🌷 شهید مظلوم #سید_اسدالله_لاجوردی
کتاب "زندگی و مبارزات شهید اسدالله لاجوردی" که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده، به نقل از مظفر الوندی، یکی از همکاران شهید لاجوردی درباره سادهزیستی وی آمده است: «فکر ميکنم راحتترين مرد روي زمين بود. او هيچ وابستگي به محيط و اطرافيانش نداشت. پوشيدن او در اختيار خودش بود، نه در اختيار مد و عرف زمانه. پيراهن دو جيب و شلوار پارچهاي و کفش گيوهاي و زمستانها کت طوسي رنگ مدل بيروتياش، تنها البسه مهم لاجوردي در همه جا بود. سمينار و ديدار بزرگان، سفر داخلي و خارجي، هيچگاه نميتوانست منش سادهپوش او را تغيير دهد. يادم هست روزي از سوي سيماي جمهوري اسلامي براي مصاحبه آمده بودند. مصاحبهگر گفت: آقا اين لباس در تصوير بد است و کار ما را خراب ميکند. شهيد با لبخند معناداري به او گفت: «چرا واقعيت را روتوش ميکنيد. بگذاريد هر آنچه هست مردم ببينند. نور و رنگ را براي فريب مردم به کار نبريد.» او در مسافرتها، آرامترين و راحتترين مسافرها بود. ساک کوچک چرمي او تنها کيف همراهش بود. هميشه به مديرانش متلک ميگفت که چرا شانه و کتف خود را با برداشتن کيفهاي سنگين سامسونت، مستهلک ميکنيد».
روزنامه کيهان يک روز پس از انتشار خبر شهادت لاجوردي، با چاپ عکس دوچرخهاي که تنها مرکب شخصي نخستين دادستان نظام جمهوري اسلامي و رئيس سازمان زندانهاي کشور بود، نوشت: «شهيد لاجوردي سادهزيست بود و اين سادهزيستي را تا ظهر شهادت حفظ کرد. تنها پشتوانه زندگي او مغازهاي کوچک در بازار تهران بود. شهيد لاجوردي عليرغم مخاطراتي که زندگياش را تهدید ميکرد، هيچگاه به گرد خود حصار نکشيد. او به سرکوب فتنهها همت گماشته بود و چون سربازي خادم براي انقلاب اسلامي، هيچگاه از اين هدف دور نشد...». نشريه شما، در تاريخ 5/6/1377 در مورد سادهزيستي لاجوردي مينويسد: «خانه کوچک او در کوچهاي در يکي از خيابانهاي فرعي جنوب شهر تهران، اسوهاي است براي هر مديري که ميخواهد عليگونه زندگي کند.
🌷🌷یاد و خاطره این شهید مظلوم و سید بزرگوار گرامی باد...
https://eitaa.com/bshmk33
قسمتی از وصیت نامه شهید لاجوردی
🔺خدايا! تو شاهدی چندين بار به عناوين مختلف، خطر منافقين انقلاب را (همانان که التقاط، به گونه منافقين خلق سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را پر کرده و همانان که رياکارانه برای رسيدن به مقصودشان، دستمال ابريشمی بسيار بزرگ- به بزرگی مجمع الاضداد- به دست گرفتهاند، هم رجايی و باهنر را میکشند و هم به سوگشان مینشينند، هم با منافقين خلق، پيوند تشکيلاتی و سپس...! برقرار میکنند، هم آنان را دستگير میکنند و هم برای آزاديشان و اعطای مقام و مسئوليت بد آنان تلاش میکنند و از افشای ماهيت کثيف آنان سخت بيمناک میشوند، هم در مبارزه عليه آنان و در حقيقت برای جلب رضايت مسئولين و نجات بنيادی آنان خود را در صف منافقکشان میزنند و هم در حوزههای علميه به فقه و فقاهت روی میآورند تا مسير فقه را عوض کنند)، به مسئولين گوشزد کردهام ولی نمیدانم چرا؟ (گرچه نسبت به بعضی، تا اندازهای میدانم چرا!) ترتيب اثر ندادهاند.
🔺به مسئولين بارها گفتهام که خطر اينان به مراتب زيادتر از خطر منافقين خلق است، چرا که علاوه بر همه شيوههای منافقانهی منافقين، سالوسانه در صف حزب اللهيان قرار گرفته و کمکم آنان را در صفوف آخرين و سپس به صف قاعدين و بازنشستگان سوقشان داده و صفوف مقدم را غاصبانه به تصرف خود در آوردهاند، به گونهای که عملاً عقل و اراده منفصل برخی تصميم گيرندگان قرار گرفتند و در عزل و نصبها و حفظ و ابقاءها دست به تخريب میزنند و اعمال قدرت میکنند ...
https://eitaa.com/bshmk33
بعد از انفجار دفتر نخستوزیری و شهادت رئیسجمهور و نخستوزیر (شهیدان رجائی و باهنر) توسط عامل نفوذی منافقین در دفتر نخستوزیر (کشمیری)، توجه شهید لاجوردی به انحراف افکار عمومی توسط عدهای برای فراری دادن کشمیری از ایران جلب شد. وقایع منجر به فرار کشمیری و توطئه دوستان و یاران او برای شهید جلوه دادن او و عامل نفوذی نشان دادن شهید عبدالحسین دفتریان، باعث شد که سیداسدالله لاجوردی بهصورت جدّی پیگیر شناسایی نفوذیها شود.
