هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
💢پای درس اخلاق آیت الله جاودان:
⁉️خداوند متعال با چه عملی، از انسان راضی میشود!؟
#جاودان
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
💢سخنان تکان دهنده آیت الله بهجت در مورد شخصی که اسامی سیصد وسیزه یار حضرت حجت(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) را میدانست.
#مهدویت #معارف_مهودی #بهجت
🆔 @kalamema
#مهدویت_در_اهل_تسنن
💢اعتراف تنی چند از عالمان اهل سنت به تولد امام زمان شیعه
🔲گرچه اهل تسنن در مورد تولد امام زمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) با شیعیان اختلاف نظر دارند، ولی با این وجود برخی از آنان با شیعیان هم رأی هستند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.
1⃣. ابن خلکان(متوفای 681ق) در «وفیات الاعیان» در ترجمه «ابوالقاسم المنتظر» مینویسد: «ابوالقاسم محمد بن الحسن العسکری دوازدهمین فرد از امامان دوازدهگانه در اعتقاد شیعه است که به حجت، معروف است، ... ولادت وی در روز جمعه نیمه شعبان سال 255 است و زمانی که پدرش وفات کرد، عمر او 5 سال بود.
2⃣. ابن ازرق(متوفای 572ق)[احمد بن يوسف بن ازرق فارقى] در کتاب «تاریخ مَیَّافارِقین» [یا تاریخ فارقی] ذکر کرده که حجت، در ماه ربیع الاول سال258 متولد شده و [نیز] گفته شده در 8 شعبان سال 256 متولد شده که این قول، صحیحترین اقوال است، و وقتی ایشان به سرداب داخل شدند عمرشان 4 سال بود و گفته شده 5 سال بوده و نیز گفته شده در سال 275 داخل سرداب شده که عمرش در این زمان، 17 سال بود که خدا آگاهتر است.»
3⃣. ابوالفداء(متوفای 732ق) و ابن الوردی(متوفای 749ق) نیز همانند ذهبی و ابن خلکان در معرفی امام حسن عسکری (علیهالسلام) مینویسند: «حسن عسکری، پدر محمد منتظر صاحب سرداب است و این محمد منتظر همان دوازدهمین از امامان دوازدهگانه بنابر عقیدهی شیعه است که به او قائم، و مهدی و حجت گفته میشود. منتظر در سال 255 متولد شد.»
4⃣. اذعان ابن اثیر (متوفای 630ق) در معرفی امام حسن عسکری (علیه السلام) ایشان را پدر محمدی که امامیه به «منتظَر» بودنش در سرداب سامرا معتقد است، معرفی میکند.
5⃣. عبد الملک بن حسین العصامی(متوفای 1111ق) مورخ شافعی مذهب اهل سنت در کتاب «سمط النجوم العوالی فی أنباء الأوائل والتوالی» مینویسد: «[حسن عسکری] فرزندش محمد را جانشین خود قرار داد و او امام محمد مهدی پسر حسن عسکری بن علی التقی بن عَلیّ التقی بن مُحَمَّد الْجواد ابْن على الرِّضَا بن مُوسَى الكاظم بن جَعْفَر الصَّادِق بن مُحَمَّد الباقر بن عَلیّ زين العابدين بن الْحُسَيْن بن عَلیّ بن أبی طَالب است _ که خدا از همه آنها خشنود باشد _ او در روز جمعه نیمه شعبان سال 255 متولد شد و بنا بر قولی در سال 256 متولد شده است که این قول صحیح است. مادرش کنیز ام ولد [یعنی صاحب فرزند] و نامش صیقل یا سوسن و یا نرجس بود. کنیهی او ابوالقاسم و القابش حجت و خلف صالح و قائم و منتظر و صاحب الزمان و مهدی است و مشهورترین القابش همین مهدی است. از ویژگىهاى ایشان این است که او جوانى است با قامت متوسط، صورت و موى زیبا، بینى باریک و پیشانى باز ...»
