هدایت شده از ☫ انقلابیها ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷
دوستان بفرمایید روضه ...
آدرس : خیابان جرج واشنگتن ، حسینیه کاخ سفید😂✌️
گروه اندیشکده سایبری جنگ نرم 🍂
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن این کلیپ برهمگان واجب شرعی ست😭😭 نشرحداکثری،پیشنهاد دانلود✅
📘داستانهایبحارالانوار
💠ماجرای مردی بد قیافه
🔹در زمان پیامبر مردی بد قیافه و زشت روی بود، بدین جهت او را ذوالنمرة (پلنگی) میگفتند.
🔹روزی محضر پیامبر گرامی (صلی الله علیه و آله و سلم) رسید و عرض کرد:
یا رسول الله! خداوند چه چیزهایی را بر من واجب کرده؟
🔹حضرت فرمودند:
خداوند در شبانه روز هفده رکعت نماز واجب کرده، و اگر ماه رمضان را درک کنی روزهی آن هم بر تو واجب است، و در صورت تمکن مالی حج نیز بر تو واجب است، و همچنین پرداخت زکات مال واجب است، و شرایط آن را بر او توضیح دادند.
🔹ذوالنمره گفت:
سوگند به آن خدایی که تو را به حق به پیامبری برانگیخته، من به جز این واجبات برای خدا عبادتی (مستحبات) انجام نخواهم داد.
پیامبر فرمودند: چرا؟
مرد گفت: برای این که مرا زشت رو آفریده؟
🔹پیغمبر سکوت کردند و چیزی نگفتند تا جبرئیل نازل شد و گفت:
یا محمد! خداوند به تو سلام رساند و فرمود:
به بندهام فلانی سلام برسان و به او بگو:
مایل نیستی با این قیافه زشت در پرتو عبادت و بندگی آن چنان لیاقت پیدا کنی که در روز قیامت در جمال جبرئیل و همانند او زیبا محشور شوی؟
🔹رسول خدا فرمایش خداوند را به آن مرد رساندند.
ذو النمره گفت:
حالا که چنین است، سوگند به آفریدگاری که تو را به حق فرستاده از این پس تمام فرمانهای خداوند را با کمال میل و رغبت انجام خواهم داد.
📚 بحار ج ۵، ص ۲۸۰ و ج ۷۱، ص ۱۸۰.
یک_دنیا_یک_پدر
📝تکالیف منتظران در عصر غیبت امام زمان علیه السلام
💠چرا ما؟؟؟؟؟
🔸خداوند برای نمایان ساختن درجات سعادت و شقاوت انسانها در برهه هایی از تاریخ، زمانی که نابکاران بر دین خدا، کتاب خدا، پیامبران خدا و جانشینان آنها تاخته اند، با آنها مقابله نکرده و بندگان مومن خویش را به یاری خویش (یعنی یاری قدیسان خویش) فرا می خواند؛ بدون اینکه به آنها نیاز داشته باشد.
🔸در حقیقت این مطلب، گشودن باب توفیق بر ما به جهت رشد و تعالی مان و یاری رساندن به مقربان درگاه خدا و حفاظت از مقررات الهی است و به معنای نیاز آنها به یاری ما نیست. آیات 10 الی 14 سوره مبارکه صف این مطلب را اثبات می کنند.
در آیه 14 خداوند می فرماید:
🔅ای کسانی که ایمان آورده اید! یاوران خدا باشید، همچنان که عیسی بن مریم به حواریان گفت: چه کسانی یاوران من به سوی خدا هستند؟ حواریان گفتند: ما یاوران خداییم … پس در آیات مذکور به خصوص آیه 14 ما مامور شده ایم که به یاری خداوند اقدام کنیم و این اقدام به انتخاب ما واگذار نشده است…
🔰ادامه دارد...
💐الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج💐
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج محمود کریمی در برنامه «به افق فلسطین»: میگویند کاش حاج قاسم بود، من میگویم کاش امام_زمان بود! همه دعواهای دنیا سر این است که او نیاید.
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
یادداشت_کوتاه...
⭕️ میدان نبرد، غزه نیست
🔹جنگ فعلی میان فلسطین و رژیم غاصب صهیونیستی در مقایسه با نبرد های پیشین میان آنان نسبتا طولانی به حساب می آید. هرچند اسرائیل علاقه دارد اتفاقات را به بعد از هفتم اکتبر مرتبط سازد و با این بهانه، مشروعیتی برای نسل کشی در غزه قائل شود، اما همانگونه که رهبری در دیدار با دانش آموزان به مناسبت فرا رسیدن ۱۳ آبان فرمودند:
👈"میدان، میدان غزه و اسرائیل نیست، میدان حق و باطل است"
فلذا افق پایان جنگ مصور نخواهد بود جز با پیروزی جبهه حق.
🔸به همین علت به وضوح می بینیم که جنگ هرچه به جلوتر آمده است، گروه حماس در وضع باثبات قرار می گیرد و مدیریت جنگ از سوی جبهه مقاومت مساعدتر شده است.
🔹از سوی دیگر مردم غزه نیز پس از یک ماه کشتار بی رحمانه، التهاب و آوارگی اینک دریافته اند چگونه می توان بر شرایط جنگی غلبه کرد و محیط را برای خود، اعضای خانواده و سایر شهروندان مدیریت نموده و به تامین آب و غذا و مداوا بپردازند.
🔸اما آنچه بیان شد همه ماجرا نخواهد بود و این جنگ علاوه بر چهره دراماتیک و وقایع تراژدیک حاوی پیام های امیدوارانه نیز می باشد. در روزهای ابتدای نبرد طوفان الاقصی، رسانه ها و شبکه های اجتماعی با پیروی از سیاست های صهیونیستی_آمریکایی سعی در کانالیزه کردن اذهان در جهان با فیلتر و تحریم اخبار و محتوای چندرسانه ای در حمایت از فلسطینیان داشتند، اما با گذشت زمان شاهد قلیان وجدان های بیدار در دنیا و جدایی مردم از سیاست های دولت هایشان بوده ایم.
🔹به گونه ای که روزانه تجمعات و راهپیمایی های گسترده ای را در نقاط مختلف دنیا از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه در حمایت از فلسطین مشاهده می کنیم، همان کشورهایی که رهبرانشان در روزهای ابتدایی با چشمانی اشکبار به سرزمین های اشغالی آمده و با حمایت های مالی و تسلیحاتی از رژیم اسرائیل، به جنگ با جبهه حق پرداختند.
🔸بدیهی است این موج ظلم ستیزی و معنویت خواهی در هفته های اخیر که گاهی با حضور گسترده مردمی در خیابان ها، گاهی با تولید محتوا در شبکه های اجتماعی و گاهی نیز با تلاش های دیپلماتیک در مجامع بین المللی نمایان گشته، ایمان و امید را در گروه های مقامت بارور ساخته و موجب روند اشتدادی حملات مقاومت لبنان، عراق و یمن به مواضع آمریکا و اسرائیل تا نبودی ظلم و هرآنچه منتسب به جبهه باطل است خواهد شد.... تصمیم با تعقل... حمله با تدبر.. کمی صبر.. 🌺🌺🌺🌺
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جمهوری اسلامی،فلسطینی ها را تحریک میکنه که با اسرائیل مبارزه کنند و اینقدر شهید بدن؟ نکن آقای جمهوری اسلامی نکن!!
🔴ایتمهای اختصاصی برای برنامه به افق فلسطین که هر شب از شبکه افق پخش می شود.🌺🌺🌺🌺