eitaa logo
کافه پورسینا ☕️
119 دنبال‌کننده
143 عکس
475 ویدیو
0 فایل
💠 تحلیلی بر مسائل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی روز ⚡️ ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران 💠 An analysis of political, cultural and social issues of the day ( Special for TUMS ) کافه پورسینا در پیامرسان تلگرام: https://t.me/cafe_poursina
مشاهده در ایتا
دانلود
🏷 ⭕️ زندگی در حباب معنایی 🔸 حجم استقبال از تردز عجیب است و تقریبا بسیاری از افرادی که در توئیتر حضور داشتند و اینستاگرام در حال عضو شدن در این فضای جدید هستند 🔹 سوالی که پیش می‌آید این است که وضعیت جدید چه معنایی دارد؟ ✅ ظاهرا ما باز هم با موج دیگر از اطلاعات روبرو خواهیم شد و احتمال فراوان در این فضای جدید مجدد حجم وسیعی از اطلاعات و شبه اطلاعات به جامعه خواهد رسید، استقبال هم نشان می دهد که در آینده نزدیک این وضعیت تشدید می شود و جامعه فربه تر از قبل خواهد شد و احتمالا خرده اطلاعات زیادی را دریافت می کند که بیش از آنکه جذاب باشد نوعی خطر پنهان است 🔸 جامعه که به قول کاستلز شبکه ای شده است مدام در سردرگمی به سر می برد و این موقعیت آشفتگی ذهنی را شکل خواهد داد که بیشتر فکر کردن را کم می کند 🔹 متفکری بیان کرده بود انسانی زیستن یعنی فکر کردن و حالا با ظهور تردز و امثال ان جامعه ما و جوامع دیگر به جهت انفجار اطلاعات و داده هایی که مدام اپدیت می شود احتمالا عنصری مثل فکر را کمتر توجه خواهد کرد و خطر جدی این است که انسانی زیستن در خطر خواهد بود. ✅ ما در خطر جدی هستیم که آن را حباب معنایی می توان نام گذاشت حبابی که احتمالا معنازایی جدیدی که کمتر به فکر کردن ارزش قائل می شود خلق کرده اند، تردز احتمالا همین حباب زایی را تشدید کند و ما همانطور که توئیتر و اینستاگرام باعث شد جامعه دچار فقر فکری شود و این اسیب اینده فکری کشور را هم مورد هدف قرار خواهد داد 💢 نکته پایانی مسئله فربه شدن اطلاعات با مسدود سازی و فیلترینگ حل نخواهد شد و باید در شکل فکری جامعه و شیوه حکمرانی و تربیت و آموزش و پرورش دقت شود تا مشکلات را بیشتر حل کرد. 👤 سید جواد نقوی 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
🏷 ⭕️ اعتقاد به حجاب، اجباری نیست ... ! 🔹 «اعتقاد به حجاب» را نمی‌شود اجبار کرد؛ کسی هست مخالفتی با این گزاره داشته باشد؟ یعنی نمی‌شود کسی را مجبور کرد اعتقاد داشته باشد پوشش و رفتار محجوبانه، کرامت زن را حفظ می‌کند و به او امنیت روانی و اجتماعی می‌دهد. یا مجبورش کرد اعتقاد داشته باشد نداشتنِ حجاب، مخالف حکم خداست و باعث عقوبت در دنیای دیگر می‌شود. 🔸 از طرفی، حجاب با تمام ابعادش انتخاب آگاهانه‌ی زنان و دختران است که برای حفظش زیر هجمه‌های سنگینِ تمام این سال‌ها، عاشقانه خون‌دل خورده‌اند و می‌خورند. واژه‌ی «اجبار» کنار این انتخاب زیبای مقدس، شأنش را پایین می‌آورد. اما این را هم نمی‌شود انکار کرد که در یک محیط اجتماعی، که باید رابطه‌‌های انسانی حاکم باشد، جذابیت‌های جنسی، فضای جنسی را حاکم می‌کند و حق آدم‌هایی که می‌خواهند در این محیط، فعالیتی منطقی و انسانی داشته باشند، زیر پا گذاشته شود. 