هدایت شده از اهل بیت مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 یٰا أَبٰا مُحَمَّدٍ، یا حَسَنَ بْنِ عَلِیٍّ
ویژه شهادت #امام_حسن_عسکری علیهالسلام
رسانه اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
Www.AhleBeytMedia.ir
هدایت شده از اهل بیت مدیا
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"شما امشب صاحب عزای پدرتان هستید یاصاحب الزمان...🥺💔"
👤 #کلیپ زیبای «تو صاحب عزا هستی» با نوای کربلایی #حسین_طاهری تقدیم نگاهتان
📥 دانلود با کیفیت بالا
📥 دانلود صوت کامل
▪️ ویژه شهادت #امام_حسن_عسکری
رسانه اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
Www.AhleBeytMedia.ir
هدایت شده از اهل بیت مدیا
98081507.mp3
27.81M
🔊 #صوتی | #زمینه
📝 غربت داره نگاش...
👤 کربلایی #حسین_طاهری
▪️ویژه شهادت #امام_حسن_عسکری
رسانه اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
Www.AhleBeytMedia.ir
علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
۱. حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
۲. حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۳. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
۴. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
۵. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۶. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
۷. حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
۸. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
شهید سعید محمودی/ پانزدهم فروردین 1346، در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. پدرش تقی و مادرش نازی نام داشت. تا اول متوسطه درس خواند. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم شهریور 1365، در حاج عمران عراق بر اثر اصابت ترکش به کمر و سر، شهید شد. پیکر او را در امامزاده عقیل اسلامشهر به خاک سپردند.
🌹 محله انبیا 🌹
@camsha
شهید «تراب آلشلو» در وصیتنامهاش توصیه میکند: «خداوند متعال پشتیبان همه است، همه شما پشتیبان اسلام باشید.»
🌹 محله انبیا 🌹
@camsha
شهید عباس نورمحمدی، یادگار «یعقوبعلی(فوت1398)» و «سکینه» نوزدهم فروردین1347، در شهرستان تهران دیده به جهان گشود. ایشان دانش آموز دوم راهنمایی بود که به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. این شهید گرانقدر در چهارم تیر ماه 1362 در شمال فکه عملیات والفجر مقدماتی توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر وی مدت ها در منطقه بر جا ماند و نهم مرداد 1371، پس از تفحص در بهشت زهرا قطعه شهدا ۲۸ ردیف ۴۳ شماره ۲۱ به خاک سپرده شد.
🌹 محله انبیا 🌹
@camsha
شهید سبز مراد مطلبی/ یکم مرداد 1335، در شهرستان اسد آباد به دنیا آمد. پدرش علی عباس و مادرش اشرف نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. کارگر شرکت بود. سال 1356 ازدواج کرد و صاحب دو پسر شد. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. هفدهم دی 1359، با سمت تک تیرانداز در سوسنگرد بر اثر اصابت گلوله به سر، شهید شد. پیکر او را در امامزاده عقیل شهرستان اسلامشهر به خاک سپردند.
🌹 محله انبیا 🌹
@camsha
شهید ابراهیم اشرفی: سال ۱۳۲۳، در روستای قره بلاغ از توابع شهرستان سلطانیه به دنیا آمد. پدرش محمدحسن و مادرش فاطمه نام داشت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم فروردین ۱۳۶۵، در فاو براثر اصابت تیر و حمله شیمیایی دشمن، مجروح و شیمیایی شده دوازدهم فروردین ۱۳۷۱، در اسلامشهر تهران به شهادت رسید. مزار او در امامزاده عقیل اسلامشهر واقع است.
🌹 محله انبیا 🌹
@camsha