eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
150 دنبال‌کننده
32.9هزار عکس
43.7هزار ویدیو
294 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 هشتمین راهبرد هوشمندانه در جنگ ۱۲روزه 🔹برشی از سخنرانی
✅ وقتی مسیر قدرت از مطب چشم‌ پزشکی تا معاونت اجرایی رئیس‌ جمهور تنها با رفاقت طی می‌شود، نتیجه‌اش حضور فردی بی‌خبر از اداره کشور در سمتی خطیر است! 🔹صحنه‌ی پخش زنده مقابل سحر امامی، نمایش شرم‌آور بی ادبی ، دروغ و فریب بود! و ناپسندتر دفاع رئیس‌جمهور از دروغ‌ و شماتت صدا و سیما در ایفا رسالت قانونی است ... ✍ علی‌اصغر نخعی‌راد نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی
32.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔴 بعضی دوره ها میتونن خطرناک باشن؟! نشونه این دوره ها چیه؟
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🎥👆 مثال گویایی برای تشریح نوعی از 🔺توجه یک ملت را از داشته‌های ارزشمندش، به موضوعات بی‌ارزش جلب می‌کنند، و مردم زمانی متوجه می‌شوند، که داشته‌های ارزشمندشان به‌کلی ازدست‌رفته است... #⃣
🔴 با تمام سانسورها،اما اسناد جدید فاجعه آمیز‌تر شده، و نشون می‌ده ترامپ و اپستین و دار و دسته‌شون، نه تنها فاسد بودند، جلاد هم بودند!!!... 🔸ترامپ و اپستین به دختری تجاوز کردند، و بعداً جسد آن دختر درحالی پیدا شد، که سر نداشت. پرونده رو جوری نشون دادند، که گفتند خودکشی کرده. ➖یکی از بازماندگان اپستین در گزارش تازه منتشر شده FBI شهادت داد که توسط دونالد ترامپ و جفری اپستین مورد تجاوز قرار گرفته است؛ بعداً سر وی را بریدند و مرگ او را پنهان کردند و به عنوان یک خودکشی نشون دادن.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازرگان: نتیجه حسن نیت غلط، دلار ۱۴۰ هزار تومانی و سکه ۱۵۰ میلیونی است 🔹یک تصور غلط و دروغین از داخل به جامعه تزریق شد؛ اینکه برای نجات از این وضعیت و تأمین منافع ملی، باید «بچه خوب» باشیم، قاب امنیتی را کنار بگذاریم و تنش‌زدایی کنیم تا دنیا با ما خوب شود. 🔹نتیجه این نگاه غلط را امروز مردم با دلار ۱۴۰ هزار تومانی و سکه ۱۵۰ میلیون تومانی می‌بینند. 🔹اعمال حسن نیت برای تأمین منافع ملی، یک دروغ و تصور نادرست بود.
🔺 کنایه دکتر خانعلی زاده کارشناس روابط بین‌الملل به اقدامات عجیب و غریب عراقچی!
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رفتار صحیح با کسی که در حق ما بدی کرده... 🎙استاد شجاعی
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🎥 عراقچی: تجار می‌گویند مشکل گمرک و مالیات داریم، نه تحریم!
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ همین چند روز پیش رهبری فرمودند از عملکرد مسئولین فرهنگی مون راضی نیستند! 🔹چون نه تنها کاری برای حجاب، عفاف و دین و فرهنگ مردم نمیکنن ، بلکه برعکس تولیدات و خروجی هاشون همه علیه دین و ضدفرهنگه! 🔹یکی همین فیلم سینمایی زالو که چه تصویر زشت و مشمئزکننده ای از زنان و دختران چادری به تصویر میکشه! چادری که روز به روز داره مهجور تر میشه و نه تنها هیچ کاری برای حفظ حرمت و تبلیغش انجام نمیشه بلکه با ساخت چنین فیلم هایی باعث می‌شن دخترای نوجوون و جوون مذهبی هم از چادر زده بشن و دنبال جایگزین کردن عبا بجای چادر باشند! 🎬 اینجا قوه قضاییه باید ورود کنه چه خوب گفتند: " اگر امر به معروف نکنیم، امر به منکرمان می کنند!"
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 امام خمینی رحمت الله علیه ان زمان اینها را شناخت ولی مردم ما متاسفانه به اینا اعتماد کردن و أای دادن ...
﷽ 🎇 🌼 امام زمان (عج) (۲۳۷): 🌼 دین اجباری در زمان ظهور (۲): ● عبایه اسدی گوید از امیر المومنین علی (ع) شنیدم که میفرمود: "آیا این آیه «وَ لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ طَوْعاً وَ كَرْهاً وَ إِلَيْهِ يُرْجَعُونَ» بعداً تحقق مییابد؟ عرض کردم بله یا امیرالمؤمنین فرمود قسم به کسی که جانم در دست اوست چنان شود که زن در نزد مرد مجرّد ایمن باشد و از مار و عقرب و غیر آن ترسیده نشود". بله روزی فرا رسد که دین اسلام بر همه ی ادیان چیره و غالب شود هر چند مشرکان نخواهند لکن «اکراهاً» باید بپذیرند. عبایه اسدی گوید از امیر المومنین شنیدم که در مورد آيه ی: «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‌ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ»؛ "خدا آن كسى است كه پيامبر خود را با هدايت و دين حقّ فرستاد تا آن را بر همه دين‌ها پيروز گرداند هر چند مشركان اکراه داشته باشند". فرمود: آیا جمله ی «وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ» بعداً واقع می شود؟ قسم به کسی که جانم در دست اوست چنان شود که آبادی نماند مگر آنکه در آن صبح و شام به شهادت 《أن لا إله إلا الله و أن محمدا رسول الله》 ندا داده شود". ● از امام محمد باقر (ع) نقل شده که فرمود: گويا دين شما (اسلام) را مى‌بينم كه آغشته به خون ميگردد (از بس دشمنان دانا و دوستان نادان به آن ضربه ميزنند) نمى‌بينم كسى آن را بحال نخست برگرداند؛ مگر مردى از ما اهل بيت كه در هر سال دو عطا و در هر ماه دو روزى ميدهد. در زمان وى چنان حكمت و علوم دين از طرف خداوند داده شود كه زن در خانه‌اش مطابق كتاب (قرآن) و دستور پيغمبر اكرم (ص) حكم كند. ............................... 💥 ﷽《هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ》. (توبه، ۳۳). ﺍﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﺯ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ...................................... 💥 ﷽ 《وَ قُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا》. (الإسراء/ ۸۱) "و بگو: حق آمد و باطل نابود شد؛ یقیناً باطل نابود شدنی است"