🔹 این هم انکارپذیر نیست که بدپوششی و کشف‌حجاب حالا دیگر به یک موضوعی تبدیل شده است که همه‌ی جریانِ زر‌ و زور و تزویر با دروغ بزرگِ آزادی زن، پشتش صف‌آرایی کرده‌اند تا فرهنگ و خانواده و روان و امنیت جامعه را با همین ابزار تا مرز فروپاشی ببرند. 🔸 به‌خاطر آن حق اجتماعی و این صف‌آرایی مزورانه، واضح است باید برای پوشش افراد در محیط جامعه حدود مشخصی را تعیین کرد و با تعریف قانون، افراد را به رعایت این حدود ملزم کرد؛ مثل همه قانون‌های اجتماعی دیگر که هدفش حفاظت از حقوق افراد در جامعه و مرزهای فرهنگی است. اما نهادینه‌شدنِ این الزام قانونی دو تا پیش‌شرط اساسی دارد: 🔹 اول اینکه دو موضوع «حجاب به‌عنوان یک اعتقاد» و «حدود پوشش به‌عنوان یک الزام اجتماعی» را باید از هم تفکیک کرد. تا این دو در ذهن مردم جامعه از هم جدا نشود، نه تنها هیچ‌کدامشان درست فهمیده نمی‌شود، بلکه به‌صورت فرسایشی باید به این مغالطه جواب دهیم که اعتقاد، باید اختیاری و آزادانه باشد؛ پس حجاب نباید اجباری شود. مخصوصا اینکه با این تفکیک، ارزش و جایگاه اعتقاد به حجاب به‌عنوان یک انتخاب و باور متعالی، بهتر و دقیق‌تر مشخص می‌شود؛ ارزش‌گذاری که حق زنان محجبه‌ایست که با وجود همه‌ی سختی‌ها و هجمه‌ها، مؤمنانه و با افتخار پای این اعتقاد ایستاده‌اند. 🔸 دوم؛ باید قانون‌پذیری و در واقع جامعه‌پذیری به‌عنوان یک ویژگی اخلاقی و یکی از لازمه‌های متمدن‌بودن، برای افراد در جامعه جا بیفتد. بیشتر فعالیت‌های فرهنگی حول قانون حجاب، باید روی این قسمت از ماجرا متمرکز شود. 🔹 نکته‌ی مهم اینکه چنین رویکردی، صرفا تئوریک نیست و در یکی از موفق‌ترین طرح‌های اصلاح بدپوششی در یکی از دانشگاه‌های برتر کشور مبنا قرار گرفته و نتایج مؤثر و قابل‌توجهی داشته است. 👤 سیده راضیه حسینی 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
🏷 ⭕️ باید خطاب به یک عده گفت که «یزید دقیقا همان چیزی است که شماها امروز میخواهید!» 🔸 اهل عشق و حال است. عرق‌ ناب ایتالیایی میخورد و ادکلن‌های اروپایی میزند. لباس‌های جذاب می‌پوشد و خوشتیپ است. پارتنر چشم‌آبی خارجی دارد. مشاوران کروات‌بسته رومی دارد. پِت و حیوان‌خانگی دارد؛ انیمال‌لاوِر است. 🔹 اهل شعر و شاعری است و عاشقی دل‌خسته. روشنفکر است و به مردم‌اش آزادی‌های فردی و جمعی می‌دهد. دیسکوها و کلاب‌های بزرگ برای جوان‌ها ساخته. به عقاید همه اقشار احترام میگذارد. 🔸 میخواهی عابد و عارفی سینه‌سوخته با پیشانی پینه‌بسته در مدینه و بصره باش یا جوانی آتئیست و اهل دنس و کلوپ در دمشق. همه را در دایره اسلام خود نگه‌ می‌دارد. 🔹 میگوید کسی را طرد نکنید. دوقطبی درست نکنید. برای بت‌پرست‌های شام، بت‌های بزرگ و طلایی از شرق‌آسیا وارد میکند و برای مسلمان‌های دوآتیشه، مسجد‌های متنوع و مختلف می‌سازد. 🔸 وفادار به آرمان «عیسی به دین خود، موسی به دین خود». دین را قاطی سیاست‌ نمیکند. از یهودی و مسیحی و مسلمان به یک اندازه در دربار خود استفاده می‌کند. معتقد به دولت فراگیر و پلورالیسم دینی است. 🔹 برای سلبریتی‌ها ارزش و احترام قائل است و هوای‌شان را دارد. به سفارش یک‌ سلبریتی، مهم‌ترین زندانی سیاسی خود را آزاد میکند. یزید تمام صفاتی که در جهان مدرن امروز به‌عنوان «ارزش» شناخته می‌شوند را دارد. 🔸 هرازگاهی نگاهی به ارزش‌هایتان بیندازید. رسانه در بلندمدت صفاتی را که قبلا تف و لعن می‌کردید به‌عنوان ارزش و نقطه‌قوت به‌ خوردتان می‌دهد. به خودتان که می‌آیید می‌بینید عاشق ویژگی‌های دیو کودکی‌هایتان شده‌اید! 👤 عجم علوی 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
🏷 ⭕️ سمت درست تاریخ کجاست؟ ‌ 🔰 مفاهیم عاشورایی و انقلابی آنقدر عظیم است که معیار سنجش خیر و شر قرار گرفته و هر مبارزی برای آنکه خود را حق بداند، به دنبال پیوند میان خویش و آن مفاهیم است؛ اما این ماجرای مقایسه اغتشاشگران و مجروحان و جان‌باختگان اغتشاشات اخیر و تدوینش با مداحی‌ها و نوشتن جملاتی در وصف آنها چیز عجیبی است. به گونه‌ای همه چیز را با تعابیر ادبی، تصویر می‌کنند که گویی جمهوری اسلامی شمر زمانه است و آنهایی که در مقابلش قداره‌کشی کردند، حسینیان زمان. 🔸 مگر تاریخ و حافظه تاریخی ما فراموش می‌کند آنچه که در آن روزها گذشت؟ مگر می‌شود حمایت برهنگان و همجنس‌بازان و فاسدان و فاحشگان و شیطان پرستان را از این شورش ندید؟ همان‌ بازیگران و خوانندگان و مدل‌ها و پورن‌استارها و سلبریتی‌هایی که هر لایک و کامنت و نوشته‌شان قند در دل شورشیان آب می‌کرد! چطور می‌توان این شورش را حسینی نامید و سوی دیگرش را یزیدی معرفی کرد؟ 🔹 مگر می‌توان فراموش کرد حمایت اشقیای زمان را از این شورش؟ همان‌ها که بمب بر سر کودکان فلسطینی و عراقی و افغانستانی و یمنی و ویتنامی و ژاپنی ریختند و هنوز هم کودکان ناقص‌الخلقه و تلخی استثمار و استعمار، سوغاتی آزادی‌شان است و آن روزها برای ما از آزادی و آزادی‌خواهان سخن می‌گفتند. حمایت اینها را ببینیم و حمایت‌شوندگان را حسینی بنامیم و سوی دیگر را یزیدی؟ 🔸 اصلا همین روزها را مرور کنیم. رسانه‌های حامی آن شورش را ببینید! از بی‌بی‌سی و من‌وتو تا اینترنشنال و صدای آمریکا! حامیان پرطرفدارش را ببینید! از علینژاد و کریمی تا دلقک‌هایی همچون فرخ‌نژاد و ارجمند و امید دانا! چه کم گذاشتند از عناد با سیدالشهدا و آیین عزاداری امام حسین(ع)؟ از تمسخر کردن و وحشی خطاب کردن عزاداران و خرافه نامیدن تا رقصیدن با مدح امام و نشر تصویر شراب‌نوشی! چگونه میتوان جریانی که حامیانش اینها هستند را حسینی نامید و سوی دیگر را یزیدی؟ 🔹 در مکتب امام(ع) به همان میزان که نسبتی با ظلم دیده نمی‌شود نسبتی هم با فحشا و فساد وجود ندارد. نه! نمی‌توان هر شورش و بلوایی را حسینی نامید؛ به خصوص آنکه شعارهایش هم این چنین تبلیغی برای تقابل با مفاهیم اسلامی باشد و تداومش با تداوم برهنگی و نقض احکام دینی صورت پذیرد. نمی‌شود حمایت فاسدان و فاحشگان و قاتلان و تمسخرکنندگان عاشورا را داشت و خود را حسینی نامید! در این دوگانه خیر و شر و حق و باطل، در این دو قطبی همیشگی تاریخ، برای مایی که تاریخ‌مان را با حسین فراگرفته‌ایم و جغرافیای تاریخ را با او هم مرز کرده‌ایم، می‌دانیم که سمت درست تاریخ، سمت جمهوری اسلامی بودن است. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
