴) نوع تعامل معیوب دولت روحانی با دولت اوباما و ترامپ و بایدن، همان است که رادیو فرانسه، مهرماه 92 عنوان کرد: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»! از متن چنین رویکردی، قدرتمندی و ثبات اقتصادی بیرون نمیآمد.
به گزارش 22 اردیبهشت 1397 پولیتیکو، فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، در کنفرانس این اتحادیه گفته بود: «از روحانی تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند».
۵) دولت روحانی با میراث تورم ۶۰درصد (تورم بالای ۴۵درصد در سه سال پایانی، و تورمهای ۷-۸ برابری در اقلامی مانند مسکن و طلا و سکه و ارز و... تحویل آقای رئیسی شد. روحانی دولت را با موتور تورم در حال انفجار و تصاعد تحویل داد و شدت ماجرا به نحوی بود که کارشناسان حامی روحانی چند ماه پس از رفتن وی، تورم سهرقمی (بالای 100درصد) را پیشبینی کردند.
💢روزنامه کیهان
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🔴 آیا اقتصاد مردم به اندازه امنیتشان اهمیت ندارد؟
💲وقتی قیمت ارز و طلا و سایر مولفه های اقتصادی بجای اینکه در بنگاه های اقتصادی و مراکز تصمیم گیری کشور مشخص شود در دست چند کانال تلگرامی با پشت پرده مشکوک افتاده و معیشت مردم در دست این کانال ها گروگان گرفته شده، چرا دولت اقدام به فیلتر کامل این سکوهای خارجی نمیکند؟
🔴 چطور در اغتشاشات و نا امنی ها میتوانند تمام این سکوهای مخل امنیت جامعه را فیلتر کنند ولی وقتی همین کانالها امنیت اقتصادی مردم را هدف قرار میدهند هیچ اهمیتی برای آقایان ندارد؟😠
آیا سود💲 فروش vpn و پهنای باند خارجی برای وابستگان دولت به امنیت اقتصادی مردم ارجحیت دارد؟
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
🔻تیپهای مختلف شخصیتی در مورد پاسخ انتقامجویانهی ایران به اسرائیل چه نظری دارند؟!
در قالب #چند_رباعی بخوانید:😊
#عشق_شهادتها:
ای کاش که با حدت و شدت باشد
ویرانگر و سخت و با صلابت باشد
ای کاش که انـتـقـام از اسرائیل
مفتاحِ درِ باغِ شهادت باشد
#لیـبـرالها:
در جنگ، نه آب است و نه نان است عزیز
فردا فردای گفتمان است عزیز
بر کاخ سفید سجده کن، ایمن باش
آمریکا قبلهی جهان است عزیز
#انجمن_حجتیهها:
ای قوم! بـتـقوَی اللهِ اوصیکم
از آتش، قو أنفسکم... أهلیکم
ظلم است؟! دعا کنید نابود شود!
لا تـلقـو إلی التهلکه، بِــأیدیکم!
#کم_حوصلهها:
مردید شما یا که زنید آقایان؟!
ای داد!! چرا نمیزنید آقایان؟!
باید حتما به خاکمان حمله کنند؟!
گور همهشان را بکنید آقایان!
#محافظه_کارها:
با این دیوانه سر به سر نگذارید
مردم را در خوف و خطر نگذارید
دور ازجان، دشمن شما مثل خر است
پا اینهمه روی دم خر نگذارید!
#دهه_هشتادیها:
این حمله اگر بدون سوتی باشد
این بار حریف توی قوتی باشد
من فکر کنم که جنگ با اسرائیل
چیزی مثل «کال آف دیوتی» باشد!
#با_بصیرتها:
صبر است اگر حکمِ ولی، تسلیمیم
جنگ است اگر، تابع این تصمیمیم
آب است اگر که در مقابل... موسی
آتش گر پیش روست، ابراهیمیم
✍️ علـیرضا مهران
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بسیار بسیار دیدنی
"صهیونیسم ؛ نازیسم عصر ماست"
🔹این ویدئو را یک فعال رسانهای در کوبا منتشر کرده است.