او در جریان تحقیقاتش به نقشآفرینی محسن سازگارا معاون «ب. ن» و «س. ح» و حمایت دو مافوق او از اقداماتش پی برد. اما متأسفانه به دلیل حمایت برخی از افراد ناآگاه و یا نفوذی نتوانست خیانت این افراد را اثبات کند. ایشان بعد از استعفای اجباری از مقامش و در وصیتنامهای که در سال ۱۳۶۴ و در هنگام حضور در جبهههای حق علیه باطل نوشت، درباره این نفوذیها تأکید کرده است که:
«خدایا! تو شاهدی چندین بار به عناوین مختلف، خطر منافقین انقلاب را (همانان که التقاط، به گونه منافقین خلق سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را پر کرده و همانان که ریاکارانه برای رسیدن به مقصودشان، دستمال ابریشمی بسیار بزرگ -به بزرگی مجمع الاضداد- به دست گرفتهاند، هم رجایی و باهنر را میکشند و هم به سوگشان مینشینند، هم با منافقین خلق، پیوند تشکیلاتی و سپس...! برقرار میکنند، هم آنان را دستگیر میکنند و هم برای آزادیشان و اعطای مقام و مسئولیت به آنان تلاش میکنند و از افشای ماهیت کثیف آنان سخت بیمناک میشوند، هم در مبارزه علیه آنان و در حقیقت برای جلب رضایت مسئولین و نجات بنیادی آنان خود را در صف منافقکشان میزنند و هم در حوزههای علمیه به فقه و فقاهت روی میآورند تا مسیر فقه را عوض کنند)، به مسئولین گوشزد کردهام، ولی نمیدانم چرا؟ (گرچه نسبت به بعضی، تا اندازهای میدانم چرا!) ترتیب اثر ندادهاند.»
https://eitaa.com/bshmk33
یکی از نکات مهم زندگی شهید لاجوردی، مظلومیت او بود. رهبر انقلاب اسلامی در خطبههای نماز جمعهی تاسوعای 1379 اینگونه فرمودند که: «من این درد درونی خودم را فراموش نمیکنم که در یکسالونیم پیش، وقتی که شهید عالیمقام و سید عزیز و بزرگوار، شهید لاجوردی به شهادت رسید -کسی که چهرهی بسیار درخشانی بود و بسیار کسان از مجاهدات او در دوران مبارزات و در دوران اختناق خبر ندارند که این مرد چه کرد و کجاها بود و چگونه زندگی کرد، چه زندانهایی کشید و چه زحمتهایی متحمل شد. بعد از انقلاب نیز بی تظاهرترین کارها را که سختترین هم بود، بر دوش گرفت و آخر هم شهید شد- یکی از روزنامههای آلمان نوشت ترور لاجوردی، ترور نیست! یعنی آنها عنوان ترور را هم عوض کردند. چرا؟ چون بهوسیلهی ناراضیان داخلی انجام گرفته است! تبلیغات رسانههای دنیا این است.»
#اول_شهریور
#سالروز_شهادت_دیدبان_بصیر_انقلاب_اسلامی
#شهید_سید_اسدالله_لاجوردی
https://eitaa.com/bshmk33
🌷 دوستان و عزیزان همراه...!
با عرض سلام ، در #نهمین مرحله از بزرگداشت شهدا و پیشگامان انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۰ (بعد از بررسی واقعه طبس _ بزرگداشت شهید استاد مرتضی مطهری _یادواره سوم خرداد _بزرگداشت ارتحال حضرت امام (ره) _ شهید دکتر مصطفی چمران_فاجعه ترور امام خامنه ای _ بزرگداشت شهید بهشتی و یارانش و شهید سید اسدالله لاجوردی ) در خدمت شما خواهیم بود با بررسی زندگی نامه ، آرا و اندیشه های #مبارز بزرگ انقلاب اسلامی #شهید_سید_علی_اندرزگو در تاریخ دوم شهریور در #سالروز شهادت این شهید مظلوم
در گروههای ما در #ایتا و #سروش_پلاس و کانال های ما درایتا ،روبیکا، سروش پلاس و تلگرام و صفحات ما در #هورسا و اینستاگرام
🌺 همراهی شما ، افتخار ماست..!
http://eitaa.com/bshmk33
http://t.me/bshmk33
http://splus.ir/bshmk33
http://hoorsa.com/bshmk33
http://instagram.com/bshmk33
http://rubika.ir/bshmk33