🔷 مقام معظم رهبری :
🍁دستکاری در آمارها که در معرض قضاوت مردم فهیم قرار دارد،گناهی کبیره است.
95/6/23
♨️ @andisheyehbartar 👈
#خدمات_مسلمانان_به_جامعه_بشری
💢 لارنس براگ برنده جایزه نوبل فیزیک:
👈 مسلمانان در علم پزشکی از کشورهای مسیحی اروپا پیشرفتهتر بودند، هنوز هم واژههایی(در زبانهای اروپایی) به کار میرود که با «ال» (که حرف تعریف در زبان عربی است) شروع میشود.
#تمدن_اسلامی #خدمات_مسلمانان_به_جامعه_بشری #اسلام #تمدن_غرب_وامدار_مسلمانان
♨️ @andisheyehbartar 👈
چرا کودکان بهائی حق ورودبه مدارس غیر را ندارند؟
بر اساس دیدگاه عبدالبهاء، کودکان بهائی حق ورود به مدارس غیربهائی را ندارند. اما به راستی چگونه بهائیان میتوانند با قرار دادن کودکان خود تحت آموزشهای فشرده و شستشوی مغزی، از همان دوران کودکی، عملاً راه تحری حقیقت و انتخابی بیطرف را بر آنها سد کرده و در عین حال خود را مبتکر شعار تحری حقیقت، تربیت واحد و اُلفت و محبت جلوه دهند؟
♨️ @andisheyehbartar
روشی عالی برای اثبات #حجت_خدا
زمان متوکل یک زنی ادعا کرد حضرت #زینب است، کسی نتوانست ادعای او را رد کند، متوکل از امام #هادی(علیه السلام) کمک خواست، حضرت فرمود: گوشت ما فرزندان فاطمه بر حیوانات درنده حرام است، به آن زن گفتند که باید داخل قفس شیر شوی، اگر سالم ماندی حرفت درست است؛ زن نپذیرفت؛ متوکل دستور داد امام(علیهالسلام) وارد قفس شود، امام وارد قفس شیرها شد، شیرها یک یک آمدند نزد حضرت سرشان را پائین میآوردند، دراز میکشیدند روی زمین، حضرت نوازششان میکرد، #متوکل با مشاهده این صحنه و احساس خطر از قدرت خود دستور داد حضرت را خارج کنند؛ حضرت خارج شد و فرمود: هر کس ادعا دارد #فرزند_فاطمه است وارد شود، وآن زن دروغ خود را اعلام کرد.منبع؛ بحار الانوار ج ۵۰ ص ۱۴۹]
#نکته_مهم
روش خوبیه، #احمدالحسن یا هر مدعی دروغین دیگه رو بندازید تو قفس شیر و پلنگ، یا خودشون میگن دروغ گفتیم، یا میخورنشون راحت میشیم، نیازی نیست آنقدر وقت بگذاریم اثبات یا نفیشان کنیم.
#کانالی_متفاوت
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
♨️ @andisheyehbartar 👈
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🍀 #معیار_حق_و_باطل_چیست؟🍀
🌹🌹امیرالمومنین علی علیه السلام:
💠 ان دین الله لا یعرف بالرجال، بل بایة الحق، فاعرف الحق تعرف اهله، ان الحق احسن الحدیث، و الصادع به مجاهد...
🔹دین خدا با شخصیت ها شناخته نمی شود بلکه شناخت آن با نشانه ها و آیات حق است. پس حق را بشناس تا اهل حق را بشناسی. همانا حق نیکوترین کلام است و آن کس که آن را در می یابد و فاش می گوید مجاهد است.
📚 وسائل الشیعه، ح27، ص135
🌷🌷🌷
🌹🌹امیرالمومنین علی(ع) :
در حدیثی دیگر بر همین مطلب به گونه ای دیگر تاکید می کند.
🔹فردی به نام حارث ابن حَوط نزد امام علی(ع) می آید و در این باره سخن می گوید که من نمی توانم باور کنم که اصحاب جمل، یعنی کسانی مانند طلحه و زبیر، گمراه و اهل باطل باشند.
