eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
150 دنبال‌کننده
32.9هزار عکس
43.6هزار ویدیو
294 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 روباه بنفش یکی از سردمداران اصلاح طلبان خائن به نظام و همراه دشمنان نظام ، همین شیخ حسن فریدون کذاب است ، که در دوران هشت سال ریاست جمهوری ، نظام را پنجاه سال عقب راند ، امروز در مقطع بحرانی نظام که عامل اصلی این بحران خودشان هستند ، در مقابل فرزندان جان بر کف نظام می ایستد ، حال یه عنایتی به کلیپ داشته باشید تا منافق بودن و کذاب بودند این روباه بنفش را بهتر درک کنیم . بازمانده
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨محمود سریع القلم مشاور سابق حسن روحانی:😡 🤔اگر ترامپ‌شناسی کرده بودیم و در دوره دوم ترامپ چارچوب‌ها رو پذیرفته بودیم ، این اتفاق‌ها نمی‌افتاد! ‼️با زبون بی‌زبونی داره میگه هسته‌ای و موشک‌ها رو میدادیم میرفت اون وقت اسرائیل و آمریکا با خیال راحت ترتیب‌مون رو میدادن😒😒🤮 حقیقتا افساد طلبان نیروهای گوش به فرمان غرب هستند!
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیش‌بینی دکتر خوش‌چشم برای چند سال آینده... 🔴ما داریم برای نسل‌های آینده می‌جنگیم... ✅این دو دقیقه را بارها ببینید...
🚨بمب اتم در وزرات ارتباطات! ✨«امروز مؤثرترین سلاح بین‌‌المللی علیه دشمنان، سلاح ارتباطات رسانه‌‌ای است. این سلاح از بمب اتم هم خطرناک‌تر است. دشمن (در فتنه) با همین سلاح، لحظه به لحظه قضایای ما را دنبال می‌کرد و به کسانی که اهل شیطنت بودند، رهنمود می‌داد. حضور دشمن را از این واضح‌‌تر و روشن‌‌تر می‌شود فرض کرد؟» امام خامنه‌ای ۸۸/۰۷/۰۲ 🔍چند سوال از دولت: ❓در حوزه مقابله با گفتمان رسانه‌ای غرب، تاکنون چه اقدامات تهاجمی انجام داده‌اید؟ ❓چه سکویی طراحی و چه ائتلافی را ایجاد کرده‌اید؟ ❓چه دفاعیاتی در برابر حملات تبلیغاتی دشمن ترتیب داده‌اید؟ 🚨آقای پزشکیان! این راهی که در فناوری اطلاعات می‌روید به ناکجاآباد است!
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌به نظرتون چرا آقای فیروزآبادی با اون سوابق امنیتی، در میانه جنگ، دنبال رفع فیلتر تلگرامه؟! چند سال پیش ایشان معتقد بودند که تلگرام؛ اقدام به براندازی در ایران کرده است! تلگرامی که در ریشه یهودی و اسرائیلی بودن آن شکی نیست! ✍احمد کارآمد ✍ آخه آدمِ...! ❌اونا هرچی رو به نفع ما باشه؛ تحریم می کنند، یکبار از خودت بپرس (هرچند خوب میدونی) چرا اونا استفاده از اینستاگرام و تلگرام رو برامون تحریم نمی کنند؟!
🔴 وحید یامین‌پور، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان دولت سیزدهم: همه چیز داره گرون و گرون‌تر میشه جز یک چیز که هی داره مُفت و مفت‌تر میشه. اونم حرف‌های برخی از دولتمردان محترمه. اسم حرف مفت رو هم گذاشتن صداقت با مردم!
🔴 دنیای عجیب!! کی فکر می‌کرد کسی که همین دوسه‌سال پیش تو تلویزیونهای معاند جمهوری‌ اسلامی رو متهم به کورکردن مردم می‌کرد حالا بیاد تو صداسیمای نظام بشینه و عملکرد دولت رو تشریح کنه!!
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واقعیتی که روایت شبکه صهیونیستی اینترنشنال را در هم می‌شکند! 🔹«اینترنشنال» در تقلایی آشکار می‌کوشد با فضاسازی رسانه‌ای القا کند زنان در زندان‌های ایران تحت فشار روحی و روانی قرار دارند و اظهارات برخی زندانیان را «غیرواقعی» جلوه دهد؛ اما ویدئوهایی که از داخل زندان‌ها لو رفته، به‌ویژه تصاویر مربوط به زنانی که آشکارا در مسیر براندازی حرکت می‌کنند، روایتی کاملاً متفاوت را فریاد می‌زند.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥ضرورتِ مبارزه با دکّان‌داران دین و مدعیان دروغینِ ارتباط با امام عصر (عج) رهبر معظم انقلاب اسلامی
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 وقتی ازت می پرسند واسه چی توی فضا مجازی فعالیت می کنی؟!!
سید علیرضا حسینی شیعۀ تنوری_200026092.mp3
زمان: حجم: 2.6M
✅ خیلی مهم است که ما در هر جایگاهی هستیم مطیع امر امام زمانمان باشیم . 👈 امام زمان عجل الله شیعیانی همچون هارون مکّی می‌خواهد که تسلیم محض ایشان باشند . 🎙