از سمت راست:
۱.شهید امیر وفایی
۲.شهید مدنی
چبخوانید کار برای خدا ⁉️
❇️ به روایت پدر بزرگوار شهید:
«آخرین باری که مرخصی آمده بود با هم به محل کار رفتیم. خیلی احترام من را داشت. با لحنی پدرانه به اوگفتم : "الآن شب عید است، اینجا بمان، نرو جبهه. اینجا هم می شود خدمت کرد. من الآن سالهاست دارم برای خدا خدمت می کنم." با همه ی احترامی که به من می گذاشت سرش را بالا گرفت و گفت :"پدر فکر می کنی!" با تعجب گفتم :"امیر جان با منی؟!" امیر ادامه داد :"پدر ناراحت نشو. وقتی میبینم بچه های رزمنده فقط یک خاکریز با خدا فاصله دارند ولی جرات نمی کنند بگویند کار ما خالصانه برای خداست، آن وقت شما اینجا، توی این دفتر، مطمئنی که برای خدا کار می کنی؟ آیا این باور انصافانه است؟" خیلی این حرف روی من تاثیر گذاشت. گفتم :"بلند شو برویم برسانمت."
در راه بودیم که از من اجازه گرفت و به داخل عکاسی رفت. بعد از لحظاتی بیرون آمد و یک رسید عکس به من داد! بعد هم گفت : "این عکس ها را شما بگیرید، احتیاج می شود."
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
تفسیرِ «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
🔸تفسیر روایی🔸
فضیلت
آغاز شدن كتاب هاى آسمانى با «بسم اللّه الرحمن الرحیم»
🔸الصّادق (علیه السلام)- مَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّمَاءِ کِتَاباً إِلَّا وَ فَاتِحَتُهُ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ وَ إِنَّمَا کَانَ یُعْرَفُ انْقِضَاءُ السُّورَهًِْ بِنُزُولِ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ابْتِدَاءً لِلْأُخْرَی.
امام صادق (علیه السلام) خداوند هیچ کتابی را از آسمان فرو نفرستاد، مگر آنکه آغازگر آن بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ بوده است و پایان هر سوره نیز با نزول بِسْمِ الله الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ آغازین سورهی بعدی مشخص شده است.
#حدیث_روز
امام جواد عليهالسلام:
💠لَن يَسْتَكمِلَ العبدُ حقيقةَ الإيمانِ حتّى يُؤْثِرَ دِينَهُ على شَهْوَتِهِ، و لَن يَهْلِكَ حتّى يُؤْثِرَ شَهْوَتَهُ على دِينهِ
بنده، هرگز حقيقتِ ايمان را به كمال نمى رساند، مگر آنگاه كه دينش را بر هوس خود ترجيح دهد، و هرگز به هلاكت درنمى افتد، مگر زمانى كه هوس خود را بر دينش ترجيح دهد
📖 ميزانالحكمه جلد ۱ صفحه ۴۲۸
╭━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╮
@shaheadaneh
╰━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╯
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله یک صهیونیست شهرکنشین با سلاح گرم به مردم عادی در منطقه الخلیل کرانهباختری