🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | ویژگیهای سوپر انقلابیها
🍃🌹🍃
🔻یکی از آفات سوپر انقلابیها و یا همان جریان تندرو این است که توانایی جمع بین مبارزه از سویی و از سوی دیگر نهادسازی و دیوان سالاری را ندارند. به همین جهت به مبارزه طوری می اندیشند که امکان نداشته باشد کشور را به سمت دیوان سالاری و عقلانیت سوق داد.
🔹قرآن هم در این باره فرموده «اعدلوا هو اقرب للتقوی» کسی که تند میرود بالاخره از نفس می افتد و ممکن است بنشیند و یا ممکن است از ادامه راه پشیمان شود.
🔸ما در تاریخ انقلاب هم از این موارد زیاد داشتیم، افرادی بودند که هیچکس جز خودشان را قبول نداشتند و در نهایت سقوط کردند و از طرف دیگر افرادی که متهم میشدند به غیر انقلابی، بعدا تاریخ نشان داد که موجّه ترند، همانند مرحوم آیت الله مهدوی کنی که به او اتهام اسلام آمریکایی میزدند و بالاخره تاریخ نشان داد که ایشان استاد اخلاق و تربیت و مصداق «رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود» می باشد».
🔺« از دیگر آسیب های این جریان است که همیشه یک ذره بین برای عیب یابی در دستشان قرار دارد و هیچگاه مسائل کلان را نمی بینند. از سوی دیگر در مبارزه با دشمن بر روشهای کلامی تمرکز داشته و با ادبیات خاص سخن میگویند، مثلا هیچ موقع به این فکر نمیکنند مبارزه با آمریکا یعنی خدمت به این مردم که مقام معظم رهبری بار ها فرمودند و در واقع آن حرارت تند کلام را به عنوان نماد از خودشان بروز میدهند و در این میان یک شانی هم قائلند که با خیلی ها صحبت نمیکنند.»
✍️ عبدالله گنجی
https://eitaa.com/samenbr
♦️سیمکارت موبایل هم وثیقه تسهیلات خرد شد
🔹رئیسکل بانکمرکزی: طبق وعدهای که داده بودیم بانکمرکزی بسته وامهای خرد را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
🔹 در این دستورالعمل وثایق تسهیل شد و وثایق متعدد، حتی قرارداد لازمالاجرا و وثایق منقول و غیرمنقول، سیم کارت موبایل و غیره... دیده شده تا وثایق را برای دریافت وامهای خرد تسهیل کنیم./تسنیم
https://eitaa.com/samenbr
سقف مجاز گردش مالی سالانه برای افراد حقیقی فاقد شغل و افراد حقوقی غیرفعالhttps://eitaa.com/samenbr
🔰 «تاجر الهامبخش» یا غارتگر پول ملت
🗞مجله آنلاین اقتصادی تایکون در یکی از شمارههای اخیر خود، پسر محمودرضا خاوری، مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران و از مجرمان محکومشده در ایران به خاطر مشارکت در اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی را بهعنوان «تاجر الهامبخش» سال ۲۰۲۲ انتخاب کرد. این ژن خوب به ادعای تایکون، بر روی حجم عظیمی از دلارهایی نشسته که پدرش با اختلاس و دزدیدن از جیب ملت ایران به دست آورده است.
https://eitaa.com/samenbr
بحران نان در فنلاند در پی قطع گاز توسط روسیه
در بیشتر شهرهای فنلاند در فروشگاهها نان یافت نمیشود. مردم میگویند نانواییها گاز برای پختن نان ندارند.
🔴https://eitaa.com/samenbr
🔰 متهمان به سرقت، قهرمانان فستیوال کن
🔰 ابراهیم ایرج زاد طی متنی در اینستاگرام کارگردان فیلم موهن عنکبوت مقدس که در جشنواره کن جایزه بهترین هنرپیشه زن رادریافت کرد را به اقتباس از اثر خود و دزدیدن ایده این فیلم متهم کرد. ایرج زاده نوشته « در بانک فیلمنامه و در سازمان سینمایی اسناد موجود است که این آقا اصلا و چهطور داشت عمل میکرد و با چه کسانی لابی کرده بود تا قانون را دور بزند... و چهطور بر علیه من و فیلمم در اروپا شانتاژ درست کرد و این صندلی که روش نشسته را دزدید از من، فیلمم و همه عواملم. پ.ن: داستان خیلی مفصل اما در این مجال نگنجد...»