#مهدویت #اهل_تسنن #مهدویت_در_اهل_تسنن #معارف_مهدوی #تولد_امام_زمان
📌برای مطالعه بیشتر و منابع این گفتار مراجعه کنید به:
🌐 https://www.adyannet.com/fa/news/22827
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند_ره_افسانه 8
📽قسمت هشتم: نقد جریان احمد الحسن بصری، تحریف روایات
#مهدویت #مدعیان_دروغین #احمد_الحسن #شهبازی
🆔 @kalamema
هدایت شده از اندیشه برتر
🔹 #حدیث روز:
🌺امام علی(علیهالسلام)
🍃 كمْ مِنْ شَهْوَةِ سَاعَةٍ أَوْرَثَتْ حُزْناً طَوِيلا.
📚میزان الحکمه، ج4،ص3480.
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
💢واقعیت مرگ از زبات آیت الله بهجت(رحمۀاللهعلیه)
👈آرزوی مومن و کافر برای زود مُردن.
#بهجت
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجاب_فاطمی
⁉️ وظیفه مردها در مقابل زنان بد حجاب چیست!؟
✅ پاسخ این سوال را حجت السلام رنجبر بشنوید.
#رنجبر #حجاب
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایستگاه_اخلاق
💢خانمی که، آیت الله بهجت وی را جزء شهداء به شمار آورده، و در طول تمام مراسم تشییع جنازه وی حضور داشته است.
👈اگر میخواهید از ویژگی این خانم مطلع شوید حتماً این کلیپ را ببنید.
#حسینی_قمی
🆔 @kalamema
#حجاب_فاطمی
💢کمک کنید تا حجاب را دریابیم
✅دو راهکار اصلی برای رواج حجاب در جامعه:
1⃣. حقیقت این باشد که اکثریت جامعه ما افرادی با روحیه خاکستری میباشند، به این معنا که اگر چه تعلقخاطر به دین و مذهب دارند، ولی با اینوجود، احتیاج به تلنگر در جهت حرکت به سوی آرمانهای خویش دارند و شرایط جامعه و محیط در مسیر حرکت ایشان تأثیرگذار است، به عنوان مثال اگر جامعه ما از ده میلیون جمعیت تشکیل شده باشد و از میان آنها سه میلیون افرادی باشند که به حجاب اسلامی خویشتن را زینت کردهاند و دو میلیون اعتقادی به حجاب نداشته باشند، پنج میلیون دیگر معمولاً بر اساس شرایط محیط(جو جامعه) حرکت میکنند. به همین جهت اگر افراد باحجاب در جامعه حضور مستمر و مشهود داشته باشند، این گروه را میتوانند جذب کنند، ولی اگر میدان را خالی کنند به طور قطع جامعه به دستان نااهلان میافتد که جامعه را بهسوی بیحجابی سوق میدهند.
👈در قرآن کریم به یک اصل کلی اشاره شده است و آن اینکه میفرماید: «جاءَ الْحَقُ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقا [اسراء/81] حق آمد و باطل نابود شد، همانا باطل نابود شدنی است» زمانی حق آشکار شود باطل از بین خواهد رفت، بر طبق این اصل قرآنی، افراد دیندار باید تلاش کنند که حق را آشکار کنند و این مطلب با حضور افراد دیندار در جامعه محقق میشود.
👈به نظر میرسد که این اصل مسلم قرآنی راهگشای ما در جهت رواج حجاب است، به این معنا که جامعه دینی ما باید در موضوع حجاب در جامعه حضورداشته باشد، و در مکانهایی که حجاب ضعیفتر است مانند پارکها، مکانهای تفریح، سواحل دریا و ... گرد همآیند و نگذارند که پرچم حجاب بر زمین بماند و فراموش گردد.
2⃣. تمام افراد مؤمن باید مروج حجاب در جامعه باشند، به اینگونه که اگر بیحجابی را در هر سطحی در جامعه دیدند، بیان کنند و اگر شرایط نهی از منکر وجود نداشت این ناهنجاری را در میان خویش مورد ارزیابی قرار دهند؛ و حتی در جمعها چند نفر خویش که اقوام و خویشان حضور دارند به مضرات و آثار سوء این رفتار در فرد و خانواده و جامعه بپردازند.
👈شاید این اندیشه به وجود آید که اینهمه گفتنها چه فایدهای دارد و بهجای این گفتهها باید کار عملی انجام گیرد، در پاسخ به این مطلب باید به این نکته اشارهکنیم که این سخن که کار عملی باید انجام پذیرد، سخن صحیحی است، ولی نباید فراموش کنیم که این گفتهها موجب میگردد که حجاب برای ما همچنان به عنوان یک ارزش به جا ماند و علاوه بر آن آتش این درخواست بین افراد جامعه همچنان شعلهور باقی میماند و به دیگران منتقل میشود و مسؤولین را به سوی سیاستهایی در جهت رواج حجاب میکشاند
#حجاب #راهکارهای_رواج_حجاب
📌 برای مطالعه بیشتر به این مقاله مراجعه کنید:
🌐https://www.welayatnet.com/fa/news/74584
🆔 @kalamema
هدایت شده از کمالی نسب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️روح سرگردان میتواند به انسان آسیب بزند!؟
✅پاسخ این سوال را از حجت السلام محمدی بشنوید.
#روح #محمدی
🆔 @kalamema
💢ارتباط حدیث غدیر با لشکریان اعزامی به یمن
⬛️برخی ادعا کردهاند که حدیث غدیر برای رفع خصومتی بوده است که میان لشگری که به رهبری امام علی (علیه السلام) به یمن رفته بودند، با امام علی (علیه السلام) رخداده بود، در ادامه به بررسی این ادعا میپردازیم.
✳️شواهد تاریخی نشان میدهد که علی (علیه السلام) سه بار توسط رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) به یمن فرستاده شدهاند که دفعه اول برای دعوت به اسلام، دفعه دوم برای قضاوت و دفعه سوم برای جمعآوری زکات بوده است. در دفعه سوّم پس از بازگشت از یمن، علی (علیه السلام) برای انجام حج همراه با پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، زودتر از سپاه خود به مکه میآید. سپاهیان بدون اجازه حضرت، لباسهایی از محموله همراهشان را که قرار بود رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) درباره آن تصمیم بگیرد را میپوشند. علی (علیه السلام) وقتی باخبر میگردند مخالفت نموده و این امر سبب ایجاد ناراحتی بین سپاهیان میگردد و به رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) گلایه میکنند. لذا رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) خطبهای بیان نموده و در ضمن آن میفرمایند: «ای مردم، از علی شکایت نکنید که بهخدا سوگند او نسبت به ذات الهی یا در راه خداوند، شدیدتر از آن است که مورد شکایت قرار گیرد.»
✅اما همانطور که مشاهده میگردد،
1⃣. این خطبه ربطی به خطبه غدیر ندارد و هیچیک روایاتی که این ماجرا را نقل نمودهاند آنرا مربوط به غدیر ندانستهاند. بلکه این خطبه بلافاصله پس از شکایت لشکریان از امام علی (علیه السلام) صورت گرفته است که در مکه بوده است و خطبه غدیر در غدیر خم است که با مکه فاصله کمی ندارد.
2⃣. در روایاتی که خطبه رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) پس از شکایت را نقل نمودهاند، اشاره به شکایت شده است ولی در حدیث غدیر اصلا چنین مسألهای مطرح نشده است.
3⃣. قراینی که در حدیث غدیر وجود دارد همگی نشانگر اهمیت فوق العاده این حدیث است که جز با بحث تعیین خلیفه سازگاری ندارد.
4⃣.اصل این ماجرای شکایت لشکریان از مولا علی (علیه السلام) محل مناقشه سندی است که البته با توجه به جوابهای قبلی بحث از آن ضرورتی ندارد.
#امام_شناسی #امام_علی #غدیر #غدیرخم #غدیر_سند_حقانیت_شیعه #شبهات_غدیر
📌برای مطالعه بیشتر و منابع این گفتار مراجعه کنید به:
🌐https://www.welayatne
ر مراجعه کنید به:
🌐https://www.welayatnet.com/fa/news/120427
🆔 @kalamema