🇮🇷
✅ #قهرمان_باغیرت
🍃🌹🍃
🌺 کسب مدال طلا پرتاب نیزه مسابقات پارادومیدانی آسیا و اقیانوسیه توسط حسن دهقانی با غیرت
🆔 @cfghjv
⭕️ حمله مقتدی صدر به غرب و واکنش به برخی رفتارهایی که علیه حجاب و روحانیون در جمهوری اسلامی ایران صورت میگیرد.
مقتدی صدر در یک توییت، به غرب و توطئه های آن که هدفش تکه تکه کردن دین، توهین به عمامه ها و مبارزه علیه #حجاب است به شدت انتقاد کرد و خواستار مقابله با این حملات غرب شد که از همجنس گرایان حمایت و با دین اسلام مبارزه می کند.
صدر همچنین گفت:
کمپین بی عفتی و بیحجاب شدن در جمهوری اسلامی ایران ممکن است دیگر کشورها را هم دربرگیرد و عمامه را از روحانیون و حجاب را از زنان با عفت بیندازد.
همه ما در برابر خداوند به خاطر این دست درازیهای گستاخانه مسئولیم و باید قبل از دیگران نسبت به خودمان حق مدار باشیم و به اعمال خود بازگردیم و کارهای نیک انجام دهیم.
🆔 @cfghjv
❌تهدید سخنگوی دولت توسط
علی کریمی
🔻به طور قاطع مشخصه داره
از کجا خط میگیره...
🆔 @cfghjv
🔴مجلس با بررسی دو فوریت طرح اعطای وام ازدواج موافقت کرد
🔸نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 18 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به تقاضای دو فوریت در مورد طرح الحاق یک ماده به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با 170 رأی موافق، 35 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 225 نماینده حاضر در جلسه با این تقاضا موافقت کردند.
🆔 @cfghjv
ولی این آخوندای که یه عده اوباش و بی تربیت عمامه هاشون رو میندازند،صبری ایوبی دارند!!
بعنوان یه بلوچ اهل سنت سیستان وبلوچستانی صادقانه میگم،اگه کسی با مولوی های ما این کارو می کرد هفتاد تا کفن رو پوسونده بود.
سعودی اینترنشنال اگه راست میگن،اینو تیتر کنند...
🗣 «سَیّد بلوچ»
طرف نشسته تو مسجدی که با ریال سعودی ساخته!
اسم خودش رو گذاشته ایرانی؛
اما وقتی میگی مرگ بر "آل سعود" انگار بهش فحش خواهر و مادر دادی
یه جوری که انگار نماینده ی عربستان هست.
از الان هم تو مسجدش برنامه ریخته که مردم رو تحریک کنن و جمعه بکشن تو خیابون...
اینجوری نمیمونه
بساط مزدوران سعودی هم به زودی جمع میشه ...
ممنون که ما رو وادار کردید متوجه شما بشیم.
مرگ بر آل سعود...
🆔 @cfghjv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشهای از زندگی لاکچری مولوی عبدالحمید
🆔 @cfghjv
فکرش رو بکنید،اگر این خبر راجع به ایران بود !
❌کارمندان اروپایی با پتو سر کارشون حاضر میشن .
‼️حالا فکرش را بکنید اگر ایران بود،رسانه ها چه بلایی سرمان
می آوردند.
🆔 @cfghjv