🔰 پیش از این هم آزاده مسیح زاده مستندساز ایرانی، اصغر فرهادی را متهم به سرقت ادبی فیلمنامه قهرمان کرده بود که منجر به صدور قرار مجرمیت از سوی بازپرس پرونده شد. اصغر فرهادی این ادعا را رد کرد. قهرمان در سال 1400 کسب جایزه هیات داوران از جشنواره کن شده بود.
#ثامن
🔰گزارش روز
📌با چه کسی لج دارید؟
فیلم موهن «عنکبوت مقدس» که ماهیت ضد ایرانی، ضداسلامی و ضدشیعی دارد، در این چند روزه محل واکنشهای بسیاری شده است؛ اما نکته قابلتأمل و تأسف، همراهی و تمجید برخی نیروها و جریانات سیاسی داخلی از این فیلم موهن است.
💠گزارههایخبری
1️⃣- «عنکبوت مقدس» راوی داستان واقعی از قاتل مشهور، «سعید حنایی» است که در فاصله سالهای 1379 تا 1380 بیرحمانه 16 زن فاحشه را به قتل رساند. در پوستر تبلیغاتی این فیلم و هم در پیشنمایش انتشار یافته آن در یوتیوب، حرم مطهر امام رضا(ع) در کانون تارعنکبوت نشان داده میشود؛ اقدام توهینآمیزی که نشان از طراحی این فیلم در توهین به مقدسات دارد.
2️⃣- محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس دفتر خاتمی در دولت اصلاحات، بدون اشاره به ایران هراسی، اسلام هراسی و ضدشیعی بودن این فیلم، توئیت زد: «زهرا امیرابراهیمی نشان داد که وقتی مشکلی در زندگی زمینت میزند، میشود دوباره بلند شد و به قله رسید. مبارک خودش و مبارک هر افتادهای که به راه میزند». عدهای دیگر از این طیف، مانند آذر منصوری دبیر کل حزب اتحاد ملت (مشارکت) نیز پای در مسیر ابطحی گذاشتند.
3️⃣- علی علیزاده کارشناس رسانه و تحلیلگر سابق بیبیسی فارسی در پاسخ به توئیت ابطحی نوشت: «آقای ابطحی نمیدانید خروجی «عنکبوت مقدس» و هیولاسازی که از ایران و اسلام در آن شده، توجیهکننده تحریمها و ایرانستیزی بیشتر و منزوی کردن ایران است؟ شما اصلاحطلبان چطور میگویید با تحریم مخالفید، وقتی برای ابزارهای فرهنگی مشروعیت بخش به تحریم و ایران ستیزی هورا میکشید؟!».
💠گزارههایتحلیلی:
1️⃣- دیپلماسی رسانهای بهعنوان یکی از شاخههای دیپلماسی عمومی، ابزار مؤثر اعمال سیاست خارجی بهحساب میآید. دیپلماسی رسانهای به زبان ساده یعنی اینکه چگونه کار رسانهای کنیم تا دیگران تابع و مطیع سیاستهای ما شوند. در این میان ایالاتمتحده در طول دهههای گذشته با در اختیار داشتن انحصار تولیدات فرهنگی و رسانهای در هالیوود و بنگاههای خبرپراکنی، بهطور گسترده به بسط نفوذ قدرت نرم خود در سراسر جهان مبادرت نموده است.
2️⃣- «سالی تاتمن» نویسنده کتاب «چگونه هالیوود سیاست خارجی را طرحریزی میکند»، مینویسد، به علت روحیه استقلالطلبی و مخالفت باسیاستهای ایالاتمتحده، ایرانیها یک سوژه برای هالیوودیها محسوب میشوند. نکته جالبی که تاتمن میگوید این است که هرچند ایران هراسی با فیلم بدون دخترم هرگز، شروع شد؛ ولی از سال ۲۰۰۱ به بعد، به علت افزایش قدرت ایران و نبود کمونیسم، سوژههای اسلام هراسی و ایران هراسی هالیوود افزایش پیدا کرده است. به گفته کارشناسان، این فیلمها جادهصافکن و مشروعیت بخش به فشارها و تحریمهای آمریکاست.