🌷🌷🌷
🌹🌹امام به او می فرماید:
🔹ای حارث! تو به امور پایین نگاه کرده ای و به بالاتر از خود نظر نیفکنده ای و به همین جهت حیران گشته ای. تو حق را نشناخته ای تا آن کس را که در جانب حق است بشناسی و باطل را هم نشناخته ای تا طرفداران آن را بشناسی.
📚 نهج البلاغه، حکمت 262
♨️ @andisheyehbartar 👈
ترویج متون عرفانی سایر ملل توسط مربیان یوگا به روایت تصویر!👆
♨️ @andisheyehbartar 👈
#عرفان_های_نوظهور
#ائمه_در_منابع_اهل_تسنن
💠 روزی هارون الرشيد وقتی امام موسی کاظم علیه السلام را ديد که در کنار کعبه نشسته است ، به او گفت : تو هستی که مردم با تو در پنهان بيعت میکنند ؟
حضرت در پاسخ فرمودند :
👈من امام قلب ها هستم 👉و تو امام جسم ها.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
✅اصلاح گري امام حسين و احياي امر به معروف و نهي از منكر
امام حسين (ع) در وقت خروج از مدينه در وصيتي كه به برادرش محمد حنفيه كرده، به اين هدف اصلاحي اشاره فرموده است و خروج خويش را با انگيزه «مطلب اصلاح در امت پيامبر»، ذكر مي كند:
👌«...اني لم اخرج اشراً و لا بطراً ولا ظالماً و لا مفسداً و انما خرجت لطلب الاصلاح في امة جدي، اريد ان آمر بالمعروف و انهي عن المنكر؛ [2] .
همانا من براي ايجاد آشفتگي و خودنمايي و نابساماني و ستمگري خروج نكرده ام، بلكه همانا من براي طلب اصلاح امت جدم قيام كرده ام و اراده كرده ام اينكه امر به معروف و نهي از منكر كنم». در تعبير «لطلب الاصلاح» نكته اي وجود دارد. امام (ع) نفرمود: «انما خرجت للاصلاح» بلكه فرمود:
👌 «انما خرجت لطلب الاصلاح» يعني من در جستجو و در پي اصلاح هستم. نظير اين تعبير در سخنراني امام (ع) براي نخبگان و علما هم هست كه فرموده بودند: «ولكن لنري المعالم من دينك و نظهر الاصلاح في بلادك».
🌹اين خطبه زماني ايراد شد كه هنوز صحبت از خروج و مبارزه با يزيد مطرح نبود. امام (ع) در آخر اين خطبه، دعا مي كند و خطاب به خداي متعال مي گويد: پروردگارا! تو مي داني كه هدف ما از اين فعاليت هاي سياسي جز اين نيست كه معالم دين تو و معيارهاي اسلامي را به مردم نشان دهيم. يعني نشان دهيم دين چيست و نشانه هاي آن كدام است و چگونه و با چه معياري مي توان افراد ديندار و افراد بي دين را شناخت؟ و نيز هدف ما اين است كه اصلاح را در بلاد تو ظاهر كنم. كلمه «نظهر» دو معني مي تواند داشته باشد؛ اول اينكه روشن كنيم اصلاح چيست، و ديگر آنكه اصلاح را تحقق بخشيم و بر فساد، ظاهر و غالب گردانيم.
همچنين حضرت در سفر حج در خطبه اي كه در منا خواندند از اوضاع كشور اظهار ناخشنودي نمودند و جامعه را نياز به اصلاحات دانستند:
«اللهم انك تعلم انه لم يكن ما كان منا تناقساً في سلطان و لا التماساً من فضول الحطام ولكن لنري المعالم من دينك و نظهر الاصلاح في بلادك و يأ من المظلومون من عبادك و يعمل بفرائضك و سنتك و احكامك؛ [3] .
