«چطور ممکنه عاشق امام حسین باشی
ولی همچنان راکدی؟ عشق امام حسین
اراده های خاک خورده رو زنده میکنه،
آدم رو به حرکت وا میداره..»
«با ذهن خالی و اطلاعات ناقص و پیش فرض بچه ها،پیش هر کدوم یک صفحه ی آبی رنگی گذاشته شد که برای امام زمان نامه بنویسند؛سلام علیکم گفتنِ مُبین ابتدای نامه زیبا بود،احوالپرسی هانی با دست خط کج و معوّجش هم همینطور.حسین نمی دانست چه بنویسد وهمان ده کلمه ای که نوشته بود شبیه خط کوفی بود.برام جالب بود که محمد رضا در خط پنجم نامه از امام پرسیده بود آدرستان کجاست؟و از همه قشنگ تر خطِ ششم نامه ی علی اکبر بود که آرزو کرده بود ای کاش آدرس خانه ی امام زمان را بلد می بود تا هر روز پیش حضرت می رفت.راستش..من شبیه علی بودم،همان دانش آموز سیزده ساله ای که نه سواد نوشتن داشت و نه توانایی خواندن.اما مطمئن بود قبل از اینکه جوهر قلم روی برگه بنشیند،مفهومِ دلش به دل حضرت می رسد و آره،دل به دل راه دارد.»
«دخترم...اگه تو دانشگاه باشی یا هر مکانِ عام دیگه ای،حاضری امام زمان را با همون وضع ظاهری که در آن لحظه داری، بدون اینکه آرایشِ به اصطلاح ملایمت رو پاک کنی یا چادری که گذاشتی کنار رو بپوشی یا به خاطر عطر غلیظی که زدی لباسات رو عوض نکنی..؟چند درصدِ ظاهرت به خاطر تایید طلبی از دیگران آراسته شده و چند درصد به خاطرِ لبخند فرزندِ فاطمه؟..»
«آدما موقع خستگی پوسته ی ظاهری خودشون رو میزارن کنار و به اصل خودشون برمیگردن..مثلا اونجایی که وسط سر و صداهای بیش از حد بچه ها،طوری به زبون مادری پناه میبرم که انگار نه انگار زبان دیگه ای بلدم.»
همیشه آرام کردن دل هایی که بهانه ی امام حسین را می گیرند؛سخت است..
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلمینی یا اُماه انا ابنک الحسین...
#فاطمیه
تا قیامت روزی ما بسته بر دستان اوست
دستهای خستهی مشکل گشای فاطمه
#محمدجواد_شیرازی
#فاطمیه 🖤
کافه انارستانِ منِ طو ♥️🇮🇷
کلمینی یا اُماه انا ابنک الحسین... #فاطمیه
در هر مناسبت دل ما سمت کربلاست ...