3️⃣- فیلم موهن عنکبوت مقدس را هم باید بخشی از پروسه اسلام هراسی و ایران هراسی دانست؛ اما سؤال این است که علت تحسین این فیلم موهن و ایران هراسانه توسط افرادی مانند ابطحی که از قضا معمم و صاحب کسوت سیاسی و فرهنگی بوده و هست و یا خانم منصوری که در رأس یک جریان سیاسی کشور هست، چیست؟ جهالت است یا تجاهل؟ باوجود عیان بودن ماهیت اسلام هراسانه، ایران هراسانه و ضدشیعی این فیلم، این لجاجت در حمایت از این فیلم، نشانه چیست؟ لایک گرفتن یا فالوئرگیری و یا شتر انقلاب را سوارشدن و با انقلاب دولادولا راه رفتن؟!
واکنشهای مختلف از همه طیفهای سیاسی و اجتماعی به این فیلم نشان داد که برخلاف حرکت برخی افراد خاص در حمایت از این فیلم موهن و بازیگران آن، اسلامیت و ایرانیت و ارادت به آستان امام رئوف از قلوب مردم ایران زدودنی نیست؛ چون فوج کبوتران تو آموخت عشق را، پرواز نور در حرمت دستهدسته است.
✍️ #یعقوب_ربیعی
🔰قدرت سایبری هراسانگیز ایران!
🗞نشریه آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی با اشاره به عملیات سایبری پیچیده ایران در مقاطع مختلف نوشت: «نیروهای سایبری ایران صرفاً به این دلیل که عملیاتهای پیچیده و پُرمهارتی را راهبری میکنند، خطرناک نیستند؛ آنها همچنین تا حد زیادی حاضر به انجام ریسکهای غیرقابلباوری هستند که آنها را خطرناکتر هم میکند. نیروهای سایبری ایرانی بهعنوان یکی از جنبههای قدرت نوظهور، به علت صبر زیاد، ریسکپذیری و البته اقداماتِ هدفمند خود، عملاً به نیروهایی بهشدت خطرناک تبدیل شدهاند. این موضوع، نگرانی آمریکا و متحدان آن را به همراه داشته است. در نوامبر سال ۲۰۲۱، شرکت «مایکروسافت» در ارزیابی توانمندیهایِ سایبری ایران، این نکته را مورد اشاره قرار داده که نیروهای سایبری ایران از صبر و درعینحال سماجتِ زیادی برخوردار هستند. این مسئله بهویژه در «مهندسی اجتماعی» آنها که در نوع خود اولین قدم در انجام یک عملیات سایبری است، قابلمشاهده است. ایرانیها حتی توانستهاند با صرف زمان زیاد، تا حد زیادی اعتمادِ اهداف خود را نیز جذب کنند و آنها را به دام بیندازند. باید توجه داشت که یک دشمنِ صبور، عملاً دشمنی خطرناکتَر است».
🔰سخنی که دلهره به جان صهیونیستها انداخت!
🎤فرمانده کل سپاه در دیدار با خانواده شهید صیادخدایی گفت: «در روز تشییع پیکر این شهید نیز مردم بر انتقام از قاتلان شهید صیادخدایی مُصِر بودند. انشاءالله انتقام او را از دشمنان خواهیم گرفت. دشمن از قلب کاخ سفید و تلآویو او را ماهها و سالها، خانه به خانه و کوچه به کوچه تعقیب کرد تا در نقطهای او را به شهادت برساند». در پی این کلام نافذ، نگرانی از اقدام متقابل ایران در رژیم صهیونیستی بالا گرفته است و شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی طی بیانیهای اعلام کرد: «از زمانی که ایران اسرائیل را برای کشته شدن افسر سپاه مقصر دانست، نگرانی فزایندهای در دستگاه دفاعی درباره تلاشهای ایران برای آسیب رساندن به اهداف اسرائیل در سراسر جهان وجود دارد. شهروندان اسرائیلی هنگام سفر به کشورهای همسایه ایران باید هوشیار بوده و اقدامات احتیاطی لازم را رعایت کنند».
🔰کاهش نرخ بیکاری؛ چرخ توسعه بهتر میچرخد
🔷مرکز آمار ایران از افزایش ١٨٠هزارنفری جمعیت شاغلان در سال ۱۴۰۰ خبر داد و اعلام کرد: نرخ بیکاری در سال گذشته 9.2 درصد بود که نسبت به سال قبل از آن 0.4 درصد کاهش یافته است. همچنین نتایج گویای آن است که در سال ١٤٠٠جمعیت شاغل کشور بهطور متوسط 43.5 ساعت در هفته کار کردهاند