💢چند نکته درباره یک توافق 🔹توافق ایران و آمریکا برای مبادله زندانیان و همچنین آزادی ۶ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران در کُره جنوبی، موضوعی بود که ظرف یک سال گذشته حاصل شده بود، اما طرف آمریکایی چند بار دبّه کرد. ♦️یک علت، پیام عقب نشینی و شکستی بود که از سوی طرف آمریکایی به دنیا مخابره می شد. علت  دوم، امیدی که به آشوب افکنی در ایران بستند، اما جز ناکامی دستگیرشان نشد. حالا برخی منابع اپوزیسیون، اجرایی شدن توافق را خنجر آمریکا به پهلوی خود ارزیابی می کنند. 🔹بر اساس اخبار منتشره، توافقِ به تاخیر افتاده، اکنون در حال اجرایی شدن است. قرار است ایران، تا زمان اطمینان از دسترسی به پول ها، پنج جاسوس زندانی را آزاد نکند. ♦️به اعتبار تجارب عهدشکنی آمریکا، نباید کمترین کوتاهی در زمینه اخذ تضمین عملی (و نه زبانی) انجام شود. گفته شده خروج زندانیان آمریکایی از ایران، چند هفته به طول خواهد انجامید تا مطالبه طرف ایرانی تضمین شود. 🔹در آمریکا، سناتور تام کاتن، توافق را "رقص دولت بایدن به ساز ایران" خوانده و مایک پنس معاون رئیس جمهور در دولت سابق گفته: "این بزرگ ترین باجی است که تاکنون به ایران داده ایم". مایک پمپئو هم می گوید "آزادسازی ۶ میلیارد دلار برای ایران، معامله وحشتناکی است". ♦️پس از آزادی بخشی از منابع مالی بلوکه شده در عراق، این دومین موفقیت کشورمان، بدون دادن امتیازات هنگفت هسته ای و غیر هسته ای در روند معیوب برجام) است. 🔹دولت قبل در برجام، هم بخش مهمی از برنامه هسته ای را تعطیل کرد، هم تعهد پاریبس را پذیرفت -تا مصرف سوخت های فسیلی و نیروگاه سازی را کاهش دهد که نتیجه اش ناترازی فعلی در تامین برق و ... است-، و هم قول همکاری بیشتر برای برجام های دو و سه را داد. و بدین ترتیب گروگان برجام شد. ♦️کسانی، توافق اخیر را با آزادی جیسون رضائیان  مقایسه کرده و گفته اند که از آن توافق عقب تر است چرا که در توافق مذکور، آمریکا پول نقد به ایران داد. این قیاس، مع الفارق و غلط است. 🔹آزادی رضاییان و ۴ نفر دیگر (میرزایی‌حکمتی، عابدینی و خسروانی)، در ازای آزادی مبلغ ۱٫۷ میلیارد دلار دارایی ایران (۴۰۰ میلیون دلار، پول خرید تسلیحات در دهه ۷۰ میلادی و ۱٫۳ میلیارد دلار سود آن) در تاریخ ۲۶دی۱۳۹۴ اتفاق افتاد؛  ♦️یعنی دقیقا یک روز قبل از روز رسمی "اجرای برجام" و پس از آن که ایران همه تعهدات سنگینش در برجام را ظرف دو ماه انجام داده بود. تعهداتی شامل تعطیلی یا تعلیق ۹۵ درصد برنامه هسته ای که حاصل چهار دهه تلاش فناوران کشورمان بود: 🔹خروج ۹۷۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده از ایران و ابقای فقط ۳۰۰ کیلوگرم به عنوان سقف غنی سازی، تعلیق و از هم گسیختن ۱۵ هزار سانتریفیوژ از مجموع ۱۹ هزار دستگاه، نابودی رآکتور آب سنگین اراک، عدم به کارگیری سانتریفیوژ های جدید، نظارت های استثنایی آژانس، و... ♦️در واقع آزادی جیسون رضائیان و سه نفر دیگر در آن تاریخ، جزو شروط ضمن عقد آمریکا برای وعده لغو (تعلیق) تحریم ها بود. اما در تبادل اخیر، قرار نیست ایران تعهد اضافه ای انجام دهد. این، توافقی با آورده مشخص اقتصادی و سیاسی- امنیتی است. 