eitaa logo
سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه الغدیر استان یزد https://eitaa.com/btyazd99
1.4هزار دنبال‌کننده
7هزار عکس
3.9هزار ویدیو
401 فایل
کانال اطلاع رسانی،بصیرتی ،جهادی سازمان بسیج طلاب استان یزد
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ تکرار یا تغییر؟ 🍃🌻🍃 🌀 عدالت‌خواهی یا عدالت ستیزی؟ 🔻عدالت‌خواهی یکی از شعارهای جذاب است و یکی از نامزدهایی که احراز صلاحیت نشده مستمراً از ملت و عدالت سخن می‌گوید. 🔹 اما درعین‌حال حاضر نیست از هیچ نامزدی که به این رویکرد نزدیک است حمایت کند، حتی کسی که به مبارزه یا فساد و عدالت گستری شناخته می‌شود. 🔺 در این‌ میان تعدادی جوان پرشور که به واسطه روحیه جوانی علاقه‌مند این نگاه هستند، بدون توجه به تعریف و جایگاه عدالت در چارچوب نظری اسلام، در دام سوء استفاده‌کنندگان این نگاه افتاده و همواره دست به انتشار مواضعی می‌زنند که در راستای سوء استفاده‌کنندگان از این شعارها هستند، در این راستا مدیریت جوانان انقلابی را می‌طلبد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
✅ موضوع: قهر یا اعراض؟ 🍃🌻🍃 🔻 بی‌تردید مشارکت بالای مردمی در انتخابات موید نظام اسلامی و اهداف، آرمان‌ها و دستاوردهای آن است که علاوه‌بر تولید قدرت برای کشور، تعیین‌کننده مسیر اداره جامعه خواهد بود. 🔹 مردم ایران هر گاه از برخی شرایط و کم‌کاری مسئولان خصوصا قوه مجریه ناراضی بودند، با کاهش مشارکت به نوعی گلایه‌مندی خود را ابراز کردند مانند دور دوم ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی، اما در دوره‌ای دیگر همان‌ها به‌صورت گسترده وارد انتخابات شده اند که نمونه‌های آن را در سال‌های ۷۶ و ۸۸ جهانیان مشاهده کردند. 🔸 اکنون نیز بلندگوهای تبلیغاتی و برخی از سیاسیون پیشاپیش در این فضا می‌دمند که مشارکت کم به‌معنای مشروعیت زدایی از نظام است، درحالی‌که قدرالسهم خود را در قهر بخشی از مردم از صندوق‌های رای مشخص نمی‌کنند. 🔹 کیست که نداند عمده ناراحتی‌های موجود از بی‌تدبیری‌های دولت مستقر است که همین بلندگوها و سیاسیون از آن در سال های ۹۲ و ۹۶ تمام‌قد حمایت کردند؟ 🔺 خلاصه آنکه به فضل خدا مشارکت مردم در انتخابات پیش رو حماسه وار و با بصیرت خواهد بود و آن بخش‌ هم که مشارکت نکنند بجز معدودی که سر سازگاری با نظام ندارند، به دلیل قهر با کسانی است که وعده‌های سر خرمن دادند و عمل نکردند، نه از سر اعراض از نظام اسلامی، که چشمه‌ای از دل‌دادگی مردم را در تشییع بی‌نظیر سردار این نظام، شهید حاج‌قاسم سلیمانی، جهانیان مشاهده کردند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
✅راهبردهای رسانه ای جریان تحریف در انتخابات 1400 ⭕️در آستانه انتخابات بسیار مهم و حساس 28 خرداد 1400 قرار داریم. این انتخابات از جهات بسیاری برای ایران اسلامی مهم است و شاهد صف آرایی و اتحاد تمام مخالفان، معاندان و دشمنان انقلاب اسلامی در آن هستیم. ⭕️اما این جریان که هنرش در بهره گیری های ناصواب از فضای مجازی و رسانه است چند راهبرد رسانه ای-شناختی را همزمان و بصورت ترکیبی مورد استفاده قرار داده است که به اختصار به آنها اشاره میکنم: 1.دروغ بزرگ معروفترین مورد استفاده‌ای که از این راهبرد شده، در زمان هیتلر و به وسیله گوبلز بوده است. گوبلز می‌گوید: «دروغ هر قدر بزرگتر باشد، باور آن برای توده‌های مردم راحت‌تر است.» در انتخابات سال88 شاهد استفاده از این راهبرد رسانه ای(دروغ بزرگ تقلب) بودیم که منتج به شد. در انتخابات 96 هم با دروغ بزرگ برجام سایه جنگ را از کشور دور کرد روبرو شدیم که البته بعدها با شهادت سردار دلها همگان نقش در دور کردن سایه جنگ از کشور را دیدند که البته با رسوایی جریان تحریف که با دیپلماسی انفعالی و برجام به کشور آسیب های بسیاری رسانده بود همزمان شد. 2.دو قطبی سازی آزادی - فیلترینگ، وین - معیشت، برق- مذاکره با کدخدا دومین راهبرد رسانه ای جریان تحریف در انتخابات پیش رو استفاده از این راهبرد است. این جریان با پروپاگاندای سیاه و بهره گیری از فضای مجازی رها در کشور و با دروغ خود را طرفدار آزادی نشان داده و رقیب را دشمن آزادی و حامی بستن اینترنت! جالب اینجاست که این جریان حتی از کدخدای خود یعنی آمریکا هم خود را لیبرال تر نشان می‌دهند! در قدم بعدی خود را با مذاکرات وین ناجی مردم نشان داده و با تبلیغات بسیار رقیب را مخالف مذاکره و معیشت مردم معرفی می‌کند. 3.اهریمن سازی جریان تحریف با طراحی راهبردهایی نظیر" اگر طرف مقابل رای بیاورد در پیاده رو دیوار می کشد" که پوچ بودن این حرف مفت! توضیح نمیخواهد با سو استفاده از فقر سواد رسانه ای مردم و با اهریمن سازی دنبال تخریب رقیب خود است که البته نتیجه 8 سال توسل به تخریب و دروغ را این روزها در ناکارآمدی شدید سران این جریان و کوچک شدن سفره مردم می‌بینیم. 4.تکنیک پاره حقیقت‌گوئی در این راهبرد رسانه ای یک خبر به‌صورت آگاهانه و مغرضانه‌ای، ناقص مطرح شود؛ به عبارت دیگر تمام عناصر خبری که عبارتند از چگونه؟ کجا؟ کی؟ چه کسی؟ چه چیزی؟ چرا؟ در خبر بیان نشوند؛ این روش درباره نقل قول مطبوعات و رسانه‌ها از سخنان افراد و شخصیت های مهم فراوان به کار می‌رود. در انتخابات 96 شاهد بودیم با تقطیع سخنان کاندیداهای انقلابی در خصوص قیمت دلار چگونه با این راهبرد رسانه ای برخی از جامعه را فریب دادند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .