فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینمایی به وسعت ایران
🎥 منتخب آثار سیزدهمین #جشنواره_عمار را در هر جای ایران که هستید، آنلاین ببینید
💢 مراحل استفاده #رایگان از فیلمها:
🔸 از اینجا وارد سایت شوید.
🔹 در باشگاه مخاطبان جشنواره ثبتنام کنید.
🔸 به صفحه فیلم مورد نظر رفته و با اینترنت نیمبها تماشا کنید.
🔹 بعد از تماشای هر فیلم، به اثر مورد نظرتان رأی دهید، نظر شما با پیامک مستقیم به کارگردان منتقل میشود و در انتخاب پرمخاطبترین و محبوبترین فیلم جشنواره اثرگذار است.
🌐 Festival.Ammaryar.ir
⚠️ هر فیلم از زمان آغاز اکران تا ۲۴ ساعت بعد فرصت تماشا دارد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با روابط عمومی خبر داد:
تصویب دستور جلسات مهم و تحولی دانشگاه فرهنگیان در هیات امناء
🔹رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با روابط عمومی این دانشگاه، در خصوص برگزاری جلسه هیات امنا که چهارشنبه 21 دی ماه 1401؛ با حضور رئیس جمهور و تمام اعضاء برگزار شد، اظهار داشت: ضمن تبریک صمیمانه ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام مادر و زن در فرهنگ ناب ایرانی ، امروز جلسه هیات امنا با حضور رئیس محترم جمهور به عنوان رئیس هیات امنای دانشگاه فرهنگیان تشکیل شد.
تاکید رئیس جمهور بر حمایت از دانشگاه فرهنگیان
🔹وی ادامه داد: آقای دکتر رئیسی، بر حمایت همه جانبه از دانشگاه فرهنگیان و اهتمام دولت به حمایت از ماموریت مهم تربیت معلم تاکید کرد.
🔹صحرایی ادامه داد: جلسه هیات امناء، دستور جلسات بسیار مهمی داشت که به لطف خداوند متعال و حمایت های رئیس جمهور، تمام دستور جلسات به تایید هیات امنا رسید.
تصویب برنامه راهبردی دانشگاه در سال 1406
🔹رئیس دانشگاه فرهنگیان، از تصویب برنامه راهبردی دانشگاه در سال 1406 خبر داد و افزود: این برنامه راهبردی، چندین چرخش تحولی در آن وجود دارد؛ ارتقای نسبت اعضای هیات علمی به دانشجویان، ارتقای سرانه فضاهای رفاهی، آموزشی، خوابگاهی، کمک آموزشی و غیره، ارتقای کیفیت نظام آموزشی و پژوهشی دانشگاه، بهبود وضعیت فضاها، مکان ها و کالبد دانشگاه، ارتقای وضعیت گزینش و پذیرش دانشجو، جهت گیری به سمت جذب دانشجومعلم از کارشناسی ارشد؛ جذب دانشجو با همکاری دانشگاه های معتبر در چارچوب ضوابط وزارت آموزش و پرورش؛ از مهم ترین برنامه های راهبردی است.
تبصره برای جذب دکترمعلمان
🔹وی با بیان اینکه، دستور دوم که به تصویب رسید، موضوع جذب 1000 دکتر معلم ممتاز از میان متقاضیان وزارت آموزش و پرورش برای عضویت هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان بود، تصریح کرد: این دکتر معلمان حتما باید مدرک دکتری دولتی روزانه داشته باشند، اما در تبصره دستورالعمل، ابلاغی وجود دارد که آن تبصره ها با یک تبصره دیگری تکمیل شد و آن این است که اگر کسی مدرک دکتری را از یک دانشگاه دولتی روزانه دریافت نکرده باشد، اما دارای یک برجستگی علمی و پژوهشی باشد، صرفا با تایید هیات اجرایی دانشگاه و بعد تایید نهایی وزیر علوم می تواند هیات علمی دانشگاه فرهنگیان شود.
تصویب طرح جامع ساماندهی پردیس ها و مراکز
🔹رئیس دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: مصوبه سوم مربوط به ساختار و سازمان دانشگاه فرهنگیان است. دانشگاه از لحاظ ساختاری دارای یک پراکندگی است، خوشبختانه طرح جامع ساماندهی پردیس ها و مراکز دانشگاه در قالب یک دانشگاه ملی و 31 دانشگاه جامع تابع استانی تصویب شد و سقف پست های سازمانی دانشگاه فرهنگیان نسبت به گذشته، افزایش چشمگیری پیدا کرده و به زودی ساختار جدید کادرسازی خواهیم کرد که از مهم ترین مسایل آن، جذب هیات علمی بیشتر، استخدام کارمندان، انتقال کارمندان از نهادهای دیگر با توجه به ماموریت های دانشگاه، خواهد بود.
تصویب صلاحیت حرفه ای معلمان
🔹وی با بیان اینکه، دستور چهارم تصویب دستورالعمل صلاحیت حرفه ای معلمان است، ادامه داد: مطابق این مصوبه، در پایان دوران تحصیل، دانشجومعلمان، باید آزمون جامعی طی کنند که صلاحیت علمی و تخصصی آنها را می سنجد.
🔹صحرایی همچنین از تصویب اصلاحیه بودجه سال 1400 و برنامه تفصیلی بودجه 1401 و آیین نامه ارتقای پایه تشویقی به اعضای هیات علمی خبر داد.
🔹گفتنی است، بعضی از دستورات دیگر به دلیل حجم زیاد به جلسه بعدی هیات امنا که قرار شد به زودی برگزار شود، موکول شد.
https://cfu.ac.ir/fa/237141
🌐 روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
https://eitaa.com/cfu_acac_ir
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با روابط عمومی خبر داد:
تصویب ساختار و سازمان دانشگاه فرهنگیان
🔹طرح جامع ساماندهی پردیس ها و مراکز در قالب یک دانشگاه ملی و ۳۱ دانشگاه جامع استانی تصویب شد.
🔹سقف پست های سازمانی دانشگاه فرهنگیان نسبت به گذشته افزایش چشمگیری پیدا و به زودی ساختار جدید کادر سازی خواهد شد.
🌐 روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
https://eitaa.com/cfu_acac_ir
#مستند جانور گرسنه
✅ مستند «جانور گرسنه» ناگفتههایی است عجيب در خصوص اینکه «مهیبترین بدافزار قرن و پيچيدهترين حمله سايبری جهان به سايت هستهای نطنز» چگونه و توسط چه کسانی مهار شد.
🔸این مستند در سال ۹۸ آماده پخش بود ولی پس از دو بار ممانعت از پخش و دو سال انتظار برای دریافت مجوز، شب گذشته و همزمان با سالروز قهرمان مبارزه با این ویروس یعنی «شهید احمدی روشن» از شبکه سوم سیما پخش شد.
🔸در این مستند نقش شهید احمدیروشن و همکاران ارزشمندشان روایت می شود.
💠ملاحظه این مستند:👇👇👇👇
https://b2n.ir/q63309
🌹سالروز_شهادت
👌یه تنه یه گردان بود...
♦️دانشگاهش تموم شده بود و از آلمان چندتا دعوت نامه بورسیه تحصیلی براش اومده بود...
همان ایام بود که آقا تو یکی از سخنرانیهاش گفتند باید به سمت غنی سازی اورانیوم و انرژی صلح آمیز هستهای بریم.
تا این رو شنید، دست رد زد به سینه همه دعوتنامه ها و خارج رفتنها.
موند پای کار کشور امام زمان...
گفت: کشور مرتضی علی و شیعه خانه امام زمان نباید چند سال دیگه دستش دراز باشه پیش بیگانه...
♦️رفت و با خون دل، تاسیسات هستهای نطنز رو راه انداخت...
🗓۲۱ دی
سالروز ترور دانشمند هسته ای
شهید مصطفی احمدی روشن
@cfufars
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس
🔴 #دست_بوسی_مادر در خانه و مدرسه 🍃
✅ تو خونه و مدرسه ای که #بزرگترها کوچک میشن #کوچکترها بزرگ نمیشن!
🌼چه قدر مهمه به بچه ها یاد بدیم دست مادراشون رو ببوسن!
🌸چه قدر خوب و زیباست مدیر دوست داشتنی مدرسه در مراسم صبحگاه ( یا معلم کلاس )به بچه ها تأکید کنه وقتی زنگ تفریح یا ورزشه و پدر یا مادری قدم به مدرسه میزاره راه رو براش باز کنید , سلام کنید! از خودتون ادب نشون بدید!
خیلی دوست دارم وقتی پدر یا مادرتون رو می بینید که برای پرسیدن درستون به مدرسه میان جلو برین و جلو چشم دوستاتون دست اونها روببوسین ! همراهیشون کنین! از اینکه دانش آموزای خوب و با محبتی مثل شما دارم خدا رو شکر می کنم , دوستتون دارم و برای سلامتیتون دعا می کنم.