🔹این نکته را هم باید مد نظر داشت که آمریکا در همین دو سال اخیر، توافقات محدود موردی انجام داد ه و بعضا به هم زده است. همین تجربه به انضمام برجام، نشان می دهد توافق با طرفی چنین عهدشکن، بدون اخذ تضمین معتبر، بیهوده است و ادعای این که ظرف دو یا سه چهار سال گذشته می شد مجددا با آمریکا توافق کرد، فاقد ما به ازا در دنیای واقعی است. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
⭕️ اینفوگرافیک | «بریکس» در یک نگاه 🔰 ۱۷ سال پیش وقتی وزرای خارجه قدرت‌های نوظهور اقتصادی گرد هم آمدند تا بازیگر نقش جدید در صحنه جهانی باشند کسی تصور نمی‌کرد که این کشورها به سرعت به یک وزنه مؤثر در این عرصه تبدیل شوند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
🏷 ⭕️ فرار به جلو، این قدر گل درشت ؟! 🔸 "عضویت ایران در بریکس، شلیک به تحریم های آمریکا". چرا این تیتر باید به غربگرایان بر بخورد؟ مگر ادعا نمی کردند مسئله شان، لغو تحریم هاست؟ پس چرا تدارک برای بی اثر کردن تحریم ها، آنها را به دست و پا می اندازد؟! 🔹 غربگرایان ادعا می کردند ایران به عضویت بریکس پذیرفته نخواهد شد، اما حالا که این پیشگویی های شان هم خلاف از آب درآمده، شروع کرده اند به فرار به جلو! 🔸احمد زیدآبادی از گردانندگان روزنامه هم میهن نوشته است: "اینکه محفل کیهان و نیروهای همسوی از عضویت ایران در بریکس اظهار شوق و شادی کرده‌اند، برای ما هم جای خوشحالی دارد. تا باشد از این نوع شوق و شادی‌ها! 🔹 از تشویق حوثی‌ها به حملۀ موشکی به دوبی و ابوظبی و ریاض تا رسیدن به ذوق‌زدگی برای پیوستن به یک گروه بین‌المللی، واقعاً راه کوتاهی نیست. 🔸 امیدوارم روزی که جمهوری اسلامی بنا به اصرار و پادرمیانی همین گروه بریکس، برجام یا صورتی از آن را امضاء کرد، محفل کیهان باز هم به همین اندازه شور و اشتیاق نشان دهد! 🔹 حالا اگر دلش خواست می‌تواند آن را هم "شلیک به تحریم‌ها" و یا اصلاً "مفتضح کردن آمریکا" بنامد! برای ما حالش مهم است وگرنه قالش به خودش مربوط است!". 🔸 این ادبیات در نوع خود یک پیشرفت است؛ چرا که غربگرایان ادعا می کردند شرط عضویت در بریکس و شانگهای، تسلیم شدن در برجام و FATF است و چین و روسیه گفته اند ایران برای تجارت با آنها یا عضویت در پیمان ها، چاره ای جز تمکین به برجام ندارد (!) 🔹 قدیم تر که بیشتر مجال لاف زنی داشتند و دست شان رو نشده بود، حتی خرید واکسن را به برجام و FATF گره زدند. اما وقتی ۱۵۰ میلیون دُز واکسن خریداری شد و با انجام واکسیناسیون، مرگ روزانه ۷۰۹ نفر به صفر رسید، ماجرا را مسکوت گذاشتند. 🔸 اگر افزایش صادرات نفت از زیر ۳۰۰ هزار بشکه در دولت برجام، به بالای ۱/۵ میلیون بشکه -بعضی هفته ها ۱/۹ میلیون بشکه- خبری امید بخش برای مردم است، فشار خون غربگرایان را بالا می برد؛ چرا که بدون برجام و FATF رُخ داده است. 🔹 حالا هم خیالپردازی می کنند که شاید بریکس، ایران را به بازگشت به برجام مجبور کند! به مرغی می مانند که در قفس بزرگ شده؛ دنیا را در قالب تنگ همان قفس می بینند و هیچ درک دیگری ندارند. 🔸 عضویت در بریکس، یک بده بستان، با سود طرفینی است؛ چنان که بلومبرگ نوشت: "بریکس، ایران، عربستان و دیگر کشورها را فرا می‌خواند تا بر وزن خود بیفزاید". 🔹 زیدآبادی حتی عاجز از درک این معناست که نفوذ و قدرت بلا منازع ایران در منطقه، موجب اقبال کشورها و پیمان ها به تعامل با کشورمان شده؛ بنابراین نقش آفرینی در تعیین سرنوشت جنگ های منطقه را نقطه مقابل عضویت در بریکس وانمود می کند. 🔸 این در حالی است که قدرت تعیین کننده و فیصله بخش ایران در مسائل مهم منطقه، موجب سر عقل آوردن رقبا شده؛ همچنان که دیگران نیز روی این اقتدار بلامنازع منطقه ای، حساب می کنند. 🔹 «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق است. ما بر خلاف گذشته بر جهان مسلط نیستیم»؛ «تحلیلگران از مدت‌‌‌ها قبل درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفته‌‌‌اند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است»؛ و «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند.» 🔸 تعابیر فوق، ارزیابی نیکولا سارکوزی، جوزپ بورل و دیوید ایشینگر است. اما امثال زید آبادی نمی خواهند بفهمند، چون بیرون آمدن از قالب دیکته شده غرب، برای شان سخت است. ما آزادی آنها از قفس را می خواهیم؛ اما گویا از استقلال و آزادی هراسانند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
‼️روايت‌سازی مجعول! الف: دكترمحمود سريع‌القلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي و دكتراي روابط بين‌الملل از دانشگاه كاليفرنيا، مطلبي تحت عنوان «۳۰ويژگي كه كشوري را به سمت كره جنوبي شدن مي‌برد» در خبرآنلاین نوشته كه جالب و حيرت‌انگيز است! به فهرست ويژگي‌هاي كشور كره جنوبي به روايت دكتر محمود سريع‌القلم دقت كنيد: 1- صددرصد مردم مي‌دانند براي رشد بايد رقابت كنند. 2- صددرصد مردم فقط يك شغل دارند. 3- صددرصد مردم براي اعتبار و منزلت جهاني كشور، اهميت ويژه قائل هستند. 4- 90درصد مردم آن راستگو باشند. 5- 90درصد مردم، يك شخصيت داشته باشند. 6- 90درصد مردم شفافيت فكري و رفتاري داشته باشند. 7- 90درصد مردم خوش‌قول باشند. 8- 90درصد مردم، يك جهان‌بيني دارند. 9- 90درصد مردم مرتب كتاب مي‌خوانند. 10- ريشه استقلال سياسي را در توليد ثروت بداند. 11- ... 30- عامه مردم حس مثبتي نسبت به كشور و آينده آن داشته باشند... آقاي سريع‌القلم هيچ اصراري ندارند، از مدينه فاضله‌اي كه در كره‌جنوبي به دليل حكمراني در سئول مي‌بينند براي اين 90درصدها و آن 100درصدي‌‌هايي كه گفته‌، سند و مدركي ارائه دهد‼️ ب- يك جستجوي ساده در گوگل، تصويري متفاوت از آنچه كه آقاي سريع‌القلم از كره جنوبي مي‌دهد را، شاهد هستيم: - در سال ۲۰۱۸ كميته رفع تبعيض عليه زنان سازمان ملل، گزارشي منتشر کرده است كه دولت كره جنوبي بیست و هفت ميليارد وون كره از بودجه ملي را صرف مجازات و پيشگيري از خشونت خانگي و جنسي كرده است. - اسناد و گزارشات مشهود نشان مي‌دهد، كره جنوبي دوازدهمين كشور در جهان در مورد ميزان خودكشي است. خودكشي در اين كشور، چهارمين علت مرگ و مير شناخته مي‌شود! - خشونت زناشويي رايج‌ترين شكل خشونت خانوادگي در كره است از هر ۶ زوج در كره جنوبي، يك زوج بيش از يك مورد خشونت فيزيكي از سوي همسرش را تجربه كرده است! - 50درصد از بزرگسالان كره‌اي اعلام كرده‌اند كه مايل به تماس با پليس براي خشونت زناشويي نيستند زيرا آن را يك موضوع خانوادگي مي‌دانند! - جامعه خبري تحليلي الف ۱۹شهريور۱۴۰۰ خبري تحت عنوان «جهنم در حومه سئول گرانترين شهر كره جنوبي» مي‌نويسد: «درحومه ساختمان‌هاي سر به فلك كشيده و مجلل و گرانترين محله سئول يك پيرزن ۸۰ساله به نام گيم اوك‌یند در محله فقيرنشين گوريونگ به اجبار براي گرم كردن خود زغال چوب مي‌سوزاند تا زاغه مخروبه خود را در كنار محله‌اي مسكوني با ۲۰۰۰سكنه گرم كند! اين خبر مي‌افزايد محله فقيرنشين گوريونگ، نمادي از نابرابري اقتصادي در كشوري است كه نيمي از سالمندان آن در فقر به سر مي‌برند. و اين بالاترين نرخ فقر بين كشورهاي عضو سازمان همكاري (OECD) محسوب مي‌شود! خانم گيم از ۳۰سال پيش، پس از مرگ شوهرش همراه با ۵فرزندش با يارانه زندگي مي‌كند. او مي‌گويد از اينكه حس مي‌كنم در اينجا بميرم، تنم به لرزه مي‌افتد. ج- نمي‌دانم با روايت آقاي سريع‌القلم چه آنجا كه مي‌گويد؛ صدردرصد و چه آنجا كه مي‌گويد 90درصد مردم کره جنوبی چنين و چنان هستند چه بايد كرد؟ ‼️او فكر مي‌كند، مردم ما در دوره قاجار زندگي مي‌كنند و خبري از اوضاع و احوال دنيا ندارند، هر روايتي را مي‌شود به خورد مردم داد! ‼️او احتمال نمي‌دهد يك نفر با فشار دادن چند دكمه در اينترنت سر از چندوچون روايت او درآورد! ⁉️مگر مي‌شود مردم كشوري 90درصد راستگو باشند، 100درصد شغل داشته باشند، 90درصد خوش‌قول باشند و 90درصد مردم ، يك جهان‌بيني داشته باشند و بعد اين‌همه خشونت زيرسقف خانه‌ها داشته باشند و ركورددار خودكشي در جهان باشند! ⁉️مگر ممكن است كشوري كه آمريكا در آنجا پايگاه نظامي داشته باشد و گاهي اخبار تجاوز آنها به نواميس كره‌اي منتشر مي شود، استقلال سياسي داشته باشد؟ اين چه استقلالي است كه 7_8 ميليارد دلار به ايران بدهكار است، اما آمريكا اجازه نمي‌دهد بدهي خود را بپردازد!! 2- جناب محمود سريع‌القلم، استادتمام گروه علوم سياسي دانشگاه شهيد بهشتي است، عضو انجمن مطالعات بين‌الملل آمريكا، شوراي دستور كار جهاني مجمع جهاني اقتصاد سوئيس، استاد غيرمقيم دانشگاه اقتصاد و روابط بين‌الملل (ASTRI) ايتالياست. او داراي دكتراي روابط بين‌الملل دانشگاه كاليفرنيا و ... است. ⁉️فلسفه اين‌همه خلاف‌گويي و جعل روايت از كره جنوبي و تحقير مردم كشورش و تيكه‌پراني عليه دولت، با این اعتبارعلمی، ناشي از چيست؟ ✍ محمدکاظم انبارلویی 〰〰〰〰〰〰〰〰 ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 eitaa.com/cafe_poursina
