هدایت شده از 🔴 رهنمود بزرگان 🔴
🔴 سادهاندیشان موّجه، بلندگوی نفوذیها
┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄┄
💠☆رهنمود رهبر☆💠
هدایت شده از 🔴 رهنمود بزرگان 🔴
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان مهم حضرت امام (ره) درباره تسخیر لانه جاسوسی...
┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄┄
💠☆رهنمود رهبر☆💠
43.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ فلسطینی ها چگونه از خانه و سرزمین شان بیرون شدند؟
🔹«ما زندگی خوبی داشتیم؛ هیچوقت فکر نمی کردیم قتل عام شویم»؛ این روایت پیرمرد ۹۱ ساله ای ست که شاهد عینی قتل عام دیر یاسین در ۱۹۴۸ بود.
📌رسانه های دولتی فلسطین: خدمه دولتی 2300 مفقود را ثبت کردند، در حالی که تعداد شهدا در نوار غزه به 9770 نفر رسید که 4008 کودک بودند.
📌رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق :
اگر کمکهای تسلیحاتی و سیاسی آمریکا نباشد، کار برای رژیم صهیونیستی قابل ادامه دادن نخواهد بود.
آمریکاییها حقاً و انصافاً شریک جرم صهیونیستها در جنایات غزه هستند.
بهرغم همه کشتاری که در غزه انجام میشود، رژیم صهیونیستی تا الان شکست خورده واقعی در این ماجرا است زیرا نتوانسته آبروی از دست رفته خود را بازگرداند و در آینده هم قادر به این کار نخواهد بود.
📌وزیر خارجه لبنان: با حزب الله برای جلوگیری از جنگ همکاری میکنیم
عبدالله بوحبیب، وزیر خارجه لبنان در مصاحبه با شبکه CNN گفت: ما با حزب الله و سازمان های فلسطینی در لبنان برای جلوگیری از جنگ همکاری می کنیم و مایلیم تا امریکا نیز بر اسرائیل فشار بیاورد تا جنگی را آغاز نکند.
وزیر خارجه لبنان در مصاحبه خود با بیان اینکه حزب الله خواهان جنگ نیست، افزود: اسرائیل هر روز لبنان را تحریک می کند.
ما یک تلقی داریم که به ما اعلام نشده اما معتقدیم که جنگ بزرگی واقع نخواهد شد مگر آنکه اسرائیل به لبنان حمله کند و یا اوضاع در غزه بسیار وخیم شود.
📌مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: همه فکر می کردند که عادی سازی بین اسرائیل و کشورهای عربی باعث صلح می شود، اما این اتفاق نیفتاد. نیروهای افراطی اسرائیل می خواهند به حضور فلسطین در کرانه باختری پایان دهند.
🚨شنیده شدن انفجار قوی در درون پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان کونیکو
🔴عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران: شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی باید فورا تسلیحات هسته ای اسرائیل را غیرفعال کنند.