_ اولیها بفرمایید کلاس...
😘https://eitaa.com/moalemanejavan
دانشگاه فرهنگیان استان فارس
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا مهدی الامم و جامع الکلم . متن pdf بالا روش هایی برای کنترل اضطراب و توقف افکار منفی است: 👆
_______________________
https://eitaa.com/cfufars
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس
هدایت شده از EhsanStudio
43.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای بمونی تو خونهی حیدر
دلتو بزن به دریا فقط بگو مادر...
صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا🌺
@EhsanStudio
📸 تصویری از شهید مدافع وطن، سرباز وظیفه یعقوب دهمرده که شب گذشته در درگیری با اشرار در زاهدان به شهادت رسید. اتفاقی که هر هفته خصوصا در سیستان و برخی نقاط مرزی مظلومانه و در سکوت کامل خبری تکرار می شود. هر هفته یک یا چند شهید و چندین مجروح.
و البته با دستگیری عوامل جنایت، غوغاسالاری و شارلاتانیزم رسانه ای علیه دستگاه قضایی با هشتک های
کسی به مادرش خبر نده و نه به اعدام و طناب دار راه حل نیست!
آغاز می شود.
راستی کسی به مادرش خبر نده!
#جنگ رسانه
#سرباز وطن
#فرزند ایران
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال رسمی روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان فارس در پیام رسان ایتا🔰
@cfufar
همسر سردار شهید مصطفی چمران:
یک هفته بود مادرم در بیمارستان بستری بود.
مصطفی به من سفارش کرد که «شما بالای سر مادرتان بمانید ولش نکنید، حتی شبها».
و من هم این کار را کردم. مامان که خوب شد و آمدیم خانه، من دو روز دیگر هم پیش او ماندم،
یادم هست روزی که مصطفی آمد دنبالم، قبل از این که ماشین را روشن کند دست مرا گرفت و بوسید، می بوسید و همان طور با گریه از من تشکر می کرد.
من گفتم: «برای چی مصطفی؟»
گفت: این دستی که این همه روزها به مادرش خدمت کرده برای من مقدس است و باید آن را بوسید.»
گفتم: از من تشکر می کنید؟
خب این که من خدمت کردم مادر من بود، مادر شما نبود که این همه کارها میکنید.»
گفت: «دستی که به مادرش خدمت می کند مقدس است و کسی که به مادرش خیر ندارد به هیچ کس خیر ندارد.
من از شما ممنونم که با این همه محبت و عشق به مادرتان خدمت کردید.»
هیچ وقت یادم نرفت که برای او این قدر ارزش بوده که من به مادر خودم خدمت کردم.
#روز_مادر....
هدایت شده از M. Sheibani
🔴 زن محجبه
🔶انقدر ما در این جنگ مشغول اقناع بی حجاب شده ایم که اصل ماجرا یادمان رفته است
اصل ماجرا چیست؟ اصل ماجرا تشکر از زن ایرانی است که بر خلاف این عملیات گسترده روانی، واشوب های شهری، بر سر ارزش های اخلاقی خود ایستادگی کرد.
اصل ماجرا زنی است که از شرق تا غرب، از شمال تا جنوب از ترکیه گرفته تا حتی کره و انجلیا و جنیفر هم نتوانست آب در دل اعتقاداتش را خالی کند و او پایداری کرد.
◀️شاید عده ای قلیل به هر دلیلی روسری باز کرده اند، اما واقعیت آن است زن ایرانی مقاومت و پایداری عجیبی بر سر ارزش های زنانگی از خود نشان داد.
⏪ میخواهم ادعا کنم، یقینا این همه پایداری از نگاه تیز بین رسانه ها و همین ها که دنبال عریان کردن زن ایرانی بودند به دور نخواهد ماند و یقینا پیام آن را دریافت کرده اند و کم کم زمزمه های این تحسین را خواهیم شنید، و یقین میدانم این پایداری زنان ایرانی تکیه گاه روانی تمام زنانی در کشورهای دیگر خواهد بود که بر خلاف هجمه فرهنگ غربی بر علیه زن مسلمان، بر سر ارزش های خود پایداری خواهند کرد.
دست مریزاد به این بانوی اصیل ایرانی
امسال روز زن شما بیشتر مبارک
✍عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70