💢 بیانیه #سپاه_پاسداران در حمله موشکی دیشب: هشدار به رژیم صهیونیستی
🔹 روابط عمومی کل سپاه در بیانیهای با اشاره به هدف قرار گرفتن مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیستها توسط موشک های نقطه زن تاکید کرد :تکرار هر گونه شرارت با پاسخ های سخت ، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.
سپاه پاسداران در این بیانیه اعلام کرد:
🔹 در پی جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی پاسخ نگذاردن جنایت ها و شرارت های این رژیم منحوس ؛ شب گذشته "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیستها" مورد هدف موشک های قدرتمند و نقطه زن "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" قرار گرفت.
🔹 بار دیگر به رژیم جنایتکار صهیونیستی هشدار میدهیم، تکرار هر گونه شرارت با پاسخ های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.
🔹به ملت عظیمالشأن ایران نیز اطمینان میدهیم امنیت و آرامش میهن اسلامی، خط قرمز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده و به احدی اجازه تهدید و تعرض به آن را نخواهند داد.
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #سپاه_پاسداران حوالی ساعت ۱:۲۰ دقیقه نیمه شب #لانه_جاسوسی_موساد در اربیل را موشک باران کرد
🔹 به هیچ شهروند عراقی آسیبی وارد نشده است و موشک ها بصورت دقیق به محل برخورد کرده است.
🔹شهروندان کردستان عراق گفته اند تمامی موشک ها تنها به دو نقطه برخورد کرده اند.
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رهبر_انقلاب فرموده بودند که دوران بزن و دررو تموم شده. بزنید، میخورید!
🎥 הוא אמר שהעידן נגמר. תרביץ, תאכל!
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
💢 سخنگوی #شورای_نگهبان: اختصاص بودجه برای #جهاد_تبیین برخلاف نظام اداری صحیح شناخته شد
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
📛 تسهیلات عجیب #بانکها برای خودشان!!
‼️ وام ضروری درمان ۵۰۰میلیون ریال با سود۴درصد و بازپرداخت ۱۲۰ ماهه
‼️ وام تعمیر خانه : دو میلیارد ریال با سود ۸درصد !
‼️ وام رفع احتیاجات ضروری : دومیلیارد ریال با سود ۴درصد!!
#بانکداری_اسلامی!!!!!!
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علی فرج قهرمان مصری اسکواش در لندن: ناگهان ورزش سیاسی شد و حالا که میتونیم صحبت کنیم بگذارید از #فلسطین بگوییم!
⚠️ آقای #مهدوی_کیا ؛ خجالت بکش!!
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #آیت_الله_کاشانی که بود؟
🔹امروز سالروز وفات روحانی سیاستمدار، سیدابوالقاسم کاشانی است.
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
♨️ #موشکهای_سپاه در اربیل چه کردند ؟
🔸️ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز ۱۲ موشک ( احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰ ) به اهدافی در اربیل عراق اصابت کردند .
🔸️با توجه به تصاویری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است ، به نظر می رسد این موشک ها از شرق دریاچه ارومیه پرتاب شده باشند .
🔸️هنوز هیچ مقام ایرانی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته اما با توجه به اعلان قبلی سپاه مبنی بر پاسخ به شهادت ۲ نظامی ایرانی در پایتخت سوریه ، بدون تردید مقرهای وابسته به اسرائیل هدف عملیات بامداد امروز بوده است .
🔸️در خصوص این عملیات موشکی چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ دکترین امنیتی جدیدی که در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده است بر اجازه ندادن به اسرائیل برای حضور در مرزهای ایران تاکید دارد .
در همین راستا هیچ کشتی اسرائیلی تاکنون نتوانسته به طور سالم وارد خلیج فارس گردد و عملیات ساعاتی پیش نیز احتمالا مقرهای اطلاعاتی اسرائیل را هدف گرفته است .
2️⃣ اشراف اطلاعاتی ایران در این حمله قابل توجه است زیرا اهداف موساد که احتمالا در پوشش های رسانه ای و یا تجاری در حال فعالیت بوده اند مورد اصابت موشک های سپاه واقع شده اند .
3️⃣ هدف گیری دقیق موشک های ایرانی نیز در نوع خود بسیار حائز اهمیت است زیرا تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی اقلیم کردستان عراق حاکی از اصابت چند موشک به یک نقطه خاص دارد .
در واقع موشک های ایرانی به چنان دقتی رسیده اند که فرماندهان سپاه بدون نگرانی از خطا رفتن و اصابت به افراد غیر نظامی، آنان را به مکان های واقع در نزدیکی مراکز مسکونی شلیک می کنند.
4️⃣ قدرت تخریب و موج انفجار حاصل از پرتابه های فاتح ۱۱۰ نیز قابل توجه بود و تا شعاع چند صدمتری اهداف را تخریب کرد .
5️⃣ این عملیات نشان داد ایران از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و هر گونه ضربه را با ضربه ای شدیدتر پاسخ می دهد . همچنین شرایط بین المللی نیز در اقدام اخیر جمهوری اسلامی بی تاثیر نیست .
6️⃣ مقامات اقلیم کردستان عراق بدون تردید پیام این حمله و پناه دادن به اسرائیلی ها را دریافت کرده اند . خانواده بارزانی از دهها سال پیش رابطه ای نزدیک با موساد داشتند اما اخیرا به صهیونیست ها مجوز حضور در مرزهای ایران را صادر کرده اند که عملیات موشکی امروز هشداری نیز به آنان خواهد بود .
7️⃣ سپاه پاسداران می توانست از خاک سوریه حمله را تلافی کند لکن به عمد از خاک ایران به اهداف صهیونیستی حمله برد تا نشان دهد از این پس هرگونه حمله را مستقیما و بدون تعارف مورد واکنش قرار می دهد .
8️⃣ مقامات سیاسی ایالات متحده بلافاصله برای لاپوشانی موضوع ، سعی کردند هدف موشک های سپاه را کنسولگری خود در اربیل معرفی کنند در حالی که هیچ خسارتی به مقرهای دیپلماتیک آمریکا وارد نیامده و ایران فعلا انگیزه ای برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی ندارد .
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
💢️ خوش رقصی جدید #مقتدی_صدر ، اینبار برای رژیم صهیونیستی: حمله به اربیل، خیانت است / کردها ریه عراق و بخش جداییناپذیر آن هستند!!!
🔹«مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر عراق در واکنش به حمله موشکی در استان اربیل آن را محکوم کرد. الصدر با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: «اربیل زیر آتش شکست و خیانت و در رنج گرسنگی است».
‼️ چهل تا شیعه رو توی عربستان گردن زدن، صدا از ایشون بیرون نیومد!! الان برا زدن چهار تا اسرائیلی و آمریکایی عزا گرفته مرتیکه زلنسکی مآب...
#شیخ_فتنه_گر_عراق
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اخلاق_بندگی
💠 چقدر شکرگزاری میکنی بابت نعمت هاش؟!
🎙 آیت الله ناصری
✔️ تلنگری زیبا برای همه ما
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
#تقویم_تاریخ
دوشنبه
۲۳ اسفند ۱۴۰۰
۱۱ شعبان ۱۴۴۳
۱۴ مارس ۲۰۲۲
🇮🇷 میلاد #حضرت_علی_اکبر (ع) و #روز_جوان مبارک
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آزاد زندگی کن
🔹 حکایت شنیدنی انفاق #حضرت_علی_اکبر علیه السلام
🔸 اگر اضافه مالم را نگه دارم، قیامت جواب خدا را چه بدهم؟
🌺 ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان بر شما مبارک باد
✅ #یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot