هدایت شده از جنگ نرم
🔴شکستن سدی در سوریه
🔺منابع سوری از شکستن یک سد خاکی در سوریه خبر دادند که موجب غرق شدن چندین روستا در سهل الغاب و حومه ادلب و اراضی کشاورزی شده است...
💥 "بپیوندید" ↙️
" JOIN "👇
http://eitaa.com/jangenaarm
هدایت شده از ترابیران "طراحیتولیداجرا"
کاشیهای هفترنگ در ابعاد
10*10
15*15
20*20
مناسب
📌 فضاهای داخلی
📌 آشپزخانه
📌 بین کابینت
📌 حمام
📌 و سایر تزئینات...
🌷🌷🌷
عضویت در کانال:
https://eitaa.com/joinchat/3045720169C6f840ce41c
جهت هرگونه انتقاد و پیشنهادی و یا ثبت سفارش با ما در ارتباط باشید:
@TORAB91
*کالایی شدن فضا و مناسبات جریان سرمایهداری با مصلی و مساجد ما چه خواهد کرد؟
زمان لازم برای مطالعه: ۲ دقیقه*
در خصوص تبدیل مساجد و مصلی به فضاهای تجاری، آنچه که از اسناد تاریخی استنتاج میشود این است که در تمدن اسلامی، بازار غالبا در مجاورت مسجد جامع قرار میگرفته؛ برای مثال در شهرهای بصره، کوفه و سامرا، بازار شهر در کنار مساجد جامع بوده است.
گفتگوی عقیل (برادر امام علی علیه السلام) با ایشان در زمان حکومت حضرت، تأییدی است بر این مدّعا؛ زیرا وقتی که عقیل عرضه می دارد که صد هزار دینار مقروض است و از امام(ع) میخواهد که از بیت المال به وی چیزی دهد حضرت بیان میدارند که من و تو هرکدام فردی از مسلمانان هستیم و نمیتوانیم افزون از دیگران از بیت المال بهره ببریم اما چون عقیل قانع نمیشود و بر درخواستش اصرار میورزد، حضرت ضمن بیان نصایح، با کنایه به او میفرمایند: "اگر به آنچه گفتم قانع نیستی، پایین برو و قفل یکی از صندوقها (صندوقهای بازار) را بشکن و آنچه در آن است را بردار".
از این روایت چنین استنتاج میشود که دارالاماره (یعنی محل گفتگوی امام به عنوان حاکم جامعه با برادرش) در کنار بازار و مشرِف به آن بوده است و ازسوی دیگر، با توجه به همجواری مسجد جامع و دارالاماره در شهر کوفه، همجواری بازار و مسجد جامع اثبات میشود.
اما به رغم مجاورت مسجد و بازار، هیچگاه اینطور نبوده که خود مسجد و یا مصلی به محل بیع و بازار تبدیل شود بلکه همیشه در سلسله مراتب شهری، محوریت با مسجد بوده و بازار، پیرامون آن واقع میشده تا شان مسجد حفظ شود و تمایز فضایی بین مسجد (به عنوان فضای عبادی) و بازار (به عنوان فضای تجاری) نیز رعایت گردد. چنین شهری، مصداق شهر/عبودیت بود.
اما در شهر معاصر که مصداق شهر/ثروت است اغلب قریب به اتفاق مناسبات، بر مدار جریان پول و سرمایه شکل میگیرد به نحوی که با کالایی شدن فضا، حتی فضاهای عبادی نظیر مصلی نیز در خدمت مناسبات تجاری قرار میگیرند.
*آنگاه که محوریت مناسبات شهری از عبودیت به ثروت منتقل شود و جریان سرمایهداری، یکه تاز مناسبات شهری شود وقوع هر چیزی در فضاهای عبادی دور از ذهن نیست؛ نظیر صحنههایی که اخیرا از کشف حجاب برخی بانوان در حین برگزاری یک نمایشگاه در مصلی تهران منتشر شد. مصلی در چنین شهر/ثروتی که فضاهایش همچون کالا شده است دیگر بیش از آنکه قطب فرهنگی عبادی شهر باشد، فضایی است برای مناسبات تجاری و جریان سرمایه و در چنین فضای ثروت محوری، وقوع هر نوع پدیدار متناقض با شان مصلی به عنوان یک فضای فرهنگی عبادی دور از ذهن نمیباشد.*
@baladetayyeb
هدایت شده از اخبار استراتژیک
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تصاویر پهپادی از گسل عظیمِ ایجاد شده براثر زلزله ترکیه
🔻 براثر زلزله ۷.۸ ریشتری بامداد دوشنبه در ترکیه، شکافی به عمق ۳۰ متر و عرض حدود ۲۰۰ متر در یک مزرعه زیتون در استان هاتای ترکیه ایجاد شده است.
@StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار قدس
🔸تخریب صدها ساختمان در شمال غرب سوریه
🔹️گزارشها از مناطق زلزله زده در شمال غرب سوریه حاکیی است که بیش از دوهزار ساختمان در این منطقه به طور کامل فروریخته یا بخشی از آنها تخریب شده است.
📡 @quds_sepah
هدایت شده از پاورقی
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلبی آباد در تهران!!!🧐
📝 پاورقی
📌 هر روز
🕗 ساعت ۱۹:۵۰
📺 شبکه دو سیما
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 رابطه متقابل معماری با انسان
🔸 معماری کاملاً هویتساز است. رابطهٔ معماری با انسان یک رابطهٔ تعاملی است. یعنی ما معماری را میسازیم و معماری ما را میسازد. این امر کاملاً واضحی است.
🔸 شما شخصیتتان بسیار تحت تأثیر آن خانهای است که در آن بزرگ شدهاید.
🔸 معماری را افرادی میسازند و انسان در این معماری پرورش مییابد و از این معماری میآموزد که چگونه باشد.
🔸 معماری میتواند انسان را منضبط کند، میتواند به چشم انسان نجابت بیاموزد و یا اینکه برعکس باشد؛ یعنی به گونهای باشد که عملاً نانجیبی را تسهیل کند.
🔸 معماری میتواند شما را به قناعت دعوت کند یا به اسراف. بنابراین معماری قطعاً بر انسان تأثیر میگذارد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از موسسه مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ هم دعا، هم تدبیر و احتیاط
👤 خبرنگار ترک از مهندس ژاپنی میپرسه:
⁉️ چرا ساختمونهای ژاپن با وجود زلزلههای شدید هم سالم میمونن؟
🔻جواب مهندس ژاپنی رو بشنوید.
🔸قابلتوجه مسئولین که کار تعیینتکلیف ساختمانهای خطرناک و فرسوده و انتقال پایتخت را به امروز و فردا میاندازند و با انشاءالله و ماشاءالله کارها را به لطف خدا واگذار میکنند!
🔸البته که خداوند مهربان است؛ اما عمل شما به وظیفهتان چه میشود؟
🆔 @Masaf