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقنظر تحلیلگران BBC به شکست اسرائیل در غزه
تحلیلگران در شبکه BBC:
🔹اسرائیل نتوانسته اسرای خود را آزاد کند و این منبع سرخوردگی برای اسرائیلیها و یک شکست محسوب میشود.
🔹وضعیتی که قرار بود امنیت اسرائیل را تقویت کند اکنون از هر جهت بدتر شده است و همچنین جایگاه جهانی اسرائیل به شدت به خطر افتاده و اعتبارش از بین رفتهاست.
🔸این اظهارات در شبکه بیبیسی در حالیست که همین شبکه تا چندی پیش بر موفقیتهای ارتش صهیونیستی مانور میداد اما اکنون و پس از گذشت ۶ ماه شکستهای اسرائیل را لیست کرده است.
💥قرارگاه بصیرتی شهید مهدی کوچک زاده
➯@Bshmk33
✅ اولین مرحله از ویژه برنامه های ما در سال ۱۴۰۳ در سالروز شهادت
👈 ❤️شهید #سید_مرتضی_آوینی
👈 تقدیم به شما عزیزان 👇👇
سید مرتضی آوینی در شهریور سال ۱۳۲۶ در شهر ری متولد شد.
وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در شهرهای زنجان، کرمان و تهران به پایان رساند و سپس به عنوان دانشجوی معماری وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی معماری را کنار گذاشت و به اقتضای ضرورتهای انقلاب به فیلمسازی پرداخت.
آوینی فیلمسازی را در اوایل پیروزی انقلاب با ساختن چند مجموعه درباره غائله گنبد(مجموعه شش روز در ترکمن صحرا)، سیل خوزستان و ظلم خوانین (مجموعه مستندخان گزیدهها) آغاز کرد.
وی فعالیتهای مطبوعاتی خود را در اواخر سال ۱۳۶۲، همزمان با مشارکت در جبههها و تهیه فیلمهای مستند درباره جنگ، با نگارش مقالاتی در ماهنامه اعتصام ارگان انجمن اسلامی آغاز کرد.
آوینی در زمان جنگ در گروه جهاد فعالیتهای بسیاری داشت. او در این دوره به سینما، هنر، فرهنگ واحد جهانی و مواجهه آن با مسائل مختلف فکر میکرد. مجموعه تحقیقات و مباحثات و نوشتههای آوینی در ماهنامه هنری سوره منتشر و بعدها در کتاب آینه جادو که جلد اول از مجموعه مقالات و نقدهای سینمایی اوست جمع آوری شد.
اواخر سال ۱۳۷۰ مؤسسه فرهنگی روایت فتح به فرمان آیتالله خامنهای تأسیس شد تا به کار فیلمسازی مستند و سینمایی درباره دفاع مقدس بپردازد و تهیهمجموعهروایت فتح را که بعد از پذیرش قطعنامه رها شده بود، ادامه دهد.
آوینی و بقیه گروه، سفر به مناطق جنگی را از سر گرفتند و طی مدتی کمتر از یک سال، کار تهیهشش برنامه از مجموعه ده قسمتی «شهری در آسمان» را به پایان رساندند و مقدمات تهیه مجموعههای دیگری درباره آبادان، سوسنگرد، هویزه و فکه را تدارک دیدند. اگرچه مقارن با همین زمان، فعالیتهای مطبوعاتی او نیز ادامه داشت.
شهری در آسمان که به واقعه محاصره، سقوط و بازپسگیری خرمشهر میپرداخت، در ماههای آخر سال ۱۳۷۱ از تلویزیون پخش شد، اما برنامه وی برای تکمیل این مجموعه و ساختن مجموعههای دیگر با شهادتش در فکه ناتمام ماند.
سید مرتضی آوینی، بیستم فروردین ۱۳۷۲ در فکه و در حال ساخت مجموعه مستند و تلویزیونی روایت فتح، بر اثر برخورد با مینهای باقیمانده از زمان جنگ به شهادت رسید.
پیکر شهید سید مرتضی آوینی ۲۲ فروردین با حضور مقام معظم رهبری و هنرمندان و نویسندگان تشییع و در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
➯@Bshmk33