eitaa logo
چادر خاکی🦋( بسیج خواهران دیوکلا🌿)
125 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.8هزار ویدیو
53 فایل
ارتباط با مدیر @S_a_aghaei ادمین چله ها و ختم ها @shirin_nmz
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ڪارے ڪن اے شــهید... بعضے وقت ها نمیدانم؛ درگرد و غبارگناه این دنیاچه ڪنم. مرا جدا ڪن از زمین دستم را بگیر... میخواهم در دنیاے تو آرام بگیرم... کمکم کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم بیست و یکمین روز حدیث کسا را شروع می کنیم و ثواب قرائت امروز را نثار روح پرفتوح شهید مدافع حرم 🇮🇷شهیدسردار محمدشالیکار🌷می کنیم. وهمه باهم برای برآورده بخیر شدن حاجات🌺 خانم سیده خدیجه سیدحسین پور🌺 دعا می کنیم💚☘ به برکت صلوات بر محمد وال محمد همگی حاجت روا
شهید محمد شالیکار از همرزمان سردار شهید حاج حسین بصیر و سردار علی اصغر بصیر در دوران دفاع مقدس بوده بود. وی جانباز بالای 50 درصد بوده که از ناحیه سر دچار جانبازی در جنگ هشت ساله شده بود. شهید محمد شالیکار از یادگاران دفاع مقدس شهرستان فریدون کنار محسوب می شود که چند روز را در بخش آی سی یو بیمارستان دمشق سپری کرد. شهید محمد شالیکار 47 ساله بوده و از وی دو پسر و یک دختر به یادگار مانده است. محمد شالیکار عضو گردان عاشورا و رزمنده دفاع مقدس بود که در مناطق عملیاتی 7 تپه، حلبچه و عملیات کربلای 10 حضوری فعال و موثر داشت. شهید محمد شالیکار در دوران دفاع مقدس از ناحیه کاسه سر جانباز شده بود که در درگیری با نیروهای تکفیری تروریست مورد اصابت گلوله ای از ناحیه کتف و ریه قرار گرفت که پس از چند روز کما وی را به شهادت رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخستین مخالفت زمانی که شهید آوینی کلاس ششم را پشت سر می گذاشت، تحت تأثیر اخبار سیاسی آن زمان، فهمیده بود اسرائیل با اعراب سرجنگ دارد، از این رو در حمایت از مردم مسلمان کشورهای عربی، روی تخته سیاه کلاس نوشت: «خلیج عقبه، متعلق به ملت عرب است». وقتی مدیر مدرسه به کلاس آنها سرکشی کرد و این جمله را روی تخته خواند، به دنبال نویسنده آن گشت. یکی از بچه های کلاس دستش را بالا برد و گفت: «این جمله را سید مرتضی آوینی نوشته است». این برای نخستین بار بود که سید پا را از محدوده افکار کودکانه بیرون گذاشته و وارد بحث های سیاسی شده بود. نوشتن آن کلمات، به معنای مخالفت با سیاست های شاه بود. این قضیه که قرار بود به اخراج او از مدرسه بینجامد، با وساطت و دل سوزی معلم او به خیر و خوبی تمام شد.
جملات ناب 📜 اگر اراده کنی که خودت را حفظ بکنی پروردگار هم هنگام ارتکاب گناهان ، برای تو ایجاد مانع می کند « مرحوم آیت الله حق شناس (ره) »
| 🦋 | 🌸 💚میگن؛ ↫چادرسرڪردن... بےڪلاسیہ،عقب‌افتادگیہ!‌... ↫ڪی‌میگه‌اقتداءبہ‌حضرت زهرا"س"بےڪلاسیہ!‌... این‌همه‌شهیدمقتداشون‌حضرت‌زهرابود...‌ نه‌خانم‌اشتباه‌رفتۍراهو...‌ اهدناصراط‌المستقیم‌اینجاست...💚
🦋_هستید_جوونه🌱_بزنید✌️ اینو همیشه یادتون باشه☝️
•‌﴾😷﴿• ↯ [ ] ↯ツ . . ‌ مدل‌های عجیب 😂😐🍃 . 📍😷 . . ░░░░░░░░░░ ﴿‌•😷•﴾ بآ ماسڪ قشنگٺر؎ رفیق!🤗