💠 یکی از مهمترین ویژگیها در تعاملات ادب است
✔️ هم خود، با ادب باشیم
✔️ و هم فرزندان با ادب تربیت کنیم
همانطور که مادرِ ادب، ام البنین (سلاماللّہعلیہا)🖤 فرزندانی تربیت کرد که ادبشان در عالم کُن فیکون کرد. 😭
#وفات_حضرت_ام_البنین سلام الله علیها
#تعامل_در_سیره📖
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعامل✿
ام البنین میگفت :
شنیدم شمر را بیچاره کردی
امان نامه گرفتی، پاره کردی...
#وفات_حضرت_ام_البنین
#سوریه
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعامل✿
enc_17002386782180266695799 (1).mp3
4.12M
آبرو بردم... 😭
تویی که عباست زمین خورده ببین،
من زمین خوردم😭
آخه دیگه چطوری بگم ننه؟
من کم آوردم...
🗣 حسین ستوده
#وفات_حضرت_ام_البنین
#ام_البنین
#کافه_نوا 🎧
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعامل✿
📖 #کافه_کتاب
📚 کتاب «هواتو دارم» اثر محمدرسول ملاحسنی، با تمرکز بر زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللهی، در ۱۲ فصل به روایت داستان او میپردازد.
💠 نویسندۀ کتاب، یکی از علتهای نگارش کتاب را سخنان امامخامنهای(مدظلهالعالی) بیان کرده است: «در بیان زندگینامۀ شهیدان، سعی کنیم خصوصیّات زندگی اینها و سبک زندگی اینها را تبیین کنیم؛ این مهم است... این شهیدی که شما از یاد او... در میدان جنگ به هیجان میآیید،... در محیط عادّی زندگی چهجوری عمل میکرده؛ اینها خیلی مهم است. ...افرادی که اهل نگارشند، اهل قلم خوب هستند، اهل ذوق در این معانی هستند، بنشینند تصویرسازی کنند، کتابهایی کوتاه که جوان حوصله کند بخواند، اینها را بسازند، کتاب تولید کنند.»
💠 ملاحسنی برای نوشتن این اثر برنامۀ منظمی داشته و بیش از هشتاد نکتهی اخلاقی را لابهلای صفحات کتاب برای مخاطب به یادگار گذاشته است؛ نکاتی که اگر در زندگی استفاده کنیم، شاید عاقبتی مثل شهدا پیدا کنیم؛ مصداق جملۀ سردار شهید حاج قاسم عزیز که فرمود: «شرط شهیدشدن، شهیدانه زندگیکردن است.»
💠 کتاب، از یک طرف، بهنوعی جنس زنانه دارد و از طرف دیگر، روایتگر سبک زندگی یک شهید مدافع حرم است. خواننده، از یکسو، نکات اخلاقی جالبی را از شهید به خاطر میسپارد و از سوی دیگر، با ابعاد مختلف شخصیتی شهید آشنا میشود و همچنین، با جنایتهای داعش بیشتر آشنا میشود. با اینکه نویسندۀ کتاب مرد است، ولی بهخوبی توانسته احساسات و عواطف زنانه را به تصویر بکشد؛ این اتفاق در دو کتاب قبلی ملاحسنی هم بهخوبی مشهود بود.
#سوریه
#مدافع_حرم
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعام
بدانید چه شده و عاقبت #سوریه چیست؟ این مطلب بلند را بخوانید 😌
بررسی شباهت وضعیت ایرانِ قبل انقلاب با وضعیت امروز سوریه در #کافه_تاریخ این هفته ...
با ما همراه باشید ☺️
سوریه امروز، ۱۵۰ سال قبل ایران🤔
قاجار و پهلوی در ایران، همین راهی را رفتهاند که کمتر از یک ماه قبل ارتش سوریه رفت؛ چنان عقب رفت که کشور افتاد دست نیروهای بیگانه تا هرکس زورش میرسد، گوشهای از آن را بگیرد و مال خود کند!😐
حکایت ارتش سوریه همان است که رهبر انقلاب است که دربارهاش گفتند: «در سوریه شهید سلیمانی یک گروه چند هزار نفری را از جوانهای خود آنها آموزش داد، مسلح کرد، سازماندهی کرد، آمادهشان کرد ایستادند. بعدها متأسفانه بعضی از خود مسئولان نظامی آن کشور ایراد درست کردند، مشکل درست کردند، چیزی که به نفع خودشان بود از آن صرفنظر کردند متأسفانه.»🥺
این شرایط سخت در ایرانِ عصر قاجار و دو دوره پهلوی هم مرور شده و اطمینان به توان غیرداخلی و تمرکز بر ادوات و نیروی خارجی، شاهان قَدَر قدرت ایران را به نابودی کشانده است.
🔴طوری بجنگ که نادر جنگید🔴
شاهعباس صفوی ارتش ۶۰ هزار نفری داشت، نادرشاه افشار ارتش ۱۳ هزار نفری و کریمخان زند، ارتش ۱۰ هزار نفری. نفرات این ارتشها بومی بودند و هنگام جنگها سواران ایلات و پیادهنظامی از شهرها و روستاها نیز به آنان میپیوستند و تعدادشان به ۱۰۰ تا ۱۸۰ هزار نفر هم میرسید؛ طوری که نادر با یک سپاه ۱۰۰ هزار نفری رفت و هند را فتح کرد.
فتحعلی شاه، محمدشاه و ناصرالدین، ارتش قاجاری را مدام ضعیف و ضعیفتر کردند.
قاجارها مدام در جنگها شکست میخوردند و هر بار یک تکه کوچک یا بزرگ از ایران را به نیروهای متخاصم میبخشیدند. تا اینکه ناصرالدینشاه فکر کرد از روسیه تزاری یک ارتش وارد کند تا ایران هم ارتش قوی داشته باشد!😒
در سال ۱۲۵۸ شمسی افسران کازاخ به ایران آمدند و عدهای از سواران قفقازیتبار ایران در اختیارشان قرار گرفت و
قوای قزاق در ایران پدید آمد.اینطور شد که نخستین ارتش مدرن ایران شکل گرفت. هرچند آن ارتش، ارتش ایران نبود!🧐🤕 همراه با افسران قزاق مقداری تجهیزات نظامی هم به ایران رسید و یک بریگارد یا همان تیپ از قزاقها تشکیل شد که رژه میرفتند جلوی ناصرالدین و او هم خوشش میآمد. اما ارتشی که فرماندهانش خارجی باشند تکلیفش روشن است. آنها بیشتر از آنکه با خارجیها بجنگد، با مخالفان مشروطه و در داخل خاک ایران میجنگیدند!😐😏 قاجارها ارتش را به فنا دادند😩 در اواخر سلطنت قاجارها هم با ظهور محمدعلی شاه قاجار، دوره زوال ارتش قاجار شروع شد. در ایران، جنگ و درگیری بود بر سر مشروطهخواهی. ارتش ملی هم که نبود و قزاقها بودند و ایرانیهای فقیری که از سر بیکاری و بیپولی حقوق ناچیزی میگرفتند و برای قزاقها میجنگیدند یا برای مشروطهخواهان؛ فرقی نمیکرد! 😰 اینطوری شد که در سال ۱۲۹۳ شمسی در دوره احمدشاه و هنگام جنگ جهانی اول که روسیه تزاری و بریتانیا آمدند، ایران را اشغال کنند تازه قاجاریها نگاه کردند و دیدند چه ارتشی دارند! اینها که فقط ۷ هزار نفرند!☹️ ایران راحت اشغال شد و فجایع سختی به بار آمد؛ از قحطی و گرسنگی گرفته تا درگیریهای نظامی و کشتار بیدلیل مردم و ناامنی و غارتگری...🥺💔 ادامه دارد... #تاریخ_ایران #کافه_تاریخ ☕️ @cafe_taamol ツکافه تخصصی تعامل✿
24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1️⃣ محصول آمریکایی ـ صهیونیستی
2️⃣ جوانان سوری وارد خواهند شد
3️⃣ قویتر میشویم
4️⃣ مقابله با بمب ناامنی
5️⃣ ضعف انگیزهها
6️⃣ سم پیروزی، زهر ناکامی
📝 یک مرور سه دقیقهای بر نکات رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه
📆 ۱۴۰۳/۹/۲۱
#کافه_تحلیل #سوریه #انقلابیون
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعامل✿
✨ #کافه_آرامش
لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ ۚ
هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید...
📖 آل عمران؛ ٩٢
🥲 و چه چیزی دوست داشتنی تر از فرزند برای انسان...؟
#وفات_حضرت_ام_البنین #مادران_شهدا
☕️ @cafe_taamol
ツکافه تخصصی تعامل✿