💐خداوندا تو خود مي داني عملكرد ما نه براي آن است كه به رياست و سلطنت دست يابيم يا از روي دشمني و كينه توزي سخن بگوييم، ليكن پيكارها براي اين است كه پرچم آيين تو را بر افراشته و بلاد بندگان تو را آباد سازيم و به ستمديدگان از بندگان تو امنيت بخشيم و احكام و سنن و فرائض تو را پياده كنيم». امام حسين (ع) در خطبه معروف منا با اشاره به جايگاه و اهميت «امر به معروف و نهي از منكر» در اصلاح سازي جامعه مي فرمايد: «خداوند در اين آيه [اشاره به آيه 71 از سوره توبه: «المومنون و المومنات بعضهم اولياء بعض يأمرون بالمعروف و ينهون عن المنكر»] امر به معروف ونهي از منكر را اولين فريضه قرارداد؛ زيرا اگر به انجام اين فريضه اقدام گردد تمام فرائض چه آسان و چه دشوار عملي مي شود، علاوه بر اين امر به معروف و نهي از منكر، دعوت كردن به اسلام است، هر گامي در طرد ستمگري ها و مخالفت با ستمگران، و دعوت كردن به تقسيم عادلانه بيت المال و غنايم و گرفتن ماليات از چيزهايي كه در اسلام مشخص گرديده و مصرف آن در جايگاه اصلي خويش است». [4] .
📚پاورقي
[1] سيد هاشم رسولي محلاتي، زندگاني امام حسين (ع)، دفتر نشر فرهنگي اسلامي، ص152.
[2] محمدتقي مصباح يزدي، آذرخشي ديگر از آسمان کربلا، مؤسسه امام خميني، ص132.
[3] محمد دشتي، فرهنگ سخنان امام حسين، نشر مشهور، ص269.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#تاریخی
وهابیت اهل تسنن نیست
💢 اشاره ابن کثیر در البدایه و النهایه، به اقامه عزاداری برای امام حسین(علیهالسلام) در میان مسلمانان.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
#مهدویت
💢«مهدویت» در کلام امام حسین
✳️هر چند در زمان امام حسین(علیهالسلام) به جهت حاکم بودن فضای امنیتی و اختناق شدیدی که از سوی دستگاه اموی اعمال میشد، از آن حضرت روایات چندانی(نسبت به دیگر ائمه) نقل نشده است، اما در عین حال روایاتی متعددی از آن حضرت در موضوع «مهدویت» نقل شده است که برخی از آنها را مرور میکنیم:
1⃣. نسب حضرت مهدی(عجلاللهفرجهالشریف)
👈امام حسین(علیهالسلام) بارها حضرت مهدی(علیهالسلام) را نهمین امام از نسل خود معرفی کرده است. آن حضرت در پاسخ شخصی که از تعداد ائمه سوال کرد، عدد ائمه را با عدد نقباء بنی اسرائیل یکی دانست. و پس از آن به درخواست آن شخص نام تک تک آنها را ذکر کرد، تا اینکه به نام امام زمان(علیهالسلام) رسید، فرمود: «بعد از او[امام عسکری(علیهالسلام)] فرزندش خلیفه و جانشین او مهدی(عجلاللهفرجهالشریف) است که فرزند نهم من است».
👈او در موارد دیگری نیز به این حقیقت که امام مهدی(علیهالسلام) از نسل او است اشاره میکند. آن حضرت میفرماید: «نهمین فرزندم، قائم ما اهل بیت(علیهمالسلام) است».[۱]
2⃣. قطعیت ظهور
از مسائل دیگر مهدویت که در کلمات امام حسین(علیهالسلام) بدان اشاره شده، جریان حتمی بودن ظهور آن حضرت است. امام حسین(علیهالسلام) در این باره فرموده است: «اگر عمر دنیا فقط یک روز باقی بماند، خداوند آن روز را به اندازه طولانی میکند تا آن مردی از فرزندان من خروج نماید و زمین را از عدل و داد پر کند، هم چنان که از ظلم و جور پر شده است».[۲]
👈امام حسین(علیهالسلام) علاوه بر حتمیت ظهور آن حضرت، به برخی نشانهها و علائم ظهور مانند خروج سفیانی و... نیز اشاره میکند.
