طرح بسیار ساده و بومی مردمی سازی ساخت و ساز
ساده سازی شده با مزایای ساخت و سازهای نوین و مدولار یا بومی
#اصلاح_الگوی_معماری
#اقتصاد_اسلامی
#معمارخانه_خودباش
#معماری_اسلامی_ایرانی
@buar12
@meamar_313
هدایت شده از محیا | اقتصاد مقاومتی
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏡
#دار_واسعه
♦️ نهضت ملی مسکن در طبس ♦️
✅ در این فیلم، طراحی بافت شهری برای نهضت ملی مسکن در شهر طبس رو مشاهده میکنید که قراره بنیاد مسکن اون رو اجرا کنه.
✅ نکته قابل تأمل اینه که همین طرحهایی که در حال حاضر در نقاط مختلف ایران مثل طبس و یزد در حال انجام هست و مسئولین دغدغه ساختن خونه ویلایی رو پیدا کردن، یا یک سری تغییرات در طراحی -که کار هزینهبری هم نیست- تبدیل به #زیست_شهر میشن.
✅ مثلا به جای طراحی خطی و خشک اینچنینی، شایسته است که شهر رو به شکل #مسجد_محور، #محله_مقیاس و #خانواده_بنیان طراحی کنیم.
✅ برای ایجاد صمیمیت همسایهها، حیاط همسایگی که امکان ورود خوردو به اون نیست طراحی کنیم
✅ خانهها برای کشاورزی و اشتغال خانگی بهینه بشن و ...
✅ بنابراین میبینیم که تحقق زیستشهر یک اتفاق دور از دسترس نیست!
هدایت شده از تونل زمان
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میراث جهانی چغازنبیل
اولین اثر تاریخی ثبت شده به عنوان «میراث جهانی» ایران
اولین های کارگاه ساخت شیشه
اولین های سیستم دفع آب سطحی
دارای سیستم حسابداری به صورت لوح و پاکت گِلی
زیگورات یعنی بالا رفتن به سمت آسمان. در تمدنهای باستانی مکانهایی را برای نیایش خدایان میساختند و به مهمترین و باارزشترینشان زیگورات میگفتند. زیگوراتها را روی بلندیها میساختند و در آنها از بهترین مصالح ساختمانی استفاده میکردند.
ساخت زیگورات چغازنبیل هیچ وقت به طور کامل پایان یافت. ظاهرا هنوز تعداد کمی راهبه اینجا زندگی میکردند تا اینکه آشوربانی پال پادشاه آشوری، 640 سال قبل از میلاد مسیح ویران شد.
به ما بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2027421877C95380a7ba6
تاریخ ایران و جهان👆👆
میزبان شما در نمایشگاه کارآفرینی مشهد خواهیم بود
20-24 اردیبهشت
3 عصر تا 10 شب
نمایشگاه ایران عزیز
واقع در نمایشگاه بین المللی مشهد
نمایشگاه گل و گیاه
نمایشگاه ایران عزیز
سالن عطار غرفه 129
@buar12
رابطه تعرّف و تبرّج:
🔹 به دو آیه زیر دقت بفرمایید؛ هیچ ارتباطی بین این دو نمیبینید؟!
"وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا: و شما را گروه گروه و تیره تیره قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید" (حجرات/۱۳).
"يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْن: ای پیامبر به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها [حجابهای بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است" (احزاب/۵۹).
🔹 فصل اشتراک دو آیه فوق، واژگان" لِتَعَارَفُوا: تا یکدیگر را بشناسید" (در آیه اول) و " أَنْ يُعْرَفْنَ: برای اینکه شناخته شوند" (در آیه دوم) است که هر دو از ریشه عَرَفَ به معنای شناخت هستند. طبق آیه اول، محله و شهر بایستی به نحوی طراحی و مدیریت شود که امکان تعرّف و شناختِ حداکثری بین همسایگان و شهروندان میسّر گردد. طبق آیه دوم نیز حجاب و عدم تبرّج، سبب تعمیق شناخت و به تبعش، دور ماندن بانوان از اذیت و آزار اغیار میگردد.
🔹 بر این اساس، عدم تعرّف به معنای عدم تعمیق روابط همسایگی است که نتیجهاش، بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. و مبرهن است که آنگاه که شناختهای فانتزی و صورتمحور، جایگزین شناختهای عمیق و سیرتمحور در روابط اجتماعی گردد، تبرّج به اوج میرسد؛ زیرا در چنین شرایطی در نبود تعرّف و شناختهای عمیق، افراد سعی میکنند با صورتنمایی و تبرّج، تصویر جذابتری از صورت خود برای افرادی که از سیرت آنها شناخت عمیقی ندارند به نمایش بگذارند. لذا هرچه تعرّف کمتر، تبرّج بیشتر.
🔹 از دلایل مهم تضعیف فرهنگ عفاف و حجاب در شهرهای معاصر همین است. زیرا در شهرها و کلانشهرهای معاصر، به دلیل سیاستهای اشتباه شهرسازی و مدیریت شهری، اولا تراکم انسانی به قدری بالا رفته است که به دلیل شلوغی بیش از حد محلات، دیگر امکان تعرّف و تعمیق روابط اجتماعی میسر نیست و ثانیا به دلیل اشتباه در سیاستهای آمایشی، شاهد ازجاکندگیهای مکرّر و نوعی حس بیوطنی هستیم که نتیجهاش، جابجاییهای دائم جمعیتی و به تبعش، تضعیف تعرّف و بروز شناختهای فانتزی و سطحی است. نتیجه غلبه این نوع شناختهای فانتزی، غلبه صورتمحوری بر سیرتمحوری در روابط اجتماعی و تبلور هرچه بیشتر تبرّج و تننمایی در تلاطم حس بیوطنی است. پس اگر میخواهیم مسئله حجاب و عفاف را اساسی حل کنیم و صرفا با سطحی نگری به معلولها نپردازیم، بایستی با درک عمیق از علل بروز تبرّج و تننمایی، ریشههایی نظیر عدم تعرّفها و ازجاکندگیها و بیوطنیها را تدبیر نماییم تا با حل آن علل، معلولهایی نظیر تبرّجها و تننماییها نیز تدبیر شود.
@baladetayyeb
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش تصویری اولین همایش زیستشهرهای نوین مولّد در استان #کرمان
✅ ساخت الگوی زیستشهر در زمینی به وسط ۸ هکتار در کرمان
با سخنرانی:
🔹دکتر عباس جهانبخش (مدیر اندیشکده زیستشهرهای نوین مولّد)
🔸 دکتر رضا حافظی (مدیر کل اداره راه و شهرسازی استان کرمان)
🔹دکتر سعید شعرباف (شهردار کرمان)
بزودی در تمامی استانها....
شیپا 👈 عضوشوید
@shipaa
هدایت شده از اینم ببین