‼️طلسم‌تبلیغات ‼️ 🗣🌎🗣🌐🗣🌍🗣 👆به‌خودت ایمان داشته‌باش🙏 فقط یه سیگار را امتحان نکن، همه سیگارها را بکش! و باهم مقایسه‌کن تا خودت به این تشخیص آگاهانه برسی که «فیلیپ موریس» از همه بهتره...!!! تو میتونی امتحان کنی...!!! ...🙏دیگران برای رسیدن به اوج لذت و زیبایی و دلبری و جذابیت و سلامت و ثروت، هرگز «فلیپ موریس» را فراموش نکرده و به بیراهه‌ نرفته‌اند... و تو نیز... You’ve come a long way, baby!!! ✍ادوارد لوئیس برنایز (خواهرزاده زیگموند فروید یهودی)، افسونگرتبلیغاتی قرن‌بیستم آمریکا بود؛ نابغه‌ بی‌مانند propaganda، طلسم‌کننده افکارعمومی از طریق القاء شگردهای تحریف و فریب، درحد باورپذیری هر نوع دروغ❗️... 📌او توانست در فاصله دو جنگ بین‌الملل اول و دوم، ده‌ها میلیون از زنان و نوجوانان غربی (و ملل وابسته) را به سیگار معتاد کند و سبک زندگی عقلانی و فرهنگ نجیبانه خانوادگی آنها را متلاشی سازد و «سیگارکشیدن» را بهترین «فراغت و تفریحِ سربازان» در جنگ‌دوم جهانی تبلیغ و ترویج کند... ‼️بازسازی شگردهای قدیمی «القاءِ دروغ» و «تلقینِ تحریفِ وقایع» در افسونِ‌ پُرتکرار شعار «زن، زندگی، آزادی» در پائیز گذشته‌، کاملاً فراگیر بود‼️ ✔️باطل‌السحرِ شگردتبلیغاتِ جادوگرانه‌ با نرم‌افزارهای مدرن نیز، همان روشنگری و جهادتبیین است‼️ محمد علی رامین 〰〰〰〰〰〰〰〰 ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔eitaa.com/cafe_poursina
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏷 ⭕️ جای هنرمند در زندان نیست ... 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این مردمی که میگن کجا هستن ؟! 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام) 🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
✳️ از زمین شروع کن! 🔻 دین پیش از اینکه توشه‌ای برای آخرت ما باشد، والاترین وسیله برای زندگی است. اگر نماز و روزۀ من زندگی امروزم را درست و اصلاح نکند و در رفتارم تاثیرگذار نباشد معلوم نیست برای آخرتم هم خاصیتی داشته باشد. اگر من در مجلس احیا دعا کردم، نماز خواندم و به درگاه خدا گریه کردم، ولی در رانندگی مراعات مردم را نکنم، حتما یک جای کار می‌لنگد. من از رانندگی مثال می‌زنم تا کسی فکر نکند می‌خواهیم راجع به حق‌الناس از چیزهایی عجیب‌وغریب و آسمانی حرف بزنیم. باید مسائل عجیب‌وغریب را رها کنیم و در زمین درست و صحیح زندگی کنیم. این زبان حال دین است. دین آمده که ما را برای زندگی روزمره اصلاح کند. اگر می‌خواهید در آسمان اتفاقی بیفتد باید از زمین شروع کنید! در ارتباط با همسایه، پدر و مادر، رانندگی، خریدوفروش باید مسائلی را رعایت کنیم. اگر نماز، نماز باشد در رانندگیِ من خودش را نشان می‌دهد. در حرف زدن من تأثیر می‌گذارد و من دیگر نمی‌توانم حرف زشت به زبان بیاورم. نمی‌توانم با دیگران با بی‌احترامی صحبت کنم، نمی‌توانم راحت غیبت کنم و تهمت بزنم. نماز و روزۀ من باید در همسرداری و برخورد با والدین، با همکاران و در رفتار من با جامعه خودش را نشان دهد. آدم دین‌دار با آدم بی‌دین باید تفاوت داشته باشد. ظواهر دینی که خیلی هم اهمیت دارند و گاهی بحث حلال و حرام خدا برای آن‌ها مطرح می‌شود، مقدمه‌اند برای اینکه من در دایرۀ عمل درست رفتار کنم. 👤 〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز 🆔 eitaa.com/cafe_poursina