3⃣. وارث همه انبیا
👈سالار شهیدان(علیهالسلام) با اشاره به این که امام مهدی(عجلاللهفرجهالشریف) وارث انبیاء است و سنتهای بسیاری از آنان را به همراه دارد، او را مستجمع کمالات آنها میداند، امام در این حدیث به مساله غیبت، طول عمر، خفاء ولادت و... نیز اشاره میکند. در این روایت چنین آمده است: «در قائم ما اهل بیت(علیهمالسلام) سنتهای از انبیا وجود دارد، سنتی از نوح(علیهالسلام)، سنتی از ابراهیم(علیهالسلام)، سنتی از موسی(علیهالسلام)، سنتی از عیسی(علیهالسلام)، سنتی از ایوب(علیهالسلام)، سنتی از محمد(صلیاللهعلیهوآله)، اما سنت نوح(علیهالسلام)، پس طول عمر اوست، سنت ابراهیم(علیهالسلام) مخفی بودن ولادت و کناره گیری از مردم است. سنت موسی(علیهالسلام)، خوف و غیبت اوست، سنت عیسی(علیهالسلام) اختلاف مردم درباره اوست، سنت ایوب(علیهالسلام) گشایش بعد از امتحان است، سنت محمد(صلیاللهعلیهوآله)، ظهور او با قدرت شمشیر اوست».[۳]
4⃣. آرزوی خدمت در رکاب
👈 از مسائل دیگری که در سخنان امام حسین(علیهالسلام) درباره مهدویت آمده است، آرزوی دیدار و خدمت کردن به مهدی(علیهالسلام) است. در بعضی از روایات آمده که از محضر مبارک سیدالشهدا(علیهالسلام) سؤال شد: آیا مهدی هم اکنون به دنیا آمده است؟ حضرت در پاسخ فرمود: « نه، اما اگر او را درک میکردم، تمام عمرم به او خدمت میکردم».[۴] البته این روایت از امام صادق(علیهالسلام) نیز نقل شده است.
📚پینوشت:
[1] اثبات الهداة بالنصوص و المعجزات، ج۲، ص۵۵۶، باب۹، فصل۲۷، ح۵۷۳.
[2] کمال الدین و تمام النعمه، ج۱، ص۳۱۸.
[3] كمال الدين و تمام النعمة، ج1، ص: 322
[4] فرهنگ جامع سخنان امام حسین علیهالسّلام، ص۷۳۳.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
احمد الحسن در بوته نقد 3
⬛️ اگر ادعای امامت سبب نابودی، مدعی دروغین میشود، این حادثه باید برای دیگر مدعیان دروغین نیز اتفاق میافتاد.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چرا نباید برای ظهور امام زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) زمان مشخص کرد!؟
✅ پاسخ این سوال را در کلیپ ببنید.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
تغییر باور بهائی هنگام تبلیغ!
پیامبرخواندهی بهائیت مدعیست که هرآنکس مسلک ساختگی او را نپذیرد، حتی اگر به تمامی علوم احاطه داشته باشد، باز هم نادان است. اما عبدالبهاء، در بیان حیلهی تبلیغی، به مبلّغین بهائی توصیه داشته تا این باور بهائی را برای مخاطبینشان بیان نکنند. اما به راستی علّت این دورویی و عوامفریبی از جانب پیشوایان بهائی چه میتواند باشد؟
♨️ @andisheyehbartar 👈
#ادیان
☘🔹بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمَانِ الرَّحیٖمِ🔹🍀
✨بسوی اَرحَمُ الرّاحِمین✨
🌲مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَيْرٌ مِّنْهَا وَهُم مِّن فَزَعٍ يَوْمَئِذٍ آمِنُونَ🌲نمل۸۹
🌳هر کس(عمل)نیکی آورد، پاداشی بهتر از آن خواهد داشت؛ و آنان از وحشت آن روز درامانند
🌹🌹🌹
✳️در سیر عالم آخرت یکی از آن عوالم و منازل، عالم برزخ است.
✳️بهشت و جهنّم عالم برزخ موقّتی است.
✨بعضی انسانها در دنیا با مشکلات و بلاهایی که دارند پاک می شوند، بعضی در زمان قبض روح، بعضی زمان سئوال و فشار قبر و بعضی هم با جهنّم برزخی پاک و تسویه می شوند.
👈ممکن است انسانهایی که در بهشت برزخی قرار دارند در روز قیامت سختی هایی داشته باشند.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تن فروشی دختران 10-12 ساله در دوره پهلوی... استفاده اجباری از دختران خردسال در مراکز فحشاء
(برسد به دست سلطنت طلبانی که امروز میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند)
♨️ @andisheyehbartar 👈
#تاریخ
👇👇👇
🌺 حماسه و عرفان 🌺
👈 حماسههایی مانند، حماسه اباعبدالله علیه السلام متأثر از عرفان است و اینگونه نیست که حماسه در عرض عرفان باشد، چراکه حماسه مربوط به عقل عملی است و شهود، کار قلب است و عمل متأثر از شهود و فعل قلب است همه عارفان با حماسه و نهضتی که در مسیر اراده الهی است موافقند، منتهی برخی از عارفان در سفر اول و دوم عرفانی خود متوقف شدهاند و برخی به سفر سوم و چهارم عرفانی خود نیز رفتهاند، انبیای الهی کسانی هستند که اسفار اربعه را پیمودهاند؛ یعنی نه تنها به حق رسیدهاند، بلکه از جانب حق برای هدایت خلق آمدهاند تا ارادات الهی را محقق کنند.
👈 از آنجا که اراده الهی به تحقق عدل و داد در سراسر عالم تعلق گرفته است، لذا هیچ عارفی با حماسه و نهضت و قیام مقابل ظلم و استبداد مخالفت ندارد، منتهی برخی به سفر چهارم نیز موفق شدهاند و به دستگیری خلق آمدهاند و برخی در سفر اول و دوم متوقف شدهاند،
✅ لذا انبیای الهی و اولیای حق بر اساس همین عرفان وارد میدان هدایت خلق شدهاند.../فارس
♨️ @andisheyehbartar 👈
#عرفان_های_نوظهور
👇👇👇
✨غسلهایی که بعد از آن نباید وضو گرفت✨
♨️سوال:
🔰 با انجام دادن کدامیک از غسل ها، نیازی به وضو گرفتن برای نماز نیست؟
✍️پاسخ:
1️⃣ غسل جنابت: کسی که غسل جنابت کرده، نباید برای نماز وضو بگیرد.
2️⃣ دیگر غسل های واجب و مستحب👇
🔹آیات عظام: امام، بهجت، خامنه ای، صافی و فاضل: با این غسل ها نمی شود نماز خواند و باید وضو هم گرفت.
🔹آیات عظام: تبریزی، زنجانی، سیستانی، نوری و وحید: غیر از غسل استحاضه متوسطه با دیگر غسل ها می شود بدون وضو نماز خواند.
🔹آیت الله مکارم: با هر غسلی می توان نماز خواند و وضو واجب نیست. [1]
📌نکته: منظور از غسل های مستحبی: غسل هایی که استحباب آن ثابت شده است مثل غسل جمعه.
↩️توجه: وضو گرفتن بعد از غسل جنابت حرام است.
----------------
📚پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 391؛ اجوبه الاستفتائات، س 188؛ زنجانی: المسائل الشرعیه، ص 88، م 397.
>>> برگرفته از کتاب «احکام نموداری بانوان» ج 4، تألیف: سید عباس میرجعفری، ص 13.
♨️ @andisheyehbartar 👈
#احکام