حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفته اند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد، من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
این گفتار را برایشان بفرستید و بعد محکم کمربندهایتان ببندید و به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید، تا حرکت کنیم.
ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴، بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند ، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کردو از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد ، یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز! و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا حق وتو مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان، تامام
افغانستان همسایه شرقی ایران:
در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا ، نتیجه این شد که دو تا رئیس جمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی ، قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور ، کلا بر سر یک میلیون و ششصد هزار رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات ، از افغانستان ۳۸ میلیون نفری فقط دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
پاکستان همسایه جنوب شرقی:
ارتش کلیدی ترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد،سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این ، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و بخاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳ ، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف ، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خوش را تمام کند! و پاکستانی ها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند.
آذربایجان ، همسایه شمالی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸:
اگر گفتید کی؟
بله!
الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی.
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند.
ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود، تا مُرد، از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب ترکمن باشی داد، یعنی رئیس ترکمن ها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم. یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند ، چون با قرآن برابری میکند . این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی، از آن سوال می آید!
حتی دکترها برای قسم نامه پزشکی باید به آن قسم بخورند.
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد. در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را پیامبر ملی کشور اعلام کند، اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد.
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد.فقط یک درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.
1 ) 👇👇👇
برویم سراغ بشکه های نفتی-همسایه های جنوبی:
اگر در کشورهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، دیکتاتورها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند و یک انتخابات الکی برگزار میکنند، مردم بیچاره در کویت و بحرین و امارات و قطر و عمان و عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی.
مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کرده اند تا به حال: صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح،سعد عبدالله السالم الصباح،صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح ، آن صبحی که صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد.
در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز اولین پادشاه آل سعود ، پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهایی که در مخ اهل سنت فرو کرده اند، قیام علیه حاکم حرام است، چه عادل باشد و چه ظالم. فرقی ندارد و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنی ترین کشور جهان را میچاپد.
بحرین، دختر زیبای ایرانی که محمدرضا پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه،هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم سنی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برتر پنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد،باید رئیس بقیه باشد.
عراق ، همسایه غربی هم باشد تا در زمانی دیگر به آن بپردازیم، تا این گفتار ،زیاده از حد طولانی نشود. اما عجالتا تکلیف عراق صدام که جای بحث ندارد. بعد از آن هم صحبت در باره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد،چیزی عایدمان نمیکند.
بهتر است در این قسمت فقط درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق، که عراق ، عراق نبود ، اگر این دو شخصیت نبودند.
هموطن عزیز! امیدوارم الان با دیدن وضع همسایه ها، قدر نعمت هایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
اینکه ما برای انتخاب نوع حکومت مان، رفراندم برگزار کرده ایم، اینکه ما برای تصویب قانون اساسی مان ، به آرای مردم مراجعه کرده ایم، اینکه ما عالی ترین مقام کشورمان، یعنی رهبر را هم ،خودمان انتخاب میکنیم، اینکه در سخت ترین روزهایی که پاره های تن ایران، بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، هیچ انتخاباتی در این کشور حتی یک روز عقب نیافتاد، اینکه نتیجه انتخابات در کشور ما اصلا قابل پیش بینی نیست،و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در ایران قابل اجرا نیست، نعمتهای کمی نیست.
اینکه انتخابات چهل میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رای گیری یک تیر و ترقه در نمیشود، کم نعمتی نیست.
اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا به خانه اجدادی اش برگردد و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم و وحوش داعشی را از عراق و مکانهای مقدس اش دور میکنیم و اینکه از امنیت ایرانمان دو هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم، نعمت های کمی نیست.
همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رایی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است. از برکت مشارکت مردمی است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند، نه ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیس جمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق
اگر میخواهی ایران قوی بماند و قوی تر شود، آگاهانه در انتخابات شرکت کن و مطمئن باش که هر رای من و تو ، تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرو میرود. و یقین بدان، اگر از نعمت هایی که هم اکنون داری ،حفاظت نکنی و عملا شکر آنرا بجا نیاوری ، چوبش را دیر یا زود، یک روزی خواهی خورد.
https://eitaa.com/bshmk33
آقاےِجمعههاےِغریبیظهورڪݩ
دهلیزهاےِشبزده راغرقِنورڪݩ
یڪ¹گوشهازجمالِتویعنیتمامعشق
یا بازگرد یا دلِما را صبورڪݩ
#اللهمعجللولیکالفرج✨
https://eitaa.com/bshmk33
🕊بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُوَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ؛يا مَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
https://eitaa.com/bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قُلْ إِنِّي نُهِيتُ أَنْ أَعْبُدَ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ لَمَّا جَاءَنِيَ الْبَيِّنَاتُ مِنْ رَبِّي وَأُمِرْتُ أَنْ أُسْلِمَ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره غافر : 66)
تلاوتی از احمد نعینع
@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاوت کمتر شنیده شده و نادر سوره مبارکه عادیات
استاد مرحوم شیخ محمد عبدالعزیز حصان
@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فأَمَّا مَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ...
سوره حاقه، آیات 24-19
📢 مقطعی بی نظیر و آسمانی از اکبرالقراء، که باید صدها بار به گوش جان شنید
@bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقطعی زیبا از استاد غلوش
@bshmk33
#اهل_بیت_ع
⚠️ هشدار رئیس مذهب ، لسان به حق ناطق ، امام جعفر صادق علیه السلام
قال مولانا جعفر بن محمد الصادق علیهما السلام:
❥اِيّاكَ و اَن تَنصِبَ رَجُلاً دونَ الحُجَّةِ فَتُصَدِّقَهُ في كُلِّ ما قالَ .
⚠️ بپرهیز از اینکه فردی جز حجت (معصوم) را به عنوان پیشوا و مقتدای خود برگزینی و او را در تمام آنچه که می گوید تصدیقش کنی !
📚معانی الاخبار / ۱۶۹
📚بحار ۸۳/۲
ای بسا ابلیس آدم رو که هست
پس به هر دستی نباید داد دست...
https://eitaa.com/bshmk33
#امام_زمان_عج
#دلنوشته_های_کوتاه_مهدوی
✔️غــایب مــاییم!!!
ســر قرارها و عــهدها با امــام،
وگــرنه حــاضرتر از امــام زمـان (علیه السلام)، نیــست...
عـــلت غــیبت مــاییم!!!
روزها یکی یکی مـی گذرند و از یار مــا نداریم خــبری...
آنقدر لایق نیستیم که سرزده برگردی...
آنقدر منتــظر می مانیم تا صبح شــود این شــب تار هجـــران...
✍️ایــام یکــ به یکـــ در حــال گــذرند...
روز به روز آدمــهای بیشـتری از ســوراخهای الـــک غــربالگـری سـقوط مــی کنند...
اینــقدر غــربال می کند تا جـــز انـدکی مـخلص باقی نــخواهد مـانــد...
بــرگـرد مـولا تا طــوفان غربالگـری مـا را هم نـبرد...
کجــاست آقــای عالم، ای اهل عالم
خستهایم از ایــن غــروبهای بی طــلوع...
داریــم زیر غــربالگر دنــیا یکی یکی از دســت میریم مــولا جــان بداد شیعه بــرس...😔
وقت غربالگــریست...
ایمانها رو قوی کنیم وگــرنه به ظـهــــــور نمی رسیم...
مــواظب باشید غـربال دنـیا نـشوید...
اِلا بــذکرالله تطمــئن الــقلـوب..
ای شــیعیان مـــولا "هـــل مـــِن نـاصــر ینــصُـرنی؟!!"
صــاحب هـذا الاَمــر"غیبت" طـرید (رانده) و فرید (تک)و وحید (تنها) و شرید (آواره)
👆وای بر مـــا شیعیان که مـا هستیم و زندهایم امــا القاب مـولایمان اینان باشد!!!
https://eitaa.com/bshmk33
#آیات_المهدی
📖 وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ...
خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام دادهاند وعده میدهد که قطعاً آنان را حکمران روی زمین خواهد کرد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت روی زمین را بخشید؛ و دین و آیینی را که برای آنان پسندیده، پابرجا و ریشهدار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنیّت و آرامش مبدّل میکند، آنچنان که تنها مرا می پرستند و چیزی را شریک من نخواهند ساخت... / سوره نور آیه ۵۵.
🔺️ امام صادق علیه السلام درباره این آیه فرمودند: این آیه درباره حضرت قائم علیه السلام و اصحاب اوست.
📚 غیبت نعمانی باب ۱۳ حدیث ۳۵.
https://eitaa.com/bshmk33
🌕 انرژی هسته ای
🔴 اعتقاد به آموزۀ مهدویت مثل یک انرژی فوقهستهای در دست شیعه است که متأسفانه تا کنون از ظرفیتهای آن به اندازۀ روشن کردن یک چراغ معمولی استفاده شده است.
🔵 این انرژی انقدر قدرت دارد که نه تنها کره زمین بلکه کل عالم هستی را روشن کند.
💎 وأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا
https://eitaa.com/bshmk33
🔮بسم الله الرحمن الرحیم🔮
🔶چرا و چگونه رای بدهیم؟!🤔
🌸اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم(خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند!:سوره مبارکه رعد آیه ۱۱)🌸
🔻انتخابات همانطور که از اسمش پیداست یک امری است که فرد یا افراد جامعه باید بین چند مورد یک مورد را انتخاب کنند،اساسا انتخابات یک مولفه طبیعی و رایج هر فردی است و هر فردی در زندگی روزانه خود شاید گاهی بیش از ده انتخابات داشته باشد،انتخاب لباس در فروشگاه،میوه در میوه فروشی،انتخاب غذای امروز،انتخاب همسر،انتخاب دوست و...از جمله انتخاب های روزانه هر فرد هستند و قطعا مهم است که "کدام را انتخاب کند"،خود فرد میداند مثلا در بحث انتخاب همسر اگر همسر خوبی را انتخاب نکند،عواقب خوبی برای جامعه خانواده او نخواهد داشت!می تواند باعث شکست اقتصاد،فرهنگ،نا امیدی،بی آبرویی و...فرد و خانواده فرد شود!پس انتخاب هر فرد و هر مولفه در زندگی می تواند تاثیر گذار باشد و عملا بی تفاوتی به بحث انتخابات یک حمق عمیق است و جاهل است کسی که فکر میکند اگر انتخابات شرکت نکنم تاثیری دارد!علاوه بر اینکه هیچ تاثیری ندارد،برای او و جامعه مضر است!آیا اگر یک فرد نسبت به "انتخابات" فرزندش در زندگی بی تفاوت باشد،چیزی درست می شود؟!قطعا خیر و این بی تفاوتی فرد و افراد جامعه،نتیجه ای جز ضرر و زیان برای خود و خانواده به همراه ندارند،و نکته جالبی که اینجا باید عرض شود این است که بعدا اگر در زندگی فرزند آن فرد مشکلاتی پیش آمد آن فرد حق اعتراض و سرزنش ندارد،چون ایام انتخاب و مشورت و...بی تفاوت بود.
🔻انتخابات یک کشور نیز به همین شکل است و اهمیت آن بدلیل یک تصمیم کلان جمعی بودن و عواقب اجتماعی داشتن قطعا موارد مذکور فوق بیشتر است،ولی اصل ساختار به همین شکل است،که اگر در جامعه ای جمهوری، مردم کشور به بحث انتخابات و حق بسیار مهم خود یعنی "رای دادن" توجه نکردند،عملا ناخودآگاه،چند پیام را به دوست و دشمن القا می کنند،به دشمنان این پیام را میدهند که آینده این کشور و اهداف این کشور برای من مهم نیست،چون اگر بود نسبت به تصمیمات آینده نگرانه آن بی تفاوت نبودم،وقتی دشمن چنین پیامی دریافت کند علاوه بر تلاش بیشتر برای براندازی و نابودی سعی در بی تفاوت کردن افراد جامعه دارد و یک بزرگی می گفت "خطرناکتر از مسئولان بی کفایت،جامعه بی خیال است!"،پس بی تفاوتی تک تک افراد جامعه در آینده همه آنها تاثیر دارد.
🔻عدم شرکت در انتخابات این پیام را برای دوستان نیز به همراه دارد،که ما نسبت به جامعه خود بی تفاوتیم،ما برایمان مهم نیست چه تصمیمی گرفته میشود،و قاعدتا وقتی چنین تفکری یعنی تفکر ملهک بی تفاوتی در جامعه رواج پیدا کند اساس و بنیاد جامعه متزلزل میشود و سمت و سوی آن جامعه قهقهرا خواهد بود و نکته ای مهم اینکه اگر فردی در جامعه نسبت به تصمیمات گرفته شده در جامعه اش بی تفاوت بود،دیگر اعتراض وی به تصمیمی که بقیه گرفتند،معنا ندارد!چون اگر برای او مهم بود،شرکت میکرد و نظر می داد.
🔻شاید سوال این باشد،که به فرض ما بخواهیم در انتخابات شرکت کنیم،اگر تصمیم بدی گرفتیم چه؟!خب اینجا برای پاسخ به این سوال،سوال دیگری مطرح می شود!که اساسا کاندیدای اصلح برای ریاست جمهوری که یک فرد در جامعه بخواهد به او رای بدهد کیست؟!خب مقام معظم ،رهبری مواردی رو فرمودند،اینکه انقلابی باشد،شجاع باشد،ساده زیست باشد،مردمی باشد،متواضع باشد و...ولی باز سوال اینجاست که این موارد را ما چگونه تشخیص بدهیم؟!
🔻بهترین راه ها بویژه در شرایط امروزی برای تشخیص "انتخاب اصلح" علاوه بر حرفهای آن کاندیدا ها،سابقه کاری وی(اینکه اهل عمل بوده است یا نه،شجاع بوده است یا نه و...)،طرفداران و مخالفان وی(هر کس را از کسانش بشناسید!)،نظر دشمن درباره وی(شهید همت: هر موقع در مناطق جنگی راه رو گم کردید نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد همان جبهه خودی است!)،اخلاق وی در مناظرات(چون کاندیدایی که بخواهد با دروغ و فریب و پروپاگاندا و...به نتیجه برسد قطعا قصدش خیر نیست و سودای قدرت طلبی دارد و طبیعتا با این اخلاق او می توان اعمال بعدی وی را در صورت رئیس جمهور شدن تشخیص داد و اساسا این ضرب المثل اینجا صدق می کند که "سالی که نکوست از بهارش پیداست!".)است،و از این طرق می توان تشخیص داد کدام اصلح هست.
🔻سال ۹۲ انتخاب کردیم شد آن!سال ۹۶ نتیجه اش شد این!این بار هـــر انتخابی کنیم نتیجه اش به خود جامعه بر می گردد و قطعا اگر انتخاب بدی کردیم حق الناس است چون وقت نگذاشتیم،انصاف به خرج ندادیم برای پیدا کردن کاندیدای اصلح،پس مواظب باشیم که چه کسی را انتخاب می کنیم،چون قطعا مهم است چه کسی را انتخاب می کنیم.
https://eitaa.com/bshmk33
پيامبر(ص)❤️:
وَاللَّهُ يُحِبُّ إغاثَةَ اللَّهفانِ🌸
خداوند كمك به #اندوهگين و #ياري_خواه را دوست دارد .
📚الكافي ، ج ۴ ،ص ۲۷ .
https://eitaa.com/bshmk33